|
[ luaay @ 14.01.2010. 20:10 ] @
| ..Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
Lepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..
Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari sa Youtube-a,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto!
Kupicemo divan stan u Yovillu,a ja cu dobiti dobar posao u Mafia Wars-u,pa cemo imati od cega da zivimo!
Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeste.
Mrzecemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...
Decu cemo praviti u Photoshop-u,i ziveti srecno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!
OVA IDEJA NASTALA JE IZ REVOLTA PREMA SVE VECEM OTUDJENJU IZMEDJU LJUDI,ZAHVALJUJUCI MASOVNOJ HISTERIJI ZVANOJ FACEBOOK! DODUSE,MOZDA CE ZA 20 GODINA OVA PRICA BITI POTPUNO REALNA I SVAKIDASNJA,ALI UKOLIKO SE STVARI(NADAM SE)PROMENE U MEDJUVREMENU,RAZMISLITE DOBRO STA CETE RECI SVOJOJ DECI KADA VAS PITAJU "A KAKO JE TATA UPOZNAO MAMU?!"
GRUPA I OVAJ TEKST IZNAD IMAJU ZADATAK DA VAS ZABAVE,ALI ISTOVREMENO I UPOZORE NA NEKE STVARI!
Trotter Stamatovic
|
[ sasa022 @ 14.01.2010. 20:51 ] @
.......... a do skoro smo mislili da su ´90-te bile najgore - kad ono....
[ Marko Enter @ 14.01.2010. 22:37 ] @
Hehehe
pozz
[ stonex @ 15.01.2010. 00:27 ] @
Divan tekst, podelio sam ga sa prijateljima na Facebook-u :) :) :)
[ combuster @ 15.01.2010. 00:31 ] @
@luaay
Kako sam poceo da citam tekst mislio sam da si ozbiljan :D
[ sanja2010 @ 15.01.2010. 09:36 ] @
[ deerbeer @ 15.01.2010. 09:52 ] @
Jos jedan lep tekst :
http://tataduki.mojblog.rs/p-o...ni-ja-prijateljima/131946.html
Citat:
Mi nismo imali Playstation, Nintendo, X-box, nikakve video igrice, nismo imali 99 kanala na televiziji (vec samo dva),
nismo imali video rekordere, surround sound, celularne telefone, kompjutere, Internet, chat rooms.......
MI SMO IMALI PRIJATELJE
I MI SMO ISLI NAPOLJE DA SE DRUZIMO S NJIMA!
[ karadima @ 15.01.2010. 11:37 ] @
Ja mislim da je stvar u umerenosti. Nije problem sto danas postoji sve sto ste naveli vec je problem u ljudima koji to ne znaju umereno da koriste.
Primer: Ja sam svoju zenu upoznao preko Face-a... ozenio je i zivimo sretno u realnom zivotu. Imam tv, internet, komp, igrice i mobini . I imam mnogo prijatelja sa kojima se druzim i izlazim.
Setite se samo kad ste bili mali , i kad niste imali komp, mobilnii internet pa ste visili ispred zgrade, na ulici sa ortacima iz kraja pa ti keva sa terase ili iz dvorista vikne " Sine/Cerko/Skote/Govedo Dolaz' kuci da ti ne j**** mater , ceo dan si napolju , nisi ni rucao " .... po cemu se to razlikuje od preterivanja u svim ostalim navedenim stvarima osim sto ako preterujes u tehnickim uredjajima mozes da nabacis koje kilo i da ti se misici pretvore u sline.
Nadam se da ce se mnogi sloziti sa mojim misljenjem.
[ .sasa. @ 15.01.2010. 15:34 ] @
Citat: RAZMISLITE DOBRO STA CETE RECI SVOJOJ DECI KADA VAS PITAJU "A KAKO JE TATA UPOZNAO MAMU?!"
A kada dete pita "tata, kako sam ja nastao?" odgovoricete "u photoshopu sine" :p
[ etjen @ 15.01.2010. 21:12 ] @
luaay
lajk za pričicu!
[ Dark_Runger @ 15.01.2010. 23:33 ] @
[ milanche @ 16.01.2010. 17:38 ] @
Koliko god da su socijalni sajtovi bez veze kad su vam svi u lokalu, utoliko su nezamenljivi
kad vam je generacija u rasejanju po celoj planeti (moje ekipe, recimo, nema gde nema, osim
na Antarktiku).
Kako svratiti na kaficu i lepo se ispricati kad vam je geografski najblizi prijatelj iz starih dobrih
vremena na 4 sata leta ?
Da ne govorim da znam ljude koji su bas preko Facebook-a pronasli prijatelje kojima su pre
35+ godina zagubili svaki trag.
[ Cudnovati Kljunas @ 16.01.2010. 20:41 ] @
Hej pricica mi je prejaka i bas sam se nasmijala:):):)
Svaka cast, ima istine:)
[ Milan M. Radovic @ 19.01.2010. 20:01 ] @
Ne ne, svadba je na Skype-u sa video konferencijom ;)
[ luaay @ 22.01.2010. 06:21 ] @
[ AstralPro @ 22.01.2010. 23:35 ] @
mislio sam da su mIRC, icq i krstarica chat bili njesra ali fb je nesto najgluplje sto se moglo desiti na netu
[ Booxxter @ 01.11.2011. 14:48 ] @
Citat: karadima: .... po cemu se to razlikuje od preterivanja u svim ostalim navedenim stvarima osim sto ako preterujes u tehnickim uredjajima mozes da nabacis koje kilo i da ti se misici pretvore u sline.
Nadam se da ce se mnogi sloziti sa mojim misljenjem.
Ima puno slinavih, ali ne razlikuje se samo u slinama. Mada, kada vec pricamo o ljigavim stvarima, sa nostalgijom se secam kako su majke zvale decu da dodju kuci sa livade, a sad se samo cuje - : " sidji sa tog skrndeljivog fejsa vec jednom, koj qurac... ".
Tako da se razlikuje ne samo po preterivanju i slinama, nego je i ljiga ljigava splacinava ona odvratna.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|