[ žutokljunac @ 20.03.2010. 17:14 ] @
Mesecima se po raznim forumima vrte neki časovi srpskog jezika, koje je snimio neki anonimus. Svi su oduševljeni tim humorom, umiru od smeha... a komentari su da je to nešto najbolje što su skoro gledali. Hmmm... nije mi jasno, meni ti klipovi ne da nisu smešni, nego su mi užasno glupi, a taj anonimus jedna antipatična prepotentna njuška. Pošto sam do sada jedini u društvu koji imam takvo mišljenje, počinjem da se plašim za svoj intelekt. Zanimam me da li ima još ljudi kojima je ovo odvratno, usiljeno i glupo, a faca i ponašanje dotičnog jako iritantno. Nemojte mi odgovarati da su ukusi različiti, molim vas. Najradije bih postavio anketu jer me zaista zanima, ali nije problem, brojaću na prste.
Klip: http://www.youtube.com/watch?v=LfLvnXIu664&feature=related

Naravno, ima dosta delova ( šest ), ali mi ne pada na pamet da ga reklamiram. Zahvaljujem i nadam se da će moderacija imati u vidu da sam dosta dugo na ovom foruma, i da jako retko otvaram teme i guram nos u teme u koje se ne razumem, pa će mi malkice progledati kroz prste i neće izbrisati temu.
[ sasa022 @ 20.03.2010. 17:51 ] @
Ovom liku "nesto fali" - nije ni malo smesan.
[ machiavelli @ 20.03.2010. 17:52 ] @
Da, i meni je odvratno. Vrlo...
[ Srđan Pavlović @ 20.03.2010. 17:56 ] @
I meni ovaj tip apsolutno nije smesan, cak stavise - naporan je samo.

@zutokljunac - mislim da ti je intelekt ipak intaktan
[ Kosuth @ 20.03.2010. 18:11 ] @
@žutokljunac,
ne beri brigu, ne patiš od pomerenog repera...

...došlo mi je da ovog **** oteram u ******!!!

Koliko li ih je još u tom 'Lazi' preko bare???

[Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 20.03.2010. u 19:24 GMT+1]
[ karadima @ 20.03.2010. 18:51 ] @
Mislim da niko od vas ne konta ovog lika jer vam je proradio patriotizam pa ste se verovatno nasli uvredjenim njegovim "izvodjenjem srpskog jezika"

Nije nesto preterano smesan, ali je poenta njegove price relativno istinita. Sto glasnije i sto vise psovki.

A to sto on izvodi je samo rezultat toga sto ga je neko od nasih "naucio srpski" pa ga on fasciniran istim izvodi u svojoj interpretaciji.

Nema potrebe da se neko nalazi uvredjenim ili da se brine za svoj intelekt doklegod postoji X i < dugme na browseru :)

[ žutokljunac @ 20.03.2010. 19:07 ] @
Nije proradio patriotizam, već me iritira njegovo kreveljenje i usiljenost. Ne bi mi ni zapao za oko da komentari o ovim klipovima nisu bili u stilu kako je ovo nešto najsmešnije što su gledali. Takođe mi nije bila namera da se nađemo mi kojima se ovo ne sviđa, pa da opletemo po dotičnom. Zahvaljujem se na komentarima, jer vidim da nisam jedini kojeg dotični iritira. Što se mene tiče, tema može slobodno da se ukloni. :)
[ anakin14 @ 20.03.2010. 19:08 ] @
lik jeste srbin. zove se Danijel Grozdic ili tako nesto.
[ Ivan Dimkovic @ 20.03.2010. 19:10 ] @
Ja to zovem smaracki humor... podseca me na onog Jim Carrey-a... podjednak smor kada pokusava da biva duhovit :)
[ ArsenLupen @ 20.03.2010. 19:16 ] @
Lik je ustvari druga ili treća generacija doseljenika u Americi (ili je, ružno rečeno polutan), a ovo jezika što je naučio od keve/babe + malo vremena što je proveo ovde.
Sve njegove lekcije jezika su mešavina njegovog doimanja Srbije sa nekim predznanjem :D
[ machiavelli @ 20.03.2010. 19:16 ] @
Kad rece Ivan "usiljen humor", odmah sam se setio Marka Zivica i njegovog "Marko Zivic Show" koji je isao pre par godina na FOX TV....
[ Kosuth @ 20.03.2010. 19:17 ] @
To se svim i svačim može nazvati, ali humorom...

Tipičan zapadnjački humor...

...kod kojeg ti je nezaobilazan rekvizit guščje pero, pa se lepo njime, kad režiser stisne gumb,jel' , pošašoljiš ispod pazuha...
[ jericho1405 @ 20.03.2010. 20:08 ] @
Sto kaze Balasevic: "Pre ih pustali za vikend, a sad pravo pred kamere." :)
[ morihei ueshiba @ 20.03.2010. 21:06 ] @
Citat:
Ja to zovem smaracki humor... podseca me na onog Jim Carrey-a... podjednak smor kada pokusava da biva duhovit :)

+1

Bas sam trazio termin za to kreveljenje bez smisla...to je to
[ Miroslav Jeftić @ 20.03.2010. 21:14 ] @
Moram priznati da mi je prva lekcija bila stvarno smešna, ali kao i u onoj epizodi Simpsonovih sa "I didn't do it", u početku je smešno, ali posle nekog vremena postane izlizano.
[ 3way @ 20.03.2010. 21:22 ] @
Smesno je, sto da nije smesno...bar onaj prvi...posle, u p___ materinu, postaje usiljeno...
[ HeYoo @ 20.03.2010. 22:04 ] @
A nije bas toliko los. Ima zaista par smesnih momenata... posle je skroz forsiranje iste fore.
Vise zabrinjavaju komentari PatriJota koji pokusavaju da sacuvaju dostojanstvo srpskog jezika na yt :D
[ New Village DC @ 21.03.2010. 10:23 ] @
Meni je iritantan. Jeste da od silnog kreveljenja ispadne nesto i smesno, ali sam njegov pristup humoru je bezveze.
[ fade @ 21.03.2010. 11:17 ] @
Gori su nasi sto pokusavaju da kopiraju to, sa nekom gadnom interpretacijom.
[ Zoran Milovanovic @ 21.03.2010. 12:42 ] @
Smor.
[ barakuda111 @ 21.03.2010. 14:46 ] @
O nasmejanog Zokija nisam video dugo U P*CKU MATERINU!!!
[ Cudnovati Kljunas @ 21.03.2010. 14:56 ] @
Ovaj lik se definitivno gubi, ali eto i ja poznajem ljude koji ovo smatraju vrlo dobrim humorom, nazalost!

[ Zoran Milovanovic @ 21.03.2010. 17:00 ] @
Ali ja jesam tebe na YT kada gledam crtace :P Hehehe, daj odradi tamo neku sliku nemoj da si smor kao ovaj. :)

Pozz
[ mrle 011 @ 21.03.2010. 22:00 ] @
Citat:
žutokljunac: Hmmm... nije mi jasno, meni ti klipovi ne da nisu smešni, nego su mi užasno glupi ...

procitaj susednu temu o zirafama, pa ces da vidis da ovo i nije toliko lose.
[ Pedja_N @ 21.03.2010. 23:21 ] @
Hahahaha hvala Bogu, a ja mislio da sam jedini koji ne gotivi ovog
krelca.Ko god vidi ove klipove obicno mu jako smesno.
Da ne bih ispao bela vrana smejem se i ja a u sebi mislim " 'Bem te zivote!" :-))
[ klichko @ 21.03.2010. 23:39 ] @
mislim da ljudi generalno padaju na to kad neki stranac (mada ovaj je, kao, i naš) govori srpski, ali opet, znam i ljude kojima je Kesić zabavan, tako da, "o ukusima se ne raspravlja" i ne zamarati se tim... zdravije je
[ abitbp6 @ 22.03.2010. 00:26 ] @
@zutokljunac

Potpisujem sve što si rekao. Izuzetno glupo i iznad svega iritantno, a i nema puno dodirnih tačaka sa stvarnošću. U mom okruženju nema ljudi na osnovu čijeg ponašanja je mogao iskonstruisati stereotip koji promoviše.
[ kvaju @ 22.03.2010. 00:54 ] @
Kako se usuđujete uspoređivati Jim Carrey-a i ovog.
Ovaj lik je bezveze.

Ustvari, zamolio bih gospodu koja blati Jima jednog jedinog, da navedu koji su to njima glumci smješni.
[ maksvel @ 22.03.2010. 07:21 ] @
Eto, žutokljunac, potvrdio si da je sa tobom sve u redu, ali zato "naterao" nas ovoliko da pogledamo ovu nebulozu, što stvarno nije u redu
[ Marko_L @ 22.03.2010. 08:10 ] @
Citat:
Kako se usuđujete uspoređivati Jim Carrey-a i ovog.
Ovaj lik je bezveze.

Ustvari, zamolio bih gospodu koja blati Jima jednog jedinog, da navedu koji su to njima glumci smješni.

Pa niko nije blatio Džima, jednostavno ga je svrstao u kategoriju kojoj pripada a to je "smarački humor", što u principu i jeste. To ne znači da je Džim loš glumac, već da je to vrsta humora koja te nasmeje jednom, drugi put, možda treći... a onda postane repetitivna i dosadna. Meni je Džim bio smešan kada sam ga video prva 2-3 puta, ali kasnije shvatiš da se sve svodi na jedno te iste grimase i jednostavno više nije smešno. Isto tako i za ovog lika, bilo mi je smešno, priznajem, kada sam gledao prvi klip, ali već dok sam gledao drugi nisam se nijednom nasmejao, a treći nisam ni pogledao do kraja. Dakle, niko ne poredi njih dvojicu, Džim je ipak 10 klasa iznad, već se poredi vrsta humora koja je ista... repetitivna, dosadna, smarajuća...

Mada, to verovatno ima dosta veze i sa ukusom. Neko voli taj smarajući humor, pa tako sa nestrpljenjem čeka svaki sledeći Džimov film da bi gledao iste grimase koje je video i u prvom. Istoj grupi ljudi pripadaju i oni koji ovog lika kuju u zvezde. Ako mene pitaš, ono što me slatko nasmeje, nisu određeni glumci, već konkretan TV show. Na primer, Only Fools and Horses, Black Adder, Monty Python, Friends, a u nešto manjoj meri i Man Behaving Badly, The 70's Show... i slične, to su neke serije koje me uvek nasmeju, iako sam neke epizode gledao više od 10 puta (ovo se prvenstveno odnosi na Only Fools and Horses i Black Adder). Znači, jednostavno ne vezujem humor za nekog glumca, već za show u kome svaki akter ima svoje momente. U Džimovim filmovima, uvek je akcenat na njemu i 90% filma čine njegove grimase, a ostatak možda i ima neku radnju. Možda me zato i smara.
[ Nabukodonosor @ 22.03.2010. 09:06 ] @
Ovaj je idiot. Ali sto se tice Dzima Kerija, sad su svi sto bi rek'o Zika Pavlovic "na nivou" i njima on nije na nivou, ali neke serije gde se posle nekoliko epizoda sve ponavlja, jeste. Stvar ukusa, meni je Dzim vrlo smesan, i obozavam da ga gledam. Uostalom, celom svetu je smesan, da nije ne bi postao to sto jeste, ali ovde kao i uvek su sve intelektualci, i za njih je potreban specijalan humor, na nivou. Over and out.
[ dukeStepa @ 22.03.2010. 10:06 ] @
Smešno - ne, tužno i jadno - da...
[ Marko_L @ 22.03.2010. 10:25 ] @
Pa to jeste. Isto kao što nekome predstavlja napor da pročita išta komplikovanije od uputstva za korišćenje lopate, tako nekome predstavlja napor da razume bilo koji inteligentniji humor od Džimovih grimasa. To naravno samo po sebi nije ništa loše. Zato postoje meniji u restoranima :)
[ DaliborP @ 22.03.2010. 11:55 ] @
Citat:
Marko_L: Pa to jeste. Isto kao što nekome predstavlja napor da pročita išta komplikovanije od uputstva za korišćenje lopate, tako nekome predstavlja napor da razume bilo koji inteligentniji humor od Džimovih grimasa. To naravno samo po sebi nije ništa loše. Zato postoje meniji u restoranima :)

Sta hoces da kazes, Dzim nije smesan za vas pametne?
Treba biti extra inteligentan da se razume humor Dela i Rodnija? Extra napor?
[ 93 Stefan @ 22.03.2010. 18:19 ] @
Da, stvarno najveća glupost. Još kad sam bio na ekskurziji jedan uzeo pa se svaki čas krevelji i imitira ovog! I to 7 dana
[ Lesli Eldridz @ 22.03.2010. 19:00 ] @
Bubuljičarizam. Verovatno je takvima ovo smesno, onima sto pisu w umesto v i slicno, a meni je ovo smrtno dosadno i nisam ni prvi klip odgledao ni do pola. Sto se mene tice, meni ne ide taj humor na silu, nikad mi nije isao i verovatno mi nece ni ici. Ovakve stvari su mi bile smrtno dosadne i kad sam bio bubuljicar. Ono uvek je u odeljenju ili u kraju bio neki lokalni wannabe komedijas koji valja ovakve fazone, i zanimljivo, kod vecine im to pali.
[ Marko_L @ 22.03.2010. 19:08 ] @
Citat:
Sta hoces da kazes, Dzim nije smesan za vas pametne?

Hoću da kažem ono što sam i rekao, da mi je humor Džima Kerija repetitivan i da jednostavno posle nekog vremena počne da smara jer se sve svodi na jedno te iste grimase. Istina, ni za OFAH nije potrebno nešto previše inteligencije, ali su barem fore inteligentne i za kapiranje pojedinih gegova,ipak je potrebno uključiti mozak da bi skapirao u čemu je štos, kao i kod Black Adder-a, a u The Simpsons je to još izraženije. To ne znači da je potrebno biti doktor nauka da bi te to nasmejalo, ali je višestruko inteligentnije od iskeženih zuba i iskrivljene face Džima Kerija. Pa sad, nekome se taj humor dopada, a nekome jednostavno nije smešan tip od 40 godina koji se krevelji i to uvek na istu foru, pogotovo kada ga vidiš više od 2-3 puta. U svakom slučaju, o ukusima ne vredi raspravljati, ali upoređivati humor Džima Kerija i Mućki po inteligenciji je zaista smešno :)
[ [REaS0n] @ 22.03.2010. 19:08 ] @
Citat:
kvaju: Kako se usuđujete uspoređivati Jim Carrey-a i ovog.
Ovaj lik je bezveze.

Mislim da je jednom od njih smešan Idiocracy(Luke Wilson), nuff said :)
[ Dush0ica @ 22.03.2010. 19:19 ] @
Ili "Selo gori a baba se češlja" i "Bela lađa".
[ boxxter @ 22.03.2010. 19:28 ] @
Selo gori...najgore je kad onaj pocne da ceprka po mozgu seljacima, sa onim njegovim monolozima..."probudim se ja tako ujutru, a zamirisala livada, aj ki pcela sto leti...bez traktora ki bez ruke.." Akupunktura mozga. Cela srbija to gleda, svi poslovi se ostavljaju kad to pocne.
[ maksvel @ 22.03.2010. 19:30 ] @
^Meni je Radašinova naracija npr. žešća. Šta ću, nisam dovoljno urban.. I takO.
[ boxxter @ 22.03.2010. 19:39 ] @
Nije stvar u urbanosti, nego u podmuklom gadjanju neke ciljne grupe gde su najtanji pfff.
[ Dush0ica @ 22.03.2010. 20:27 ] @
Glupa je serija. Jako.
[ Lesli Eldridz @ 22.03.2010. 21:10 ] @
Ko je Radašin?
Citat:
Marko_L: Istina, ni za OFAH nije potrebno nešto previše inteligencije, ali su barem fore inteligentne i za kapiranje pojedinih gegova,ipak je potrebno uključiti mozak da bi skapirao u čemu je štos, kao i kod Black Adder-a, a u The Simpsons je to još izraženije.

Meni je ubedljivo najsmesniji "skec" u Muckama iz epizode Strangers on the shore, ono kad Del i Rodni malo iz sazaljenja a malo iz straha da ih ne optuze kako svercuju imigrante dovedu u stan onog sto su ga slucajno dovezli iz Francuske u kamionu sa svercovanim picem, i onda posle prime i Bojsija na konak, ko zna seriju znace. Onda u sred noci Bojsi u gacama krene da pravi sebi sendvic, i sad sta se desava, onaj "ilegalac" koji od engleskog zna samo da kaze "Gari" i zbunjen je celom situacijom vise nego dva ludaka u buretu koristi sto nikoga nema su sobi i spakuje se da bezi iz stana, i bas kad on krene ka izlazu, u istom trenutku iz kuhinje izlazi Bojsi onako razgacen (i pojma nema da ovaj ne zna ni rec engleskog) mlatarajuci nozekanjom a la Majkl Majers u polumraku da pita "Garija" hoce li i on sendvic, a ovaj ni ziv ni mrtav. Ja ono kad gledam uvek se zacenim od smeha, i jos 100 puta da gledam bilo bi isto. E to je humor, a ne neko pravljenje nekih zalosnih nazovi fazona na silu. To je smaranje tesko a takvi wannabe komicari su dobri za izbegavanje.

Neki me zezaju kazu sto je svima smesno tebi nije a sto nikome nije tebi jeste. Secam se kad je bio recimo Ghostbusters i sad na kraju filma treba oni da izadju na krov i neko od ghostbusters-a pita "gde vode ove stepenice" a drugi mu odgovara "prema gore". Ja sam umro od smeha, a ceo bioskop nista. Eto, meni takve stvari smesne a ovi "komedijasi" su mi smaraci.
[ boxxter @ 22.03.2010. 21:48 ] @
Aaa...Bill Muray. The legend. Zombieland hh. On je the king.
[ dejan @ 23.03.2010. 08:56 ] @
Kad smo vec kod ponavljajuceg humora meni stvarno nije jasno kako je Alo Alo toliko popularan... muka mi je od naglasavanja onog "You stupid woman"...
[ combuster @ 23.03.2010. 09:20 ] @
A od good moaning? :D
[ maksvel @ 23.03.2010. 09:31 ] @
E Alo alo je primer repetitivnog humora - čak je i naziv serije takav
Šta znam - ima tih nekih mnogo popularnih serija, koje jednostavno ne kapiram. Npr. onaj Džeri Sajnfeld.
Sa druge strane, neka serija mi prvo bude totalno smorna, a onda krenem da je kontam, pa mi postane super. Npr. "Svi vole Rejmonda".
[ combuster @ 23.03.2010. 09:45 ] @
Ja Seinfeld-a ne kapiram uopste, tako da ga nisam ni pratio, a cuo sam da po Amerikama nikoga na ulicama nema kada se prikazuje. Rejmond je car, 3rd rock from the sun, That '70s show... Mada meni je engleski humor jako gotivan tako da Mucke i Alo-Alo mogu da gledam u nedogled again and again.
[ deerbeer @ 23.03.2010. 09:56 ] @
Meni Seinfeld nije los , kako kad .tj. sve zavisi od epizode .
Nije los americki humor (dobar je bio Alf , Kozbi show, Princ od Bel-Era )
ali engleski humor mi je ipak bolji .

OFAH mi je na vrhu i ostace sigurno jos duze vreme , pa onda Crna guja ,i Monti pajton ,
Alo-Alo mi je bilo dobar dok sam bio mladji nekako su mi tada te fore bile smesnije , ali ih i sada gledam zbog glumaca i likova .
Onaj Beni-Hill mi je takodje bio urnebesan (totalno je opterecen sexom) , mada ga niko nije voleo u sustini .
Uglavnom su glupi skecevi ali kad odvali smejem se do zore .

Od ovih novih engleskih serija "Coupling" je super i uvek se nasmejem lepo .

[ Bojan Basic @ 23.03.2010. 12:54 ] @
Citat:
Lesli Eldridz:
Secam se kad je bio recimo Ghostbusters i sad na kraju filma treba oni da izadju na krov i neko od ghostbusters-a pita "gde vode ove stepenice" a drugi mu odgovara "prema gore". Ja sam umro od smeha, a ceo bioskop nista. Eto, meni takve stvari smesne a ovi "komedijasi" su mi smaraci.

Slušaj ovaj događaj, kao da je za tebe stvoren.

Dolazimo nekoliko kolega i ja u hotel s gomilom dece, srednjoškolaca, vodimo ih na takmičenje iz matematike. Prijavimo se kod tete na recepciji, ona nam razdeli ključeve, prokomentariše da su sobe na prvom spratu i — ode s recepcije. Gde je otišla, nemam pojma, ali nije je bilo narednih petnaestak minuta. E, kvaka je u tome što nigde nismo mogli naći stepenice, lift, bilo šta što bi ukazivalo na to kako se stiže do prvog sprata! Uglavnom, deca pizde, psuju organizaciju hotela, ni mi nismo baš ravnodušni (koji mamlaz bi u hotelu zavukao put do prvog sprata ko zna gde?), kad jedan kolega (koji je uvek „mrtav ’ladan“, kog apsolutno ništa ne može izbaciti iz takta) skroz ozbiljan izgovara genijalnu rečenicu, baš onako, kako bi neki rekli, ’matematičku’ (dakle: sasvim tačnu, ali potpuno beskorisnu ): „Prvi sprat je verovatno gore“!

(Ako nekog slučajno zanima i razrešenje misterije, stepenice su bile iza neke zavese — pomeriš zavesu i voilà! Naravno, nama nije padalo na pamet da razgrćemo zavese po hotelu.)
[ [REaS0n] @ 23.03.2010. 13:01 ] @
Citat:
maksvel: E Alo alo je primer repetitivnog humora - čak je i naziv serije takav :D
Šta znam - ima tih nekih mnogo popularnih serija, koje jednostavno ne kapiram. Npr. onaj Džeri Sajnfeld.
Sa druge strane, neka serija mi prvo bude totalno smorna, a onda krenem da je kontam, pa mi postane super. Npr. "Svi vole Rejmonda".

Sasvim je očekivano da ako ti se svidja selo gori a baba se češlja, da nećeš kontati Sajnfelda, serije su sušte suprotnosti.
[ zxstole @ 23.03.2010. 13:09 ] @
Probao sam da ga odgledam i nisam uspio..Ima neku ,kako da kazem iritantnu facu...dobar za samarcinu..

Neko spomunu Careya...dobar je u par filmova..Svemoguci Brus,Glupan i Tupan ima par dobrih fora....Lazov se isto moze gledat dok onog Ajs Venturu i Cable Guy
nisam ni pocinjao ,previse kreveljenja..ustvari citav film je jedno kreveljenje..

Murray je dobar...Sta je s Bobom .Dan mrmota,Covjek koji je premalo znao...obavezno gledati

A od serija su mi favoriti Extras,Office (UK) OFAH, My name is Earl..i Sainfeld je dobar..

Alo,alo nikad nisam gledao...nije mi nesto
[ Marko_L @ 23.03.2010. 13:18 ] @
Citat:
Kad smo vec kod ponavljajuceg humora meni stvarno nije jasno kako je Alo Alo toliko popularan... muka mi je od naglasavanja onog "You stupid woman"...

Citat:
E Alo alo je primer repetitivnog humora - čak je i naziv serije takav

Pa dobro, "Alo Alo" je skroz druga kategorija repetitivnog humora. Iako postoje brojne fraze koje se ponavljaju, maletene u svakoj epizodi ("This is I... Leckler", "I shall say this only once", "Good mouning", "Heil Musollini", itd.), koje su praktično trademark te serije, ipak humor nije u njima, već u onome što sledi posle njih ili reakcija aktera na te fraze, pogotovo kad počnu da se ponavljaju. Recimo, kad Rene kaže "You stupid woman...", nakon toga obično sledi neko urnebesno objašnjenje situacije u kojoj se našao. Ili kad Mišel kaže "I shall say this only once", a svi u prostoriji krenu da prevrću očima, a u kasnijim epizodama su znali i da je preduhitre, ono čim se pojavi na prozoru, ovi kažu "I know, you shall say this only once", čime se pokazuje da je ta fraza namerno napravljena da bude repetitivna i izaziva reakciju drugh aktera serije i to je ono što je smešno. Ili da se bolje izrazim, ovde nije u pitanju neka fraza koja je smešna (da su je iskoristili u samo jednoj epizodi, ne bi ni bila smešna), pa se zato ponavlja, već je samo ponavljanje tih fraza smešno. Za razliku od kreveljenja Džima Kerija koje jeste smešno, ali kad krene da se ponavlja, postane dosadno.
[ maksvel @ 23.03.2010. 15:02 ] @
^U pravu si - to je više "stilska repeticija", ali postoji i niz stvari koje se ponavljaju, oko kojih se vrti priča u svakoj epizodi i umeju da maaalo smore, bar su meni malo dojadile: Fallen Madonna i British Airmens non-stop. Serija je kultna, tu nema šta, ali verovatno i malo filing za humor evoluira.
Sećam se pre, dok je na Pinku non-stop repriziran isti program, gledao sam "Nepristojne ljude" po triput dnevno (istu epizodu). Sad već ne bih - doduše nema se ni vremena
(Nemo' se sad 'vatate za "Selo gorI", šta ću kad mi smešne Radašinove naracije - a imam i prijatelje u "tem" kraju. Priznao sam već da nisam urban kao neki i to je to. )

[ boxxter @ 23.03.2010. 16:30 ] @
Baba se ceslja, a nacija sve tuplja. Sto se naravno planski radi. Vlastima je potreban takav narod.
Bill Murray the king. Ovo ne bi trebalo da propustite da pogledate.

http://www.youtube.com/watch?v=KhNakapghEQ
[ Srđan Pavlović @ 23.03.2010. 16:41 ] @
Ovo je dobra scena, mada nisam neki preterani ljubitelj Bil Marija.

Doduse, svideo mi se film lost in translation.

Ona scena kad mu onaj nesto objasnjava za reklamu i prica pola sata,
a on pita kad je ova sto prevodi prevela dve reci otprilike samo - "Is that all? Are you sure?"

Ne mogu da nadjem na YT :(

/edit: http://www.youtube.com/watch?v=q53ddUpimRY

Evo, ovde od 0:40, ali ne mogu da iskopam celu tu scenu kad snimaju reklamu, mnogo je dobra.

[Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 23.03.2010. u 17:51 GMT+1]
[ boxxter @ 23.03.2010. 17:00 ] @
Al obavezno pogledaj ceo ovaj film, ako nisi vec. Jedan od retkih filmova koji mogu da gledam n puta. Sumanut humor.

http://www.youtube.com/watch?v=q0omeLStw04&feature=related

[ Srđan Pavlović @ 23.03.2010. 17:09 ] @
Potrazicu ga :)

Mislim doduse da sam ga gledao, ali davno.. al' ne secam se nesto filma bas.

/off: hm prijavljuje Windows XP, a javljam se sa Win7 + FF 3.6 (ne koristim nikakve "agente")

Hahah - http://www.youtube.com/watch?v=LkipjCxzXUU&feature=related
[ boxxter @ 23.03.2010. 17:36 ] @
Stop! Prekini da ga gledas sa youtube. Odgledaj ga celog. Dobro ajde jos samo ovaj :).

http://www.youtube.com/watch?v=odWsjm4RJ88&feature=related