Prilikom davanja intervjua za dnevnik radio televizije Srbije, menadžer na početku rečenice kao da kaže "Ne, ja sam puco!"
@1:58
Slučajnost, greška u snimku, ili nešto drugo....
[Ovu poruku je menjao djyova dana 17.03.2010. u 08:25 GMT+1]
[ musicmaster @ 17.03.2010. 07:19 ] @
Al' pazi kad je 99.99% to rekao.... lolz... Griža savesti ili tuga?
Zaista, šta je sa menadžerom?
[ dekster2 @ 17.03.2010. 07:23 ] @
Menadzer vapi za svojom lovom.
[ Beltrammi @ 17.03.2010. 07:23 ] @
slucaj resen.
[ Java Beograd @ 17.03.2010. 08:21 ] @
Vreme na klipu: 1:55
"Recite mi, jeste'l čuli da su imali probleme ?"
"Ne, ja sam puco (uzdah) Filipa jednom vid'o na Zlatiboru ..."
[ machiavelli @ 17.03.2010. 08:45 ] @
Ja cujem sledece: "Ja sam pu...(uzdah).. Filipa jednom vid'o na Zlatiboru ..."
Ili mene zeza zvucna kartica ili vas slusni aparat :)
[ deerbeer @ 17.03.2010. 08:49 ] @
Opet teorija zavere :)
Zapetljao mu se jezik od uzbudjenja i stresa a hteo je da kaze :
Ne, ja sam jedanput video filipa na zlatiboru .
Vidi se da je malko pogubljen zbog slucaja ..
[ Kosuth @ 17.03.2010. 09:04 ] @
Definitivno čoveku stoji knedla u grlu zbog stresa...
...jer je upravo progutao kada je trebao da kaže jedan i čulo se samo puth...
ovo h na kraju opet kao rezultat grča laringsa.
[ llux @ 17.03.2010. 09:13 ] @
Vi koji stalno govorite "teorija zavere, teorija zavere, teorija zavere..." morate da shvatite da ne treba biti ni nenormalno naivan inace ce izuzetno lako da manipulisu nama
[ Java Beograd @ 17.03.2010. 09:13 ] @
Prema kontekstu rečinice jedino ima smisla da je 'teo da kaže:
"Ne, ja sam jedanput Filipa video na Zlatiboru ..."
pošto je sam sebe čuo da nije lepo izgovorio jedanput onda je ubacio "Ne, ja sam pu(t)(th)(c)(co) Filipa jednom video na Zlatiboru ..."
[ deerbeer @ 17.03.2010. 09:18 ] @
Citat:
llux: Vi koji stalno govorite "teorija zavere, teorija zavere, teorija zavere..." morate da shvatite da ne treba biti ni nenormalno naivan inace ce izuzetno lako da manipulisu nama
Evo onda verzija za tebe :
"Ne, ja sa sam pucao na filipa kad sam ga jednom video na zlatiboru.
[ Svarog @ 17.03.2010. 09:21 ] @
Citat:
deerbeer: Evo onda verzija za tebe :
"Ne, ja sa sam pucao na filipa kad sam ga jednom video na zlatiboru. :D
Kralju :)))))
[ llux @ 17.03.2010. 09:29 ] @
Nevezano za ovaj konkretan slucaj. U mnogo tema vidim da govorite to, cak i u onim temama gde postoje stvarne sumnje a vi ih odbacujete samo tako
[ musicmaster @ 17.03.2010. 09:33 ] @
Ne, on je ipak pucao u nju, jer ga nije htela ni u kvazi-snu,
mada, menadžer je bio dovoljno pametan da proceni da će ovaj da se samoubije od tuge,
jer je izgubio ženu svog života...
[ Ivan Dimkovic @ 17.03.2010. 09:35 ] @
Citat:
"Ne, ja sa sam pucao na filipa kad sam ga jednom video na zlatiboru.
Ovo ne zvuci kao teorija zavere uopste... zvuci kao klasicno "opustanje sa prijateljima" :-)
[ a1200 @ 17.03.2010. 09:39 ] @
Mozda je menadzer ugovorio neki posao (putovanje/ko zna sta) u momentu kada to nije bilo pozeljno - zbog licnih odnosa izmedju ovo dvoje... pa se zato mozda oseca krivim. Mislim, da je 'teo da ih "rokne" sigurno to ne bi uradio u zgradi gde zive, gde je on verovatno dolazio X puta, i gde bi komsije mogle lako da ga prepoznaju/indentifikuju... nekad posredno/naknadno komplikovanje situacije moze da proizvede tragediju.
[ a1200 @ 17.03.2010. 09:52 ] @
Sad videh...
Citat:
Hronologija dešavanja
* 14. mart: Policijska patrola na poziv komšija sprečava tuču
* 15. mart: Veče pre tragedije policija ponovo interveniše, pošto je mladi maneken izvalio ulazna vrata jer se Ksenija zaključala i nije htela da ga pusti u stan
* 16. mart:
-14.00 - Filip poziva prijateljicu Macu, dogovaraju se da idu na kafu, ništa ne sluti na tragediju
-16.10 - Majka Ljiljana se čuje sa Ksenijinim menadžerom Duletom Antićem, sve deluje uobičajeno -16.30 - Komšije čuju dva pucnja iz stana i obaveštavaju policiju -18.00 - Majka Ljiljana nalazi leš svoje ćerke i njenog dečka u stanu
Ako je ovo tacno, policiji je javljeno da se cuju pucnji iz stana, i niko se nije pojavio da proveri sta se dogadja (iako je prethodna dva dana dolazila patrola na istu lokaciju)!?!? Nego je majka sat ipo kasnije pronasla lesheve u stanu...
No comment - valjda je to normalna i brza reakcija policije za Srbiju!?
[ deerbeer @ 17.03.2010. 09:54 ] @
Citat:
Mozda je menadzer ugovorio neki posao (putovanje/ko zna sta) u momentu kada to nije bilo pozeljno - zbog licnih odnosa izmedju ovo dvoje... pa se zato mozda oseca krivim. Mislim, da je 'teo da ih "rokne" sigurno to ne bi uradio u zgradi gde zive, gde je on verovatno dolazio X puta, i gde bi komsije mogle lako da ga prepoznaju/indentifikuju... nekad posredno/naknadno komplikovanje situacije moze da proizvede tragediju.
Ih, menadzeri - licimuri - demoni .. sto bi rekao Sava jama
[ Ivan Dimkovic @ 17.03.2010. 09:54 ] @
Citat:
a1200
No comment - valjda je to normalna i brza reakcija policije za Srbiju!?
Mozda i jeste za tu zgradu... ako se cesto doticni opustao sa prijateljima.
Pucnji mu tada dodju ko zvuk pisace masine... Niksicka ulica, Wild West :)
[ llux @ 17.03.2010. 10:29 ] @
a1200, slobodno iznesi svoja zapazanja, ne brini sta ce drugi da kazu. Evo ja se tako zbunim kad imam pripremljen tekst. Ne aludiram da im je menadzer to uradio, mozda je iz njemu znanih razloga pripremio tekst ali je pitanje bilo neocekivano ili nesto slicno
[ Shadowed @ 17.03.2010. 11:57 ] @
Ma, Kapisoda je obrlatio neku babu u Italiji, zaboravih kako se zove, i uzeo joj neke silne pare. E sad, sin te babe radi za CIA i odlucio da se osveti. Posto je radio na proucavanju letelice iz Rozvela, odlucio je da iskoristi tehnologiju koju su tamo imali kako bi zavarao tragove pa je kontaktirao ortaka koji je jos uvek u Rozvelu da mu nabavi opremu. Medjutim, posto taj njegov ortak provalio da mu je tip (sin od babe koju je Kapisoda ispalio za lovu) kresnuo zenu i preneo joj sifilis pa im je to dalje zakomplikovalo brak i na kraju dovelo do razvoda, on mu poslao losu opremu, pogresno konfigurisnu.
E sad, kad je ovaj video da nesto ne radi kako treba, odlucio je da ipak licno intervenise. Kada se pojavio, zatekao je Kseniju, menadzera i dilera droge, dok su ovo dvoje isprobavali robu. Tip krene da pripuca prvo na dilera kao najopasnijeg, medjutim, prepozna ga sa misije u Avganistanu kada mu je ovaj spasao zivot i na trenutak zastao u nedoumici. U tom trenutku menadzer pripuca i ubije CIA agenta. Diler krene da bezi pa ovaj pripuca i u njega (otud ono "ja sam puc").
Odluce Ksenija i menadzer da se otarase tela, ali posto ne mogu tek tako da ih iznesu i nose do kola, odluce da ih prvo iseku na komade. Obave to, popakuju ih u gepek i vrate se da pociste stan. Dok su to radili, menadzer se oklizne i padne na Kseniju i bas u tom trenutku naidje Kapisoda i zatekne ih tako na gomili. Kao svaki pravi djetic, izvadi odmah utoku i pripuca (otud tragovi baruta na njegovoj ruci, pokazace istraga). Pogodi Kseniju, koju je menadzer gurnuo na njega, ona pada preko njega i skece mu ruku sa pistoljem u trenutku drugog pucnja i Kapisoda pogadja sebe.
Menadzer pobegne, otarasi se ona prva dva tela i posle se pojavi pred novinarima (zato je onako iscrpljen).
Ovi detalji su mi poznati posto radim za USA DoD u odeljenju za nadzor CIA i ovog agenta smo izvesno vreme drzali pod prismotrom (ironicno, takodje koristeci tehnologiju iz Rozvela) zbog sumnje da je proneverio novac, upravo onaj koji je Kapisoda pokupio od njegove majke a koji je u stvari namenjen da otplatu duga mafiji. Ovo vam saljem sa Shadowed-ovog kompjutera kojem sam pristupio preko backdoor-a koji je ugradjen u svaki Windows.
Nadam se da su vam stvari sada malo jasnije.
[ djyova @ 17.03.2010. 12:08 ] @
Citat:
Shadowed: Ma, Kapisoda je obrlatio neku babu u Italiji, zaboravih kako se zove, i uzeo joj neke silne pare. E sad, sin te babe radi za CIA i odlucio da se osveti. Posto je radio na proucavanju letelice iz Rozvela, odlucio je da iskoristi tehnologiju koju su tamo imali kako bi zavarao tragove pa je kontaktirao ortaka koji je jos uvek u Rozvelu da mu nabavi opremu. Medjutim, posto taj njegov ortak provalio da mu je tip (sin od babe koju je Kapisoda ispalio za lovu) kresnuo zenu i preneo joj sifilis pa im je to dalje zakomplikovalo brak i na kraju dovelo do razvoda, on mu poslao losu opremu, pogresno konfigurisnu.
E sad, kad je ovaj video da nesto ne radi kako treba, odlucio je da ipak licno intervenise. Kada se pojavio, zatekao je Kseniju, menadzera i dilera droge, dok su ovo dvoje isprobavali robu. Tip krene da pripuca prvo na dilera kao najopasnijeg, medjutim, prepozna ga sa misije u Avganistanu kada mu je ovaj spasao zivot i na trenutak zastao u nedoumici. U tom trenutku menadzer pripuca i ubije CIA agenta. Diler krene da bezi pa ovaj pripuca i u njega (otud ono "ja sam puc").
Odluce Ksenija i menadzer da se otarase tela, ali posto ne mogu tek tako da ih iznesu i nose do kola, odluce da ih prvo iseku na komade. Obave to, popakuju ih u gepek i vrate se da pociste stan. Dok su to radili, menadzer se oklizne i padne na Kseniju i bas u tom trenutku naidje Kapisoda i zatekne ih tako na gomili. Kao svaki pravi djetic, izvadi odmah utoku i pripuca (otud tragovi baruta na njegovoj ruci, pokazace istraga). Pogodi Kseniju, koju je menadzer gurnuo na njega, ona pada preko njega i skece mu ruku sa pistoljem u trenutku drugog pucnja i Kapisoda pogadja sebe.
Menadzer pobegne, otarasi se ona prva dva tela i posle se pojavi pred novinarima (zato je onako iscrpljen).
Ovi detalji su mi poznati posto radim za USA DoD u odeljenju za nadzor CIA i ovog agenta smo izvesno vreme drzali pod prismotrom (ironicno, takodje koristeci tehnologiju iz Rozvela) zbog sumnje da je proneverio novac, upravo onaj koji je Kapisoda pokupio od njegove majke a koji je u stvari namenjen da otplatu duga mafiji. Ovo vam saljem sa Shadowed-ovog kompjutera kojem sam pristupio preko backdoor-a koji je ugradjen u svaki Windows.
Leeelee Shadowed brate nadmasio si i ovoga:
[ etjen @ 17.03.2010. 12:09 ] @
Shadowed
majstore
[ Beltrammi @ 17.03.2010. 14:20 ] @
a ne znam da li ste premetili da onaj izopacenjak Karamela govori kako je Filip bilo ljubomoran, a onda kaze da je pricao sa Xenijom do 2 ujutro.
[ igor-ch @ 17.03.2010. 16:11 ] @
Citat:
Shadowed: Ma, Kapisoda je obrlatio neku babu u Italiji, zaboravih kako se zove, i uzeo joj neke silne pare. E sad, sin te babe radi za CIA i odlucio da se osveti. Posto je radio na proucavanju letelice iz Rozvela, odlucio je da iskoristi tehnologiju koju su tamo imali kako bi zavarao tragove pa je kontaktirao ortaka koji je jos uvek u Rozvelu da mu nabavi opremu. Medjutim, posto taj njegov ortak provalio da mu je tip (sin od babe koju je Kapisoda ispalio za lovu) kresnuo zenu i preneo joj sifilis pa im je to dalje zakomplikovalo brak i na kraju dovelo do razvoda, on mu poslao losu opremu, pogresno konfigurisnu.
Da li je moguce da ima ljudi koji se sprdaju sa necijom smrcu?!?