[ moukoko @ 25.11.2009. 18:25 ] @
Valjda sam pogodio forum Ugl, stekao sam utisak da dosta ljudi na ES ima iskustva sa problemima oko saobracajnih prekrsaja pa resih i ja da priupitam nesto. dakle, marta 2008. god me je iz cista mira i bez ikakvog razloga zaustavila milicija na NBg radi rutinske kontrole. elem, ispostavi se kao problem (sto istini za volju i jeste, ali nije bas da sam jedini sa tim slucajem, al ajde sad) to sto nemam atest za plin. nema pomoci, ni lepih reci, jednostavno morao sam odmah za njima pravac na vanredni tehnicki.. i oni tamo isto to naravno uoce kao nepravilnost, takodje je nadjeno jos i da je razlika u sili kocenja na zadnjoj osovini 22% (a dozvoljeno je 20%) ali to u celoj prici i nije toliko bitno.. Sve u svemu, iskomplikovalo je celu situaciju to sto sam se bukvalno za mesec dana selio u drugi grad (nekih 200km od Bgd), dok mi je mesto prebivalista bilo bas u Bg (i danas je). u medjuvremenu sam isao do suda kako bih to regulisao, ali ne moze dok mi ne stigne poziv - kazem ja da mi i ne moze stici jer necu biti tu, ali dzaba.. e sada, u medjuvremenu sam prodao taj auto, kupio drugi, registrovao ga na sebe, i bas pre neki dan saznam da su pokusavali da mi uruce na tom mestu prebivalista poziv, ali posto me naravno nije bilo - nista od toga. potom je dolazio i milicioner po tom pitanju, i zapisao u evidenciju `fiktivna adresa`?! ono sto mene zanima - sta je to sada `fiktivna adresa`?? nacuo sam da to znaci da necu moci nista papiroloski da zavrsim (registracija, nova licna, pasos) dok mi se ne ukloni to `fiktivna adresa` iz predmeta i dok to ne regulisem.. ima li neko neku ideju.. naravno, sada mi ze bas i ne zuri sa tim, obzirom da mi je registracija sledeca krajem februara, a tada ce biti vec 2 god od nacinjenog prekrsaja - to zastareva zar ne? ma, kao da sam znao da taj plin ima da mi dodje glave.. sve kao stedim na gorivu, ali na drugoj strani je moralo nesto da se plati |