[ stevka @ 04.09.2009. 10:41 ] @
Molim vas za mišljenje o ovom modelu, odnosno za mane i prednosti od ljudi koji ga koriste.
Evo generalija:

VW POLO CROSS 1,4B
2007 god.
Ugrađen plin, rezervoar na mestu rez. gume.
Manuelna klima
El. podizači
ABS
Servo
Air Bag 4 komada
Aluminijumske felne
5 vrata.
Boja narandžasta, kao na slikama sa linka dole.

Cena mu je 7.500 Eura
Prešao je 160.000 km
Da li ovo vredi ove pare, meni se jako sviđa, ali nemam veze sa automobilima, niti pratim.
Voleo bi da znam orjentaciono, da li da kupujem nešto ovaki ili slično, pa molim vas da iznesete predlog.
Da li je ova kilometraža mogla puno da ga uništi?
Ovaj auto, kako kažu na auto placu, je bio u Porche salonu/servisu/..., pa su ga valjda oni koristili...
Evo i linka
http://www.volkswagen.co.yu/modeli/polo/linije_opreme/crosspolo/
[ zoxy @ 04.09.2009. 12:37 ] @
choveche za 2 godine 160 000 omg.........chime se taj bavio? Poshto je cross...zapitaj se po kakvom je terenu preshao tih 160k...
[ etjen @ 04.09.2009. 12:50 ] @
to je normalna kilometraža za službeni auto, ali iskreno, mislim da je to puno km za tu cenu...
[ Zarko Silic @ 04.09.2009. 13:51 ] @
To je dobar i kvalitetan auto. Nema mnogo dodirnih tacaka sa "obicnim" Polom.
Dobro je uradjen i vrlo cvrsto se ponasa na drumu. Ne ugiba se ali nije neudoban. Izdignut je i ima nesto vece tockove.

Dobar odabir za ove nase puteve.

Cena mu je visoka zato sto mu je i startna visoka, a kilometraza nije spektakularna. Pre bih rekao da je realna za razliku od ovih ostalih laziranih.
[ etjen @ 04.09.2009. 14:14 ] @
hmm, sad tek videh na Googleu kako izgleda Cross (pošto postavljeni link ne postoji). Zanimljiv auto skroz, tako da povlačim ono što sam rekao za cenu...
[ DrJekyll @ 04.09.2009. 14:36 ] @
To je idealan auto za BG. Mozes se penjati po svim trotoarima kao sa dzipom a opet nije glomazan za grad.

Nema konkurenciju u tome.

[ rinenad @ 04.09.2009. 19:05 ] @
To je ok auto, dobro se raspitaj i provjeri što mu je sve izmenjeno na servisu. Spremi lovu za servis i imaćeš fora autić. Provjeri i da li je bio razbijen to nije velika cijena!!!
[ Reno4 @ 08.09.2009. 23:24 ] @
Citat:
zarsilic: To je dobar i kvalitetan auto. Nema mnogo dodirnih tacaka sa "obicnim" Polom.
Dobro je uradjen i vrlo cvrsto se ponasa na drumu. Ne ugiba se ali nije neudoban. Izdignut je i ima nesto vece tockove.

Dobar odabir za ove nase puteve.

Cena mu je visoka zato sto mu je i startna visoka, a kilometraza nije spektakularna. Pre bih rekao da je realna za razliku od ovih ostalih laziranih.

A po čemu se to on razlikuje od običnog pola, sem vizuelno?
Kilometraža je visoka, jer je bio taxi vozilo, i vožen je kod nas. Verovatno je razvaljen, naročito ako je svo vreme vožen na fabričkim 17icama.
A da je lep auto, to stoji.
Ja bih kupio nešto sa manjom kilometražom, ima ih oduzetih s lizinga sa mnogo manje km.
[ popovicvl @ 09.09.2009. 11:09 ] @
Citat:
DrJekyll: To je idealan auto za BG. Mozes se penjati po svim trotoarima kao sa dzipom a opet nije glomazan za grad.

Nema konkurenciju u tome.

Pogotovu sa 17'' tockovima profila 40.
[ stevka @ 09.09.2009. 13:07 ] @
Citat:
Reno4
Ja bih kupio nešto sa manjom kilometražom, ima ih oduzetih s lizinga sa mnogo manje km.

Mislis da je skup?
Meni se jako svidja, jbg. Ali se trudim da mi emocije ne utichu na odluku.
Evo nekih interesentnih linkova
http://www.youtube.com/watch?v=s-C5ZHnWiZI

[Ovu poruku je menjao stevka dana 09.09.2009. u 14:35 GMT+1]
[ Zarko Silic @ 09.09.2009. 18:19 ] @
17" jeste mana. Ne samo za ovaj model, vec uopsteno. Za nase pteve nisu niskoprofilne gume i osim estetske nemaju ni jednu drugu prednost.

Polo kros je bolje uradjen auto od "obicnog" Pola. Ima niz ojacanja i sve je na njemu bolje. Malo je nezahvalno davati preporuke pri kupovini polovnjaka, ali generalno gledano ovo je dobar auto.
[ Reno4 @ 10.09.2009. 10:01 ] @
17" jeste mana. Ne samo za ovaj model, vec uopsteno. Za nase pteve nisu niskoprofilne gume i osim estetske nemaju ni jednu drugu prednost.

Polo kros je bolje uradjen auto od "obicnog" Pola. Ima niz ojacanja i sve je na njemu bolje. Malo je nezahvalno davati preporuke pri kupovini polovnjaka, ali generalno gledano ovo je dobar auto.[/quote][quote]zarsilic

O kojim ti ojačanjima pričaš? Nema ama baš nikakve razlike sem felni od 17" i raznih kozmetičkih dodataka.
[ maki_maki @ 06.10.2009. 13:42 ] @
A možeš li na reći kako da nađemo automobile oduzete s lizinga sa mnogo manje km.
Gde?
Kako? Hvala u napred
[ sasa022 @ 06.10.2009. 14:24 ] @
@maki_maki

www.lizing.co.yu

pa kontaktiraj lizing kuce i raspitaj se sta trenutno imaju u ponudi.