[ mulaz @ 25.08.2009. 20:48 ] @

http://www.youtube.com/watch?v=on1q9O-f16Y
Jel moze neko da mi objasni sta je sa ovim/ovakvim ljudima? Ko to uopste pusta u etar (ili je emisija uzivo?)?
Ili je to neki vid samopromocije/reklame? Ja za ovog 'gospodina' nikad nisam cuo dok nisam dobio ovaj video... ali opet.. ovo je daleko preko bilokakve granice ukusnog.
[ barakuda111 @ 25.08.2009. 21:04 ] @
Zasto je potrebno zbog ovog otvarati novu temu ja stvarno ne znam.
[ combuster @ 25.08.2009. 21:05 ] @
ROFL :D

Boodalcina neka....
[ jablan @ 25.08.2009. 21:06 ] @
Google: "the books of knjige"
[ Mister_rap @ 25.08.2009. 21:06 ] @
Ne bih mogao da objasnim sta je sa takvim ljudima.
Naime doticni purasevic je clan "popularnog" crnogorskog benda The Books Of Knjige.
U koliko nisi cuo za njih baci pogled na youtube.

Taj sastav poslednjih godina se fakticki i ne bavi muzikom, vec snimanjem kojekakvih emisija i reklama.
Sva njihova dela donekle lice na ovo, tako da onaj ko je upoznat sa njihovim radom nije uopste iznenadjen ovim klipom.
Nekima se njihov rad veoma dopada, dok su oni koji ne djele njihovo misljenje u manjini.

Ne mogu da tvrdim 100% ali emisija nije isla uzivo, dakle voditeljka je bila upoznata sa mogucim reakcijama doticnog.
U CG je ovo in, tako da nije bilo na pinku sigurno bi bilo na nekoj drugoj televiziji.
[ mulaz @ 25.08.2009. 21:10 ] @
Citat:
barakuda111: Zasto je potrebno zbog ovog otvarati novu temu ja stvarno ne znam.

Pa kad je ultra-mad :)

Citat:
Mister_rap
Ne mogu da tvrdim 100% ali emisija nije isla uzivo, dakle voditeljka je bila upoznata sa mogucim reakcijama doticnog.
U CG je ovo in, tako da nije bilo na pinku sigurno bi bilo na nekoj drugoj televiziji.

znaci reklama izgleda... ili neka interna zajebancija.
[ combuster @ 25.08.2009. 21:13 ] @
Ma da, kretenizam je popularan ovih dana, ovde imamo Oskara Savic-a tamo ove debilcine i tako...
[ Mister_rap @ 25.08.2009. 21:15 ] @
Jeap ali cak i ako ne palis TV, prakticno je nemoguce izbeci ih.
Mislim, nisam fan ali u poredjenju sa Oskarom, Tbok ima ogromnu prednost :D
[ combuster @ 25.08.2009. 21:18 ] @
Citat:

Jeap ali cak i ako ne palis TV, prakticno je nemoguce izbeci ih.

Ain't that the truth :)
[ NoneVi @ 25.08.2009. 21:28 ] @
Citat:
Mister_rap: Jeap ali cak i ako ne palis TV, prakticno je nemoguce izbeci ih.
Mislim, nisam fan ali u poredjenju sa Oskarom, Tbok ima ogromnu prednost :D

Terapija odvikavanja od televizje izgleda deluje. Ja do pre par nedelja nisam znao ko je ognjen amidžić, a svi ovi likovi su mi totalno ne poznati.
[ combuster @ 25.08.2009. 21:35 ] @
Meni ne treba tv osim kad gledam sportske prenose, emisije "zabavnog" (bljak) karaktera izbegavam...

Popularnost teletabisa (teleblesa) je izgleda mi lansirala plejadu slicnih tv kreatura tipa oskara, tbok-a i sl...
[ Ivan Dimkovic @ 25.08.2009. 22:35 ] @
Bacih pogled na klip i najezih se... danas mi ortak isto poslao neki klip sa televizije u Srbiji...

Ne gledam TV uopste (osim BBC HD / Discovery jednom u sto godina) - pogotovu ne iz Srbije, tako da sam se prilicno sokirao, sve to - komunikacija, vulgarnost, itd... lici na rane 90-te :(

Ne mogu da ukapiram KOME je ovako nesto zanimljivo za gledati... televizija opstaje tako sto pusta ono sto "narod trazi" - prilicno je lose to sto ovakve stvari zapravo jesu to sto "narod trazi" :(
[ zaraza @ 25.08.2009. 22:58 ] @
Citat:
combuster: Ma da, kretenizam je popularan ovih dana, ovde imamo Oskara Savic-a tamo ove debilcine i tako...

Nije popularno to, nego je popularno zgrazavanje na razne nemoralne stvari, ultra postovanje ljudskih prava, i uopste misljenje kako to nije "EU", kako se to tako ne radi u svetu i kako je tamo sve pristojno i kulturno, a eto kod nas sve divljaci...
Ma daj bre, vise mi je muka ovakvih glupiranja - ne ovoga na TV nego onih koji to komentarisu i kukaju al je strasno....
[ Marko_L @ 26.08.2009. 00:00 ] @
Znači, krenula invazija Klingonaca.
[ coldcova @ 26.08.2009. 00:10 ] @
Kakav skandal,o čemu vi pričate?Ovome može da se zgražava samo onaj koji ih ne zna.Ovo je obična zezancija i to je ono što TBOK odlično rade a upoređivati njih i Oskara je kao babe i žabe.
[ combuster @ 26.08.2009. 07:10 ] @
Citat:

Nije popularno to, nego je popularno zgrazavanje na razne nemoralne stvari, ultra postovanje ljudskih prava, i uopste misljenje kako to nije "EU", kako se to tako ne radi u svetu i kako je tamo sve pristojno i kulturno, a eto kod nas sve divljaci...
Ma daj bre, vise mi je muka ovakvih glupiranja - ne ovoga na TV nego onih koji to komentarisu i kukaju al je strasno....

Boli mene i za EU i za TV jer kao sto rekoh sem sporta ne gledam nista drugo, mene zanima samo kako takvi kreteni postaju ultra popularni a ne razlikuju se od teleblesa...

Citat:

Kakav skandal,o čemu vi pričate?Ovome može da se zgražava samo onaj koji ih ne zna.Ovo je obična zezancija i to je ono što TBOK odlično rade a upoređivati njih i Oskara je kao babe i žabe.

Uporedjivanje AliG-ja i Oskara je uporedjivanje baba i zaba...
[ sasa_vidic @ 26.08.2009. 08:11 ] @
Nije ovo kretenizam, ovo je najobičniji marketing, ali jako loše odrađeno.
Iscenirano loše, providno , bez neke tenzije, bezveze.
Tv je sr*nje.
[ jablan @ 26.08.2009. 13:37 ] @
Citat:
coldcova: Ovo je obična zezancija i to je ono što TBOK odlično rade a upoređivati njih i Oskara je kao babe i žabe.

Slažem se, po mom mišljenju su TBOK nešto najbliže starim nadrealistima...
[ coldcova @ 26.08.2009. 20:59 ] @
Po meni su čak i pretekli nadrealiste,retko ko može da me nasmeje kao TBOK.Čak im i radio emisije slušam redovno što nisam radio još od indeksovog radio pozorišta pre 20 i više godina.
[ superbaka @ 26.08.2009. 21:35 ] @
nemojte da poredite nadrealiste sa ovim prostacima... ako volite prostakluke, poredite ih sa drugim prostacima, nadrealisti su ipak klasa za ove...
[ jericho1405 @ 26.08.2009. 21:55 ] @
Citat:
coldcova: Po meni su čak i pretekli nadrealiste

Bas ne znas sta je dobar humor. :)
[ Ivan Dimkovic @ 26.08.2009. 21:56 ] @
Ona dileja pretekla nadrealiste?

Pa to je kao da poredis, ne znam, filet mignon sa ubudjalom slaninom ili mesom za supu i kazes da je ubudjala slanina uspela da pretekne filet :)
[ zaraza @ 26.08.2009. 22:00 ] @
Citat:
coldcova: Po meni su čak i pretekli nadrealiste....

Ovo ne da nema veze sa nadrealistima, nego im je zajednicko jedino mozda ono N u kNjige...
Do sada se nije pojavio neko ko moze da lize nozni palac nadrealistima...
[ Vukan Karadžić @ 26.08.2009. 23:26 ] @
Znaju da budu dobri tbokovci!
http://fijufiju.com/sigurnonosni-postavljac-270
http://fijufiju.com/frizer-273
[ 101010 @ 26.08.2009. 23:44 ] @
Taj video je dobar etalon nemastovitosti, nespontanosti i neoriginalnosti u pravljenju tv emisija.

A zasto i ja ne gledam domaci autorski tv program godinama govori:
[ zaraza @ 26.08.2009. 23:49 ] @
E profesore :)
ma nema sanse...kao sto rekoh, do sada niko nije "dohako" nadrealistima....
Indeksovci su jako dobri, ali oni su u totalno drugom fazonu, pa to nije za poredjenje....
Ovi - the books of knjige ili kako se vec zovu, foliranti, pa i ono Kafana Slozna braca su samo neuspeo pokusaj kopiranja...
[ zaraza @ 26.08.2009. 23:51 ] @
Kad bolje razmislim u poslednje vreme mi je dobar bio jedino Dr Protic i njegove seanse.

http://www.youtube.com/watch?v=C9V-0i6zJ6I
[ coldcova @ 27.08.2009. 00:15 ] @
Koliko vidim mnogi ovde od TBOK-a su videli jedino ovaj skeč koji nije nešto i na osnovu njega su već presudili o njima.Sve je stvar ukusa i ko ih ne voli ne treba ni da gleda.Volim ja i nadrealiste i pajtonovce i vrlo dobro znam da cenim dobar humor.

Citat:

Pa to je kao da poredis, ne znam, filet mignon sa ubudjalom slaninom ili mesom za supu i kazes da je ubudjala slanina uspela da pretekne filet :)

Evo na osnovu ove jedne rečenice bi ja isto mogao da procenim da je ovo napisala izuzetno neduhovita osoba ali verujem da je imala samo loš dan.
[ musicmaster @ 27.08.2009. 00:51 ] @
Nadrealisti su mnogo bolji.
[ vladd @ 27.08.2009. 01:34 ] @
Pa momak je skandalozno ruzan i bez stila, ali i pored toga mi nije jasno zasto je glumio nervozu i razbio vazu iz dinastije Pink. Ne stoji mu da mlatara tankim rucicama i nozicama nalik na sundjer boba, i da poteze silu. Valjda misli da postane "Velja Ilic" estrade.

Ili je skandal kako se Mitrovic zavitlava sa obaveznom mu "proizvodnjom" programa.

Neuporedivo je ni sa cim vidjenim..a svacega je bilo proizvedeno..

Poz
[ jablan @ 27.08.2009. 14:14 ] @
Citat:
vladd: Pa momak je skandalozno ruzan i bez stila, ali i pored toga mi nije jasno zasto je glumio nervozu i razbio vazu iz dinastije Pink. Ne stoji mu da mlatara tankim rucicama i nozicama nalik na sundjer boba, i da poteze silu. Valjda misli da postane "Velja Ilic" estrade:D.

Jel se ti zezaš ili ozbiljno ne kapiraš zajebanciju?
[ vladd @ 27.08.2009. 14:32 ] @
E to sam zaboravio, i to je skandalozno

Poz
[ Majstor_Pućko @ 27.08.2009. 14:43 ] @
Citat:
jablan: Jel se ti zezaš ili ozbiljno ne kapiraš zajebanciju?

Ako je nesto zajebancija onda bi to trebalo u najmanju ruku da bude smesno. Ponasanje ove "kreature" gore je za mene u potpunosti n-def. nit je smesan nit je tuzan, potpuno sam indiferentan prema takvim ljudima bez maste koji bi da budu smesni kao neki koji zaista imaju talenta za to. A publika ko stoka, sta joj serviras dobro je, samo cuti i zadovoljno preziva pred ekranima.

Citat:
vladd: Pa momak je skandalozno ruzan i bez stila, ali i pored toga mi nije jasno zasto je glumio nervozu i razbio vazu iz dinastije Pink. Ne stoji mu da mlatara tankim rucicama i nozicama nalik na sundjer boba, i da poteze silu.

Epic win!
[ Isak666 @ 27.08.2009. 16:26 ] @
Iju kakvo njesra.........

Odvec bijedno i neprofesionalno odradjeno - pih.

Djura bi ga istukao kad bi video kako lose glumi balvan.

Ne razumem zasto vecina nasih komicara misli da mora biti i komicno obucena da bi bila komicna?
[ jablan @ 27.08.2009. 17:07 ] @
Citat:
Majstor_Pućko: Ako je nesto za***ancija onda bi to trebalo u najmanju ruku da bude smesno.

"Smešnoća" je vrlo subjektivna stvar. Imam poznanike kojima ni Alan Ford, ni Pajtonovci nisu smešni... Meni je npr ovo prilično otkačeno i duhovito:

http://www.youtube.com/watch?v=OvCsnAeHYfE
[ combuster @ 27.08.2009. 17:10 ] @
I meni je ovo smesno:

Citat:

Mujo i Janez sjeku šumu. Prvi dan Mujo posječe 5 stabala, Janez 12. Drugi dan Mujo 13, Janez 27. Treći dan Janez krene, a Mujo za njim da ga uhodi. Dođe Janez na mjesto gdje će sjeći, uzme sjekiru, nasjecka granja, potpali vatricu, skuva kafu, doručkuje, uzme motornu pilu, upali motor... A Mujo iz žbunja: "A ti ga pališ!"
[ musicmaster @ 27.08.2009. 17:16 ] @
Bole (Crni Gruja) je nenadmašan isto tako.
Veoma retka pojava i lik na platnu ili sceni, whatever.
[ 101010 @ 27.08.2009. 21:35 ] @
Citat:
jablan: "Smešnoća" je vrlo subjektivna stvar. Imam poznanike kojima ni Alan Ford, ni Pajtonovci nisu smešni... Meni je npr ovo prilično otkačeno i duhovito:

http://www.youtube.com/watch?v=OvCsnAeHYfE
Da je dresirao konje bilo bi efektnije.
Meni licno nije nesto, ali je subjektivnost velika istina.

Za veliki br. skeceva nadrealista pre bih rekao da su pametni, pa onda smesni... nesto sto sam nedavno video:

p.s. u Crnom Gruji stvarno ima dobrih momenata

[ vladd @ 28.08.2009. 01:09 ] @
Da bi neko bio smesan, ili zabavan, mora da ima duha, ma kako bio obucen.

I mister "baba Simana" je smesniji kada je ozbiljan, od ove spodobe.

O realnim satiricarima i zabavljacima kakav je Djura, nema spora, covek je i pametan i duhovit i talentovan.
Ma koliko mu lepota nedostajala, iz njega izbija inteligencija.

Ova spodoba sa jeftinom vazom je za posmatranje, mozda su vise za posmatranje oni koji ga forsiraju kao komedijasa... verovatno zbog tarife nastupa.

Poz
P.S. kome Alan Ford nije smesan, taj je zreo za dooobar lekarski savet
[ musicmaster @ 28.08.2009. 12:34 ] @
Citat:
vladd:
Poz
P.S. kome Alan Ford nije smesan, taj je zreo za dooobar lekarski savet:)

Slažem se u potpunosti ali samo za hr stara izdanja.
E kad čovek čita one izraze koje broj 1 upućuje Bobu Rocku ili Jeremiji, .... majko moja...
Moj stariji brat ih je sve imao dok smo bili klinci, počeo je da skuplja i trobroj izdanja i onda zahebo... i tako..
[ vladd @ 28.08.2009. 12:51 ] @
"Bolje biti ceo zivot bogat nego nedelju dana siromah"

Ko nema pozitivnu reakciju na ovo...nemam reci

To nije humor, to je filozofija zivota, prezentirana na najbolji nacin

Poz

P.S>
Da, hrvatski prevod..i dalje mi je termin "bogatuni" najomiljeniji
[ jericho1405 @ 28.08.2009. 13:31 ] @
Haha, ma Alan Ford je neprevazidjen sto se stripova tice(hrvatski prevod, svakako).

[ Isak666 @ 28.08.2009. 15:57 ] @
Citat:
Nesretnice, stani da te ubijem!

LOOL

Alan Ford - naravno samo sa Briksijevim prijevodom :)