[ negyxo @ 16.10.2009. 13:24 ] @
| Zanima me cemu sluzi guma zalepljenja kod zadnjih tockova. Da li ovo moze da se skine?
Smeta mi to sto se stalno skupi malo prljavstine i deluje gadno, kao da su rubovi zardjali, ili se to mozda menja?
Evo i slika, mada se na njoj ne vidi ta guma posto je providna
|
[ bakara @ 18.10.2009. 10:01 ] @
Ta zastita sluzi da zastiti taj deo auta od udaraca sitnih kamencica, trebalo bi da ima da se kupi kao rezervni deo, a moj savet je da je neskidas dok ne nabavis novu.
[ negyxo @ 19.10.2009. 08:06 ] @
Znaci to mu je namena. Kontao sam da sluzi mozda kao neka zastita, ali mislio sam da je to mozda nesto privremeno, posto ne deluje kao nesto sto moze da traje.
Hvala.
[ popovicvl @ 19.10.2009. 12:36 ] @
Tu zastitu imaju svi noviji automobili.Nacrtaj tu nalepnicu u AutoCad-u ili Corelu (probaj da skines dimenzije otprilike) i ponesi kod nekog ko pravi folije za automobile. Drugar i ja smo menjali nekoliko puta na njegovom Passatu.Sve te to kosta 100 din nalepnica i malo struje za fen.Skines staru foliju, ocistis, pokvasis mesto gde ce se lepiti i namesti novu. Fenom malo razmeksaj novu foliju,istisni ostale kapljice i ostavi da se susi.Ostace ti neke bele fleke od vode i lepka,ali sama ce se osusiti i postace prozirna.Kao nova.Ja sam lepio na coskove branika providnu foliju,pa kad me ogule samo je skinem i nalepim novu.Ceo postupak traje 10 min.
[ negyxo @ 19.10.2009. 12:42 ] @
OK, hvala za info, ali ja bi radije da nadjem ako ima negde gotovo, dok ja to sve obidjem i namestim lakse mi je da platim koliko treba i to je to.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.