[ polyvinyl @ 08.03.2010. 20:31 ] @
Pozdrav

Dakle problem je u sledecem.Pre nekoliko dana bord kompjuter mi izbacuje sidelamp error poruku a sve sijalice u u svim svetlosnim grupama rade.Nisam preduzimao nista i juce mi je crkla h7 sijalica u levom faru (night breaker).Obicno kad mi crkne sijalica bord kompjuter prijavi "dipped beam" i tako je i sada (jos je nisam zamenio).Zna li neko sta znaci sidelamp error da nisu neki kablovi u pitanju?Sijalicu cu svakako da zamenim ali posto je crkla 2-3 dana posle prijavljivanja sidelamp greske a i nisu trajale nesto bas dugo (6-7 meseci sto mozda i nije bas cudno imaju u vidu da su u farovima bili najt brejkeri) trebam li da proverim kablove i sta uopste znaci ta greska?

[ sasa022 @ 08.03.2010. 23:23 ] @
Da li radi i "svetlo za tablicu" ?
[ Nocni @ 08.03.2010. 23:48 ] @
Greska se odnosi na bocne zmigavce... nije dovoljno da sijalice rade, moraju desna i lijeva da budu iste a treba da budu i iste snage kao fabricke...
[ polyvinyl @ 09.03.2010. 13:07 ] @
Bocni zmigavci nisu menjani od kako sam kupio auto pre godinu dana.Da li to znaci da treba da promenim sijalice oba bocna zmigavca i koje da stavim?Svetlo za tablicu radi.
[ Zarko Silic @ 09.03.2010. 13:34 ] @
Tarot metoda je najsigurnija dijagnostika na francuskim automobilima

Moras ici redom i kontrolisati svako postojece svetlo u vozilu.
[ PPZ @ 10.03.2010. 23:42 ] @
Citat:
Nocni: Greska se odnosi na bocne zmigavce... nije dovoljno da sijalice rade, moraju desna i lijeva da budu iste a treba da budu i iste snage kao fabricke...

Da li si siguran? Sidelamp znaci POZICIJA.Ja mu vec odgovorih na drugom forumu a sad sam video da je postovao i ovde...
[ Nocni @ 11.03.2010. 09:25 ] @
Moguce je da znaci i pozicija... imam diagnostiku za citroena lexiu ali nisam provjeravao jer je stvar banalna... bukvalan prevod je bio u pitanju... VIDI OVO