[ tdjokic @ 04.02.2010. 11:46 ] @
Potreban mi je sto manji megafon, nesto nalik na ovo na slici. Ako neko zna gde to ima u Beogradu molim da me obavesti na privatnu poruku. |
[ tdjokic @ 04.02.2010. 11:46 ] @
[ tdjokic @ 05.03.2010. 10:55 ] @
Bez namere da bilo koga kritikujem ili bilo sta namecem, pitam: nije li ovo za elektroniku?
Inace, stvar je porucena sa ebaya i navodno je sada u Beogradu, na carini. Kad ga dobijem (ako ga dobijem) iznecu ovde osnovne utiske, mozda jos nekome zatreba. Bas pre par dana sam video u epizodi neke serije na TV kako tamo neki detektiv ovu spravicu izvlaci iz dzepa i pomocu nje se obraca osrednjoj gomili ljudi. [ a1200 @ 05.03.2010. 14:57 ] @
Dobro bi doslo za razgovor sa salterskim sluzbenicima :)
[ tdjokic @ 08.03.2010. 20:53 ] @
Citat: a1200: Dobro bi doslo za razgovor sa salterskim sluzbenicima :) Stiglo, isporucuje se bez baterija, idu unutra 3 male AAA i lepo radi. Sasvim solidno pojacava glas za moje potrebe - za komunikaciju sa kevom, kojoj je sluh oslabio taman toliko da jos uvek moze i bez aparata ako se sagovornik dovoljno dere, sto opet meni vrlo tesko pada, a mrzi je da stalno nosi aparat. Sad sam taj problem resio - umesto mene, dere se elektronika. Ostaje jos pitanje koliko dugo ce baterije trajati. Bilo bi dobro da imaju neku razumnu potrosnju, da ne moram da se cimam sa onim punjivim. Cena na e-bay - od 3$ do 22$, cudne su im te cene totalno. Ja platio 7$, toliko je bilo najmanje kad sam kupovao, i ocekivao sam da ce doci neko djubre. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|