[ grga33 @ 03.09.2009. 16:10 ] @
| Pozdrav!
Maja sledece godine punim 18 godina, ali cu vec sada da pocnem sa obukom. Zanimalo me vase misljenje o Yugicu, tacnije Cabrio ( budzet mi je samo 2000e ). Imamo Fiat Bravo 1.6 GT ( sa plinom ) na kojem trenutno vezbam s ocem.
Unapred hvala! |
[ vidan kv @ 03.09.2009. 19:22 ] @
.......kao prvo nemoj da si neskroman.......sa 18 god imati budžet od 2000 evra za kupovinu auta nije "samo"......drugo:s obzirom na tvoje godine i vozačko (ne)iskustvo Yugo je dobar izbor samo NIKAKO nemoj da kupiš Cabrio!...........možda bi mogao i da razmišljaš o kupovini Fiat UNO.Za te pare koje "samo" imaš možeš da nađeš dobar primerak......pozdrav......i srećno!
[ sasa022 @ 03.09.2009. 20:32 ] @
Sad si u najludjim godinama,ali shvatices da se ribe mogu nahvatati i bez kabrioleta :).
Yugic kabriolet je veoma problematican po hladnom i kisovitom vremenu - u vecini slucajeva negde "prokisnjava i vuce promaja"
Sacekaj prolece pa onda pravi planove....
[ vidan kv @ 03.09.2009. 20:42 ] @
Da se nadovežem na predhodni odgovor..........Yugić Cabrio je problematičan i po suvom i sunčanom vremenu.....pozzz!
[ grga33 @ 03.09.2009. 21:26 ] @
Uvazavajuci vase misljenje, meni je nekako skoro pa bilo sta kabriolet super XD, a Yugo, po meni, u nedostatku boljih reci, tuzan, iako ga veoma cenim :D. A sto se tice onih "samo" 2000e, takvo razmisljanje je samo proizvod mog okruzenja. Hvala vam, cenim vase iskustvo, ali bih ipak da cujem jos neko misljenje. Sta da radim kad sam malo tvrdoglav! :D
Pozdrav!
[ vladd @ 03.09.2009. 21:36 ] @
Batali kabriolet i vetar u kosi, nije to za nase predele.
Za te pare kupis pandu ili una, i sprovedes ga caletu, a taj Bravo GT je sasvim dobar za izlaske:).
Pogotovo ako se zna razlika Brava i Yuga.
Poz
[ etjen @ 03.09.2009. 22:14 ] @
Jugo Kabriolet je jedna od najlošijih ako ne i najlošija ideja koju sam pročitao ovde na forumu od kad sam se prvi put ulogovao.
Čemu to služi?
Ako baš hoćeš svoj auto uzmi neki Peugeot 106, starog Clia... Mislim gde nađe Jugo Kabriolet, pa to ni Đelić ne bi vozio :D
[ Deep|Blue @ 04.09.2009. 13:22 ] @
na kraju ce biti dobro ako nadjes iti jednu preporuku za yugo cabrio.
inace je dihtovanje kod yugica problem, ali kod cabria su taj nedostatak zbilja povecali (u negativnom smislu)
dodatno kod cabria je i to sto je sigurnost jos manja nego u klasicnom jugicu.
[ Flo33 @ 04.09.2009. 13:32 ] @
Citat:
Deep|Blue: kraju ce biti dobro ako nadjes iti jednu preporuku za yugo cabrio.
inace je dihtovanje kod yugica problem, ali kod cabria su taj nedostatak zbilja povecali (u negativnom smislu) :)
dodatno kod cabria je i to sto je sigurnost jos manja nego u klasicnom jugicu.
Lol sigurnost.
Jos jedan glas za una ili pandu.
Btw ako neko zna gde ima da se nadje dobra panda neka javi na pp
[ bojanvet @ 04.09.2009. 20:36 ] @
Za te pare mozes kupiti sasvim pristojnu pandu 2002.godiste, i dalje nemoj da razmisljas!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.