Pozdrav!
Čitam eto vaše mišljenje o cenama i parfemima, i ipak došao sam do zaključka moram da vam napišem ovo pa vi vidite:
1. dali ste znali da cena parfema u bočici je svega 5%
sve ostalo je reklama (Bilboard, TV, Novine, Radio, Flajere itd.), luksuzno pakovanje (ostavićete pored ogledala mislim dali se isplati), nisam još video čoveka ko šeta ulicom i maše sa bočicom HEJ LJUDI KORISTIM D&G!, plaćate ime npr. David Beckham je prodao prošle godine svoje ime za 2,5mil USD za modnu kuću, i samo svaki 108. čovek kupi parfem po statistiku ko ulazi u parfimeriju i taj jadan plaća sve prethodne probe itd.
2. dali je to stvarno parfem što kupite?
Po standardu parfem mora da sadrži od 15-20% mirišljavog ulja u sebi. (od toga zavisi trajnost)
U glavnom se prodaju EDT (toaletna voda), EDP (naparfimisana voda), EDC (kolonjska voda), ni blizu nije 15%.
EAU DE COLOGNE 3-5%
EAU DE TOILETTE 4-8%
(Ovi proizvodi čine 85% prodatih proizvoda u svetu)
EAU DE PARFUM 8-15%
PARFUM 13-30%
3. dali ste znali da sve poznate firme nabavljaju mirišlj. ulje od 1 firme koja se zove DROM Fragrances International.
Svaka poznata firma to rastvori sa određ. količinom dest. vode i alkohola sipaju u svoje bočiće i VOILA eto ti skup parfem.
Pošto znam da kod ovog foruma ne sme se reklamirati GDE KUPITI ili da dam takve informacije, neću.
Sorry Admin! Morao sam ovo da napišem ljudima. U krizi smo navodno...ljudi nemaju para. Pa ko pročita ovaj forum neka ima i neke koristi od toga. Dali će da puni džep D&G-a ili će prvo da pravi računicu povodom gore navedenih.
Pozdrav
Edvard