[ ognjenr @ 05.10.2009. 22:13 ] @
Strastveni sum pusac vise od dvadeset godina, jako rano sam propusio , jos u sedmom razredu. Sa svih strana nas pusace bombarduju informacijama o stetnosti pusenja, u zadnjih par godina agesivnije nego ikada. Novine,TV, internet je pun ljudi koji pljuju po pusacima i njihovim navikama . Zato mislim da je mozda potrebna i ovakva tema, koja bi prikazala i onu drugu stranu. Dakle,pozivam sve pusace koji uzivaju u ovom poroku da se oglase na ovoj temi , i da zajedno podelimo svoja misljenja , - Prava pusaca? Nema ih. U svakoj prostoriji ,u kojoj nije zabranjeno pusenje, ukoliko se nalazi JEDAN nepusac, potrebno je zatraziti njegovu dozvolu da se zapali cigareta. -Pusenje na javnim mestima? Koja je svrha ove zabrane? Kada bi se drzava i drustvo bavilo pricom o stetnosti droga kao sto se bave cigaretama, bilo bi mozda manje ovisnika o teskim drogama. Ako je cigareta otrov, zasto se ne zabrani proizvodnja i pustanje u promet istih?? Dakle pusac sam i uzivam u dimu cigareta. Interesantan link : http://www.ivonazivkovic.net/cigarete.htm |