[ filip_caca @ 01.04.2010. 22:59 ] @

"Petogodišnji makaki majmun po imenu Santsiuk, što na tajlandskom jeziku znači "mir", svakodnevno sa lokalnim policajcima odlazi u patrolu južnom tajlandskom provincijom Jala. Policija okruga Saiburi je usvojila povređenog majmuna, koga je pronašla tokom jedne od svojih redovnih patrola, i odlučila da Santsiuka pridruži svojim snagama u naporu da poboljša odnose sa lokalnim stanovništvom."

Mi nemamo majmuna te velicine ali svinja mi se cini kao dobra zamena lol

http://www.blic.rs/galerija/19...jac-u-patroli-provincijom-Jala

[ KittyKat @ 03.04.2010. 04:18 ] @
Baš je sladak

Samo ne bih volela jednog ovakvog međ' srpskom policijom, volim životinje suviše da bih imala tako okrutnu želju...
[ dekster2 @ 03.04.2010. 09:45 ] @
I koja je vrdnost ove teme za ovaj forumŠta je tu smešno.To što je majmun,ili majmun policajac,pak neka želja sa slićnošću.
ฉัน ดู ตัว เอง ใน กระจก และ คิด ว่า สิ่ง เหล่า นี้.
[ KittyKat @ 03.04.2010. 17:30 ] @
Citat:
dekster2: I koja je vrdnost ove teme za ovaj forumŠta je tu smešno.To što je majmun,ili majmun policajac,pak neka želja sa slićnošću.
ฉัน ดู ตัว เอง ใน กระจก และ คิด ว่า สิ่ง เหล่า นี้.

Pa vrdnost ove teme je u tome što jeste smešno baš Majmun, a pandur... Ajde da je neko kuče, ili kengur ili tako nešto... nego baš majmun Nekako se baš uklapa u ovu branšu
Pričaš tajlandski? wow...
[ musicmaster @ 03.04.2010. 17:50 ] @
@dekster2

"Slićnost'" postoji samo tako, mislim zašto karikirati i odbacivati istinu?
A kako vreme prolazi, sve manje i manje ima sličnosti, majmuni su sve pametniji i pametniji....
Za sad samo patroliraju i hvataju poluge po potrebi, dok će uskoro, verovatno biti Semija i u pandurskim kancelarijama....
[ dava @ 03.04.2010. 18:16 ] @
Citat:
i odlučila da Santsiuka pridruži svojim snagama u naporu da poboljša odnose sa lokalnim stanovništvom."

Vjerovatno su ovdje mislili na diplomatske odnose :)
Zato su ga nazvali Mir.
LOL
[ etjen @ 03.04.2010. 19:52 ] @
he, he, majmunska posla

p.s. Ne znam koja je ''vrednost'' ovog posta al' eto ga!
[ herzog @ 22.04.2010. 18:51 ] @
Zhao mi zhivotinje. Sa tim krimosima da patrolira. Breuf, kuda ide ovaj svet ;
em sto dave posten majmunoliki svet, em ..... Beeeeda.

Citat:

Za sad samo patroliraju i hvataju poluge po potrebi, dok će uskoro, verovatno biti Semija i u pandurskim kancelarijama....

Mislis, kao u onoj prasnjavoj seriji "Odeljenje za ubistva" , on'i gorila ? :D