[ bugsu @ 04.09.2009. 13:13 ] @
| Majkl Dzekson je umro pre mesec-dva nzm ni ja tacno i sahranili su ga 2nedelje posle smrti ... i danas citam na blicu (a rekali juce i na vestima) da je danas sahranjen i sad meni nije jasno kako/zasto su ga po X put sahranili?
Moze neko da mi objasni? |
[ Laki_Gen @ 04.09.2009. 14:28 ] @
It's all business my son...
Show za mase, hleba i igara, ma kako bizarne one bile.
[ Ivan Dimkovic @ 04.09.2009. 14:36 ] @
2 nedelje posle smrti je bila sluzba ("memorial") - a ne sahrana.
Pretpostavljam da su ga do tada drzali u nekom frizideru.
Citat: Laki_Gen
It's all business my son...
Show za mase, hleba i igara, ma kako bizarne one bile.
Ovaj, sahrana je bila zatvorena za novinare i javnost.
[ bugsu @ 04.09.2009. 14:40 ] @
aha znaci vozikali su ga (barem zvanicno) u kovcegu prvo na taj "Zvanicni"(nesto kao komemoracija) sad na onaj "private" ...
nisu ludi ovi na zapadu ....naprave od buve muvu :)
[ Ivan Dimkovic @ 04.09.2009. 14:44 ] @
Sahrana je bila zatvorena za javnost.
Dakle, za postavljaca teme - MJ nije 2 puta sahranjen, vec se radi o komemoraciji i sahrani; 2 odvojena dogadjaja.
I to nije nista cudno niti neobicno niti specificno za MJ.
[ Majstor_Pućko @ 04.09.2009. 15:53 ] @
Amerika je cudo. Ne bi me iznenenadilo da ga opet posle nekog vremena iskopaju pokojnika pa ponovo sahranjuju, samo da bi pravili sto vecu senzaciju, i ono sto iz nje proizilazi.
[ vladd @ 04.09.2009. 16:59 ] @
Mozda otkriju testament za koji mesec, i ispune zelju da se sahrani u Evropi..
Poz
[ vidan kv @ 04.09.2009. 20:06 ] @
Citat: Majstor_Pućko: Amerika je cudo. Ne bi me iznenenadilo da ga opet posle nekog vremena iskopaju pokojnika pa ponovo sahranjuju, samo da bi pravili sto vecu senzaciju, i ono sto iz nje proizilazi. .........a vrh bi bio da iskopaju i Prislija pa da ih opet sahrane al ovaj put zajedno........al bi to bilo gledano......moroni američki.....
[ Ivan Dimkovic @ 04.09.2009. 20:07 ] @
A koji je vama djavo? Niti je MJ sahranjivan 2 puta niti je njegova komemoracija uopste drugacija od bilo koje druge komemoracije javne licnosti... wow njegovu komemoraciju prenosila TV, pa sta je tu cudno uzevsi u obzir da je covek obelezio citavu jednu epohu u istoriji muzike?
Covek je sahranjen bez novinara u krugu porodice.
[ Beltrammi @ 04.09.2009. 20:28 ] @
pravi triler.
[ bojanvet @ 04.09.2009. 20:37 ] @
Jos neko kopa!!!
[ Shadowed @ 04.09.2009. 20:38 ] @
Ivane, zar ti zaista mislis da ces nekome uspeti da objasnis nakon sto zapene protiv Amera? :)
Kao da ne znas da kada jednom neko pljune Amerikance, tu spasa vise nema, pljuvacina se nastavlja do daljnjeg (tj. lock-a)...
[ Tyler Durden @ 05.09.2009. 08:29 ] @
Pošto je objašnjeno da MJ nije dva puta sahranjen i sa vrlo prekognitivnim postom kolege Shadoweda, tema ide pod ključ.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|