[ Kosuth @ 22.02.2010. 08:09 ] @
Blokirani sudovi u Srbiji ! Čik probajte da u srpskim sudovima, iako su nas nadležni uveravali da će sve funkcionisati već od januara 2010. godine, zakažete ročište ili dobijete neku potrebnu potvrdu. Nemoguća misija! A kako stvari stoje sa reizborom sudija i viškom upražnjenih sudijskih mesta, raspodelom predmeta sudijama, pa zakazivanjem suđenja, takva akcija postaće - utopija. Naime, predstavnici ministarstva pravde su na sva usta prošle jeseni najavljivali reformu sudova, kojom će njihov broj u Srbiji biti znatno smanjen, a normalno funkcionisanje biti uspostavljeno od 1. januara 2010. godine. Nadležni nam samo nisu objasnili kako će manji broj sudova i zaposlenih u njima brže obavljati posao. Može li to,gospođo draga,da nam objasni Vaša glava? A,onda sledi.... A K C I J A ! ! ! (gore pomenute gospođe)::: Lekar iz KC ubijao za Zemunski klan? "Obavestila sam kanadske kolege da je protiv Risovića pokrenut pretkrivični postupak u Srbiji, zbog sumnji da je bio saradnik zemunskog klana i da je prema saznanjima naših istražnih organa on došao u Kandu 2004. Dobila sam uveravanja da će, ukoliko se još nalazi u Kanadi, biti lociran i da će nas obavestiti o tome“, rekla je za "Blic“ ministarka pravde Srbije Snežana Malović. Dobro je, o d l i č n o.... ...samo kad dotičnog optuženog,osumnjičenog,osuđenog(a šta je to će utvrditi mediji,a na osnovu Vaših ispada) niste obavestili o Vašim namerama!?!? ...kad kanadske kolege o tome obavestite putem medija...eeee,to je već nešto drugo... ...narod(čitaj birači) o'ma vidi kol'ko ste agilni,spretni,mudri...sposobni,bre,sposobni... Verujte mi na reč,više bih voleo da te svoje kvalitete ispoljite sa varjačom u ruci.... ...pa ko preživi,pričaće... A,da,sad mi pade na pamet!!! Pa Vi ste namerili da dotičnog(pa sve ono što sam naveo,jel) dovučete ovamo i da mu pokažete njegovog boga Vašim reformisanim pravosuđem!!! A pa to je onda već sasvim nešto drugo... ... i zato.... Izvinjavam se,mlogo se izvinjavam.... (http://www.vesti-online.com/Ve...-iz-KC-ubijao-za-Zemunski-klan http://www.vesti-online.com/Ve...1056/Blokirani-sudovi-u-Srbiji) |