[ NicholasMetropolis @ 16.11.2009. 13:04 ] @
Poslednjih dana je nemoguće otići na neki sajt a da ne izleti totalno iritirajući flash banner sa reklamom za True Blood. Flash ima neki idiotski zvučni track koji sam primoran da slušam 3508972 puta dnevno, a da stvari budu gore, uglavnom slušam neku ambijentalu i to dosta glasno, pa kada se oglas učita negde u pozadini, dobijem mini srčani udar.

Poslao sam par hate mailova na www.hbo.rs i ako imam istomišljenike, koji se ne slažu sa "shove it in their face" marketing tehnikama, pozivam i njih da učine isto.
[ Nabukodonosor @ 16.11.2009. 13:10 ] @
Jel nije lakse da stavis neki add blocker? Ajde daj neki sajt gde se to pojavljuje da vidim kako je.
[ NicholasMetropolis @ 16.11.2009. 13:22 ] @
Koristim Adblock plus, ali mi on ne nudi opciju da ga blokiram.

Pojavljuje se svuda, i na domaćim i na stranim sajtovima (svuda je lokalna verzija). Nema pravila gde i kada će da se pojavi.

Evo, pre 5 minuta je iskakao na Politikinom sajtu.
[ barakuda111 @ 16.11.2009. 16:56 ] @
Daj link ka sajtu gde tebi iskoci reklama, da vidimo da li i nama isto iskace
[ NicholasMetropolis @ 16.11.2009. 18:57 ] @
Npr.

Politika
youtube
B92

Bilo je i po drugim stranim sajtovima. Regularna flash reklama, kao i sve ostale, ali zbog zvuka ekstremno iritantna. Obično baner bude negde pri dnu stranice sa desne strane pa ga ni ne vidim. Samo ga čujem dok ne odskrolujem do dole.
[ component @ 16.11.2009. 22:01 ] @
Add-on za Firefox Adblock plus sasvim lepo filtrira reklamu za True Blood i još mnoge druge. Ako tebi ne radi možda nisi dobro uradio subscribe? U svakom slučaju možeš ručno da postaviš filter za ovaj add-on i ne bi trebalo da imaš problema. Ovako filtriram većinu flash reklama koje su u poslednje vreme sve više napadne. Na primer www.itsvet.com se prosto preporodi kada uključim ovaj dodatak. Čak sam i za elitesecurity podesio da mi ne prikazuje tu silnu gomilu banera.
[ barakuda111 @ 16.11.2009. 22:56 ] @
Isto koristim AdblockPlus na firefox-u i nemam problema sa tim. Reinstaliraj ga na tvom kompu, skini najnoviju verziju... kod tebe nesto nevalja.