[ Beltrammi @ 05.03.2010. 19:35 ] @
http://www.rts.rs/page/sport/c...5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80.html Stvarno bi bio stos videti ove polupismene milijardere gladijatore na birou ! |
[ Beltrammi @ 05.03.2010. 19:35 ] @
[ Nabukodonosor @ 05.03.2010. 21:48 ] @
Zasto mislis da ce bilo ko od njih ostati bez posla?! Pa to su sve vrhunski fudbaleri, za 5 minuta ima drugi timovi da se razgrabe oko njih.
[ dachony @ 07.03.2010. 01:59 ] @
Mislim da je mislio na vlasnike kluba, a ne na fudbalere i strucni stab...
[ flighter_022 @ 07.03.2010. 07:42 ] @
dot.com bubble burst... kaboooooom... da bog da bankrotirali svi koji su toliko postali arogantni da smatraju da su najvaznija stvar na svetu.
my $0.02 [ žutokljunac @ 07.03.2010. 09:54 ] @
Voleo bih da Mančester, kao i još bar 20 najbogatijih evropskih klubova, bankrotira, i da se fudbal vrati u okvire od pre 30+ godina. Da evropska takmičenja ne budu elitni klub bogatih, već da i siromašnije zemlje imaju šansu da osvoje neki trofej. Od srca im to želim.
[ vidan kv @ 07.03.2010. 20:05 ] @
........Amin......upravo tako.....gledano iz današnje(fudbalske) perspektive da li iko može da poveruje da je jedna Steaua iz Bukurešta bila šampion Evrope?.....ili Crvena Zvezda,svejedno.I da imaju ne znam koliko dobar tim pitanje da li bi im BILO DOZVOLJENO da prođu recimo dalje od četvrt finala.....mislim sve je to sa Ligom Šampiona bilo OK ovih 15-ak godina ali malo mi je više muka od toga ko će da bude prvak jer se sve svelo na 6-7 klubova pa se oni vrte u krug....pozzz!
[ boki78 @ 07.03.2010. 22:40 ] @
Ja idem redovno na utakmice, fudbal, košarka i ostali sportovi...i ako bih mogao da biram ja bih voleo da igrači nose brojeve od 1-11, sudije crne dresove, da su fudbaleri plaćeni tek malo bolje od običnih ljudi, da postoji stari Kup šampiona, kup UEFA, KPK...ali ko mene pita.... :)
[ Beltrammi @ 08.03.2010. 09:15 ] @
ja ne gledam fudbal, ne pamtim od kada. U Italiji samo mi je jednom palo na pamet da gledam utakmicu i to Udinese-Barcellona ali sam odustao. Gledam samo svake dve godine Uefa i Fifa to mi je zanimljivo.
Zasicenost, non-stop utakmice, gruba igra, jurnjava, stalno isti. Bljutavo, bez boje... Inace smatram da evropa treba da napravi prvu ligu od nekih 20 klubova, a da vrate KPK. [ deerbeer @ 08.03.2010. 09:57 ] @
Citat: Voleo bih da Mančester, kao i još bar 20 najbogatijih evropskih klubova, bankrotira, i da se fudbal vrati u okvire od pre 30+ godina. Da evropska takmičenja ne budu elitni klub bogatih, već da i siromašnije zemlje imaju šansu da osvoje neki trofej. Od srca im to želim. +1 Tada bih mozda i poceo ponovo da gledam fudbal . A od kada je postao industrija bogatih i kladionica ne gledam nista sem svetskih/evropskih sampionata. I to od cetvrtine/osmine finala . Citat: Zasicenost, non-stop utakmice, gruba igra, jurnjava, stalno isti. Bljutavo, bez boje... Da ne pricam za calcio, najveca destrukcija fudbalske igre na planeti Zanimljiviji mi je karling ili polo da gledam . Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|