[ zoran_ets @ 04.01.2010. 19:02 ] @
E ovako,posle duge voznje na plin primetio sam da mi je sve jedno da li vozio na plin ili na benzin,a posto nisam imao atest skinuo sam bocu(skinu je covek koji je i postavio)... Posle skidanja boce primetio sam da mi auto nenormalno guta benzin,pa sam skinuo karburator skroz ga ocistio( naravno pomagali su mi ljudi koji imaju malo vise iskustva) i dobro ga pregledao, kada sam vrcao karburator prikljuvio sam i elektro diznu(mislim da se tako zove).e sada problem je u tome sto posle dugog stelovanja ,auto sam dodaje gas ( nekad manje nekad vise) i to kada je saug koji je rucni nije povucen,a iz auspuha ce cuje ko pucanje (ali jako tiho,ko da nema dobro sagorevanje) a i izlazi crn dim,cistio sam svecice... motor dosta bruji i trese se ... STA da radim... (verujem da je jako tesko odgovoriti ,ali ako moze neko usmeravnje,ili pomoc oko regulacije potrosnje benzina (mislim,da ja upravljam gasom a ne on)) hvala unapred...
[ ahmo88 @ 17.12.2012. 16:12 ] @
A da nisu paltine lose, ili losa benzin pumpa
[ I AM BORGS @ 17.12.2012. 18:20 ] @
Citat:
zoran_ets: ,a iz auspuha ce cuje ko pucanje (ali jako tiho,ko da nema dobro sagorevanje)

to pucanje bi bilo kasno paljenje- pošteluj. a motor kad trese radi na 3 svjećice. i kad radi na 3 odma se poveča potrošnja goriva.
[ ahmo88 @ 17.12.2012. 22:03 ] @
Slazem se s kolegom jer moze da je neispravan kabal, ili za je zakrzljala razvodna kapa, cak mi se jednom desavalo da se iskrivi osovina razvodnika, sve to pregledaj:)LP
[ pajapop @ 18.12.2012. 15:45 ] @

Alo, ljudi...u zelji da pomognete zakasnili ste samo...1078 dana i 20 sati.