[ silverburek @ 11.12.2009. 20:53 ] @
cao ja sam kao sto vidite nov na forumu i zanimame da li postoji nacin da se snanji telesna visina naime ja sam visok 194 a zeleo bih da budem 192. Da li postoji neka mogucnost(teretana) ili nesto sto ce mi pomoci da se sabijem malkice. Ako sam na pogresnom mestu postavio temu molim vas obavestite me na pp gde je premestena posto ne umem jos uvek da se snadjem na forumu.
[ eloiza @ 12.12.2009. 04:10 ] @
Citat:
silverburek: ....i zanimame da li postoji nacin da se snanji telesna visina naime ja sam visok 194 a zeleo bih da budem 192. .....

LOL!!!!

Šta sve sebi nabijaš kompleks visine. Zar za samo 2 cm razmišljaš kako da se smanjiš?!

Ne postoji nikakva teretana da bi se smanjio sem hirurške operacije skraćivanjem kostiju za 2 cm. I ako razmišljaš u tom pravcu, samo znaj da nakon hirurške intervencije više neće biti kao pre (bolovi,......)

Ta mani se ćorava posla i prihvati sebe takvog kakav jesi i uživaj u životu.
[ eloiza @ 12.12.2009. 13:44 ] @
ja sam cuo da tegovi sabijaju kicmu e sad koliko je to tacno.......
[ stil @ 12.12.2009. 15:29 ] @
.
[ fanfon @ 12.12.2009. 15:44 ] @
Cim si toliko porastao sigurno ces bar jos 10 cm
[ Zlatnimomak @ 12.12.2009. 16:08 ] @
silverburek@

Imam utisak kako si ti uobrazio da si pravi dzin i kako zbog toga neces naci devojku? Ispravi me ako gresim. Moderni momci od 19.-26.godina su visoki oko 2 metra i nose cipele broj 49. Prema tome,nema razloga za paniku. Ti uopste nisi mnogo visok. Tvoja visina je normalna i uobicajena za momke tvojih godina. Da li si mozda bio na regrutnom pregledu i posmatrao tvoje vrsnjake dok su im merili visinu? Ako jesi sigurno si primetio da ste svi visoki preko 186 cm-200 cm.

Nemoj da se opterecujes time koliko si visok jer to pravim devojkama uopste nije toliko vazno. Moras mnogo da radis na sebi,da citas,da ides u pozoriste,na izlozbe,.. Mnogo je vaznije da "podignes" svoj IQ ,nego da smanjis visinu. Devojke ces osvojiti svojom spoljasnjom i unutrasnjom lepotom,karakterom,smislom za humor,malim znacima paznje koji ce biti namenjeni samo njoj. Ako ne umes da osvojis devojku i ne znas sta da pricas sa njom za pocetak je postavi sledeca pitanja:"Draga moja,kako izgleda tvoj zivot? Kakvi te problemi muce? Da li ja mozda mogu i kako da ti pomognem?". Zatim je pazljivo i strpljivo saslusaj. Zenama je neophodan cvrst oslonac u zivotu i zato se maksimalno potrudi na tom planu. Visina ti moze biti samo prednost. Devojke radije biraju visoke muskarce za zabavljanje jer smatraju da su oni dobar materijal za brak. Prema tome,ti si super dasa i nemoj uopste ni da pokusavas da smanjis visinu! :))

[ silverburek @ 12.12.2009. 16:15 ] @
ne ne kapirate nisu devojke u pitanju, nego stokovi od vrata. 100 puta dnevno zveknem glavom u stok od vrata a da sam 2 cm nizi to mi se ne bi desavalo. Promena svih stokova i vrata u mojoj kuci pi kostali oko 3000 evra, a ja nemam tolike pare i zato trazim jeftinije resenje. Pa pitam da li mogu od teretane da se sabijem bar malo? ja sam cuo da to moze.
[ etjen @ 12.12.2009. 16:19 ] @
Citat:
stil: .

šta više reći...
[ component @ 12.12.2009. 16:58 ] @
Ja svaki put zapnem za prag... Šta mislite o tome da odsečem nogu?
[ barakuda111 @ 12.12.2009. 17:27 ] @
Citat:
component: Ja svaki put zapnem za prag... Šta mislite o tome da odsečem nogu?

Moraces odseci obe.... cekaj... hmmm
[ Odin D. @ 12.12.2009. 17:52 ] @
Citat:
silverburek: ne ne kapirate nisu devojke u pitanju, nego stokovi od vrata. 100 puta dnevno zveknem glavom u stok od vrata a da sam 2 cm nizi to mi se ne bi desavalo. Promena svih stokova i vrata u mojoj kuci pi kostali oko 3000 evra, a ja nemam tolike pare i zato trazim jeftinije resenje. Pa pitam da li mogu od teretane da se sabijem bar malo? ja sam cuo da to moze.

Nema potrebe nista da poduzimas. Ako 100 puta dnevno zveknes glavom u stok, organizam ce se kroz 2-3 mjeseca sam adaptirati na to i kasnije neces ni primjecivati kad udaras.
To ti je bolje nego da se skratis za 2 cm, pa onda opet udaras kad naidjes na neke nize prepreke, npr. saobracajne znakove pored puta, tezge na pijaci, granu od stabla i tome slicno, jer koliko god covjek da se skrati, uvijek ima nesto u sta se moze udariti glavom.
[ Srđan Pavlović @ 12.12.2009. 18:00 ] @
Vrlo brzo bi trebalo da naucis da kad pridjes vratima, malo se sagnes, i resis svoj problem vrlo lako, bez 3000 evra.
Neprijatna iskustva (udarac u glavu), vrlo brzo se asociraju u mozgu sa akcijom koja joj je prethodila, tako da me
cudi da do sada nisi naucio da se saginjes.
[ nerodimac @ 12.12.2009. 18:34 ] @
//Uslovni refleks je stečena reakcija. Razvija se na neku draž koja se više puta ponavlja. Postoji veliki broj uslovnih refleksa koje osoba razvije i izgubi tokom života.

Znaci nemas brige, zaleti se nekoliko puta na vrata da razvijes refleks i to je to. :D
[ silverburek @ 12.12.2009. 18:48 ] @
:) hvala vam ljudi lakse se osecam, ali jos jednom da pitam da li ima neke sanse da budem 192 stvaro bi voleo da budem 192 visok nija sad da se ja nesto tripujem zbog visine nego jednostavno bi voleo da budem 192. Pa jel postoji neko resenje :)
[ musicmaster @ 12.12.2009. 19:09 ] @
Citat:
silverburek: :) hvala vam ljudi lakse se osecam, ali jos jednom da pitam da li ima neke sanse da budem 192 stvaro bi voleo da budem 192 visok nija sad da se ja nesto tripujem zbog visine nego jednostavno bi voleo da budem 192. Pa jel postoji neko resenje :)

Čudi me nešto....
Kako nisi primetio da i ovo može da se napravi na glavi?

Što sine da se igraš sa visinom ili da praviš neku glupu komediju, kad možeš "frizuru" da imaš?

[ etjen @ 12.12.2009. 19:50 ] @
Citat:
component: Ja svaki put zapnem za prag... Šta mislite o tome da odsečem nogu?

e umro sam LOL
[ Ixtis @ 12.12.2009. 19:56 ] @
Citat:
silverburek: :) hvala vam ljudi lakse se osecam, ali jos jednom da pitam da li ima neke sanse da budem 192 stvaro bi voleo da budem 192 visok nija sad da se ja nesto tripujem zbog visine nego jednostavno bi voleo da budem 192. Pa jel postoji neko resenje :)

Samo pod hidrauličnu presu, ili da kopaš kanale oko štokova. :-)
[ stil @ 12.12.2009. 20:33 ] @
Jedno od rešenja:)

[ Isak666 @ 12.12.2009. 21:51 ] @
Odgovor na tvoj zahtev je osteoporoza.
Ako uspes da je navuces, mozes racunati na smanjenje od par cm.

E sad, losa vest je da na to moras cekati jos ohoho godina i da su ti sanse male da to dobijes.
Mada mozes to ubrzati alkoholizmom ili smanjenjem testosterona u organizmu.

Znaci redovan stres, losa ishrana i flasa u ruke. Jbg sve kosta.
[ Zlatnimomak @ 13.12.2009. 10:09 ] @
silverburek@
Ja mislim da ti imas neki dublji,intimniji problem? Da li sam u pravu? Prijateljski ti savetujem da porazgovaras otvoreno sa nekim vrhunskim psihologom o svojim problemima koje duboko krijes u sebi. Da li imas devojku? Da li imas najboljeg prijatelja kome mozes da se otvoris,to jest da mu otvoris dusu? Kakvi su tvoji prijatelji? Da li te mozda zadirkuju zbog visine?

Ako malo bolje razmislis shvatices da ova 2 cm o kojima lupas glavu uopste NISU toliko vazna u tvom zivotu. Postoje vaznije stvari u zivotu. NEMOJ da zivis uzaludan zivot,i da trosis svoju energiju na banalne stvari kao sto je pokusaj smanjenja visine. Procitaj na primer nekoliko knjiga svajcarskog nobelovca Hermana Hese-a:"Stepski Vuk", "Sidarta","Demijan","Igra staklenih perli" i shvatices da ima mnogo vaznijih stvari u zivotu kojima treba da se posvetis i na koje treba da se fokusiras. Radi na sebi,citaj knjige,idi u operu,u pozoriste,na izlozbe,obrazuj se...
Poseti na primer sajt pesnikinje i mistika Vesne Krmpotic http://www.ezgeta.com/odakle.html
Procitaj misticnu knjigu "Brdo iznad oblaka",Vesne Krmpotic.

Da bi skrenuo misli sa pokusaja smanjenja visine poslusaj kako zvuci Jupiter http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs&feature=related

Odslusaj i Mocartovu simfoniju "Jupiter"

Mozart-Symphony No. 41 "Jupiter"/Leibowitz/Pt. 1 (of 3)
http://www.youtube.com/watch?v=Ehqc17iiBBU

Mozart-Symphony No. 41 "Jupiter"/Leibowitz/Pt. 2 (of 3)
http://www.youtube.com/watch?v=FPDDNENLOfs

Mozart-Symphony No. 41 "Jupiter"/Leibowitz/Pt. 3 (of 3)
http://www.youtube.com/watch?v=NsEHCsq0uQA&feature=related

Savetujem ti da se fokusiras na neke druge,vaznije stvari u svom zivotu,jer zivot jako brzo prolazi... Stariji ljudi su mi rekli da im je zivot veoma brzo prosao,bukvalno dok "pljesnes dlanom o dlan". Prema tome,shvati da imas vrlo malo vremena na ovoj planeti da izgradis sebe i da ti je svaki trenutak dragocen. NEMOJ da trosis svoje dragoceno vreme na tako banalne stvari. Uostalom,ja mislim da je nemoguce smanjiti visinu. To je nesto sto ti je dato od prirode i sa tim moras da zivis. Pomiri se sa cinjenicom da si visok toliko koliko si visok,i budi pazljiviji i oprezniji. Opreznije hodaj,i gledaj kuda ides! :)) CUVAJ SE! :))

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 13.12.2009. u 11:24 GMT+1]
[ websurfer @ 13.12.2009. 11:04 ] @
A da se nisi ti zaljubio u neku kineskinju pa ti je malo nelagodno zbog razlike u visini?
[ Laki_Gen @ 13.12.2009. 13:52 ] @
Izuj se i hodaj bos. Tu ces dobiti ta dva cm i ustedeces na obuci...
[ silverburek @ 13.12.2009. 14:09 ] @
jel postoji jos neko resenje?
[ miroslavL @ 13.12.2009. 14:19 ] @
Rešenje ti tu pred nosem, samo treba malo razmisliti

[Ovu poruku je menjao Milan Gligorijevic dana 14.12.2009. u 11:24 GMT+1]
[ Zlatnimomak @ 13.12.2009. 14:32 ] @
silverburek@
Kako izgleda tvoj seksualni zivot? Ako se stidis o tome javno da pises opisi mi to na [email protected]
Imam utisak da kod tebe nesto skripi na seksualnom planu?! Da li sam u pravu?

P.S. Ja bih razumeo da si nam se ti na primer pozalio kako je tvoj penis,na primer, duzine 17 cm i kako planiras da GA povecas za jos 2 cm kako bi imao famoznih 19 cm. Danas postoje tehnike za produzenje penisa.
Znaci postoje stvari koje mogu da se povecaju,kao penis na primer. Ali ima i stvari na koje ti ne mozes da utices ,kao sto je tvoja visina. Zato ti prijateljski savetujem da nadjes neku devojku i da sa njom vodis ljubav,umesto sto ovde gubis vreme sa nama. :))) Mi ne mozemo da ti pomognemo da smanjis visinu,ali neka sarmantna i duhovita devojka moze da ti podigne raspolozenje i da ti ucvrsti samopouzdanje. Imam utisak da je tvoje samopouzdanje ozbiljno poljuljano? Zasto si toliko nesiguran u sebe? Opusti se,nadji neku devojku,prosetaj sa njom pored reke,vodite ljubav.... Zivot je jako kratak da bi gubio vreme na gluposti!! :))
[ bachi @ 13.12.2009. 17:14 ] @
Ajaoj, ovaj zlatni momak je legenda živa. Jeste da sam tražio njegov ban ali povlačim zahtev.
[ EmilijaV @ 14.12.2009. 01:00 ] @
Koja blesava tema, a ja jos blesavija, pa odgovaram...

Prvi put cujem da nekom frajeru smeta sto je visok 194cm. Pa to je valjda ono sto se trazi? Evo, zena kad ti kaze! I to starija, tetka vasa forumska.

Samo ne kapiram odakle vam to da su samo sad momci visi? Jeste da ih sad ima vise, ali mnogi frajeri iz moje generacije su bili bas visoki. A takvi su uglavnom bili na ceni.

Prema tome, da ti meni budes srecan i veseo i da vEEEEElikiiiii porastes!

[Ovu poruku je menjao Milan Gligorijevic dana 14.12.2009. u 11:23 GMT+1]
[ silverburek @ 14.12.2009. 06:59 ] @
nemam bre tripove samo hocu da smanjim visak centimetara.
[ silverburek @ 14.12.2009. 10:31 ] @
ajde ljudi pomozite mi, uspeo sam da skinem 2 kilograma jos kad bi uspeo 2 centimetara....
[ Isak666 @ 14.12.2009. 10:54 ] @
Isturpijaj tabane, ali mazohisticki.
Bice tu bar 1 cm.

Udaraj teme svaki dan sa Bice i tu jos 1 cm.

[ anakin14 @ 14.12.2009. 13:43 ] @
Citat:
Zivot je jako kratak da bi gubio vreme na gluposti!! :))

e a ovo je ladno zlatni napisao...
[ Ankalagon the Black @ 14.12.2009. 23:49 ] @
E nisam se ovako smejao odavno kao na ove teme u poslednje vreme. Epska tema i epski odgovori!
[ klompica @ 15.12.2009. 03:17 ] @
E imam ja jedan predlog. Na svaki dovratak u kuci, u visini kolena instaliraj tocak sa cetiri palice( kao oni prolazi po svetskim metroima). Kada pridjes vratima kolenima odgurnes jednu palicu, tocak se zavrti i sledeca palica te udari otpozadi u visini kolena. Od udarca ces klecnuti garantujem vise od 2cm.

Vi bre ljudi niste normalni, nemogu da prestanem da se smejem.
[ Ivan Dimkovic @ 15.12.2009. 09:12 ] @
Citat:
Zlatnimomak
P.S. Ja bih razumeo da si nam se ti na primer pozalio kako je tvoj penis,na primer, duzine 17 cm i kako planiras da GA povecas za jos 2 cm kako bi imao famoznih 19 cm.

Sta pricas bre, famozni p0rn penis je 19 >inca< a ne 19 cm... sa 17 cm na 19 inca (48.2 cm) ce tesko da dobaci, sta god MU radio :)

Ahahahahahahah stomak :)
[ bachi @ 15.12.2009. 10:17 ] @
Možda zlatnimomak zna nešto što mi ne znamo.
[ Odin D. @ 15.12.2009. 12:46 ] @
Citat:
klompica: E imam ja jedan predlog. Na svaki dovratak u kuci, u visini kolena instaliraj tocak sa cetiri palice( kao oni prolazi po svetskim metroima). Kada pridjes vratima kolenima odgurnes jednu palicu, tocak se zavrti i sledeca palica te udari otpozadi u visini kolena. Od udarca ces klecnuti garantujem vise od 2cm.

Ovo je zanimljivo rjesenje, a ja bih ga modifikovao tako da bih jos u visini potiljka dodao onu lopaticu za muve, a u visini dup..ta onu lopaticu za istresanje tepiha, ali u protivfazi. I onda kad "ulazi" u vrata ona lopatica za muve ga udari po potiljku da ga podsjeti da se malo sagne, a kad "izlazi" onda ga lopatica za tepih udari po dup..tu da ga podsjeti da se ispravi. Posto su postavljene u protivfazi, kad se bude vracao iz te prostorije opet ce sve raditi kako treba.

Elem, mozes i na sledeci nacin.
Pred samim vratima postavis dvije stalazice, lijevo i desno od vrata, i na svaku stavis po dzak cementa i dzakove povezes konopcem. Kad naidjes na vrata ti vidis razapet konopac koji te sprecava da prodjes. I onda moras da uzmes pod svaku misku po dzak cementa i da ih tako proneses kroz vrata da bi prosao. Ti dzakovi ce te sigurno sabiti za 2 cm dok ih drzis. Kad prodjes kroz vrata, okrenes se sa sve dzakovim za 180 stepeni i pometnes ih na druge dvije stalazice koje si postavio i sa te strane vrata i gotovo. Kad se budes vracao, opet je sve spremno za novi prolazak.
A nakon nekog vremena ces od toga i ojacati tako da ces slobodno moci da se kreces kroz kucu i po vise sati ne spustajuci dzakove uopste.
[ websurfer @ 15.12.2009. 12:58 ] @
Ili napravis specijalne tegove koje zakacis za usi...
[ the_tosic @ 15.12.2009. 12:59 ] @
A šta ce kad ide u wc :/ znaš da su tu uvek uža vrata, ne mož' da prođe sa dva džaka.
[ silverburek @ 15.12.2009. 13:01 ] @
ja imam ozbiljan problem a vi se zaje..vate
[ stewuss je @ 15.12.2009. 13:10 ] @
Ako ti je problem toliko ozbiljan onda nije fizicke prirode nego psihicke.. Moj najbolji drug je 196cm visok a u kuci su mu mahom ragastovi od <180cm, znam jer ja ne mogu da prodjem bez saginjanja.
Problem lako mozes da resis zacementiranjem jedno 60cm od dna praga, ili postavljanjem druge prepreke te visine i onda kad budes dizao nogu da predjes prepreku, automatski ces se i saviti. Problem resen.
[ fanfon @ 15.12.2009. 13:15 ] @
Ma dajte! U pitanju je neki tinejdzer kome svaka sitnica smeta. Sta se lozite na njegove tripove. Proce ga to s vremenom
[ Isak666 @ 15.12.2009. 13:37 ] @
Citat:
fanfon: Ma dajte! U pitanju je neki tinejdzer kome svaka sitnica smeta. Sta se lozite na njegove tripove. Proce ga to s vremenom

Mozda jeste tinejdzer, ali ovo je ozbiljan problem.
U pitanju je 2 cm - da ne kazem 200 mm, onda zvuci jos gore.

Odvali pragove i iskopaj rupe. Mozes ih lepo dekorirati nekim tapetama da ne zvrje tako bezveze po kuci.
Onda jednostavno uskocis u tu rupu kad treba da prodjes i iskocis u drugu prostoriju.

Ili probi zid u obliku glave iznad vrata, pa ciljaj kad prolazis. Vremenom ces raditi to kao automatski pilot.
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 13:53 ] @
@Isak666
Citat:
U pitanju je 2 cm - da ne kazem 200 mm, onda zvuci jos gore.

2 cm =/= 200 mm

2 cm = 20 mm

:D

Elem, ipak najjace sa ove teme su preporuke "zlatnog momka" decku da se obrazuje, da cita knjige, a onda i tacno sta da cita,
uz teoriju o uzdrmanoj seksualnosti i preporuci za povecanje penisa za, ni manje ni vise, nego 2 cm.
[ bachi @ 15.12.2009. 13:58 ] @
Isaku DŽavolku je dosadno, pa malo loži narod.
[ Horvat. @ 15.12.2009. 14:02 ] @
Najjace sa ove teme je zlatni koji se sve vreme dopisuje sam sa sobom i uspesno objavljuje svoju mail adresu na koju treba da se jave 2cm sindrom ES mladunci
[ Isak666 @ 15.12.2009. 14:02 ] @
Citat:
Srđan Pavlović: @Isak666

2 cm =/= 200 mm

2 cm = 20 mm

E jbg...
:)))

Zatipkao sam se.
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 14:06 ] @
Zatipkavanje je neretko povezano sa problemima u seksualnom zivotu,
pa savetujem citanje literature i obrazovanje koje je preporucio Zlatni,
i produzenje za pocetak 2 cm, ako ne bude napretka, ici na 4, s tim se nije saliti.
[ Odin D. @ 15.12.2009. 14:56 ] @
Citat:
the_tosic: A šta ce kad ide u wc :/ znaš da su tu uvek uža vrata, ne mož' da prođe sa dva džaka. :D

Pa to je bar lako.
U WC ne treba da ide sve dok ga ne pritjera bas do kraja. U tom stanju covjek se obicno sav stisne i skupi i skrati se ne za 2 nego za 50cm (znas ono kad se covjek stisne pa trckara sa skupljenim i savijenim koljenima i rukama medju nogama).
Medjutim, i dalje ostaje problem izlaska... smislicu nesto pa cu javiti....
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 15:45 ] @
Ajd al nesto pametno smisli.
[ Odin D. @ 15.12.2009. 16:28 ] @
Ha, smisljajuci rjesenje problema za izlazak iz WC, dosao sam slucajno do univerzalnog rjesenja problema za citavu kucu, vrlo jefitnog i prakticnog.
Naime, on samo treba da premjesti kvake od vrata na visinu recimo pedalj-dva od poda. Tako ce svaki put morati da se sagne da dohvati kvaku i bez opasnosti u tom polozaju proci kroz vrata.
Medjutim, obicna kvaka ne bi odradila posao, jer bi se poslije nekog vremena vjerovatno naucio da nogom pritisce kvaku, pa bi trebalo staviti one koje lice na dugme za regulisanje temperature na sporetu koje moraju da se zakrenu rukom.
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 16:45 ] @
On bi se, po svemu sudeci, sagnuo, otvorio vrata tom "donjom kvakom",
a onda ustao da prodje korz njih i opet lupio glavom.
[ Odin D. @ 15.12.2009. 16:57 ] @
Cini mi se da je i taj scenarij svakako moguc.

Medjutim, moze se desiti, posto je zaboravan, da se u tom momentu zacudi sta ce ta kvaka tako nisko, te da se pocne u cudjenju cesati po glavi. Tada bi mozda napipao cvorugu od prethodnog udarca, pa bi se sjetio o cemu se radi i izbjegao novu nepriliku.
U takvom slucaju, ako pretpostavimo da cvoruga traje 4-5 dana, to znaci da imamo samo jedan udarac na svakih 4-5 dana (kojim ce obnavljati tu cvorugu koja sluzi za podsjecanje), sto je sasvim prihvatljivo, u odnosu na sadasnju situaciju.

[ silverburek @ 15.12.2009. 17:11 ] @
ostavice me riba ako se za 10 dana ne smanjim 4cm. i stvarno ne znam sta da radim
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 17:16 ] @
Kupi joj štikle od 4 cm.

I zar na početku teme nije bilo 2 cm?

Koliko cm si spreman da se smanjiš za tu ribu, možda će sutra
da traži 65 cm, znaš da su žene prevrtljive....
[ Odin D. @ 15.12.2009. 17:24 ] @
Citat:
silverburek: ostavice me riba ako se za 10 dana ne smanjim 4cm. i stvarno ne znam sta da radim

Ma sta ima veze, ionako ces za par minuta vjerovatno zaboraviti.
[ jablan @ 15.12.2009. 17:37 ] @
Daj ti njoj 7 dana da poraste 4 cm.
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 17:39 ] @
Ma neka, bolje mozda ipak da se covek smanji, da se ne zamera bezveze :D
[ Laki_Gen @ 15.12.2009. 17:53 ] @
Citat:
jablan: Daj ti njoj 7 dana da poraste 4 cm.

Daj ti njoj 15-ak cm na pola sata, pa ce se smiriti i prestati filozofirati.
To ti je najprakticnije, najjeftinije i najbezoblnije resenje od svih.

E, da...
Zaboravih da te muce i stokovi od vrata.
Ako se pokazes dobro, mozda se i ozenis njome pa se preselis kod nje u stan.
P.S. Prvo je zamoli da ti donese tacne mjere stokova, da se ne cimas dzaba.
[ silverburek @ 15.12.2009. 17:53 ] @
Ljudi shvatite me ako se smenjim za 2-4 cm NAJE** SAM GA. Cu da se utepam.
[ silverburek @ 15.12.2009. 17:58 ] @
SETIO SAM SE. Ko ce odavde da mi ucini veliku uslugu?
[ Odin D. @ 15.12.2009. 17:59 ] @
Pa vidi @silverburek,

ako ti je bas stalo da te ne ostavi zbog visine, sto onda ne popricas malo sa njom, ostavice te zbog IQ.
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2009. 18:11 ] @
Citat:
SETIO SAM SE. Ko ce odavde da mi ucini veliku uslugu?

Ucinio bih ti ja odavno vec uslugu, nego nisam moderator na ovom delu forma :)
[ silverburek @ 15.12.2009. 18:15 ] @
E ovako hteo mislio sam da ja stanem uspravno a neko da me zvekne macolom ili lopatom par puta po glavi. Valjda cu da se sabijem bar malo.
[ Isak666 @ 15.12.2009. 18:24 ] @
Citat:
Odin D.:
Naime, on samo treba da premjesti kvake od vrata na visinu recimo pedalj-dva od poda. Tako ce svaki put morati da se sagne da dohvati kvaku i bez opasnosti u tom polozaju proci kroz vrata.

Moram priznati da sam odusevljen ovim racionalnim koristenjem resursa koje rezultuje maksimumom :))
Najelegantniji predlog na temi do sad.

Citat:
silverburek: E ovako hteo mislio sam da ja stanem uspravno a neko da me zvekne macolom ili lopatom par puta po glavi. Valjda cu da se sabijem bar malo.

Nisam siguran, ali svakako probaj.
[ voja_pfc @ 15.12.2009. 18:54 ] @
Citat:
silverburek: E ovako hteo mislio sam da ja stanem uspravno a neko da me zvekne macolom ili lopatom par puta po glavi. Valjda cu da se sabijem bar malo.

Ne treba ti pomoc, nadji neko matoro drvo, sa debelom granom , i stani ispod njega, sneg ce padati i narednih dana, sreca tvoja pa je vlazan grana ce puci i smanjiti te i 14 cm, a ne 4, danas se bar 10ak debelih grana odlomilo. Jedna zena se smanjila sa 162 na 154, gde ces vise.
Zovi gradsko zelenilo i pitaj gde su gradjani prijavljivali ostecene grane.

Sve nesto imam utisak da je zlatnimomak reinkarnacija pandore...
[ websurfer @ 16.12.2009. 12:20 ] @
A da ta tvoja devojka ne ocekuje da ako se oduzme 4 cm visine da ce tih 4 cm nekako da se doda na duzinu?
[ silverburek @ 16.12.2009. 13:25 ] @
zezam se ja nemam devojku ali sam zaljubljen u jednu malu.
[ mmix @ 16.12.2009. 13:27 ] @
Sto mucite decka? Odes lepo kod lekara opste prakse, uzmes uput za shrinking ray i odes kod ovog cike i kazes za koliko da te skrati, ako budes dobar pacijent dobijes i naocare ;)

[ silverburek @ 16.12.2009. 19:58 ] @
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hocu da se SMANJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
[ EmilijaV @ 16.12.2009. 23:30 ] @
Citat:
Isak666
Citat:
Odin D.:

Moram priznati da sam odusevljen ovim racionalnim koristenjem resursa koje rezultuje maksimumom )
Najelegantniji predlog na temi do sad.

Uze mi rec iz usta! Taman sam mislila da pohvalim.

Vi ste svi blesavi skroz! Da li ste svesni da ispisujete vec cetvrtu stranu? E, drzim se za stomak od smeha...
[ musicmaster @ 17.12.2009. 03:10 ] @
Silvere, evo...
dok se ne smanjiš.

[ newtesla @ 17.12.2009. 23:02 ] @
Nije silverburek jedini....

...i moja devojka nonstop zapomaže da se skratim za dva santimetra, minimum!

...ja probo lopatom, ali sam tako samo dobio još dva santimetra... ostaviće i mene moja, sigurno :(
[ Srđan Pavlović @ 17.12.2009. 23:39 ] @
Nemoj ga lopatom, nije to toliko zdravo bas.
[ silverburek @ 18.12.2009. 14:11 ] @
nema leba bez motike
[ KittyKat @ 18.12.2009. 20:35 ] @
Citat:
ostavice me riba ako se za 10 dana ne smanjim 4cm. i stvarno ne znam sta da radim

Ostavi i ti nju.
A što se visine tiče...samo 4 cm? Malo ti je to... dok se ne smanjiš jedno 10-15cm ništa nisi uradio... Nemam pojma šta da ti kažem...vidi pročitaj ove knjige što su ti preporučili, čitaj polako jednu po jednu, čula sam da se možeš smanjiti od toga ali ne smeš da prekidaš pre 50-strane i da se pomeraš sa mesta gde sediš! Pročitaj tako jedno 30-tak knjiga i videćeš rezultat!
Tako se smanjio i jedan čovek iz moje ulice... imao isti problem i evo ga čovek, mali malecki sad
Jesi li video nekad nekog naučnika da je veeeliki čovek? Sve neki malecki, mršavi... zato što su čitali knjige.
Tako da, bacaj se ti na posao.
Pa svrati ovde za jedno par meseci da mi zahvališ što si se smanjio
[ newtesla @ 18.12.2009. 21:07 ] @
A jesi li probao sa vudu magijom? Ja se kanim, ali nemam hrabrosti... Neko me bio slagao za med i orase, pa sam porastao; znači, treba mi dupli vudu.
[ Zlatnimomak @ 19.12.2009. 11:49 ] @
silverburek@
Poznajem nekoliko visokih,zgodnih,misicavih i atraktivnih lepotana koji zbog visine nisu mogli da nadju devojke i okrenuli su se drugim momcima. Ti nemas devojku,a imam utisak da se i ne trudis da je nadjes?
Umesto da juris devojke,ti si nam se ovde raspekmezio k'o neka devojcica?! I koliko ti uopste imas godina? Dvanaest? Mislim da tvoj IQ odgovara osobi koja ima 12.godina,da li sam u pravu?
Znaci,upozorio sam te sta sve moze da ti se desi ako pod hitno ne nadjes neku devojku. Mogao bi vrlo lako da zavrsis u zagrljaju nekog bisex/gay momka.

P.S. Ako si mozda momcic od 16.-19.godina u tom slucaju ti savetujem da potrazis zrele i iskusne dame 30.-45.godina jer su one tada na vrhuncu seksualne moci i umece da te zadovolje.
Zene u tim godinama znaju sta hoce i maksimalno ce se potruditi da ti ugode na sve moguce nacine. Od njih mozes sve da zahtevas,pa i da te oralno zadovoljavaju. Vazno je samo da budes diskretan.

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 13:22 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 14:02 GMT+1]
[ etjen @ 19.12.2009. 12:50 ] @
Citat:
Zlatnimomak:  Od njih mozes sve da zahtevas,pa i da te oralno zadovoljavaju.
[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 13:22 GMT+1]

[ silverburek @ 19.12.2009. 14:11 ] @
Joj kako volim jednu malu ANUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
[ Isak666 @ 19.12.2009. 14:22 ] @
Tako ima jak akcenat na U?
[ silverburek @ 19.12.2009. 15:53 ] @
ljudi, ja placem.
[ Isak666 @ 19.12.2009. 16:07 ] @
Pusti suze.
Posle ce ti zene ici na nerve, ne mozes da gledas fucu na miru od njih ili da ides na pivo kad hoces ;)
[ Zlatnimomak @ 19.12.2009. 16:15 ] @
silverburek@

Ti jos uvek ides u osnovnu skolu,zar ne? Koji si razred? :))
[ silverburek @ 19.12.2009. 16:18 ] @
1 tehnoloskog fakulteta
[ Zlatnimomak @ 19.12.2009. 16:25 ] @
silverburek@
Da li si ti nevin momak? Kakva su tvoja iskustva sa zenama? Da li si imao kompletan seksualni odnos sa nekom zenom,a pod kompletnim odnosom mislim da li je doslo do penetracije?

P.S. Primio sam jedan mail koji ti prenosim da ti podignem raspolozenje. Ako zelis poslacu ti adresu tog sajta u privatnoj poruci?

SVINJSKI GRIP

Webmasterka
to me

...može da se prenese sexom ali to je toliko bolji način nego da vam neki penzos kine u lice dok ste u busu...tako da vam toplo preporucujemo da se zagrejete kući uz najnovije vrele erotske priče:

- Tatin prijatelj
- Redaljka
- Ja i tata mog dečka
- Razbijanje moje žene

i još vrelije nove klipove:

- Razgibana mala
- Dva puta je napunili
- Izredjali se na njoj
- Nevaljale devojčice

...i mnooogo drugih klipova na www.........com!

Pozdrav,

Webmasterka sajta ............com

[ Zlatnimomak @ 19.12.2009. 16:35 ] @
silverburek@
Ako planiras da osvojis neku devojku moras mnogo da radis na sebi. Koliko mogu da primetim ti nemas sadrzaja. Znaci moras da se obrazujes. Za pocetak ti savetujem da naucis sve o depresiji. Mnogo zena boluje od depresije tako da o depresiji moras sve da znas da bi uopste mogao sa njima da razgovaras o tome.Preporucujem ti da procitas odlicnu knjigu "Prozak nacija",autorke Elizabet Vercel.

Takodje,moras da naucis kako da tumacis snove jer zene cete cesto pitati da im analiziras njihove snove. Moras mnogo toga da naucis o magiji,posebno o vlaskoj magiji. Zene vole da razgovaraju o magiji tako da moras da procitas nekoliko knjiga na tu temu.

Ako ne znas o cemu bi pricao sa devojkom postavi je ovih nekoliko pitanja:"Draga moja,kako izgleda tvoj zivot? Kakvi te problemi muce? Da li ja mozda mogu i kako da ti pomognem?". A onda se zavali u fotelju i pazljivo je i strpljivo saslusaj. Ona ce ti biti beskrajno zahvalna zato sto si joj dozvolio da uopste dodje do reci. Srbija je ženomrzačko drustvo i zene nikako ne mogu da dodju do reci od svojih oceva,brace,muzeva i sinova. Pusti je da ti otvori dusu. Ne trudi se mnogo da pametujes jer zene su mnogo inteligentnije od muskaraca. Dovoljno je da je saslusas. Zenama je neophodan cvrst oslonac u zivotu i ti moras da joj dokazes da moze da se osloni na tebe u svim situacijama i da ces joj uvek biti moralna podrska.

P.S. Ako te zanima kako su se nekada mladići udvarali devojkama citiracu Mir Jam,koja u "Izdancima Sumadije" pise sledece:"Mladići moga doba bili su veliki kavaljeri, a njihova pažnja se sastojala u poklanjanju knjiga… Mladići su idealisti, umeju da vole, a devojke patrijarhalne i samo će je dobiti putem braka. Slobodne ljubavi nije bilo tada. Ukrade se po neki poljubac, i to je sve. Garsonjere nisu postojale. Zar bi se usudio ijedan mladić da pozove devojku u stan? Bilo je u Kragujevcu jedno sokače, gde su bile poznate kuće sa crvenim fenjerima, i mladići su tamo išli, da se zabave. A pokraj devojačkih kuća prolazili su sa ljubavlju i strahopoštovanjem, i prema materama. Mladić je krio svoj seksualni život, jer su hteli da u očima devojaka budu idealni… Lepa su ta vremena bila, kad je vladalo uzajamno poverenje i poštovanje.“ Kraj citata.

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 17:52 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 17:55 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 17:59 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 21:48 GMT+1]
[ Isak666 @ 19.12.2009. 16:56 ] @
LOL
Zlatni, opkoljavas kao Nemac Lenjingrad :))
[ stewuss je @ 19.12.2009. 17:07 ] @
Nemoj se uopste cimati oko visine, samo izadji napolje na jedno 10tak sati, bez odlazenja na toplo, i nemoj da pijes nikakve tecnosti, pa kad se smrznes i kaliras, doci ces na meru.. Usput mozes da poneses i neku knjigu da citas ili da razmisljas o tome, o cemu ti zlatnimomak™ napisa eseje..
[ Zlatnimomak @ 19.12.2009. 17:18 ] @
silverburek@
Predlazem ti da toj Ani u koju si zaljubljen napises jedno nezno i toplo ljubavno pisamce. Time ces je impresionirati.Ako ne znas sta da joj poklonis za Novu godinu potrazi u knjizarama knjigu "Prozak nacija",autorke Elizabet Vercel. A u toj knjizi je napisi kao posvetu neku pesmu ,na primer , "Pesmu zeni" -Jovana Ducica. Potrudi se da procitas tu knjigu kako bi sa Anom mogao kasnije da je analiziras,a takodje se potrudi i da naucis ovu pesmu kako bi mogao licno da joj je izrecitujes.

Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna
moja rec u sumu;moj korak, i bludnja;
samo si lepota koliko si tajna;
i samo istina koliko si zudnja.

Ostaj nedostizna,nema i daleka-
jer je san o sreci vise nego sreca.
Budi bespovratna,kao mladost; neka
tvoj sen i eho budu sve sto seca.

Srce ima povest u suzi sto leva;
u velikom bolu ljubav svoju metu;
istina je samo sto dusa prosneva;
poljubac je susret najveci na svetu.

Od mog prividjenja ti si cela tkana,
tvoj je plast suncani od mog sna ispreden;
ti bese misao moja ocarana;
simbol svih tastina porazan i leden.

A ti ne postojis,nit si postojala;
rodjena u mojoj tisini i cami,
na suncu mog srca ti si samo sjala;
Jer sve sto ljubimo stvorili smo sami.

P.S. Zale mi se moje prijateljice da moderni momci nece ili ne umeju da pisu ljubavna pisma?! Cinjenica je da moderni momci brzo zive i da objektivno nemaju vremena da sede,smisljaju i sastavljaju opsirna ljubavna pisma. Ali ja mislim da ako Vam je zaista stalo do neke osobe onda morate maksimalno da se potrudite da je osvojite tako sto cete joj preneti vasa osecanja u jednom toplom i neznom ljubavnom pismu. Momci,otvorite se,otvorite dusu i srce voljenoj osobi... :))

Kako bi vi i sta napisali u ljubavnom pismu dragoj osobi a da to ne zvuci pateticno?

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 19.12.2009. u 21:57 GMT+1]
[ silverburek @ 19.12.2009. 19:42 ] @
ja se izvinjavam ali ja moram nesto da pitam - WWWWWWTTTTTTFFFFFFFF????? ja sam ladno mislio da sam ja najludji na svetu, sad sam jos vise razocaran.
[ NenadSM @ 19.12.2009. 22:09 ] @
Dok je Zlatnimomak na ovom forumu ne boj se nisi najludji.
[ KittyKat @ 19.12.2009. 23:39 ] @
@Zlatni momak

svaka čast Ne samo zato što si tako pametan, nego što stižeš ovoliko da pišeš po forumu s obzirom da bi se reklo da se ne možeš odbraniti od žena

Kako postižeš sve to? Jel se ljute što ih zapostavljaš? Ili ih ne zapostavljaš? Gde si sve to naučio? Kako si uspeo da tako lako da dopreš do suštine? Jesi to sve iz knjiga naučio ili?...
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 09:42 ] @
KittyKat@
Imam mnogo zenskih prijateljica koje su depresivne. Maksimalno se trudim da ih iscupam iz depresije,tako da sam mnogo naucio o depresiji. Takodje moje prijateljice me stalno mole da im analiziram i tumacim njihove snove . One mi poveravaju svoje najintimnije tajne tako da sam naucio mnogo o zenskoj psihologiji i shvatio da su zene superiornije od muskaraca. Po mom misljenju zene su jaci pol,i mnogo su inteligentnije od muskaraca samo sto to kriju. Mnogo mojih prijateljica me je molilo da njihovim momcima nikako ne kazem kako su one clanice udruzenja "MENSA". Super inteligentne zene moraju da glume da su gluplje nego sto jesu kako njihovi momci ne bi dobili kompleks nize vrednosti. Imam veliko postovanje za sve zene. Svim zenama bih savetovao da se ugledaju na Princezu Jelisavetu Karadjordjevic koja je pravi aristokratski tip,tako je iznijansirana, otmena,prefinjena i elegantna.

P.S. Nije mi jasno zasto se ove moderne devojke toliko trude da lice na Cecu i JK? Najbolji primer za to je ona primitivna Jovana iz kuce Velikog Brata. Ona je apsolutno uzasna!

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 20.12.2009. u 10:55 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 20.12.2009. u 15:21 GMT+1]
[ KittyKat @ 20.12.2009. 14:06 ] @
Svaka čast.

A umeš da tumačiš i snove? Wow... pa ti si multitalentovan

Imam ja jednog drugara, isto on tako o ženama zna sve i svašta... ali on je gej...

[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 14:17 ] @
@KittyKat
Predlazem ti da ovom momku "silverburek" das nekoliko saveta kako da smuva tu Anu koja mu se toliko dopada. :))
[ KittyKat @ 20.12.2009. 17:41 ] @
Pa zašto ja da ga savetujem pored takvog mudraca kakav si ti
Vidi se da si iskusan u druženju sa ženama Nije valjda da si se uvredio što sam te poredila sa mojim drugom koji je gej?
Samo kažem da je i on pun tako raznih iskustava koje je video kroz druženje, priču sa njima. Ili si protivnik gej populacije?
[ silverburek @ 20.12.2009. 18:08 ] @
ja sam visok 194 a ana je oko 165 :'''''''''(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( poco sam da se razvaljujem od teretane ima da dizem 500 kila i da se sabijem 15 cm..................
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 18:12 ] @
@KittyKat
Odgovoricu ti ali u privatnoj poruci uskoro,malo strpljenja :))
[ KittyKat @ 20.12.2009. 18:21 ] @
Citat:
ja sam visok 194 a ana je oko 165 :'''''''''(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( poco sam da se razvaljujem od teretane ima da dizem 500 kila i da se sabijem 15 cm..................

Ok.. definitivno ti ne bi škodilo da malo povećaš nešto drugo umesto što se smanjuješ...

Citat:
@KittyKat
Odgovoricu ti ali u privatnoj poruci uskoro,malo strpljenja )

A ne... ne odgovaram na pp, slobodno napiši javno.
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 18:24 ] @
@silverburek
Savetujem ti da ovde objavis neku svoju fotku iz teretane,moze i bez face ako si stidljiv. Pozeljno je da na slici imas sto manje odece,slikaj se na primer u nekim tesnim kupacim gacicama. Mozda ce se nekim devojkama dopasti te tvoje slike pa ce te pozvati na kolace. Ja mislim da ti imas idealnu visinu,i visok si taman koliko treba da budes.

Mogao bi da das oglas i da potrazis neku zrelu i iskusnu damu od 30.-45.godina za "igre bez granica" u njenom smestaju. Tim iskusnim zenama NECE smetati tvoja visina,one ce se fokusirati na tvoju "musku alatku".

Takodje ti savetujem da steknes kao prijatelja nekog iskusnog muskarca od 30.-45.godina. Sa njim bi mogao da izlazis po kaficima . Samo posmatraj sta on radi i kako se ponasa. Ako se stidis da sa tatom pricas o svom seksualnom zivotu,njemu ces moci sve da kazes i sve da ga pitas. Imam utisak da si ti neki mnogo stidljiv momak i zato bi bilo korisno da upoznas jednu zreliju damu za seks,i jednog iskusnog prijatelja za druzenje. ;))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

@KittyKat
Nisam se uvredio što si me poredila sa tvojim drugom koji je gej. Nisam protivnik gej populacije,naprotiv! Imam nekoliko bisex/gay prijatelja.
[ silverburek @ 20.12.2009. 18:28 ] @
@KittyKat a sta to da povecam O_O?
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 18:35 ] @
Devojke,navalite na ovog nevinog i neiskvarenog decka, silverburek-a! Zgrabite ga,a onda mozete da ga oblikujete po svojoj volji. :))
[ eloiza @ 20.12.2009. 18:37 ] @
Citat:
silverburek: @KittyKat a sta to da povecam O_O?

@silverburek,

Pusti ti tu @KittyKat. Ona očigledno ili te provocira ili ne zna prave vrednosti u životu. Kao da joj je bitan red veličina nečega.
[ KittyKat @ 20.12.2009. 19:11 ] @
Citat:
@KittyKat a sta to da povecam O_O?

pa odgovor ti se sam nameće

Citat:
@silverburek,

Pusti ti tu @KittyKat. Ona očigledno ili te provocira ili ne zna prave vrednosti u životu. Kao da joj je bitan red veličina nečega.

Evo još jednog moraliste Pa dobro, ako nije bitna veličina, čime se bavimo u ovoj temi onda evo već na 6 strana Dečku je bitna očigledno (visina).
Ja mu samo pomažem da odredi prioritete
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 20:27 ] @
@silverburek
Da li ti imas svoj profil na FaceBook.com ? Ako nemas savetujem ti da ga kreiras. Prvo snimi neke erotske umetnicke fotografije golog tela,bez face,a onda kreiraj svoj photo album na FB.
Mozes na primer da se slikas go,a samo jednom sakom pokri svoju "musku alatku" . Prvo sto zene primete na muskarcu je da li ima seksi guzu. Zenama su naprivlacniji oni momci koji imaju zategnute,misicave i seksi guze. Zato snimi sto vise fotki tvoje gole guze,ili guze u tesnim gacicama. Sledece sto zene primete na muskarcu su njegove sake i oci. Zato snimi 2 fotografije na kojima ce biti tvoje sake i oci i nekoliko slika gole guze. Te fotke zatim objavi na FB.
Podseticu te da je onaj Manuel iz kuce Velikog Brata postao popularan zahvaljujuci FB. A Manuel je glup k'o tele! Ako je mogao Manuel da se proslavi,onda vala mozes i ti! Samo je bitno da svima pokazes svoju raskosnu musku lepotu na FB.

Ako vec ides u teretanu potrudi se da u teretani uradis neke provokativne i atraktivne umetnicke fotografije na kojima vezbas potpuno go. Te slike,bez face, takodje objavi na FB.
Te slike moraju da emituju suptilnu poruku zenama:"Volite me,mazite me ,ljubite me,hebite me!". Ja ti garantujem da ces vrlo brzo postati popularniji od Manuela.

P.S. Zene ne vole napumpane mladice. Zato NEMOJ previse da se forsiras u toj teretani . NEMOJ da preterujes sa vezbanjem u teretani. Bolje "vezbaj" svoj ljubavni misic.

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 21.12.2009. u 14:06 GMT+1]
[ Srđan Pavlović @ 20.12.2009. 20:36 ] @
Bas mora 28 slika guze? Verovatno je to u astrologiji neki bitan broj kad je guza u pitanju.
[ KittyKat @ 20.12.2009. 20:45 ] @
Citat:
Zato snimi sto vise fotki tvoje gole guze,ili guze u tesnim gacicama. Sledece sto zene primete na muskarcu su njegove sake i oci. Zato snimi 2 fotografije na kojima ce biti tvoje sake i oci i 28 slika guze. Tih 30 slika zatim objavi na FB.

Šta ako ga startuje neki gej?! I to baš neki gej koji juri tako zanimljive slike na fb...

[ silverburek @ 20.12.2009. 21:34 ] @
ja ne zelim da budem popularan ja samo zelim ja me Anica poljubi bar jednom.
[ Laki_Gen @ 20.12.2009. 21:47 ] @
Navataj je u guzvi...
Dok skonta sta se desilo, voz je vec otisao...
[ Zlatnimomak @ 20.12.2009. 23:00 ] @
@silverburek
Zene trzaju na mocne i poznate muskarce. Tako da moras da postanes popularan.Kada budes imao VIP status (vrlo vazna osoba) zene ce cekati u redu da ih pozoves na veceru.
Savetujem ti da promenis nick u "Srebrni Letac". Devojke se pale na pilote,a ovaj nick "Srebrni Letac" asocira na muzevnog pilota. Slikaj se u pilotskoj jakni i objavi i takve fotke na FB.

P.S. Objasni nam zasto si toliko nesiguran u sebe? Ti si muskarac i ti moras prvi da poljubis tu Anicu. Ti kao muskarac moras njoj da zapovedas u stilu:"Anice,dodji ovamo. Sedi mi u krilo....". Moras da joj nametnes svoju volju. Ona mora da oseti da si musko i da si dovoljno cvrst. Ti treba da se postavis kao Gospodar. Pravi muskarci zene tretiraju kao svoje ljubavne robinje.

Iskoristi te odlaske u teretanu da upoznas nekog zrelog i iskusnog muskarca. Pozovi ga na pice. Porazgovaraj otvoreno sa njim o seksu i pitaj ga sve ono sto se ne usudjujes da pitas svog oca.
[ silverburek @ 20.12.2009. 23:18 ] @
ja obozavam Anu i ne dolazi u obzir da je napadam. Ono sto cu da uradim je da vezbam i da usavrsim sebe i svoje telo, tako da kasnije ima ona sama da se prilepi za mene i da me ne pusta vise nikad.
[ silverburek @ 20.12.2009. 23:40 ] @
@zlatnimomak Sta mislis ti da li su zenama kul skejteri ali ne pozeri nego pravi skejteri sto prevrcu skejt, skacu stepenice, okrecu se? imam jednog ortaka zato pitam.
[ KittyKat @ 21.12.2009. 01:01 ] @
Extra...

@silverburek

da ti pojasnim ono oko povećanja Rekla sam ti da čitaš knjige, možda ti se poveća malo IQ pa da ne smaraš na 6 strana o glupostima kako da se smanjiš!
Reci mi molim te, pa makar bio i 1. razred srednje - KAD si čuo da se neko smanjio, osim ako nije išao na operaciju ili dobio osteoporozu?
Zezanje je bilo zanimljivo dok je trajalo, ali već počinješ da smaraš.
Savetujem ti ( i to veoma ozbiljno sad), da se posavetuješ sa školskim psihologom u vezi tog problema, ako si stvarno 1. srednje.

@Zlatni momak

Prestani više da ke*aš MOLIM TE! kako ti bre ne dosadi?...
[ silverburek @ 21.12.2009. 01:18 ] @
ja sam cuo da se do 18 raste a od 18 smanjuje.
[ KittyKat @ 21.12.2009. 01:32 ] @
Pa super. Ti onda lepo rasti kao čovek do 18-te, a onda kreći da se smanjuješ.. a za to vreme malo poradi na sebi, neće ti visina ništa pomoći ako budeš...
ma, whatever...

Pitaj Zlatnog momka, on će ionako da objašnjava do sudnjega dana...
[ silverburek @ 21.12.2009. 01:47 ] @
a sta ako porastem tako visoko da pocnem da udaram glavom u nebo i da ne mogu vise uspravno da stojim na zemlji :''''''(((((( ili sta ako mi more ili okean bude toliko plitko da mi i na najvecoj dubini viri glava. Ili sta ako mi glava predje van atmosfere i ja gore ostanem bez vazduha. Ili sta ako porastem toliko visoko da presisam i atmosferu i sve, i da pocne meseceva gravitacija da me vuce na jednu stranu a zemljina na drugu i sta ako me toliko rastegne da mi ceo svemir bude premali. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ANICEEEEEEEE VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, zagrli me jednom, bas sad na minus 10 da vidis kako je toplo u mom zagrljaju. Joj koliko te volim Anice.
[ nnn @ 21.12.2009. 04:29 ] @
Sacuvaj boze sta postade od male zajednice programera i "hakera"..
[ Zlatnimomak @ 21.12.2009. 13:21 ] @
@silverburek
Na ovom zenskom forumu postoje "Otvorena vrata za muskarce" http://www.ana.rs/forum/viewforum.php?f=31
Prvo se registruj,a onda postavi temu. Pozali im se kako zbog visine imas problema da nadjes devojku. Veruj mi,naci ce se vec neka zena da te utesi... :))
Najelegantnije resenje je da se preselis na taj zenski forum gde ces biti mazen i pazen i okruzen paznjom usamljenih zena. :))

A koliko mogu da vidim na tom forumu vec imaju temu:"VISOK MUSKARAC" tako da mozes da nastavis da diskutujes na adresi http://www.ana.rs/forum/viewtopic.php?t=10485

[Ovu poruku je menjao Zlatnimomak dana 21.12.2009. u 14:32 GMT+1]
[ silverburek @ 21.12.2009. 14:49 ] @
www.ana.rs Aniceee
[ websurfer @ 21.12.2009. 17:07 ] @
Citat:
silverburek: a sta ako porastem tako visoko da pocnem da udaram glavom u nebo i da ne mogu vise uspravno da stojim na zemlji

E, to je vec ozbiljan problem... U tom slucaju probaj da iskopas duboku rupu i stani u nju. Ili bolje - lezi u nju. I pokrij se zemljom da ne nazebes.
[ fanfon @ 21.12.2009. 18:02 ] @
Treba zabraniti da u mad zone otvara teme ko god nema 200 poruka...
[ Isak666 @ 21.12.2009. 20:42 ] @
Citat:

Pokretač teme

Džinovski NLO u obliku piramide, viđen je na nebu iznad Moskve pre nekoliko dana

Zlatnimomak
1 / 53

Muzika je jezik svemira!

Zlatnimomak
11 / 314

Da li nasi pokojnici,samo ako to oni zele,mogu da nam pomognu?

1 2
Zlatnimomak
21 / 755

Kako Deda Mraz uspeva da odnese poklone u 80 miliona kuca za jedno vece?

1 2
Zlatnimomak
26 / 887

Da li glasan zvuk automobilskog motora moze da pojaca seksualnu zelju kod zena?

Zlatnimomak
9 / 426

Mi nismo gospodari ove planete. Misticni crtezi i objekti na Zemlji.

Zlatnimomak
9 / 613

Da li je čitav Univerzum misteriozno kodiran u transcedentnom broju PI, jednom broju Univerzuma?

Zlatnimomak
7 / 457

U drugoj polovini treceg milenijuma ratovace se samo na parapsiholoskom nivou.

Zlatnimomak
5 / 259

Deo covecanstva ce preziveti udar komete u podzemnim gradovima

Zlatnimomak

Probaj da otvoris samo jednu temu npr "Zlatni Momak - Zlatne misli" ili tako nesto i onda sve ovo -kao i buduce misli- sabijes na jedno mesto.
[ silverburek @ 21.12.2009. 21:00 ] @
Kako da znam da li devojka osca nesto prema meni?
[ silverburek @ 22.12.2009. 13:05 ] @
zasto me sve podseca na Anu, misli www.ana.rs pa onda vozim kola i cujem AAANNNNAAAANANNANNANANA idem u teretanu - teret-ana neko se prodere na ulici marijana ja cujem samo ana. Ana ana ana ana ana ana ana ana ana poludecu vise.
[ Laki_Gen @ 22.12.2009. 19:15 ] @
Citat:
silverburek:  Ana ana ana ana ana ana ana ana ana poludecu vise.

Neces.
Odavno si ti vrisnuo.... Nema dalje.
[ anakin14 @ 22.12.2009. 21:17 ] @
ja tipujem da imas 12 godina...
[ Zlatnimomak @ 22.12.2009. 23:04 ] @
I ja mislim da Silverburek nema vise od 12. godina.
Silverburek tvrdi da je 1 godina tehnoloskog fakulteta?!?! Ne mogu da verujem!!!

P.S. Ako se dokaze da je Silverburek zaista 1 godina tehnoloskog fakulteta onda to znaci da svako kome je IQ manji od broja cipela moze da upise fakultet!
[ vlada131 @ 23.12.2009. 02:19 ] @
Citat:
zanimame da li postoji nacin da se snanji telesna visina

[ musicmaster @ 23.12.2009. 14:09 ] @
Jedan od ove dvojice je 'zlatnimomak'...
A ovo na slici je primer trolova iz našeg doba.
I kao što se da primetiti, čela su im čak malo i ulubljena..

Nagađam samo...

[ boxxter @ 23.12.2009. 15:54 ] @
Ovaj desni me gleda nesto...
[ eloiza @ 23.12.2009. 17:33 ] @
Citat:
musicmaster: Jedan od ove dvojice je 'zlatnimomak'...
A ovo na slici je primer trolova iz našeg doba.
I kao što se da primetiti, čela su im čak malo i ulubljena..

Nagađam samo...

Ne prepoznajem Zlatnogmomka sa ove tvoje slike, ali prepoznajem tebe i tvog genetski modifikovanog klona.
[ musicmaster @ 23.12.2009. 17:38 ] @
Citat:
eloiza:Ne prepoznajem Zlatnogmomka sa ove tvoje slike, ali prepoznajem tebe i tvog genetski modifikovanog klona.

Nema svako dobar vid, šta ćeš...
Koju dioptriju koristiš?
Da nisi i ti probao da se smanjiš pa te uyebali na pogrešnom mestu, je li?
[ Stefan Jocic @ 23.12.2009. 17:50 ] @
Dosta je bilo. Previše je vređanja u temi.