[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2009. 16:08 ] @
http://www.b92.net/info/vesti/..._category=15&nav_id=385850

Citat:

London, Beograd -- Dvojica huligana napali su par transvestita u velškom gradu Svenzi (Svansea) i uskoro shvatili da su napravili kobnu grešku, javljaju britanski mediji.

Din Gardner i Džejson Fender uočili su dvojicu muškaraca u kratkim haljinama s perikama na glavi i torbicama, pa su pomislili da se radi o nejakim transvestitima. Ispostavilo se, međutim, da su u pitanju profesionalni borci u kavezima. Huligani su dobili batine, nakon čega su predati policiji, da bi na kraju bili osuđeni na četiri meseca društveno-korisnog rada.

Ulične bezbednosne kamere snimile su Gardenera bez majice kako napada jednog od muškaraca s ružičastom perikom na glavi i veštačkim grudima. U sekundi tu se stvorio drugi borac u svetlucavoj crnoj haljini i napadačima zadao dva brza udarca, prenosi sajt GSA.

Borci su napadačima uzeli dokumente i smireno nastavili svojim putem na visokim potpeticama.

Huligani su se još dugo ošamućeni teturali ulicom pre nego što ih je konačno uhapsila policija i utvrdila da su već ranije te iste večeri u pijanom stanju započinjali tuče.

Din Gardener (19) i Džejson Fender (22) su na sudu priznali krivicu za napad i kažnjeni su sa četiri meseca društveno-korisnog rada. Elektronski su označeni i imaju zabranu izlaska od 19 do 7 časova.

Pogledajte video zapis (nakon prvog minuta).

[ tdjokic @ 10.10.2009. 16:50 ] @
Ovo mi lici na gresku somaliskih pirata koji su pre par dana napali ni manje, ni vise, nego komandni brod francuske mornarice za to podrucje. Francuzi su neke pohvatali a neki su pobegli pod okriljem mraka. http://news.yahoo.com/s/afp/20...yshippingfrance_20091007151820 Svasta se ljudima desava po svetu.
[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2009. 17:02 ] @
hahaha ovo je jedna od onih ispala - sada ce huligani da budu isprozivani u zatvoru kao 3.14ckice koje su prebila 2 tranera :)

A pirati - imali su oni takvih ispada ranije, pre par godina su tako greskom napali neki americki ratni brod, isto pobrkali mislili da je komercijalni.. to im je totalno pokvarilo dan posto ameri prvo pucaju a onda postavljaju pitanja :-)

Hahahaha jedan moj ortaq iz Beograda je imao takav momenat - elem, lik je majstor nindzicua totalni ludak koji se lozi na vojsku, shibanje, borilacke vestine i takoto... ali izgleda skroz pacifisticki - pravi magnet za likove koji bi da se izivljavaju. Dodje njemu na trgu u Bgd-u neki cigancic kao trazi lovu, i ovaj ga gleda ono, nasmeje se i kao "bezi bre mali"... mali se iznervira, kaze da ce da ga prebije... i ovaj moj ortak mu samo opali sljagu posto ne voli da mu neko preti.

E onda pocinje smehotres... mali ciga ode po velikog burazera, koji dolazi kao da isprebija ovog mog ortaka - znaci u roku od par sekundi je veliki burazer bio na betonu u polusvesti... a ortaq zbunjeno kaze WTF je ovim ljudima danas...
[ flighter_022 @ 10.10.2009. 23:21 ] @
Citat:
tdjokic: Ovo mi lici na gresku somaliskih pirata koji su pre par dana napali ni manje, ni vise, nego komandni brod francuske mornarice za to podrucje. Francuzi su neke pohvatali a neki su pobegli pod okriljem mraka. http://news.yahoo.com/s/afp/20...yshippingfrance_20091007151820 Svasta se ljudima desava po svetu.

Napali su jednom i indijski ratni brod, ali indijci nisu nikog hapsili vec potopili.

http://www.telegraph.co.uk/new...p-in-latest-brazen-attack.html

Stoooooooopid.
[ Srđan Pavlović @ 17.10.2009. 03:04 ] @
Nije bas lako identifikovati brodove :)

Svako moze da istakne neku zastavu kad mu se cefne, k'o
sto mozes da promenis table na autu kad bas zatreba :D

Ali dobro, napasti nesto sto onako bas lici na ratni brod, prilicno je glupo.... :)
[ dekster2 @ 17.10.2009. 07:48 ] @
@Ivan Dimkovic
mali ciga, Bgd-u neki cigancic,
Ivane možeš biti pozvan na rasnnu diskriminaciju zbog određenih reči u postu.
A bilo je i psovanja -WTF-.
Razočarao si me,aaa izgleda da te evropa iskvarila.
[ Java Beograd @ 19.10.2009. 08:40 ] @
Citat:
tdjokic: ... Francuzi su neke pohvatali a neki su pobegli pod okriljem mraka.
Čudan je to neki komandni brod ratne mornarice koji ne može da se brani i da napada po mraku (?!) ali dobro...

Nego i ja sam čuo sličnu priču.

Kasna jesen, kišovito veče, oko 23:00. Oniži ćelavi čičica sedi sam na klupi u pionirskom parku, u centru Bgd. Park potpuno pust, slabo osvetljen ponekim lampionom. Prolaze dva mamlaza, naoružani lancima i traže žrtvu za iživljavanje. Na njihovu žalost, čičica im se učinio kao idealna žrtva. Ali ...

1. Čičica zapravo nije matori iznemogli starac, nego muškarac sa pedesetak godina u punoj snazi. Lice je izborano od ožiljaka. A ćelava glava je samo dodatno davala utisak starosti.
2. Aktivno se bavio boksom do svoje 35 god.
3. Posle toga je radio kao izbacivač po kafanama i tukao se sa svakojakim šljamom
4. U parku je sedeo zato što je izveo svoja dva dobermana u šetnju, koji su bili udaljeni od njega oko 50-tak metara.

Treba li da pišem šta je bilo posle ?
[ flighter_022 @ 20.10.2009. 02:40 ] @
Nista. Pravda. Vrlo brzo i efikasno. :)
[ a1200 @ 20.10.2009. 16:04 ] @
hehe :)
[ Mikky @ 20.10.2009. 16:24 ] @
Pravda za huligane!
[ flighter_022 @ 20.10.2009. 17:20 ] @
Ne treba razbacivati novac poreskih obveznika ;)
[ igor-ch @ 20.10.2009. 21:16 ] @
Citat:
dekster2: @Ivan Dimkovic
mali ciga, Bgd-u neki cigancic,
Ivane možeš biti pozvan na rasnnu diskriminaciju zbog određenih reči u postu.
A bilo je i psovanja -WTF-.
Razočarao si me,aaa izgleda da te evropa iskvarila.

Ma jok, cigancici su vrlo primerna deca... Gde bi nam samo bio kraj da se svi mi ugledamo na njih onako vredne, skolovane, postene, nenasilne...

Pozdrav!
[ vidan kv @ 27.10.2009. 19:03 ] @
Citat:
Java Beograd: Čudan je to neki komandni brod ratne mornarice koji ne može da se brani i da napada po mraku (?!) ali dobro...

Nego i ja sam čuo sličnu priču.

Kasna jesen, kišovito veče, oko 23:00. Oniži ćelavi čičica sedi sam na klupi u pionirskom parku, u centru Bgd. Park potpuno pust, slabo osvetljen ponekim lampionom. Prolaze dva mamlaza, naoružani lancima i traže žrtvu za iživljavanje. Na njihovu žalost, čičica im se učinio kao idealna žrtva. Ali ...

1. Čičica zapravo nije matori iznemogli starac, nego muškarac sa pedesetak godina u punoj snazi. Lice je izborano od ožiljaka. A ćelava glava je samo dodatno davala utisak starosti.
2. Aktivno se bavio boksom do svoje 35 god.
3. Posle toga je radio kao izbacivač po kafanama i tukao se sa svakojakim šljamom
4. U parku je sedeo zato što je izveo svoja dva dobermana u šetnju, koji su bili udaljeni od njega oko 50-tak metara.

Treba li da pišem šta je bilo posle ?
he,he,he..........ne da imam nego sam bio svedok skoro identične priče:čičica je moj tast;šampion SFRJ u boxu,reprezentativac,višegodišnji boxerski trener i u to vreme(sredina devededsetih) trener jednog kick box kluba i pomoćni trener reprezentacije-naspram njega dva klinca u mračnoj ulici koji su ga presreli i traže lovu........epilog:klincima polomljene vilice,završili u bolnici+podnete krivične prijave.......pozzz