[ jakalazu @ 22.12.2009. 07:55 ] @
| Kako se skida zadnji brisač ( nosač metlice).Odvrnuo sam maticu i skinuo podlošku ali brisač neće da sađe sa osovine motora brisača.U čemu je caka, jel ima neki osigurač....ili treba samo da cimam levo desno i vučem na gore ? Na kadetu je to bilo jednostavno i lako pa se bojim da ovde nešto ne polomim pošto sam već probao prilično jako da cimam i vučem ali bez uspeha. |
[ tdusko @ 22.12.2009. 22:02 ] @
Uh i ja imam isti problem. Kod mene je jos i spojler pa je jos crnje i gore. Ne verujem da ima jos necega samo je verovatno fino zapeklo. Budi uporan, levo-desno, gore-dole i valjda ce popustiti
[ jakalazu @ 24.12.2009. 11:16 ] @
dajte ljudi ima li makar ko iskustva sa ovim problemom.....danas sam ga nalio i sa wd-om i ništa.....
[ Dr.sima @ 24.12.2009. 13:28 ] @
Jako tesko... vrlo verovatno da je zapeklo i izrdjalo iznutra, tako da su se nosac metlice i osovina stopili. Najverovatnije ces morati da menjas ceo mehanizam zadnjeg brisaca.
[ jakalazu @ 27.12.2009. 11:24 ] @
uspeo sam pomoću šrafcigera....poturio sam ga ispod nosača i neke gumene zaptivke -obloke i napeo 5-6 puta kružno .....i puče.....tako je puklo da sam pomislio da je pukla osovina...kad ono nije već se smako nosač metlice sa nje....eto tako znači samo simanje i čupanje, nema nikakvih skrivenih osigurača
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.