[ luaay @ 30.11.2009. 20:13 ] @
?
[ a1200 @ 30.11.2009. 20:16 ] @
Mnozina: hiccups

http://www.thefreedictionary.com/hiccups
[ Black_eyed @ 30.11.2009. 20:42 ] @
cuj da li je tacno ? Pa to je jedan od osnovnih postulata u socijologiji... :))))))))
[ mrkii @ 30.11.2009. 20:58 ] @
Naravno da je tacno. Provereno!
[ barakuda111 @ 30.11.2009. 21:59 ] @
Naravno da je tacno. Takodje kada cujes da neko stuca ako mu nekazes da ga neko spominje moraces da jedes pominje sto ce uzrokovati gadjenjem prema samom sebi i sledeci put kada se pogledas u ogledalo toliko ce ti biti muka sta si uradio da neces moci sebe da gledas u ogledalu, iznerviraces se i razbiti ogledalo, sto ce doneti 7 godina nesrece. Medju tim nesrecama izgubices mesto gde zivis, svi ljudi ukljucujuci i one najblize tebi ce te prezirati, neces imati sta da jedes, a koliko ce crnih macaka da ti predje put da nepominjem... pa se ti sada zezaj.

Sada postoji par nacina za koje ja znam da skidaju taj baksuz. Mozes da nabavis zeciju sapicu (posto svi znamo koliko je zecu donela srece, morace i tebi), da uhvatis malog vilenjaka ili da stegnes par puta kozija mooda.

Za vise informacija o svemu ovome obratiti se profesionalcu. Srecom imamo jednog takvom ovde na forumu pod nick-om Zlatnimomak koji ima kontakt sa ultra-ukidacem-kletvi2009, a to je njegov virtuelni prijatelj kome necemo spominjati ime da se nepostidi.

Srecno
[ sonus70 @ 30.11.2009. 22:55 ] @
Znači mnogo me spominju kad sam pijan?
[ Catch 22 @ 30.11.2009. 23:40 ] @
[att_img]
Kako da ne, a posebno zbog ovog "jer" u naslovu teme
LOL!
[ luaay @ 01.12.2009. 07:59 ] @
ne znam uvek sam imao sumnje u to.uopste nisam sujeveran i borim se protiv toga kao npr"kucanje u drvo itd ali za ovo ne znam sta da mislim....
[ CyaniDe @ 04.12.2009. 03:10 ] @
Maaaaa, spazmična kontrakcija dijafragme, ništa više .

Može biti prouzrokovano pijenjem alkohola, gaziranih sokova ili nakon unosa veće količine hrane, kao i posle dugog, slatkog smejanja .

Disati duboko i brzo, popiti čašu hladne ili tople vode, ili zadržati vazduh što je duže moguće .
[ Backy @ 04.12.2009. 11:05 ] @
Citat:
barakuda111: Naravno da je tacno. Takodje kada cujes da neko stuca ako mu nekazes da ga neko spominje moraces da jedes pominje sto ce uzrokovati gadjenjem prema samom sebi i sledeci put kada se pogledas u ogledalo toliko ce ti biti muka sta si uradio da neces moci sebe da gledas u ogledalu, iznerviraces se i razbiti ogledalo, sto ce doneti 7 godina nesrece. Medju tim nesrecama izgubices mesto gde zivis, svi ljudi ukljucujuci i one najblize tebi ce te prezirati, neces imati sta da jedes, a koliko ce crnih macaka da ti predje put da nepominjem... pa se ti sada zezaj.

sve sve, ali ti ga pretera... toliko sujeverja stvarno donosi nesreću :p
[ misahidro @ 04.12.2009. 14:37 ] @
Maaaaa, spazmična kontrakcija dijafragme, ništa više :).

Može biti prouzrokovano pijenjem alkohola, gaziranih sokova ili nakon unosa veće količine hrane, kao i posle dugog, slatkog smejanja :-).

Disati duboko i brzo, popiti čašu hladne ili tople vode, ili zadržati vazduh što je duže moguće :-).[/quote][quote]CyaniDe

Ma kakva spazmična kontrakcija?! Naučno je utvrdjeno da štucaš samo kada neko priča o tebi. Ali postoji i teži slučaj! Ako te neko ogovara iza ledja, GORE (crvene) UŠI.