[ sowche @ 18.12.2009. 14:22 ] @
ovako...imam gadan problem sa mojim jugicem...pali samo na vucu...kada jednom upalim bez problema pali celoga dana...kada prenoci ujutru mogu da ga verglam do bezsvesti i nece da upali...moze li mi ko pomoci??? |
[ sowche @ 18.12.2009. 14:22 ] @
[ eloiza @ 18.12.2009. 15:20 ] @
Izvadi bilo koju svecicu, pa ako vidis da nije zagaravljena tj. crna, onda nije u pitanju ugao paljenja. I bez obzira na čistoću sveća, očistite sve svečice čeličnom četkom i podesite zazore koliko treba prema uputstvu za YUGA. I pre nego što svećicu namestite, proverite prilikom verglanja (potraži pomoćnika) da li svaka svećica izbacuje varnicu.
Drugo, moze biti problem pumpe za gorivo tj. izvuci potisno crevo i jedan kraj creva metni u PET flasu i zaverglaj da vidis da li pumpa u impulsima baca gorivo u flasu. Ako izbacuje, onda nije ni ta pumpa, onda pravac - servis. [ Java Beograd @ 18.12.2009. 15:25 ] @
Čistoća je pola zdravlja.
Svi visokonapnoski kablovi, bobina i razvodnik paljenja moraju da budu čisti i suvi. Dakle, ništa prašina, ulje, mast ili bilo koja druga prljavština. Sve obrisati suvom krpom. Ukoliko je nešto baš zamazano ili ima skorelih fleka - ne, ne treba Vanish, već WD 40. Isprskaš, ostaviš 2-3 minuta a onda lepo i temeljno obrišeš. Ukoliko je kapa razvodnika paljenja stara i ispucala - kupiti novu. Samo ovako se garantuje dobra i puna varnica na svećici u hladnim i vlažnim jutrima. Dobra i puna varnica je preduslov svakog paljenja. [ etjen @ 18.12.2009. 15:36 ] @
ja tipujem na pumpu za gorivo, tj. neko od creva. Čim je problem samo kad duže odstoji, miriše na to da nema goriva u karb. pri prvom paljenju.
[ vidan kv @ 18.12.2009. 17:28 ] @
......za početak nisi napisao koji je Yugo u pitanju i koje je godište........pozzz!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|