[ drummaster @ 10.02.2010. 11:20 ] @
| Napravio sam buggy i umjesto odgovarajućeg prednjeg stakla, stavio sam zadnje staklo od zastave 128
Moje pitanje je kako da skinem grijače stakla a da ne oštetim staklo?
Ne znam da li je tema postavljena u pravi forum
Hvala i pozdrav
|
[ drummaster @ 11.02.2010. 23:58 ] @
Je li moguce da na ELITE-u nemogu da dobijem odgovor ...
Nevjerovatno, prvi put od 09.01.2004. od kada sam clan ...
[ NenadSM @ 12.02.2010. 00:24 ] @
Danas sam gledo na mom Golfu i cini mi se da je zalepljen na staklo - mozda fen i onaj grebac nalepnica - ima u prodavnicama sve za 100 dinzi?
[ vladd @ 12.02.2010. 01:47 ] @
Ako je zalepljen, onda aceton. Grejac ce biti unisten, to valjda nije problem.
Poz
[ drummaster @ 12.02.2010. 23:35 ] @
Hvala na odgovorima
Naravno da nije problem da uništim grijač!!! On mi zapravo smeta jer je zadnje staklo stavljeno na prednju stranu bagija i nisam baš oduševljen da vozim gledajući kroz linije u staklu!? Vožnja bagijem je stvarno relaksirajuća i nije mi smetalo da gledam kroz grijače dok se vozim, bagi+more+sunce, / pa kome bi smetalo?
Pripremam ga lagano za proljeće ,pa sređujem sitnice ,počev od tih grijača. Pomislio sam na aceton (na fen nisam ,dobra ideja!) ali mislim da je uvijek bolje pitati neko ko zna pa onda raditi nešto u što nisi 100% siguran. Nije mi cilj uništiti staklo.
Zahvaljujem još jednom na odgovorima! Pozdrav ,Marko Kotor
[ vidan kv @ 13.02.2010. 00:04 ] @
Budi ljubazan pa postavi i neku sliku tog bagija........a mogao bi da daš i opis radova tj.kupio pa sklapao ili izrada po crtežu i sl.....koji je motor i naravno cena celog projekta.....pozdrav!
[ drummaster @ 14.02.2010. 20:07 ] @
Malo vremena i dostavicu sve podatke. Volio bih ako neko jos neko ima buggy da razmijenimo iskustva
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.