[ superbaka @ 17.03.2010. 17:10 ] @
upravo su mi javili da su mom suraku vratili papire iz banke koje je podneo za studentski kredit jer sam ja kao drugi zirant popunio obrazac cirilicom a potpisao se latinicom... o kakvoj se to zajebanciji radi?!
[ Horvat @ 17.03.2010. 17:13 ] @
ne s...i
pa jbte je l potpis licni "znak" ili sta?
[ nkrgovic @ 17.03.2010. 17:14 ] @
O imbecilnosti. Zali se. Ako ne pomaze, trazi da pricas sa nadredjenom osobom.

Obrasci se, po pravilu, popunjavaju onim pismom kojim su stampani. Potpis nema veze ni sa cim, on je gafoloska odrednica, potpisujes se onako kako to uvek radis.

P.S. Ako ni to ne pomogne, zovi inspekciju.
[ superbaka @ 17.03.2010. 18:37 ] @
mala ispravka - ne radi se o banci vec studentskoj sluzbi Medicinskog fakulteta u Nisu...
[ nkrgovic @ 17.03.2010. 18:52 ] @
Onda se zali sekretaru katedre / sekretaru fakulteta ili sefu studentske sluzbe. Ako ni to ne pomogne, zali se dekanu. :)

I dalje se svodi na - zali se.
[ vilil1 @ 17.03.2010. 18:58 ] @
Niko ne sme da ti odredjuje na koji nacin se potpisujes. Proveri molim te da li je to razlog, ako jeste trazi napismeno od onoga ko je doneo takvu odluku.

[Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 17.03.2010. u 21:02 GMT+1]
[ tdjokic @ 17.03.2010. 19:00 ] @
Ja se potpisujem sa 3 krstica - drugi i treci su ime i prezime, a prvi je "Dr." i kako sad oni znaju da li su krstici na latinici ili cirilici?
[ Kosuth @ 17.03.2010. 19:04 ] @
Citat:
superbaka: mala ispravka - ne radi se o banci vec studentskoj sluzbi Medicinskog fakulteta u Nisu...

Evo, već vidim gde si zahebo stvar...

...ako si tako popunio i obrazac, hhheebiga!

Kaže se u Niš, a ne u Nišu!

A, ovaj, pokušaću sad ozbiljno, mada me u'vatio grč u vilicu već...

Traži od tog radnika da ti pismeno obrazloži taj njegov zahtev,postupak,šta li već...

A i to traži pisanim putem, tako nešto mora da ostavi traga...budućim pokolenjima.

...na delovodnik,pa overen primerak zahteva tebi.
[ New Village DC @ 17.03.2010. 19:10 ] @
Ja znam da kad se popunjava menica za kredit, insistiraju da potpis bude puno ime i prezime pisanim slovima. To je ono sto znam sigurno, a sto se pisma tice to vec ne znam.
[ Horvat @ 17.03.2010. 19:15 ] @
^^to onda nije potpis nego pisanje imena i prezimena...
[ superbaka @ 17.03.2010. 19:22 ] @
nasli smo "problem"... potpis na obrascu i podaci na poledjini menice moraju biti istim pismom...
[ nkrgovic @ 17.03.2010. 19:30 ] @
To vec jeste problem superbaka. Potpis bi morao biti isti na svim dokumentima. Tvoj potpis je deponovan, ako nista u MUP-u kad si uzeo licnu kartu i samo taj se "vazi" - tj. svuda treba da se tako potpisujes. Bilo kojim pismom, ali na isti nacin. Moze da bude "potpis necitak", ali mora da bude grafoloski uporediv.
[ Horvat @ 17.03.2010. 19:34 ] @
^^pitanje: a kako mozes 2 puta na identican nacin da se potpises? dobro,ne identicno,ali da ima slicne vijuge i linije [to je grafoloska analiza,do debilizma,uproscena,ne?]
[ PiNkFloYd @ 17.03.2010. 19:39 ] @
Mozda popunjen obrazac i potpis moraju biti na istom pismu. Tj. ili sve cirilica ili sve latinica.
[ Horvat @ 17.03.2010. 19:41 ] @
a sta ako je potpis jedna talasasta linija? na kom je to pismu potpis?

potpis nema veze s pismom,mozes i kineska slova pisati ako hoces...ne?
[ vilil1 @ 17.03.2010. 19:56 ] @
Slazem se sa Horvatom. Potpis ne bi smeo nikakve veze da ima sa pismom kojim pises. Licno, zainatio bih se pa bi se "cerali" malo.
[ Ivan Dimkovic @ 17.03.2010. 20:03 ] @
Ne ne, ako se potpisete zvrljotinom - angazovace se specijalna radna grupa koja ce da ustanovi da li je to cirilica. U toj radnoj grupi ce biti 4 radnika drzavne sluzbe, jedan akademik SANU i jedan svestenik.
[ Srđan Pavlović @ 17.03.2010. 20:09 ] @
Ma daj, meni kad dodju nepismeni / polupismeni roditelji u skolu, a treba da se potpisu na neki dokument,
ili nesto izvrljaju samo, ili stave neke samo sebi znane "znake", uglavnom
ono sto oni nacrtaju nije moguce desifrovati ni uz pomoc likova koji su desifrovali enigmu...
[ Horvat @ 17.03.2010. 20:15 ] @
^^a za sta ce ti potpis?
ako ti treba za spisak onda kazes "napisite svoje ime i prezime",a ne potpisite se

sad potpis treba da bude umetnicko delo realizma?
[ Srđan Pavlović @ 17.03.2010. 20:24 ] @
Horvat, zar nikad nisi cuo da se za neki dokument trazi POTPIS, a ne ime i prezime za "spisak".

Jedan konkretan slucaj recimo je izjava roditelja da... "Ja, (ime i prezime) izjavljujem da moje
dete po imenu (ime deteta)... moze bez pratnje (samostalno) da se vraca iz skole...", itd.

I dole potpise dokument na crtu, na predvidjeno mesto za svojerucni potpis.
[ Horvat @ 17.03.2010. 20:27 ] @
pa naravno,potpisujes [ne pises citko ime i prezime] razne uplatnice,ugovore... i sta je tu problem sto ne mozes procitati sta pise u potpisu?

problem je ako [u tvom konretnom primeru] ne napise citko ime i prezime posle "ja,"

ali koliko sam shvatio,tebi je svojerucni potpis problem,odnosno citkost istog?
[ mist @ 17.03.2010. 22:13 ] @
supergranny, mojne da se sekiraš... tako ti je u ovoj banana državi.

Moja žena je nastavnik u osnovnoj školi i rekli su joj da mora da se potpisuje ćirilicom u dnevniku. A sve to, naravno, posle ovog fantastičnog preambulisanog oktroisanog koštuničinog dvadanaglasanog ustava.
Eto...

Kao što neko reče: potpis nema veze sa pismom. Ali kome to sada da objašnjavaš? Bilo bi makar pošteno kad bi neki zakon ili propis određivao šta je to potpis, onda valjda ne bi bilo ovakvih problema. Da možeš stoci nepismenoj da objasniš šta je šta. Ovako ne vredi.
[ abitbp6 @ 17.03.2010. 22:41 ] @
Citat:
Srđan Pavlović: Jedan konkretan slucaj recimo je izjava roditelja da... "Ja, (ime i prezime) izjavljujem da moje
dete po imenu (ime deteta)... moze bez pratnje (samostalno) da se vraca iz skole...", itd.

Jesi li ovo lupio tekst, ili roditelji stvarno treba da pišu ovakve izjave? Na koji uzrast deteta se ovo odnosi?
[ Srđan Pavlović @ 17.03.2010. 23:36 ] @
Nisam lupio, sto bih lupio :)

Moje je da dam predlog na osnovu procene sposobnosti (ometenog) deteta,
ali roditelj je taj koji na kraju krajeva donosi odluku da li je detetu potrebna
pratranja ili je u stanju da u skolu i iz nje ide samo.

Otkucano je to vec na racunaru i odstampano, unapred pripremljen tekst, a roditelj
ako zeli jednostavno potpise i tu ide pecat onda itd, standardno, dakle taj dokument
se otkuca kada roditelj ne zeli da prati dete, a ja kao razredni cuvam dokument kod sebe.

Recimo desava se da ja imam misljenje da dete ne bi trebalo da ide samo i da
bi bilo dobro da ima pratnju, ali neki roditelji jednostavno ne zele da prate decu
i ja onda moram da imam taj potpis kako bi u tom slucaju prihvatili odgovornost
za bilo kakva desavanja na relaciji kuca - skola, a ima zaista svakakvih roditelja
(pogotovo iz marginalnih soc. grupa), ostave dete u skoli i ne pojave se po njega...

Neke Rome (decu) sam par puta razvozio taksijem njihovoj kuci roditeljima posle skole,
jer se neodgovroni roditelji jednostavno ne pojave po njih (a nisu mi ono potpisali i onda
sam ODGOVORAN za dete i ne smem ga samog pustiti kuci dok mi to ne potpisu).

Sto se tice uzrasta, radi se o osnovnoj skoli, a posto se radi o specijalnoj osnovnoj
skoli, sposobnost deteta da samo ide u skolu i kuci varira od deteta do deteta, i od
stepena mentalne retardacije (lako MR idu uglavnom sami (pogotovo stariji razredi),
umereno MR i autisticni uz pratnju gotovo uvek, itd..)
[ Dr.sima @ 18.03.2010. 09:00 ] @
Hm ... ko o pismenosti...
[ Izvoljski @ 18.03.2010. 09:34 ] @
ako je cirilica po zakonu onda ima da bude cirilica. Zakon ima da se sprovodi, idite u Ameriku pa probajte krsiti zakon.
[ Isak666 @ 18.03.2010. 09:37 ] @
Citat:
Izvoljski: ako je cirilica po zakonu onda ima da bude cirilica. Zakon ima da se sprovodi, idite u Ameriku pa probajte krsiti zakon.

:)))
Ludilo.

I sad dodje lik, predstavnik neke strane firme da potpise neki ugovor sa nekom firmom iz Srbije i mora da vezba par sati pre potpis na cirilici?
[ Ivan Dimkovic @ 18.03.2010. 09:48 ] @
Mora nego sta :-)

Ako mu se ne svidja, nek ide u Ameriku pa nek proba da se potpise na kineskom :-)))))))))))
[ Isak666 @ 18.03.2010. 09:56 ] @
Tamo sve ludje i ludje.
[ Horvat @ 18.03.2010. 10:15 ] @
beltrammi je l si ti to banovan?

a kako se ti u hajle musolini zemlji potpisujes?
[ Izvoljski @ 18.03.2010. 12:18 ] @
ja se potpisujem latinicom na italijanske dokumente jer je u Italiji sluzbeni jezik italijanski, a njegovo pismo je latinica. I tako svi treba svugde da rade.
[ Ivan Dimkovic @ 18.03.2010. 12:23 ] @
I sta ako ti je potpis zvrljotina, kao mnogima? Kako se tu utvrdjuje da li je cirilica ili latinica? :-)))

Uzgred, kada smo vec kod zakona - u Srbiji je latinica i u zvanicnoj upotrebi (komunikaciji sa drzavom) ravnopravno pismo za "pripadnike manjina" (idiotizam, ako vec jeste za nekoga ravnopravno - trebalo bi da bude svima).

Dakle, ako bas insistiras lepo kazes da si Madjar ili Slovak itd... i ajd' zdravo - imas svoja "manjinska prava" u sta spada i upotreba latinicnog pisma u zvanicnoj komunikaciji sa drzavom, koja su u ovom slucaju cak i veca nego prava Srbina koji zivi u Srbiji :(
[ Isak666 @ 18.03.2010. 12:34 ] @
Citat:
Izvoljski: ja se potpisujem latinicom na italijanske dokumente jer je u Italiji sluzbeni jezik italijanski, a njegovo pismo je latinica. I tako svi treba svugde da rade.

Kako?
Meni su trazili da potpis bude identican onom koji stoji u pasosu, bez obzira da li je glagoljica ili latinica.

Hmmm... Mozda je tvoj potpis u pasosu latinican :shock:
[ žutokljunac @ 18.03.2010. 12:34 ] @
Potpis bi morao biti identičan potpisu na ličnoj karti. Ako se tamo potpisao latinicom, onda je potpis validan.
[ Ivan Dimkovic @ 18.03.2010. 12:38 ] @
Au... to je onda veliki propust. Pod hitno narediti da se izdaju nove licne karte svima (o njihovom trosku) koji su se drznuli da se "potpisu latinicom" :-)))

Ili to, ili da se prebace u "nacionalne manjine" kako bi bili kompatibilni sa (cirilicnim) slovom zakona.
[ Horvat @ 18.03.2010. 12:56 ] @
Citat:
Izvoljski: ja se potpisujem latinicom na italijanske dokumente jer je u Italiji sluzbeni jezik italijanski, a njegovo pismo je latinica. I tako svi treba svugde da rade.

pa nisam te pitao na kom pismu popunjavas dokumenta nego kako se POTPISUJES,znas ono sto je "licni pecat" svakog pojedinca i te fore...

a sto se tice identicnosti,evo ja sad gledao racune za net,tj uplatnice,i potpis mi na svakoj skoro potpuno drugaciji,sad ja krsim zakon ili sta?
nisam napravio pecat pa da mi potpis bude jednak

i ajd nek skonta kojim sam se pismom potpisao

potpis u licnoj? a di to stoji?

a evo kako izgleda potpis ovlascenog lica u mojoj licnoj karti,ajd nek mi neko kaze na kom je to pismu...

evo tu je i potpis u velikoj rezoluciji
[ Izvoljski @ 18.03.2010. 13:47 ] @
bez obzira, svako moze prilagoditi svoj potpis ko zivi u drzavi na sluzbeno pismo. Ne, moze - MORA !

Naravno ako dodje delegacija iz X zemlje naravno da se pravi dokument za potpis i na njihovom i naravno na engleskom i naravno neka ga potpisu kako hoce.
[ Horvat @ 18.03.2010. 13:59 ] @
pa evo,reci mi na kom je pismu ovo?
https://static.elitesecurity.org/uploads/2/5/2551809/potpis.png
[ Ivan Dimkovic @ 18.03.2010. 14:02 ] @
Ovo je nesto najludje sto sam cuo jbt

Sta ako ne koristis pismo zemlje u kojoj potpisujes nesto? Prevodilac prevodi i tvoj potpis?

Ahahaaahaha
[ Horvat @ 18.03.2010. 14:03 ] @
svasta tu naucis,ivane :D

a ponekad i ono o cemu ni u snu nisi sanjao :D
[ 3way @ 18.03.2010. 14:12 ] @
Horvat se potpiso latinicom, a potpis moze da bude i na glagoljici, bez obzira koje je zvanicno pismo i gde se potpisujemo...
[ Horvat @ 18.03.2010. 14:15 ] @
di ti vidis moj potpis??
Citat:
3way:a potpis moze da bude i na glagoljici, bez obzira koje je zvanicno pismo i gde se potpisujemo...

vidis da se neki ne slazu s nama,i to ne samo ovde nego i na bitnijim mestima di je potpis bitan,poput banaka
[ 3way @ 18.03.2010. 14:18 ] @
@Horvat
Ma ne ti, greska...onaj potpis sto si ostavio...
[ Horvat @ 18.03.2010. 14:19 ] @
aha :)

a sta pise tamo? i kako si dosao do toga da je latinica?
[ 3way @ 18.03.2010. 14:19 ] @
Citat:
Horvat:...i na bitnijim mestima di je potpis bitan,poput banaka

Koliko ja znam za njih je samo bitno da se na svim dokumentima potpisujes isto.
Cirlicom, latinicom, glagoljicom, svejedno, samo dok je svuda isti...
[ Zoran Milovanovic @ 18.03.2010. 14:55 ] @
Moj cale se potpisivao slicno kao i sto je horvat okacio, s tim da mu potpis nije imao ni nalik na slovo, a kamo li na ime - prezime.

Potpis cirilicom, lol :) Svasta se cuje danas, pre neki dan cekam u posti red, dodje ciganka i treba da se potpise da je podigla neku socijalnu pomoc ili sta vec, tetka sa saltera joj umuva ono gde natapaju pecate ona umoci levi/desni palac, nisam siguran i pljesne na liniju ;)

Hehe, manjine ;)
[ Ivan Dimkovic @ 18.03.2010. 15:02 ] @
Pa da, ali to je bio cirilicni palac... i to je OK. Da je palac bio latinicni, potpis bi bio nevazeci.
[ Backy @ 18.03.2010. 15:13 ] @
zar nije ćirilični samo srednjak? :D
[ Horvat @ 18.03.2010. 15:33 ] @
^^samo za sluzbena lica
[ Isak666 @ 18.03.2010. 16:25 ] @
Citat:
beltrammi:
bez obzira, svako moze prilagoditi svoj potpis ko zivi u drzavi na sluzbeno pismo. Ne, moze - MORA !

Ma di mora?!

Napisah kako su mi trazili da potpisem isto kao sto je u pasosu. Da je potpis u pasosu bio sumerskim klinastim pismom - morao bih da potpisem sumerskim klinastim pismom.
[ Wajda.W @ 18.03.2010. 19:17 ] @
Ne mora da je ćirilicom, ja sam se u licnoj karti potpisao latinicom i danas sam isao da predam podatke za novi pasos i potpisao sam se takodje latinicom, i latinica je dosta citljiva i niko mi nije nista rekao.
Potpis se tumaci kao "slika" a ne kao tekst, bar ja tako gledam na to.
[ Izvoljski @ 19.03.2010. 22:21 ] @
eh sta dovitljivi Balkanci nece smisliti. Kao, fora, ne razaznaje se kojim pismom je potpis pisan. Ako se ne razaznaje, e onda ima da bude nevazeci. Ne moze da se ne zna. U Australiji ko ne glasa $50 kazna, u Francuskoj na vremenskoj prognozi samo Francuska isecena ostatak sveta ne postoji. Nema ga. U Americi ko pljune za vreme himne bolje da se ni rodio nije itd...
[ Ivan Dimkovic @ 19.03.2010. 22:29 ] @
Pricas kojestarije najobicnije. Potpis nema blage veze sa pismom, vec predstavlja metod identifikacije potpisanog. Potpis moze, a i ne mora biti citljiv. Poenta je u >unikatnosti<

Ne postoji nikakav zakon - ni u Italiji a ni u Srbiji koji propisuje kojim pismom potpis treba da bude napisan jer to nema veze sa mozgom.

Pre nego sto prozivas druge "Balkancima" bar se raspitaj da to sto tvrdis ima veze sa zivotom. U ovom slucaju - nema.

Pocni od ovoga posto si pominjao Ameriku:

Citat:

In the United States, some states’ legal definition of a signature defines a signature to mean "any memorandum, mark, or sign made with intent to authenticate any instrument or writing, or the subscription of any person thereto." [3] In the context of one particular statute, a signature doesn’t have to be the popular notion of a written name, but may be other methods of authentication; the intent of any mark or memorandum makes a signature.

Sta kaze - any memorandum, mark or sign. Da li treba da prevodim sta to znaci?

Gde ti vidis PISMO ovde?

Nema ga, naravno - balkanska glavo.
[ Horvat @ 19.03.2010. 22:38 ] @
beltrammi,znaci moja licna je nevazeca,i ako me policajci navataju da im kazem da sam je spalio jer je imala nevazeci potpis,pa je stoga nevazeca?

[Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 20.03.2010. u 00:13 GMT+1]
[ Nemanja Jakovljevic @ 20.03.2010. 04:50 ] @
Citat:
Izvoljski:bez obzira, svako moze prilagoditi svoj potpis ko zivi u drzavi na sluzbeno pismo. Ne, moze - MORA !

Ne mora!

Imigraciono, policija, opstina, posta, tri banke, osiguravajuce kuce, fakultet - svi bez problema prihvataju moj cirilicni, mozda blago necitki, potpis.
Doduse - ovde se umesto potpisa obicno koristi pecat - i zato sto je zgodnije sam i ja odskora poceo za vecinu stvari da koristim isti - ali imigracija policija i opstina insistiraju da koristim potpis a ne pecat.
[ Zoran Milovanovic @ 20.03.2010. 14:32 ] @
Citat:
Izvoljski: eh sta dovitljivi Balkanci nece smisliti. Kao, fora, ne razaznaje se kojim pismom je potpis pisan. Ako se ne razaznaje, e onda ima da bude nevazeci. Ne moze da se ne zna. U Australiji ko ne glasa $50 kazna, u Francuskoj na vremenskoj prognozi samo Francuska isecena ostatak sveta ne postoji. Nema ga. U Americi ko pljune za vreme himne bolje da se ni rodio nije itd...

Izvini, a kojim se to pismom potpisuju ovi sto lupaju otisak prsta? Ajde kada si toliko pametan, objasni mi, pa da mogu da umrem "osvescen".

Jbt, najbolje da se svi potpisujemo cirilicom stampano. Tako da svako moze da procita, a usput i potpise se kao ti/ja/on/mi/svi. Boze (jes da ne verujem u njega) al' cime ti mislis, molim te?
[ Marko_L @ 20.03.2010. 15:00 ] @
Ja već više od 10 godina sve zahteve, molbe, ugovore... pišem i popunjavam latinicom, bilo da se radi o nekoj državnoj službi, banci, privatnoj firmi ili nečem desetom, a potpisujem se ćiriličnim inicijalima koji više liče na 3 talasaste linije, nego na slova bilo kog pisma, tako da se ne može zaključiti da li se radi o ćirilici ili latinici... i niko mi nikada nije pravio problem oko toga, a mislim da sam za tih 10 godina popunio i/ili potpisao više od 1000 raznoraznih molbi, zahteva, ugovora, predugovora i čega sve ne. A i zašto bi kada je u Srbiji sasvim legalno koristiti i latinicu kao pismo... pa pobogu, čak se i u školi uči pored ćirilice i jel to onda znači da i škole krše neki zakon ili šta ? Prema tome, kada vam neko nešto odbije zbog pisanja latinicom, budite sigurni da je taj to učinio na svoju ruku, a ne po zakonu i obavezno mu tražite da vam da napismeno da vas je odbio zbog pisma, pa da vidiš kako će da promeni mišljenje i prihvati. Ja sam to počeo da praktikujem svaki put kada mi kažu da mi fali neki papir ili navedu tako neki nebulozni razlog zašto nešto ne može da prođe i barem u 30% slučajeva je bilo ono "Pa dobro ajde, može i bez toga". Pa ako može bez toga šta me onda šalješ po to ??? Tako da, očigledno da ima službenika koji na svoju ruku izmišljaju neke stvari i traže nešto ne zato što stvarno treba, nego čisto maltretiranja radi i treba malo to dovesti u red.
[ Ivan Dimkovic @ 20.03.2010. 15:05 ] @
More Marko, sad ces ti da vidis kada te Izvoljski prevaspita - ima i da razmisljas na cirilici :-)
[ Marko_L @ 20.03.2010. 15:20 ] @
Joj ćuti, pre neki dan radim na nekom algoritmu i uhvatim sebe kako razmišljam na engleskom. Sad ne znam šta da radim, dal da idem da se pričestim, okupam u svetoj vodici ili kako se već peru te misaone prljavštine.
[ Ivan Dimkovic @ 20.03.2010. 15:30 ] @
Uh... ne pomaze tu sveta vodica - jedino da prilozis malo za The Krstacu, ili da startujes novi projekat u svojoj okolini, ali mora da bude minimum 50 metara... Vidi sa civilnim direktoratom za vazduhoplovstvo da ti ispisu dozvolu, moraces verovatno na krstacu da postavis i ono svetlo sto se pali i gasi... zbog aviona.
[ Kosuth @ 20.03.2010. 15:55 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: More Marko, sad ces ti da vidis kada te Izvoljski prevaspita - ima i da razmisljas na cirilici :-)

Kad u državnoj šumi preovlađuju bukve, apsolutno je za očekivati da će ovako nešto biti i bukvalno shvaćeno:
Citat:
USTAV REPUBLIKE SRBIJE
PRVI DEO
NAČELA USTAVA
.......................
Jezik i pismo
član 10.
U Republici Srbiji u službenoj upotrebi su srpski jezik i ćiriličko pismo.
Službena upotreba drugih jezika i pisama uređuje se zakonom, na
osnovu Ustava.

Znači svaka pisana komunikacija sa državom i njenim organima, a lični potpis svakako to nije, već je to, kako neko ovde reče, slika onog koji je u nekom poslu sa državom.

Međutim, po neka državna bukva se iz petinih žila upinje da bude veći katolik od pape i onda imamo svakojaka spanja.

E, sad, kako je to zakonima regulisano,mrzelo me je da pretražujem, ali sam gotovo siguran da je za Vojvodinu to statutom regulisano tako da su oba pisma u ravnopravnoj upotrebi.
[ Zoran Milovanovic @ 20.03.2010. 16:52 ] @
Hehe.

Znaci ono, predjes Dunav (sa juga na sever) i pises latinicom, a se vratis, prebacujes telefon na cirilicu ;) OMG. Lude li kuce.
[ Kosuth @ 20.03.2010. 18:21 ] @
Citat:
Zoran Milovanovic: Hehe.

Znaci ono, predjes Dunav (sa juga na sever) i pises latinicom, a se vratis, prebacujes telefon na cirilicu ;) OMG. Lude li kuce.

HE,he...

To ne znači ono !!!

Čitaš li ti do kraja šta je napisano ili letiš ko ždrebe pred rudu...

...onako...

...tek da kažeš nešto.

Ne moraš uopšte da šaltaš kad dolaziš ovamo...
[ Zoran Milovanovic @ 20.03.2010. 18:57 ] @
Naravno da ne znaci. Ironican sam bio. Pobogu na MadZone smo. Luda kuca. ;-0