[ donmarkone @ 24.09.2009. 22:57 ] @
| Uskoro treba da kupim auto za sebe , ali kao i uvek razne opcije se mesaju ...
U uzi izbor je pao Peugeot 206 cc , on je pao pod lupom "Jednom se zivi" da kupim pa sta bog da :) . E sad moja pitanja su :
Kakvo je vase misljenje o ovom automobilu ? Posto imam opciju da platim coveku 500 e da mi dotera auto , koliko je pametno gledati nesto ovako :
http://suchen.mobile.de/fahrze...o&lang=en&pageNumber=1
Unapred zahvalan . |
[ sasa022 @ 25.09.2009. 03:59 ] @
@donmarkone
Sve mi se cini da ovo nije realna ponuda...
206CC u dobrom stanju je >4000€
[ donmarkone @ 25.09.2009. 07:00 ] @
>
Razumem , pa dobro realno koliko je dobra ideja kupiti 206cc , mozda je
bolje da gledam nesto drugo ? , I ako moze neko da mi linkuje oglas koji
je realan . Posto ja bas nemam iskustva :)
[ vidan kv @ 25.09.2009. 19:25 ] @
Paaaa,s obzirom da tražiš "momački" auto ja ti savetujem da kupiš karavana.....pogotovo ako nemaš svoju gajbu ili ti je gajba prebukirana(matorci,braća/setre,baba/deda,tetka usedelica i sl)......mali je 206 za momačke aktivnosti.......pozzzz!
[ donmarkone @ 25.09.2009. 20:08 ] @
> Potpuno se razumemo po tom pitanju , ali ipak radije bih uzeo manji auto . Sa obzirom da mi ce to da mi bude prvi :), vise bi mi odgovarao manji automobil . Suma preko koje ne bih isao je 6000 e to je gornja granica ... Svaki predlog je dobrodosao :)
[ mmmilan @ 25.09.2009. 20:12 ] @
onda mi ne razumemo to tvoje momacko.
ako oces pravi momacki auto za "momacke"aktivnost onda ti stvarno treba neki karavan kom lako mogu da se obore zadnja sedista
predlog opel astra, skoda fabia (2000-2003 god)
oba s klimom i solidnom opremom mozes da kupis za ispod 6000 evra iz uvoza.
pa momkuj do mile volje.
pozdrav
edit:
samo da znas, kad dajes coveku 500 evra da ti doveze auto pitaj ga hoce li dobiti i povracaj poreza na izlasku iz evropske unije.
mnogi koji tako dovoze kola tebi, kojem cine uslugu ne prikazu taj povracaj pa tako zarade malo vise...
put, nocenje, gorivo i putarine izadju nekad i vise od 500 evra
[ donmarkone @ 25.09.2009. 20:39 ] @
>
> Ne znam ljudi , ali ja bas ne volim karavane :P . Uh sad sam opet u dilemi .
A sto se tice uvoza , taj covek je prijatelj od mojeg kolege sa posla .
Inace taj covek mi je mnogo pomogao u zivotu , tako da imam razloge da
mu verujem . Mada doduse nisam jos uvek , imao razgovor licno sa tim
covekom . Iz prostog razgora jer ni sam nisam siguran sta bih 100% kupio ...
[ etjen @ 25.09.2009. 21:22 ] @
kupi neku Alfu. Bilo koju...
[ donmarkone @ 25.09.2009. 21:37 ] @
>
> Znaci da odustanem od 206 cc ? :)
[ ventura @ 25.09.2009. 22:12 ] @
206CC je auto za devojčice
[ Ivan Dimkovic @ 25.09.2009. 22:22 ] @
Evo ti momacki auto:
http://suchen.mobile.de/fahrze...erIdsAsString=&tabNumber=2
1900 EUR - a unutra mogu da stanu poprecno i devojke sa dugim nogama :)
Jos ako majstor moze da ti ugradi suspenziju da poskakuje ko onim crncima reperima... zavrsio si posao!
[ donmarkone @ 26.09.2009. 09:24 ] @
Od ovih oldtimera jedino sta bih uzeo , kada bih imao pare da odrzavam je Pontiac Firebird . Ali to em trosi kao tenk , em bih delove placao zlatom ...
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 26.09.2009. 09:59 ] @
Citat: ventura: 206CC je auto za devojčice
Slazem se 100%.. Po Kg-u ih ima nekoliko i sve voze devojcice..
Ja bih recimo za tu lovu, neku alficu, mozda stila, golfa 4, itd..
[ bakara @ 26.09.2009. 10:19 ] @
hehe...i ja se slazem da je 206cc zenskast auto, a nikako momacki.
[ donmarkone @ 26.09.2009. 10:57 ] @
> U vezi Alfi , koliko sam citao po forumima , sve koje su kod nas su "ubijene" nema dobrih majstora za nijih , skupo odrzavanje ?
>
[ žutokljunac @ 26.09.2009. 18:59 ] @
... kupi Alfu 147. Jeftini su, a ok je auto. Uzmi crvenu. Tražio si da je momački, a valjda to podrazumeva da ga ribe vole, i pretpostavljam da ti je budžet mali, čim pominješ 206-cu.
P.S. -Mada alfa nikada nije pametna opcija jer im brzo pada cena, dosta troše, ali u principu kad ulažeš 5k, i nećeš ništa izgubiti.
[ Horvat @ 26.09.2009. 19:46 ] @
sta tebi znaci "momacki" auto?
auto za kurcenje? auto u kom ces ebati? auto za divljanje?
[ bakara @ 26.09.2009. 19:56 ] @
Ovo je "momacki" auto, i upravo sam video jedan u oglasima za te pare koje imas...
[ donmarkone @ 26.09.2009. 19:57 ] @
> Naprotiv , pod mojim poimanjem momacki podrazumevam da :
>
Ne moram da obracam paznju na stvari , na koje bih inace morao ...
velicina (nemam zenu nemam decu) ne prodajem cement , pilice , prasad .
Treba mi nesto lepo sklesito a opet pristupacno . A za j****** ... pa i
to je moguce , kad sam mogao i tudjim moci cu i u svom :P
[ etjen @ 26.09.2009. 20:12 ] @
@bakara
to nije nikako momački auto, to je auto za ljubitelje vožnje
Treba mu auto koji privlači ribe, dakle nešto nabudženo, ta Mazdica igleda malecko i ne verujem da ima puno riba koje bi otkinule na nju.
Mislim, rekle bi svakako da je sladak ali... treba da bude opasan...
Ja preporučujem
Golf III (nabudžen što više)
Neka nabudžena Alfa
pod nabudženim mislim na što veće alu felne i neku suludu muziku unutra i zatamljena stakla
E, da... može i neki stari BMW, 5-ica idealna
To su automobili za 'vatanje sponzoruša na Balkanu
[ donmarkone @ 26.09.2009. 20:14 ] @
>
>
@Bakara
Koji je ovo auto sa slike ?
[ donmarkone @ 26.09.2009. 20:40 ] @
>
>
Posle malo razmisljanja i konsultovanja sa starim ocem , mislim da Fiat
Grande Punto nije losa opcija ?
[ etjen @ 26.09.2009. 20:49 ] @
naravno da nije.
Ali, po čemu je to ''momački'' auto?
[ yotsa @ 26.09.2009. 20:59 ] @
Citat: etjen:
Ja preporučujem
Golf III (nabudžen što više)
Neka nabudžena Alfa
pod nabudženim mislim na što veće alu felne i neku suludu muziku unutra i zatamljena stakla
E, da... može i neki stari BMW, 5-ica idealna
To su automobili za 'vatanje sponzoruša na Balkanu
E sve sve, ali ako je Golf III auto za hvatanje riba takve ribe mi i ne trebaju. Ja ni jednu nisam uhvatio ni na III ni na IV a ni na V. Možda je to zbog frizure, a?
A i ove današnje razlikuju staro od novog i te kako. E muzika i šljašteće lampe i lampice su druga stvar, već imaju neku funkciju.
BMW i Alfa je već neki drugi stil.
[ donmarkone @ 26.09.2009. 21:15 ] @
>
> @etjen
Pa ovako :) moj pojam "momackog" je da nemam ogranicenja i striktne
prohteve kakv auto treba da bude . Znaci ja licno bih voleo ne sa vise
od 3je vrata i da izgleda lepo . Sad mi recite koji motor da gledam kod
Grande Punto i sve ostalo sto ide uz to :) hajde dame raspisite se :D
[ vidan kv @ 26.09.2009. 21:29 ] @
Kupi jednog Fiat Stila 1.6-16V.....za te pare mož da ga nađeš da "bidne ki zmaj".......Grande Punto je vrh u varijanti 1.6 Multijet,mada sumljam da možeš da ga nađeš za te pare.Punto 1.3 Multijet je takođe dobar izbor.....pozzzz!
[ donmarkone @ 26.09.2009. 22:06 ] @
>
> Vidane reci mi koja je razlika izmedju 1.3 i 1.6 ?
[ Slobodan Miskovic @ 27.09.2009. 07:46 ] @
Evo moj predlog :)
Lancia Kappa Coupe 2.0 Turbo 20V (220 hp)
Ubacis neke opake felne i pici :)
Btw ima samo 3620 ovakvih automobila na svetu ;)
[ etjen @ 27.09.2009. 10:30 ] @
^^ uf, prelep auto!
[ Horvat @ 27.09.2009. 10:45 ] @
[sarcasm]ma kakve felne,tu se ratkapne ubacuju! [/sarcasm]
@markone,da,ti zelis auto za kurcenje
e pa ako to zelis,uzmi neku alficu [ne znam cene]
[ bakara @ 27.09.2009. 11:26 ] @
Citat: donmarkone: >
>
@Bakara
Koji je ovo auto sa slike ?
Mazda mx5
[ Boobec @ 27.09.2009. 16:48 ] @
Ja preporucujem Fiat Stilo 1.9jtd sa troje vrata, neki zuti ili crveni za te pare ladno moze 2004-2005god. ili Golf IV, Astra G (moze i bertone)...
Alfe 147 i 156 su se i meni svidele ali je odrzavanje skuplje, tako da nikako nije za momacku varijantu.
Sto se tice 206, vrlo brzo bi shvatio da je mali previse, a tek pozadi sto nema mesta...ukocili bi ste se oboje ;)
[ vidan kv @ 27.09.2009. 18:17 ] @
Citat: donmarkone: >
> Vidane reci mi koja je razlika izmedju 1.3 i 1.6 ? ....pre svega je Grande,u kubikaži(što je i očigledno),još u mnogim detaljima oko motora,restilizovan enterijer,šestostepeni menjač,itd,itd......problem je cena jer je i vani(prvenstveno u Italy) poprilično skup......zato ti ostaje 1.3MJ koji može poprilično da se sredi za te pare........ali nije Grande.........pozzzz!
[ Tamara_K @ 28.09.2009. 00:30 ] @
Evo, ako ovo nije "momački" ne znam šta je. Moj ćale je kupio Corsu, sportski model sa dvoje vrata i ja sam se istripovala da će mu isporučiti ovaj sa crvenom plastikom gore, a pri tome su sedišta crvena, a delovi na vratima.
Kako mi posle nekoliko godina voženje pokloni auto, već sam videla kako ga vozim u servis i menjam delove, šijem presvlake za sedišta.
Naravno, meni treba sve samo ne "momački".
Srećom, pa su mu isporučili crni, ali sa crnom instrument tablom i crnim sedištima ( valjda zavisi od paketa opreme) , može da prođe, ali nije "momački" .
Zanimljivo je da smo drugarica i ja bukvalno povraćale kad smo videle ovo čudo, a naši muževi su se primili, kao super, izgleda sportski. Meni je bilo vulgarno da ga vozi čovek od 60 godina. Tako da sve zavisi i od devojke.
Naravno da ne znam ništa o tehnici ( kao ni šta radim ovde ), pa ovo shvatite kao šalu .
[ Laki024 @ 28.09.2009. 00:54 ] @
@ Tamara
Ovo je najnovija opel korsa, vervatno sa nekom jacom opremom, koja nova kosta oko 15000eur, tako da polovna 2-3 godine stara teska da moze da ima ispod 9000eur, a da je sportska 2 vrata momacka, i da izgelda kao ova. Ovde je rec o autu od 5000 max 6000eur/
[ etjen @ 28.09.2009. 09:33 ] @
ma to sve zavisi kakve devojke ga interesuju.
Lično smatram da nijedna devojka ne može da ostane ravnodušna pred nekom lepom Alfom.
(mislim, ni ja nisam ravnodušan i rado bi da me neko provoza u takvim kolima )
Ali, naravno, racionalno gledajući, za Alfu treba puno para da bi se lepo održavala i to je minus...
Ali, opet, kad si mlad onda i ne treba da budeš racionalan, racionalnost je za one starije
[ Boobec @ 28.09.2009. 10:22 ] @
Ne verujem da kod nas moze sa takvom opremom da se nadje i polovna corsa
[ Nocni @ 28.09.2009. 15:37 ] @
[ donmarkone @ 28.09.2009. 15:56 ] @
Ljudi hvala na komentatima ali mozda ste me pogresno shvatili ;) . Ja licno nisam rekao "momacki" jer mislim sa njim da "pecam" ribe , vec u smislu da ce biti licno moj , a ja sam momak :D . Tako neki trip hehe :)
Inace koliko vidim naginjem ka alfi , ali jos uvek nisam sumirao situaciju . Posle kraceg razmatranja situacije sa calom , covek predlaze da skupim jos para ... Updatovacu situaciju uskoro :)
[ etjen @ 28.09.2009. 19:51 ] @
Citat: donmarkone:
Inace koliko vidim naginjem ka alfi ,
drago mi je što si prihvatio moj savet
A sad ozbiljno (po prvi put u ovoj temi) Alfa i jeste skroz OK auto za momka. Lep, brz, izaziva pažnju i što da ne, privlači devojčice...
Jedino gledaj da ipak bude neki za koji si siguran da je u dobrom stanju, jer ako se zalepiš za neke sulude felne i DVD u kolima a ne vidiš da je u stvari izakan auto, Alfa će ti tu nepažnju skupo naplatiti.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|