[ Machiavelli... @ 22.10.2009. 13:07 ] @
E bas me zanima kako stoje stvari. Ovde (USA) kada odete na bazen 75%judi je obrijanih(depiliranih) grudi, pazuh za dole ne znam. Drugarica me ubedjuje da je isto i kod nas, ja joj kazem - nema sanse. Reko sam joj ako se kod nas brije vise od 50% evo i ja cu (opklada), ne bih pricao o njenom delu opklade :-)

Jle se brijete(depilirate), trimujete ili nista?

Evo ja

1. Grudi - trimujem
2. Medjunozje - trimujem
3. Pazuh - trimujem

pod ovih "trimujemk ja podrazu,evam skracivanje makazicama. Cisto da ne bude "srbija sume"

[Ovu poruku je menjao Machiavelli... dana 22.10.2009. u 14:22 GMT+1]
[ Crveni011 @ 22.10.2009. 13:20 ] @
Trimer, sve osim nogu. Mada moj trimer moze da skrati dlaku na duzinu koju bi imala recimo jedan dan posle brijanja pa sve do nekih 10ak mm. A to za koju cu duzinu da se opredelim zavisi od raspolozenja i godisnjeg doba
[ timotic @ 22.10.2009. 13:40 ] @
Ja ponekad obrijem bradu.
[ anakin14 @ 22.10.2009. 15:10 ] @
depiliram celo telo
[ Srđan Pavlović @ 22.10.2009. 15:15 ] @
i obrve? :D
[ Lesli Eldridz @ 22.10.2009. 15:23 ] @
Ne znam koliko posto ovde rade sta, ali sve ti je to moda, da ne kazem pomodarstvo. Sedamdesetih i osamdesetih je bilo in da se razdrlji kosulja i da se vide malje na grudima, posle su pa uveli da je in da se sve malje depiliraju, sutra ce pa nesto drugo da izmisle.
[ Ivan Dimkovic @ 22.10.2009. 15:25 ] @
Ja depiliram dlanove i zube...
[ anakin14 @ 22.10.2009. 15:27 ] @
;) bez obrva,kose i brade.
[ Flo33 @ 22.10.2009. 15:29 ] @
Mene mrzi da se brijem i dva puta sedmicno.. A ne da se trimujem i depiliram. Jos i nokte da pocnem da mazem i da se preselim u Filadelfiju odmah. Nego pricaj ti sta je drugarica obecala za opkladu
[ Srđan Pavlović @ 22.10.2009. 15:31 ] @
@Lesli -
Citat:
Lesli Eldridz: Ne znam koliko posto ovde rade sta, ali sve ti je to moda, da ne kazem pomodarstvo. Sedamdesetih i osamdesetih je bilo in da se razdrlji kosulja i da se vide malje na grudima, posle su pa uveli da je in da se sve malje depiliraju, sutra ce pa nesto drugo da izmisle.

Pletenice, recimo ;) (mada, ako cete da pratite maljo-modu, odgledajte nesto s torenata, ima tamo svasta da se vidi... :D )

@ Ivane, sta si ti onda Chubaka, jbt? :D
[ anakin14 @ 22.10.2009. 15:52 ] @
Citat:
Flo33:  Jos i nokte da pocnem da mazem i da se preselim u Filadelfiju odmah.

mnogo me interesuje kakvo znacenje ima ova recenica u tvojoj glavi
[ žutokljunac @ 22.10.2009. 16:07 ] @
Ne znam da li je to normalno ili šta, ali ja na telu nemam nijednu jedinu dlaku! Na nogama nemam ni dlačicu, samo koju dlaku na grudima. Prosto neverovatno. Inače sam sportski građen, idem godinama u teretanu, čitav život se bavim sportom. Čak mi je do skoro bilo jako neprijatno da nosim kratke pantalone jer bukvalno nemam niti jednu dlaku na nogama. loool Čak me i ribe pitaju da li brijem noge. Zavide mi. loool
Inače sam svetlije puti.
P.S. - Kosa normalna, brada takođe...
[ salico @ 22.10.2009. 16:10 ] @
Da ponekad ne skratim malje na grudima, morao bi ih fenom susiti nakon tusiranja. LOL
[ fanfon @ 22.10.2009. 16:12 ] @
Kad musko obrije noge, a nema bas nesto masivne iste(narocito listove), deluje ko neko goluzdravo pile...
[ bachi @ 22.10.2009. 18:37 ] @
Dlakav sam ko najgori majmun po celom telu. :D

Brijem se 1, max 2 puta nedeljno, a ispod pazuha kad počne da dismra. :)
[ EmilijaV @ 22.10.2009. 18:47 ] @
Joj, sto volim ove teme gde su muskarci iskreni!

P.S. - I necu vise da se mesam u ovu temu, u naslovu pise da je samo za muskarce.
[ musicmaster @ 22.10.2009. 19:09 ] @
Ja nosim glavu naopačke.

Zapravo, teme mi je odavno popustilo sa proizvodnjom dlaka, te i ono malo što sa strane i pozadi na potiljku raste,
ne dajem da ode preko 2-3 mm, a brada i brci rastu kao nenormalni.
Tu nisam oćelaveo.

Dakle, svaki drugi-treći dan, koristim 2 mašinice.
Jedna je "Skalret" (to su one za ćelu) i druga je philips sa 2 roto glave umesto žileta za brijanje,
i sve osim trepavica i obrva, biva odstranjeno.
Šljaštim na mesečini, ne koristim fen, naravno.
Odmah posle tuširanja možeš na hladno.

Dlake po telu ne diram.
Ispod pazuha - ponekad.
[ Flo33 @ 22.10.2009. 19:33 ] @
Citat:
mnogo me interesuje kakvo znacenje ima ova recenica u tvojoj glavi

Aj kad te baš mnogo zanima da ti i odgovorim. Ako nisi primetio pokretac teme je iz Filadelfije. I kako je naveo velika vecina u njegovoj faveli se komplet depilira. Tako da bi se takav lako uklopio u okruženje lokalnog bazena. Nokti su, dozvolićeš mi, pesnička sloboda. Hvala ti na interesovanju za moju glavu, ako pokažeš interesovanje i za neke druge delove mog tela, izaćiću u susret.
[ etjen @ 22.10.2009. 19:33 ] @
trimujem se mašinicom po telu (sve osim nogu)
[ yeljko @ 22.10.2009. 19:40 ] @
I grlo mi je cupavo ....
(iznutra)
[ musicmaster @ 22.10.2009. 19:42 ] @
Citat:
Hvala ti na interesovanju za moju glavu, ako pokažeš interesovanje i za neke druge delove mog tela, izaćiću u susret.

Ovo bre na upoznavanje ili poljubac tačka com, itd...
To tamo treba da se saznaje, ne ovde.

'Ste čuli vas dvojica?
[ Horvat I @ 22.10.2009. 20:46 ] @
Stara uzrecica
Code:
Rdjavom qrcu i dlaka smeta
[ Binary Mind @ 22.10.2009. 23:48 ] @
Brijem bradu 1 do 2x nedeljno i glavu jednom u par meseci (sisam se masinicom [kec dole, dvojka gore]). Ostalo mi ne smeta...
[ žutokljunac @ 23.10.2009. 08:20 ] @
Uvek smo tvrdio da smo mi muškarci strašno jednostavni ljudi. Nama treba sapun, žilet, četkica za zube, dobar parfem, dobar sat, par dobrih žabarskih odela, cipele, kožna jakna i dobar auto, i izgledamo ko zmajevi. To je sve. A ženama treba samo za lice pola parfimerije.
[ combuster @ 23.10.2009. 08:26 ] @
Malo sharma zameni sve to osim sapuna i cetkice za zube ;-)
[ deki77 @ 23.10.2009. 08:53 ] @
Dole (mada šta to znači dole*-qita i prepone)...smeta!!!
Već nekih 10god. to radim
[ AMD guy @ 23.10.2009. 11:59 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic
Ja depiliram dlanove i zube...

Ivane jel ova profil slika od pre 10 godina? Mogu da zamislim kako sada izgledas
[ mrkii @ 24.10.2009. 08:19 ] @
Citat:
Emilija V
Joj, sto volim ove teme gde su muskarci iskreni!

Eee kad bi ja nasao jednu gde su zene iskrene :)

[ musicmaster @ 24.10.2009. 13:10 ] @
^^ Da znaš čoveče...
[ eloiza @ 24.10.2009. 13:36 ] @
Moram priznati, ja kao muškarac ne mogu da zamislim da budem sa nekom nenegovanom ženom koja ima dlake na nogama, licu,.... itd.

Pitam se da li žene više vole da budu sa dlakavim muževnim muškarcem ili sa onim koji se redovno depilira, trimuje?

Inače, ja se redovno brijem i s vremena na vreme trimujem nos, obrve, uši.
[ Au197/79 @ 24.10.2009. 21:24 ] @
Ja se brijem ispod pazuha, a leti se trimujem dole. Bavim se sportom, a mislim da je tako higijenski. Zbog svog porekla nemam nikakve predarasude. Moji su se preci brijali skroz vekovima...
[ etjen @ 24.10.2009. 23:05 ] @
Citat:
Au197/79: JZbog svog porekla nemam nikakve predarasude. Moji su se preci brijali skroz vekovima...

?
[ Au197/79 @ 24.10.2009. 23:16 ] @
Po ocu su mi preci islamske veroispovesti. Oni se briju ispod pazuha i dole. Čak se smatra da je nekulturno biti dlakav u tom delu. A eto devojke u Srbiji su pre 50 godna krenule sa pazuhom, a tek u ovoj deceniji su stigle do pubisa. Muškarci još ni do pazuha nisu stigli u većini...
[ etjen @ 24.10.2009. 23:34 ] @
zanimljiv podatak, nisam to znao...
mislim za islamsu veroispovest a ne za devojke i muškarce u Srbiji :)
[ EmilijaV @ 24.10.2009. 23:58 ] @
Citat:
mrkii: Eee kad bi ja nasao jednu gde su zene iskrene

A gde si ti na ovom forumu jos neku zenu video sem mene? I ono malo sto zalutaju nekad, brzo pobegnu.

Mora da meni nesto fali kad se ovoliko dugo druzim s vama!
[ sanja2010 @ 25.10.2009. 00:51 ] @
Citat:
EmilijaV: A gde si ti na ovom forumu jos neku zenu video sem mene? I ono malo sto zalutaju nekad, brzo pobegnu. :p

Mora da meni nesto fali kad se ovoliko dugo druzim s vama! :eyes:

[offtopic]Ahem... :)[/offtopic]
[ EmilijaV @ 25.10.2009. 01:13 ] @
Citat:
sanja2010: [offtopic]Ahem... [/offtopic]

[offtopic] Pa davno te nije bilo, pa sam mislila da si i ti zapailila odavde.

Welcome back! Ali nemoj opet da te nema! [/offtopic]
[ mrkii @ 25.10.2009. 06:57 ] @
Citat:
A gde si ti na ovom forumu jos neku zenu video sem mene?

Mislio sam na bilo koji forum, a i u realnom zivotu ista stvar
[ stargatenow @ 25.10.2009. 08:27 ] @
Brijanje pazuha izuzetno smanji ili potpuno ukloni fleke od dezodoransa na odeci, verovatno zbog toga sto je tada potrebno stavljati mnogo manju kolicinu...
[ Crveni011 @ 25.10.2009. 22:25 ] @
Skoro me devojka naterala da ne trimujem dlake na grudima i stomaku jedno vreme (kaze slatko mi stoje) ali posle par nedelja kada su porasle osecao sam nekako bas prljavo zbog tih dlaka... Jednom kada ce covek navikne na takav osecaj sve drugacije je nekako cudno.

[Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 13.11.2009. u 02:49 GMT+1]
[ NeZtOc @ 25.10.2009. 23:28 ] @
Jbg, neko pati sto nema dlake, neko ih depilira, nekoga boli briga... Mene boli briga, zamisli jos da imam tu obavezu...i da se brijem me mrzi. Ipak jednom prilikom sam popustio pred visemesecnim moljakanjem i podmicivanjem zemske polovine. Ali sta bi, kad se oznojim poceo sam da smrdim ko tvor. A treniram rekreativno... Nikad nisam imao taj problem, oznojim se ko zver, ali ne smrdim, bar ne strasno. Bez dlaka je bilo kao ciklon-b. Beze ljudi od mene. Dzaba antiprespiranti i tusiranje. Valjda sam secom sume poremetio zivi svet. Svi kazu da to brijanje olaksava higijenu, meni bi obrnuto.
Odavno sam provalio na malom fudbalu da oni sto treniraju fudbal depiliraju noge, na pocetku mi je izgledalo gadno i smesno. Sad vise ne primecujem. Navodno mnogo je lakse za odrzavanje i masaze nogu.

Ne verujem da se kod nas veliki broj ljudi depilira. Mozda medju mladima, sve izgleda vece bez malja, misici i... ali to vise dodje kao neka vrsta mode, pracenja trendova, prakticnosti, nesigurnosti.
[ dava @ 26.10.2009. 15:00 ] @
Ljudi nemojte to da radite!!! Sad vi uvodite taj trend, pomjerate granice normale pa ce to postati normalno da muskarac mora izgledati ko covjecija ribica. Evo zene su te granice davno pomjerile pa sada kukaju i prokljinju jer se svaka dva dana moraju brijati. Posao je to, nije za zanemariti.

Kako sam ja primjetio uglavnom klinkama smetaju dlake na muskim prsima (sto bi rekli ljubavni tepih one vise vole ljubavni linoleum), ali prodje to vremenom.

Meni na bazenu cuvar vice: momak zabranjeno se u djemperu kupati. :0

P.S. zasto su zene podloznije raku dijke? Zato sto je veci postotak zena koje se briju ispod pazuha, a antiperspiranti djeluju tako sto zacepljavaju pore na kozi kroz koje bi trebao da izlazi znoj, dolazi do gomilanja raznog otpada (koje bi trebao da izbaci znoj) i mnogo povecava sansu za stvaranje tumora.
[ Srđan Pavlović @ 26.10.2009. 15:13 ] @
Pa to je svacija licna stvar sta ce neko da radi sa SVOJIM telom.
Onako kako se neko najbolje oseca, tako treba i da radi, i to se
ne moze nikome nametati.
[ Backy @ 26.10.2009. 15:27 ] @
pa da, što znači da to ne može biti predmet diskriminacije i da neka firma ima pravo da odbije uslugu nekome samo zato što ima obrijane noge :D
[ EmilijaV @ 26.10.2009. 17:16 ] @
Citat:
dava: P.S. zasto su zene podloznije raku dijke? Zato sto je veci postotak zena koje se briju ispod pazuha, a antiperspiranti djeluju tako sto zacepljavaju pore na kozi kroz koje bi trebao da izlazi znoj, dolazi do gomilanja raznog otpada (koje bi trebao da izbaci znoj) i mnogo povecava sansu za stvaranje tumora.

Ovo neki pokusavaju da poture, ali nicim nije dokazano, prema tome nemoj da siris dezinformacije!

Navodno da je razlog Al oksid, ali bas zbog tih zvaka sad svi uglavnom prave dezodoranse bez istog!
[ newtesla @ 29.11.2009. 11:34 ] @
brada: bradica i zulufi, obraze brijem dvaput nedeljno.
ostatak tela: šišanje dole, i to ponekad, makazama, i to kad me ne mrzi.

Ponekad ošišam kosu na glavi :)

A inače, kod žena mi se više sviđa frizura dole, nego ćeleston. Takođe mi ne smetaju one male sitne dlake na ženskim podlakticama. Noge su druga priča...

Dlake, inače, imaju više funkcija - recimo, bolje se osete dodiri i vetar, jer se koren dlake nalazi uz nervni završetak.

A za onu poslovicu - rđavom patku i dlaka smeta - AMEN! :)

Ajmo dalje, ljudi, nemojte da crkne tema...
[ gaffer1960 @ 03.12.2009. 13:45 ] @
Kako kad
Nekad se brijem 2 dana zaredom
nekad se 2 godine ne brijem
a trimovanje ni na kraj pameti.
Ali u osnovi se ne bijem :)