[ mjux @ 31.08.2009. 01:54 ] @
Ugradio sam PLIN u Nexiu pre par dana... i prezadovoljan sam... cak mi se cini i da auto lepse ide, lepse (mekse) prima gas etc etc.. u sustini dok se vozi super je... al dok stoji, e tu je vec problem. naime cim pritisnem kvacilo, ili stanem na semafor, u sustini kad je auto u leru javlja se sledeci problem... obrtaji polako padaju do 1000 zatim naglo padnu do 200/300(gruba procena), uglavnom do granice gasenja(par puta se i ugasio), a zatim se popnu na 500/600 i tu stoje, stim da se auto dosta trese i ima neravnomeran rad motora... dok radi na benzin ovog problema nema, obrtaji linearno padaju do 800rpm i tu ostaju pri cemu se auto ne trese... zanima me kako da resim ovaj problem... nasao sam sraf kojim se podesava donja granica gasa i okrenuo ga dok pri radu na benzinu u leru nije bilo 1200rpm(800 nativno), kada sam prebacio na gas ponovo su obrtaji padalai do 1000, zatim naglo do 200/300 do granice gasenja a onda se peli na nekh 700(i dalje se tresao auto) auto planiram da odvedem u servis gde su mi ugradili gas, da oni pogledaju o cemu se radi, ali bi ipak voleo da znam sta moze da uzrokuje takvo ponasanje motora i kako se to resava... |