[ Nemanja Avramović @ 21.11.2009. 22:51 ] @
Je l' može mala pomoć? Zanimaju me cene parkiranja SMSom u svim mestima u Srbiji. Naravno, svestan sam da ne mogu nabaviti podatke za sva mesta u Srbiji (bar ne bez nekog većeg cimanja ) tako da me za početak zanimaju iole veći gradovi. Pa ako možete da iskopate sledeće informacije o plaćanju parkiranja (putničkih vozila) putem SMS poruka u vašem mestu: 1) ime grada, naravno 2) spisak zona (i boja ) sa: 2a) cenama po satu, 2b) maksimalnim trajanjem parkiranja 2c) i brojevima na koje se šalje SMS Za veće gradove sam uspeo da iskopam neke informacije, ali u sledećim gradovima parking servisi imaju svoje sajtove pa nije bilo teško naći te informacije. Problem su mi manji gradovi, pa se uzdam u pomoć forumaša. Evo šta sam do sad pronašao (neka me ispravi neko ako sam pogrešio): Beograd Zona 1 (crvena); 45 din/h; maks. vreme parkiranja: 1 h; br: 9111 Zona 2 (žuta); 31 din/h; maks. vreme parkiranja: 2 h; br: 9112 Zona 3 (zelena); 25 din/h; maks. vreme parkiranja: 3 h; br: 9113 Zona 4 (nemam pojma koja boja); 25 din/h; maks. vreme parkiranja: neograničeno; br: 9119 Zona 4 (nemam pojma koja boja); 228 din/dan; br: 9118 Novi Sad Zona 1 (crvena); 40 din/h; maks. vreme parkiranja: 2 h; br: 8211 Zona 2 (plava); 30 din/h; maks. vreme parkiranja: neograničeno; br: 8212 Za NS vidim u cenovniku da se pominje i "bela zona", dok se na spisku zona pojavljuju samo dve, a u sidebar-u sajta postoje 4 broja za plaćanje, pa bi bilo lepo da neko iz NS razjasni malo ovo? Niš Zona 1 (crvena); ~32 din/h; maks. vreme parkiranja: 2 h*; br: 9181 Zona 2 (zelena); ~21 din/h; maks. vreme parkiranja: 3 h; br: 9182 * "Drugi čas parkiranja u prvoj (crvenoj) zoni po ceni od 96 dinara, dok se ne stvore svi tehnički uslovi, možete platiti isključivo parking kartom koju možete kupiti u svim maloprodajnim objektima na kojima stoji obaveštenje o prodaji." Hvala unapred |