[ vijay @ 16.01.2010. 18:32 ] @
Da li bi neko hteo da ustupi Wireless Telekom modem (npr. HG520s), naravno ukoliko nema potrebu za wireless-om? Probao sam sve nacine da zamenim trenutni telekomov ali nisu hteli da mi izadju u susret, pa je ovo jedini nacin.

Dao bih Huawei MT882 (karakteristike). Modem je potpno ispravan i bez greske.

Hvala unapred.

(Ukoliko sam pogresio forum, molim admine da me isprave.)

[ calexx @ 17.01.2010. 12:47 ] @
Nisam siguran da će da bude zainteresovanih. Te rutere su uglavnom svi dobili samo na korišćenje a u firmware je upisan username/password za njegovu PPPoE konekciju. U krajnjem slučaju, zašto bi neko ustupio bolji uređaj, čak i da sada ne koristi wireless?
Postoje i drugi načini da ovo rešiš, jedan je da se prijaviš za IPTV i onda ćeš da dobiješ novu opremu. Drugi način je ... prodavnica, postoji mnogo dobrih wireless rutera koji samo čekaju da ih neko kupi. ;)
[ vijay @ 17.01.2010. 16:03 ] @
Citat:
zašto bi neko ustupio bolji uređaj, čak i da sada ne koristi wireless?

Nije bolji, samo ima Wi-Fi mogucnost. Ustupio bi zato što mu ne treba? Nema potrebu za antenom? Siguran sam da ima dosta takvih dobrih ljudi.

Citat:
Postoje i drugi načini da ovo rešiš, jedan je da se prijaviš za IPTV i onda ćeš da dobiješ novu opremu.

Prijavljen sam od marta prosle godine i nemaju informacije akda ce se pojaviti teh. mogucnosti. ADSL imam.

Citat:
Drugi način je ... prodavnica, postoji mnogo dobrih wireless rutera koji samo čekaju da ih neko kupi.

Nemam para, siromasan sam. :(
[ noreniou @ 17.01.2010. 17:40 ] @
Citat:
 Nemam para, siromasan sam. :(

raskines ugovor posto koristis adsl preko godinu dana, vratis opremu
nakon 15ak dana se prijavis ponovo za net, imas onda 3 pretplate za 1 din. + dobijas crveno/crnog Pirelija.

[ calexx @ 17.01.2010. 18:02 ] @
Naravno i onda na red dođe negde na jesen. ;) Mada ni to nije loše, uštedeće gomilu para koje bi dao za korišćenje. ;)
[ vijay @ 17.01.2010. 20:13 ] @
Citat:
raskines ugovor posto koristis adsl preko godinu dana, vratis opremu
nakon 15ak dana se prijavis ponovo za net, imas onda 3 pretplate za 1 din. + dobijas crveno/crnog Pirelija.

Super ideja. Samo me zanima, da li se zaista toliko ceka?

[Ovu poruku je menjao vijay dana 17.01.2010. u 22:02 GMT+1]
[ fade @ 18.01.2010. 21:11 ] @
kupis tp linkov wr 340g, u netiksu je oko 2600, ionako za wireless modem kod telekoma moras da das 2000, a dobijas na koriscenje.
ruter ti ostaje, pouzdan je, lako se namesta, neces se pokajati ako ga kupis.
[ vijay @ 18.01.2010. 21:26 ] @
U Telekomu se ne placa ruter.
[ fade @ 19.01.2010. 10:08 ] @
nekada se placao, no nema veze, ne verujem da ce ti iko izaci u susret, kupis ruter, ako ti je preskup, mozes naci polovne na benchmarku u sekciji mali oglasi.