[ MatezYU @ 03.09.2009. 07:40 ] @
Vidim po oglasima da je LANDIREZO jeftiniji za 100e. Ugradio bih u Punta 2 1.2 8v plin, pa me interesuje da li ima neko na forumu ko je vec ugradio plin i njegova iskustva (potrosnja, koji je bolji itd) |
[ MatezYU @ 03.09.2009. 07:40 ] @
[ HoT_Steppa @ 03.09.2009. 21:17 ] @
Imas i Tomasetto za 620 evra.
[ MatezYU @ 04.09.2009. 12:54 ] @
Dobro, u cemu se razlikuju i zasto se tako razlikuju cene?
[ HoT_Steppa @ 04.09.2009. 15:44 ] @
U sustini, sve je to isto, samo placas ime i softver. Tomasetto ima jeftiniji softver.
[ pudar @ 07.09.2009. 00:09 ] @
I ja sam imao tu dilemu prosle godine kad sam ugradjivao plin u passat-a.Dugo sam se raspitivao,bilo je tu uredjaja od 400-750e.Razgovarao sam sa ljudima koji su ugradili razlicite uredjaje-uglavnom su zadovoljni uz neke sitne problemcice(sve je u redu dok je u garanciji),a bilo je i onih koji su se pokajali sto su ustedeli u startu,kupili jeftiniji uredjaj i sad su u situaciji da kroz cesce servise i popravke,prevazidju cenu skupljeg uredjaja sa sve servisima.Jedini uredjaj na koji se niko od anketiranih nije zalio je Zavoli i to je presudilo u mom izboru.Procitao sam na forumima da imaju napredan softver koji je kompatibilan sa svim auto-racunarima,lak je za odrzavanje i jako pouzdan.Svi serviseri koji se bave ugradnjom su mi nudili 3-4 razlicite marke uredjaja,sa isto tako,razlicitim cenama,ali kad su videli da je moj auto EURO4,njihova preporuka je bila iskljucivo Zavoli i onda sam miran.I miran sam!
[ bufalo bil @ 08.09.2009. 21:38 ] @
Citat: HoT_Steppa: U sustini, sve je to isto, samo placas ime i softver. Tomasetto ima jeftiniji softver. Znaci bolje uzeti jeftinije? Citat: pudar: a bilo je i onih koji su se pokajali sto su ustedeli u startu,kupili jeftiniji uredjaj i sad su u situaciji da kroz cesce servise i popravke,prevazidju cenu skupljeg uredjaja sa sve servisima. Znaci treba uzeti skuplje? :( Btw, zasto BRC kosta 950e? Nije valjda opet zbog softvera? [ HoT_Steppa @ 09.09.2009. 08:30 ] @
A zasto Samsung kosta xy evra a Sony xy+zd evra?
Sve marke MORAJU da ti rade, a cim rade znaci rade veoma slicno. Kompleksnost tipa za ugradnju odredjuje tvoj auto a ne marka uredjaja za ugradnju. Ovo sto je pudar opisao ima vise veze GDE ugradjujes a ne STA ugradjujes i vazi ne samo za sekvent sisteme nego i za venturi.. [ MatezYU @ 09.09.2009. 11:21 ] @
Da li moze na PM neki dobar servis u NS-u ili okolina NS-a?
[ HoT_Steppa @ 09.09.2009. 17:52 ] @
Dora?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|