[ websurfer @ 10.11.2009. 14:44 ] @
Ovu temu sam otvorio kako bi oni koje su otimali vanzemaljci (a clanovi su ovog foruma) napisali svoja iskustva o tome. |
[ websurfer @ 10.11.2009. 14:44 ] @
[ Srđan Pavlović @ 10.11.2009. 15:21 ] @
Mene je kidnapovala jedna vanzemaljka u sedmom osnovne i ono, dobro smo se proveli, da ne duzim.
[ SlobaBgd @ 10.11.2009. 16:05 ] @
A materijalni dokazi, slike, video snimak? Ništa? Pu, a baš sam se zainteresovao, onako naučno!
[ combuster @ 10.11.2009. 22:08 ] @
Dovoljno ti je da znas da je imala tri silikona :D
[ Srđan Pavlović @ 10.11.2009. 22:09 ] @
Pa okupao sam se posle dogadjaja i nazalost sprao sve materijalne
dokaze, tako da cete morati da mi verujete na rec. [ Zoran Rodic @ 10.11.2009. 22:28 ] @
Jel se bar sećaš da je ovaj držao sveću? :)
[ combuster @ 10.11.2009. 22:35 ] @
Ti se zezaj Zorane ali garant imas neki materijalni dokaz u vidu neke fotke ;-)
[ Ivan Dimkovic @ 10.11.2009. 22:35 ] @
Ja imam direktno iskustvo iz ove oblasti... desilo se na IBC sajmu u Amsterdamu, tacno posle zatvaranja sajma dok sam sa ekipom sedeo u gradu i bavili se konzumacijom lokalne kulture odjednom su se stvorili vanzemaljci ispred... pojma nemam odakle su dosli ali se secam da su bili zelene boje.
Bas onakve boje kakve nam je rekao lokalni prodavac da cemo videti ako kupimo njegovu robu... tada sam skapirao da postoje vidoviti ljudi.. Mozda je prodavac The Black-ov rodjak... Elem, nikog nisu kidnapovali, samo su smarali i motali se oko mene sledecih par sati.. a onda su nestali bas kako su i dosli. [ pri3rak @ 10.11.2009. 23:37 ] @
Ja redovno imam osecaj da su me kidnapovali vanzemljaci.Kod mene u kraju su raskopali neke sine, i zeznuli javni gradski prevoz,pa kad me slucaj natera u isti nadjem se medju nekom mnogo cudnim osobama.Ja mislim da to nisu ljudi, to mora da su vanzemaljci, naime koji to ljudi mogu da stanu u autobus u vecem broju od onog za koji je autobus projektovan.A kad udju svi nekako pozelene, mozda zbog guzve, a mozda ne mogu da foliraju jedan drugoga, ili se mozda opuste u drustvu.Uglavnm moja iskustva su traumaticna, stvarno me mnogo muce, uglavnom aromaticnim metodama.Naime neki od njih ispustaju neke neidentifikovane gasove, kakvi se mogu osetiti pored sahova za kanalizaciju posle kise, ma rekao bih ja da je to nekakav prdez, ali znam za jadac ta rasa nit keniya nit prdi, pa je garantovano neki njihov bojni otrov za maltretiranje zemljana u pitanju.Uglavnom posle njega i ja pozelenim, pa se sada plasim da i ja nisam postao vanzemaljac.
[ Miroslav Jeftić @ 10.11.2009. 23:53 ] @
Valjda je opšte poznato da vanzemaljci otimaju ljude samo na području SAD-a, ko je još gledao fil... čuo da je bio otet neko u Evropi ili drugim delovima sveta?
[ Srđan Pavlović @ 11.11.2009. 00:04 ] @
Uglavnom, ako me ona iz drugog posta kidnapuje opet, trudicu se da pri sebi
imam jednu od onih kesica sto FBI koristi za sakupljanje i cuvanje dokaza, ako uspem da joj iscupam dlaku ili obrvu, ili neke izlucevine da sastruzem, da uporedimo DNK u bazi, moze biti da sam se presao, da je to ipak bio neko sa planete Zemlje, a da je pozelenela samo od kolicine alkohola unete u organizam, sto me navelo na lazan zakljucak da se radi o vanzemaljki. [ SlobaBgd @ 11.11.2009. 17:00 ] @
Citat: Srđan Pavlović: Uglavnom, ako me ona iz drugog posta kidnapuje opet, trudicu se da pri sebi imam jednu od onih kesica sto FBI koristi za sakupljanje i cuvanje dokaza, ako uspem da joj iscupam dlaku ili obrvu, ili neke izlucevine da sastruzem... Ma pusti ti DNK i kesice i forenziku, sve se to može lažirati. Video snimak je krunski dokaz! A možda bi bilo dobro, u ime nauke, da je potražiš sam, pa da ponovite otmicu?! [ combuster @ 11.11.2009. 17:17 ] @
Cestitam, prva fetish tema na es-u :D A mozda i nije :D
[ miroslavL @ 11.11.2009. 17:36 ] @
Nije me bilo par sati na ES-u, ne znam šta se desilo, ako neko može da mi objasni (?) ja bi mu bio zahvalan.. kontam da ima veze sa ovim otmicama - ali što bi menee..
P.S. Ne živim u USA. Edit: Sad se javljaju neke slike sećanja ali je sve belo!!?!! [ morihei ueshiba @ 11.11.2009. 17:51 ] @
Evo jednog autenticnog iskustva sa nasih prostora.Srecom,sve se dobro zavrsilo
http://www.youtube.com/watch?v=5ecAi3Ec0Xo [ abishai @ 12.11.2009. 02:45 ] @
Zadnji put kada su dosli da nas posete i nekoga kidnapuju nasi politicari su ih preje*ali za za neke poreze i lovu i od tada vise nece ni da dodju ovde cak ni da kidnapuju...
[ anon142305 @ 12.11.2009. 08:22 ] @
Nije kidnapovanje, al jeste bliski susret trece vrste!
Srecom, sve se dobro zavrsilo... http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI [ Rumpletstilskin @ 12.11.2009. 08:32 ] @
Klasifikacija susreta, za neupucene:
[ Sc0rp10 @ 12.11.2009. 11:12 ] @
Citat: IUOP_1: Nije kidnapovanje, al jeste bliski susret trece vrste! Srecom, sve se dobro zavrsilo... http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI preduhitri me xD [ dava @ 12.11.2009. 13:12 ] @
@websurfer mene nisu otimali vanzemaljci, ali sam ja jednog oteo dok je pravio krugove u zitu.
Predpostavljam da je ovo off pa necu dalje pisati jer se tema bavi suprotnom tematikom, a i zbog licne sigurnosti. P.S. Dio teksta sam malo izdigao da me ne pronadje CIA-in skener SPITZ*. (*skener za pronalazenje informacija o otkrivanju teorija zavjere) Ivane kazes par sati, ha sta ti je evropa :) [ Zoran Rodic @ 13.11.2009. 21:36 ] @
[ toplim @ 15.11.2009. 11:40 ] @
Ja sam imao nekakvih iskustava sa vanzemaljcima. Jedne noci iz dubokok sna me je probudila varnica koja je dopirala do mog noznog palca. Nisam uspeo da vidim odakle je varnicilo. Ali me je zabolelo bas jako. Kao neka vrsta grča. Mislio sam da sanjam. I jesam spavao, ali iz sna me je probudio bol u nogama. Otvorivsi oci video sam jako zuto plavu svetlost koja se vrzma oko mog palca. Izbucio sam se da bih bolje video, ali svetlost nije prestajala. U sobi sam osetio miris jonizovanog vazduha i paljevine. ako bih bio siguran da je ovo san, mogao bih lakse da spavam. Ali od tad svake noci me drmne po neka varnica. Ne znam sta je u pitanju. U*sro sam se ziv.
[ musicmaster @ 16.11.2009. 06:32 ] @
Mene su kidnapovali u prošlom životu.
Sada zbog toga imam povremene psihoze. Detalja se ne sećam, osim female cell kompanjona sa planete XFC423-giga koja je htela da me pojede. Udario sam joj pesnicu zbog toga, a ovi otmičari videli da sam mnogo zayeban i pustili me brzo. Da. To su oni isti iz Mars Attacks. Komšije. ps: ja sam im prodao foru za delić scenarija gde im glave pucaju kad čuju neku melodiju. [ websurfer @ 20.11.2009. 10:16 ] @
Ovakvim svojim komentarima samo odvracate one koje su stvarno kidnapovali vanzemaljci...
[ Zoran Rodic @ 20.11.2009. 12:14 ] @
Ultra MadZone je pravo mesto gde će svet čuti njihovu priču.
[ glackop @ 20.11.2009. 15:24 ] @
Znao sam od samog postavljanja teme da ce biti izvrnuta ruglu!Stvarno nema smisla,pustite neka tema zazivi u smeru u kom je trebalo pa ako bude bilo za smejanje na kraju cemo se grupno ismejati.
[ Srđan Pavlović @ 10.12.2009. 13:43 ] @
Citat: Znao sam od samog postavljanja teme da ce biti izvrnuta ruglu! sesto culo? ;) [ toplim @ 11.12.2009. 20:02 ] @
Ja da sam na mestu vanzemljca, kidnapovao bih ljude iz razlicitih slojeva, podvrgavao bih ih ispitivanjima i tako dalje. Ali ne znam zasto bih nekog opet vratio na Zemlju. Nek kopaju rudnike ovde kod mene na planeti astravagos
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|