[ osmania @ 06.01.2010. 21:09 ] @
| Da li neko zna gdje kupiti plasticne najjeftinije sablone slova da se kombinuju rijeci i da se presprica farbom i da to ostane na zidu/drvetu.
Velicini da je oko 25 do 35 font...
ili ako neko zna kako to uraditi da mi da savjet...
imam oko 70 case-ova i na svaki treba sa svih strana ispisati nesto... (za sta sluzi case ) i sve razlicito...
hvala puno
|
[ Horvat @ 06.01.2010. 23:18 ] @
savet,kupis foliju za grafoskop,nadjes na netu sablon slova [stencil],napises sta ti treba,u kojoj velici, odstampas, iseces, postavis, uduvas[sprej,da ne bude zabune]
[mozes odstampati i na obicnom papiru,pa ispod papira staviti nesto "kvalitetnije" [odnosno nesto sto se nece odmah od vlage izvitoperiti,kao neka plastika ili malo deblji karton] pa onda oba zajedno seci]
[ osmania @ 07.01.2010. 07:45 ] @
da li mogu na svom stampacu brother HL 2032 laserski monohrom grafo foliju da stampam? hoce li se zalijepiti od vrucine...
znas li neki font da je nako malo neobican :) za rezanje i valja to rezati :)
hvala puno
[ Horvat @ 07.01.2010. 11:47 ] @
mislim da foliji nista nece faliti jer je folija bas za vece temperature,ali to je samo moje nagadjanje
najbolje ti je da kupis jedan list te folije i odstampas [kod nas je nekih 10ak din,u au je sigurno jeftinije]
sto se fontova tice,dacu ti jedan link na pp samo da ga nadjem
[ jablan @ 07.01.2010. 11:55 ] @
http://images.google.com/image...ceid=chrome&q=stencil+font
Ili brate kupiš, u Austriji ima garant u većim knjižarama, ili online:
http://www.amazon.de/Linex-Buc...&qid=1262867337&sr=8-1
[Ovu poruku je menjao jablan dana 07.01.2010. u 13:29 GMT+1]
[ petkons @ 07.01.2010. 20:27 ] @
Pre štampanja folije na laseru, pamet u glavu i probaj kako se folija ponaša tako što ćeš fenom za kosu da malo radiš po foliji, pa ako počne da se skuplja, bacaj u smeće.
[ agw.mile @ 08.01.2010. 09:43 ] @
Nadjes nekog ko ima rezac za folije i on ti izreze sablone od samolepljive folije. Posto se folija nanosi sa transfer folijom mozes da izrezes bilo koji font a ne samo nesto sto lici na "Stencil" jer ne mora da "pridrzava" unutrasnje delove sablona.
Samo nisam razumeo kolika slova su ti potrebna 30cm ili px
A mozda moze i da se izrezu slova direktno za lepljenje, zavisi od namene.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.