[ Danijel Krmar @ 01.03.2010. 22:27 ] @
http://www.telegraph.co.uk/new...obal-warming-suicide-pact.html

Da nije tužno bilo bi smešno. Zamislite, bojali se globalnog zagrevanja pa su odlučili da ubiju svoje dvoje dece i da sebi oduzmu živote...
Citat:
...feared the effects of global warming in a suicide note discovered by police.

Totalno bolesno. Još jedna bizarnost je da je beba preživela tri dana sa metkom u grudima.
[ Srđan Pavlović @ 01.03.2010. 22:29 ] @
Ma da, zeznuto je to globalno zagrevanje skroz.
Bolje da sam sebi skratis muke na vreme.

Grrrrr :(((
[ Slobodan Milivojevic @ 01.03.2010. 22:29 ] @
Sto bi u Leskovac rekli: "Ima gi razni!"
[ vlada131 @ 01.03.2010. 22:35 ] @
Jezivo, stvarno...isto je prošle godine u Indiji 16-godišnja devojčica izvršila samoubistvo zbog straha da će LHC da izazove smak sveta...nemam reči
[ Danijel Krmar @ 01.03.2010. 22:40 ] @
Mislim realno, to su tuđi životi, nije da me to nešto mnogo uzdrma, žao mi te dece, tih ludih roditelja ni malo. Ali mi je fascinantan mentalni sklop takvih ljudi.

Ja ovo vidim kao neku vrstu fanatizma, ima sličnosti sa sektašima samoubicama. Stvarno mi nisu jasni ti fanatizmi i ekstremizmi. Pitam se jednostavno šta se desi čoveku pa da tako nešto uradi?
[ combuster @ 01.03.2010. 22:49 ] @
From all the things I've lost I miss my mind the most...

Citat:

Pitam se jednostavno šta se desi čoveku pa da tako nešto uradi?

Pa sta se desi, psihicki labilnim osobama samo nedostaje katalizator a to moze biti svasta, LHC, globalno zagrevanje, bogeyman itd...
[ Igor Gajic @ 01.03.2010. 22:53 ] @
I sama razlika u godinama izmedju njih dvoje, 33, govori da tu nesto ne stima u njhovim glavama....
[ Ivan Dimkovic @ 01.03.2010. 23:03 ] @
Ma bre, bolesnici... sto se njihovog samoubistva tice, ako - Darvin na delu, i treba.

Steta za to dete, mada opet... kakvi su mu idioti roditelji, slabe su sanse da bi od njega ispalo bilo sta normalno... mozda je cak i bolje sto nije primorano da zivi u takvom idiotskom okruzenju :|

Inace ti sto se ubijaju zbog globalnog zagrevanja, LHC-a, 2012-te godine itd... su psihicki bolesne osobe koje bi trebalo da budu hospitalizovane u nekoj ustanovi zatvorenog tipa... ili da budu pod svakodnevnom terapijom antidepresiva i anti-psihotika.

[ Mikky @ 02.03.2010. 18:55 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Ma bre, bolesnici... sto se njihovog samoubistva tice, ako - Darvin na delu, i treba.

Steta za to dete, mada opet... kakvi su mu idioti roditelji, slabe su sanse da bi od njega ispalo bilo sta normalno... mozda je cak i bolje sto nije primorano da zivi u takvom idiotskom okruzenju :|

Inace ti sto se ubijaju zbog globalnog zagrevanja, LHC-a, 2012-te godine itd... su psihicki bolesne osobe koje bi trebalo da budu hospitalizovane u nekoj ustanovi zatvorenog tipa... ili da budu pod svakodnevnom terapijom antidepresiva i anti-psihotika.

Pa odluci se, jel treba da se lece ili treba da se samoubiju i tako isbrisu svoje gene "from the gene pool" :)
[ barakuda111 @ 03.03.2010. 07:11 ] @
Citat:
Igor Gajic: I sama razlika u godinama izmedju njih dvoje, 33, govori da tu nesto ne stima u njhovim glavama....

Kakve veze ima razlika u njihovim godinama? Stvarno, kad na ovakvu vest imas svesti da lupas ovakve stvari. Granici se sa onim "mozgom" koji je zemljotres u Haitiju prepisao tome sto su, ne znam, bili gresnici pa ih bog kaznio.

Nezelim da neko pomisli da branim ove ljude, cak mislim da se radi o najgorem mogucem psihickom poremecaju i samo mogu da pretpostavim sta je sve usledilo u njihovim zivotima kada su dotle dosli i kad su se odlucili na ovaj korak, ali Igore tvoja netolerancija prema ljudima koji neprate tvoje norme zivljenja je isto takodje za svaku osudu.

Hoces li sutra da govoris za sve osobe koje su zajedno a razlicitih su godista, da su pshiholoski poremecene i da ce kad tad izvrsiti ovakve monstruoze aktove. Stvarno odvratna kategorizacija velikog broja ljudi.

Molim te zadrzi svoje glupe komentare za sebe.
[ AstralPro @ 08.03.2010. 18:02 ] @
sta je LHC?
[ anakin14 @ 08.03.2010. 18:17 ] @
searchuj guglove
[ Ivan Dimkovic @ 08.03.2010. 18:24 ] @
Citat:
Mikky
Pa odluci se, jel treba da se lece ili treba da se samoubiju i tako isbrisu svoje gene "from the gene pool" :)

Treba da se lece ako oni to odluce - tj. skontaju da su bolesni.

Ako ne... nikakva steta sto su se ubili, stavise - moze cak biti i korisno :)