[ PECONIJE @ 22.12.2009. 11:13 ] @
Nedavno sam kupio fiat bravu i imam sledici problem,prednji brisac mi radi samo kad prebacim na najvecu brzinu,na ostale polozaje ne reaguje. Neznam da li je crkao motor ili prekidac brisaca? |
[ PECONIJE @ 22.12.2009. 11:13 ] @
[ peromalosutra @ 22.12.2009. 13:25 ] @
Bio sam u servisu zbog slicnog problema (u pitanju je Alfa 146, samo sto meni pored najvece brzine radi i pojedinacno brisanje - povuces polugu, brisaci jednom predju i stanu) i rekli su mi da su rjesavali slican problem upravo na Fiat Bravo i da je u pitanju bio relej (valjda ima poseban relej samo za prvu brzinu brisaca), pa pogledaj semu i provjeri releje i osigurace prvo.
I kada vec postujem da se i ja pokusam ogrebati za savjet: Buduci da je gotovo nemoguce naci novu polugu brisaca (bar ja nisam uspio, cak i nakon obilaska svih auto otpada u okolini), odgovara li neka sa slicnog, ali malo dostupnijeg modela? [ mjux @ 22.12.2009. 14:15 ] @
polugu ces sigurno naci u nekom od ovlastenih servisa, ako je mozda i nemaju trenutno mogu da naruce i pri tome se ceka oko nedelju dana na njeno dospece, samo je mali problem cene koja moze biti i do 100% veca od delova koje mozes naci po otpadima, ali s' obzirom da se ne radi o nekom preterano skupom delu sumnjam da ce te nova original ruckica kostati vise od 2-3 hiljade
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|