[ yarisfan @ 04.10.2009. 10:48 ] @
Pozdrav svima, nedavno sam pazario yaris 1.3 vvt-i - 2005 godiste. Nisam najiskusniji vozac pa me zanima par stvari: 1) Da li jos neko ima utisak da je menjac neprecizan? Prosto nekada nisam siguran da li sam ubacio u brzinu ili ne. Nisam siguran da li je ovo do mog automobila ili su prosto menjaci pravljeni na taj nacin kod ovog modela? 2) Da li je normalno da automobil ima samo jedno rikverc svetlo i samo jedno svetlo za maglu? Na zadnjem delu automobila se nalaze simetricno dva svetla (bele boje). Ali desno je rikverc svetlo a levo je svetlo za maglu. Nekako sam uvek smatrao da su sva automobilska svetla simetricna - deluje sigurnije tako. Da li je ovo slucaj i kod nekih drugih automobila? 3) Ne znam kako da resetujem trip computer. Zapravo sve sam resetovao ali duzinu predjenog puta od poslednjeg reseta ne mogu da vratim na nulu. Prosecnu potrosnju i prosecnu brzinu sam resetovao uspesno. Da li neko mozda ima neki pdf manual koji bi podelio sa mnom? 4) Kada vozim autoputem 130 ili 140 cuje se zvuk vetra. Kao da je auto supalj negde. Da li je ovo normalno ponasanje ili ne? Ili je ovo znak od automobila da treba da usporim :) hvala mnogo! |