Ona je san svakog muškarca: dugačke noge, grudi pristojna petica, stražnjica okrugla i čvrsta, po cijele dane u crnom se čipkastom rublju izležava na trosjedu, bespogovorno ispunjava svaku erotsku želju svog čovjeka i nema baš nikakvih zahtjeva. Ne zna doduše usisavati, kuhati ili brisati prašinu, ali zato nikad ne traži razgovor ili novac, ne obilazi trgovine s cipelama, nema ni majku ni prijateljice, ne prigovara i ne analizira. Seks ne traži, ali ga nikad, baš nikad ne odbija. I što je najbolje, voli razgovarati o nogometu.
Citat:
To je Roxxxy, prvi sofisticirani seks-robot, do u detalje vjerna replika savršeno građene i razgibane žene sa mekanom, sintetskom kožom i umjetnom inteligencijom, programiranom da zadovolji svakog muškarca. U osnovi, dakle, nešto kao lutka na napuhavanje koja govori. Na oduševljenje svojih budućih zahtjevnih kupaca, Roxxxy je prošlog vikenda službeno predstavljena na AVN Adult Entertainment Expo u Las Vegasu. Prema riječima gospodina Douglasa Hinesa, izumitelja revolucionarne igračke i vlasnika kompanije True Companion LLC, „Roxxxy je sposobna voditi jednostavne razgovore i dizajnirana je da zna što vi volite“.
Mislim sta reci.
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:07 ] @
Ajde Miskovicu, uvozi... :)
( ja bi verziju koja prica o karakteristikama najnovijeg nvidia grafickog chipa dok je karas, fudbal me ne zanima )
Ge Forceeee GF100, ohh, yeeeeaaah.... more triangles per second, more, more, yeaaah :D
[ Sister Galadriel @ 30.01.2010. 16:22 ] @
pa baš gledam i pitam se hoce li za nježniji spol napraviti savršenog muškarca???? Jer takav ne hoda zemljom nit nekim drugim svjetovima....:D
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:23 ] @
A u toku seksa da prepricava najnovije epizode spanskih serija?
[ Ironije @ 30.01.2010. 16:23 ] @
Umesto sto su se zaludjivali sa AI i caskanjem o fudbalu (kome bre to treba od sex-igracke) bolje da su joj napravili lepsu facu. Izgleda k`o baba-sera na zeleznickoj stanici.
[ Zoran Milovanovic @ 30.01.2010. 16:25 ] @
Meni se ne dopada ime.
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:26 ] @
Joooj... stvarno ko babasera, jbt.... Dobro, makar taj sto je dizajnirao zna sta voli
Ima klempave usi i suvise primaknute oci, sto bi reko Steven Wright, "like a headlights on a Jeep. We used
to call her "AC" (almost cyclope)..
i suvise prominentnu mandibulu, da dodam... not my type..
[ AMD guy @ 30.01.2010. 16:32 ] @
A cena prava sitnica.
Samo 9000$
Pardon pogresih valutu
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:34 ] @
Znaci sa svojim prosekom plata, nece se Srblji mnogo na'ebati... :D
[ Ironije @ 30.01.2010. 16:40 ] @
Zato se braca Srbi po starom dobrom obicaju ortacki da kupe lutku i dele je po sistemu par/nepar. Ili meni_zena_nije_kuci_za_vikend/tebi__zena_nije_kuci_za_vikend. Posto ima sinteticku kozu lako se pere, ne moze da zakaci nikakve bolestine a i ne buni se kad je pozajmis drugarima :)
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:49 ] @
9000 evra:
Znaci udruzis se sa 30 ortaka, das celu svoju platu od 300 evra i karas jednom mesecno kad na tebe dodje red :D
(kad predje 170.000 km posto se vozi svakodnevno, ide generalka a i to kosta...)
[ AMD guy @ 30.01.2010. 16:52 ] @
Ispravio sam. Nisu evri u pitanju nego dolari
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 16:53 ] @
Ma pojavice se ista takva za 700 din kod Kineza cek samo da vide ovu temu.
[ AMD guy @ 30.01.2010. 16:57 ] @
Da, da braca kinezi, ali svi znamo kakva je njihova roba.
[ yolja624 @ 30.01.2010. 17:03 ] @
Cuj - baba sera sa stanice... Momci, da se razumijemo, i nije poenta da se zaljubite u nju... :P Ima drugu upotrebnu vrijednost... :D :D :D
[ Srđan Pavlović @ 30.01.2010. 17:33 ] @
Citat:
AMD guy: Da, da braca kinezi, ali svi znamo kakva je njihova roba.
Ocigledno je za nas Srbe odlicna, cim dobro posluju ovde :)
[ combuster @ 30.01.2010. 17:43 ] @
U sick, sick, bastards... :D
[ Yoba @ 30.01.2010. 18:06 ] @
Yeeeeeeeeeeeeee bejbe!
Zato muskarci postaju naucinici, ovo je tek vrh ledenog brega xD