[ MilojkoPetrovic @ 06.05.2010. 22:56 ] @
Tuzno! http://www.youtube.com/watch?v=WB6p5QPVhPI Motajte na 00:20 tu pocinje. |
[ MilojkoPetrovic @ 06.05.2010. 22:56 ] @
[ Simarep @ 18.02.2011. 04:08 ] @
Stvarno tužno
[ burex @ 18.02.2011. 08:55 ] @
Dobrodošli u svet hladnog rata, drugovi i drugarice...
[ Nedeljko @ 18.02.2011. 10:33 ] @
A klošar koji se na klupi pokrivao novinama je učeni gospodin.
[ marko37 @ 19.02.2011. 01:15 ] @
Ja se sećam da je ovaj crtani bio na našoj televiziji kad sam bio mlađi.
[ rfe @ 19.02.2011. 01:32 ] @
propagandni filmovi uvek su namenjeni sirokim masama, citaj narodu tj stoki. Ni jedan pametan covek se ne streca zbog toga.
da, smrt imperijalistima ! [ ArsenLupen @ 19.02.2011. 02:09 ] @
Ja ne znam sta je ovde lose ili tuzno ili zbog cega se strecati? Masim li ja nesto? Stavise fin crtac o tome kako svet funkcionise, o slobodi, pa i kako voleti svoju zemlju.
[ mist @ 20.02.2011. 12:43 ] @
Ovaj crtani film treba ovde prikazivati svaki dan na svim televizijama dok ljudi ne ukapiraju neke osnovne stvari.
Vrlo, vrlo edukativno štivo koje u vrlo kratkom vremenu objašnjava suštinu kapitalizma i zašto je kapitalizam zaslužan za napredak u svetu. [ pisac @ 03.06.2015. 00:27 ] @
Pre bi trebalo puštati ovu emisiju da ljudi vide šta tačno dolazi sa tog zapada i koliko je to dobro:
Koga mrzi da gleda, samo neka skoči na 28:10 i pogleda neke interesantne subliminalne poruke o seksu, ali neka obrati pažnju na to da se stavljaju i u crtane filmove za decu! Pa neka mi neko onda objasni kakvo je društvo koje u crtane filmove ubacuje skrivene crteže i slike kur*eva i sisa... A još više bih voleo da mi neko objasni koja je krajnja svrha toga? http://www.youtube.com/watch?v=Rf6yl4FnW_Y [ Aleksandar Đokić @ 03.06.2015. 01:42 ] @
Tom Hanks u Da Vincijevom kodu rece u jednom trenutku "The mind sees what it wants to see".
[ pisac @ 03.06.2015. 02:41 ] @
[ anon142305 @ 03.06.2015. 06:34 ] @
Citat: mist: Ovaj crtani film treba ovde prikazivati svaki dan na svim televizijama dok ljudi ne ukapiraju neke osnovne stvari. Vrlo, vrlo edukativno štivo koje u vrlo kratkom vremenu objašnjava suštinu kapitalizma i zašto je kapitalizam zaslužan za napredak u svetu. U nekim delovima je malo naivan, ali u sustini poruka je na mestu i valjalo bi ga pustati ovde. Citat: pisac: A još više bih voleo da mi neko objasni koja je krajnja svrha toga? Kontrola mozga, tj. ponasanja! Evo, ja otkako sam video ovu reklamu: http://www.telegraf.rs/vesti/1...isprozivali-konkurenciju-video u Tempo i u Ideu nisam usao :) EDIT: Ko je video SEX na prvoj slici...? [ Pirossi @ 03.06.2015. 08:10 ] @
ko je video sex na prvoj slici, dugo ga nije imao.
[ ssi @ 03.06.2015. 09:19 ] @
Citat: Pirossi: ko je video sex na prvoj slici, dugo ga nije imao. Ili kako ona poslovica kaze: "Sto je babi milo, to jos se snilo" :) @pisac -> ziveo drug Staljin i svecka revolucija ! [Ovu poruku je menjao ssi dana 03.06.2015. u 10:49 GMT+1] [ branko tod @ 03.06.2015. 12:51 ] @
Nemojte tako, ljudi! Evo dokaza!
Crtaće treba zabraniti zakonom. [ ssi @ 05.06.2015. 17:03 ] @
Jos jedan koji je otkrio zaveru diznija, iluminata i tako tih...
:) Trebalo bi proveriti i oblake generisane HARP-om :) [ pisac @ 05.06.2015. 18:18 ] @
Da ti čika nešto objasni. Ako u crtanom filmu vidiš sliku golih sisa u jednom ili dva frejma, to nije fiktivna "zavera tako tih..", to je realnost u kojoj živiš samo je nisi svestan jer si još jako zelen.
Znaš, zaustaviš crtani i vidiš da je neko ubacio subliminalnu sliku u taj crtani. Da ponovim: Zaustaviš i vidiš. Nema šta da seruckaš o zaverama, vidiš svojim očima, ako imaš oči. [ ssi @ 05.06.2015. 19:24 ] @
Citat: pisac: Da ti čika nešto objasni. Ako u crtanom filmu vidiš sliku golih sisa u jednom ili dva frejma, to nije fiktivna "zavera tako tih..", to je realnost u kojoj živiš samo je nisi svestan jer si još jako zelen. Znaš, zaustaviš crtani i vidiš da je neko ubacio subliminalnu sliku u taj crtani. Da ponovim: Zaustaviš i vidiš. Nema šta da seruckaš o zaverama, vidiš svojim očima, ako imaš oči. A cemu bi to sluzile te sublimalne slike ? [ pisac @ 05.06.2015. 22:27 ] @
Ne znam, pitaj njih, ako budu hteli da ti kažu. U svakom slučaju nije za ništa dobro i plementio.
[ Lacika.1991 @ 05.06.2015. 22:40 ] @
Subliminalne poruke su hrpa najobičnijih gluposti koje su prolazile pre par godina :D još jedna od teorija zavete i gluposti za zaludjivanje dokone mase :D
U doba interneta..hd televizije..i televizora moćnijih od računara pojedinaca..svako ko snimi subliminalnu poruku komforno to stavi na youtube..pa onda pola sveta ispljuje kompaniju pa tužbe....pa bla bla bla...subliminalne poruke koje se svode na znak mc-donaldsa..? :D daj beži bre pisac.. [ pisac @ 05.06.2015. 22:55 ] @
Verovatno ti je slika bila premala, a nisi znao da klikneš na nju, pa ću da je ponovim:
A pošto možda opet nećeš primetiti ništa neobično, evo da ti isečem "poruku" i da te pustim da je tumačiš: [ Lacika.1991 @ 05.06.2015. 23:07 ] @
:D imaš objašnjenja mali milion..od diznijevih crtaća..do same istorije diznija..boga mi crna istorija..i šta ovo treba da utuvi čoveku u glavu? :D diznijeva zjbancija nije to ništa strašno..načitao sam se ja toga..verovao ili ne..mene baš to sve interesuje..ali sumnjam da je neko sisama hteo nešto da nam kaže :D kliknuo sam ja na sliku ne brini..GLUPOSTI! shvataš? pun je internet takvih GLUPOSTI! subliminalne poruke..sise..iluminati..djavoli..koje kakvi znakovi na sve strane..svetske zavere..daj bre
http://www.huffingtonpost.com/...sexual-messages_n_6452666.html evo ti načitaj se gluposti pa mi objasni razlog? :D [ 2012 @ 05.06.2015. 23:58 ] @
Citat: pisac: Da ti čika nešto objasni. Ako u crtanom filmu vidiš sliku golih sisa u jednom ili dva frejma, to nije fiktivna "zavera tako tih..", to je realnost u kojoj živiš samo je nisi svestan jer si još jako zelen. Znaš, zaustaviš crtani i vidiš da je neko ubacio subliminalnu sliku u taj crtani. Da ponovim: Zaustaviš i vidiš. Nema šta da seruckaš o zaverama, vidiš svojim očima, ako imaš oči. A gde mozemo videti taj crtani? ja sam voljan da pogledam taj crtani, da zaustavim i vidim sliku. Da ja to vidim svojim ocima. [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 00:00 ] @
daj nemoj ga napaljivat..vidiš da je otišo do vraga..subliminalne poruke? :D
[ pisac @ 06.06.2015. 00:49 ] @
Citat: Lacika.1991:evo ti načitaj se gluposti pa mi objasni razlog? Pročitao sam, ali da li si ti pročitao šta tamo piše? Tamo piše: jeste ima gola ženska ali to je "greškom" ostalo iz originalnog negativa crtanog filma (?!), jeste ima namerna poruka u oblaku ali nije SEX nego SFX (!?), jeste vidi se pi*ka od ženske u crtanom ali nismo mislili da će neko da zaustavlja frejm (?!) Ej bre, šalješ mi tekst u kome se potvrđuje svaka od subliminalnih poruka, samo se to svodi na zajebanciju, i ti to prihvataš? A šta si mislio da će da kažu? Da neće da kažu: jeste postoji sublimalne poruke jer želimo da nam deca sve ranije stupaju u seksualne odnose i budu sve promiskuitetnija? To hoćeš da pročitaš, pa ćeš onda tek da priznaš da zaista postoje te poruke? Da ti čika nešto objasni. Znaš, postoji grana koja se zove psihologija, i postoje istraživanja koja su vršena na dobrovoljcima, i postoje rezultati koji dokazuju da dotične subliminalne poruke ne dolaze do svesti ali utiču na ponašanje onoga koji je izložen tim porukama i na buđenje želje ka nečemu i razmišljanje o nečemu. Nije to nikakva zajebancija, nego su to namerno ubačene poruke da izazovu efekat koji treba da izazovu. A ti ako ne veruješ u sve to, ja ti ne mogu pomoći. I uzgred, ono sisato stvorenje na slici nije ženska nego đavo(lica). Pogledaj pažljivo prvi donji frejm. Đavo sa sisama. Ima i rogove. Ne šalim se uopšte. [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 00:57 ] @
pisac..ja sam napisao jedan kilometarski post..i obrisao sam sve..i mogu da ti kažem samo ovo..
ti si puko ko petarda. sisati đavo..rano stupanje u sexualne odnose..? tako je..zbog jednog sisatog djavola kojeg je neki verovatno ogorčeni grafičar stavio u crtani..deca postaju ranije sexualno aktivna :D [ pisac @ 06.06.2015. 00:58 ] @
Evo i tvoj "objašnjeni" SFX (specijalni efekti).
Samo još neko da "objasni" kakvi se to specijalni efekti crtaju u crtanom filmu? [ 2012 @ 06.06.2015. 01:00 ] @
Citat: Lacika.1991: daj nemoj ga napaljivat..vidiš da je otišo do vraga..subliminalne poruke? :D Ne napalujem ja Pisca, on je moj drug i brat zar ne vidis da hoce da me probrati i uclani u svoju sektu. Da budem posten i ja sam se ponudio samo kad me ubedi da je u pravu. Medjutim, ovde se ne radi o tome. Ovde je rec o klasicnoj ljubomori. Ja sam ljubomoran na pisca i ostalu decu zasto u njihovim crtacima ima erotike i velikih zenskih sisa, a u mojim crtacima nema. Ja volim da gledam crtace, volim i velike zenske sise, ali u mojim crtacima ih nema. Nije posteno! Ja takodje placam pretplatu, ukljucio sam u svoj paked sve programe za decu, ali golih teta nema. Moram za to da platim ekstra. A njima u jednu pretplatu ubacili i crtace i erotiku. O tome se radi. To je nepravda i diskriminacija prema meni. Kako je Pisac demokrata i zalaze se ravnopravnost, ja trazim da mi pokaze te crtace, a posle ci ja da se zalim Diznilendu. [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:00 ] @
gde ti tu vidiš djavola..meni ovo liči na bika sa sisama.
[ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:02 ] @
Citat: 2012: Citat: Lacika.1991: daj nemoj ga napaljivat..vidiš da je otišo do vraga..subliminalne poruke? :D Ne napalujem ja Pisca, on je moj drug i brat zar ne vidis da hoce da me probrati i uclani u svoju sektu. Da budem posten i ja sam se ponudio samo kad me ubedi da je u pravu. Medjutim, ovde se ne radi o tome. Ovde je rec o klasicnoj ljubomori. Ja sam ljubomoran na pisca i ostalu decu zasto u njihovim crtacima ima erotike i velikih zenskih sisa, a u mojim crtacima nema. Ja volim da gledam crtace, volim i velike zenske sise, ali u mojim crtacima ih nema. Nije posteno! Ja takodje placam pretplatu, ukljucio sam u svoj paked sve programe za decu, ali golih teta nema. Moram za to da platim ekstra. A njima u jednu pretplatu ubacili i crtace i erotiku. O tome se radi. To je nepravda i diskriminacija prema meni. Kako je Pisac demokrata i zalaze se ravnopravnost, ja trazim da mi pokaze te crtace, a posle ci ja da se zalim Diznilendu. Znaš koliko ja subliminalnih poruka imam posle ponoći? pff..ne prestaju..a ne možeš ni prestati gledati..znači deluje..ima tu nešto [ pisac @ 06.06.2015. 01:02 ] @
Citat: Lacika.1991:tako je..zbog jednog sisatog djavola kojeg je neki verovatno ogorčeni grafičar stavio u crtani..deca postaju ranije sexualno aktivna Da je samo jedan, ne bi bilo problema. Nažalost, cela ta Američka kultura je puna takvih skrivenih ili neskrivenih đavola. I nije samo seks problem, problem je cela ta postavka bljuvotina koje dolaze odatle i zbog kojih deca gube kompas i počinju da oponašaju model zla koji im se nudi. Nasilje, droga, sve to dolazi baš odatle i širi se po svetu. Kad budeš imao decu, shvatićeš koliko deca upijaju sve što vide i čuju. Dovoljno je jednom nakratko da vide nešto novo, i to mogu da zapamte zauvek i da oponašaju odmah ili čim im se ukaže prilika. Dečiji mozak i odrastao mozak su nebo i zemlja, ljudi mora da uče nešto a deca to jednostavno usisavaju u sebe. [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:03 ] @
daj šta si navalio na tu ameriku..jesi gledao srpski film? ako nisi pogledaj...
msm čisto da vidiš šta naša deca mogu da gledaju..u domaćoj proizvodnji.. [ pisac @ 06.06.2015. 01:07 ] @
Pa ja rekoh da se širi, jel tako? Šta očekuješ da znači "širi se"?
[ 2012 @ 06.06.2015. 01:14 ] @
@pisac
Nemoj da si sebican i da si sisa, daj da i ja gledam te crtace. Gde mogu da preuzmem ili kupim te crtace. ne ove tvoje montirane sekvence koje montirate ti i tvoji iz sekte, vec izvorni film. Nije valjda da ces opet da izbegavas odgovor? [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:23 ] @
evo ja se malo poigrao na brzinu sa tom slikom gde pisac vidi djavola..obrisao sam ono što mi je višak..ali oko lica i ostalog nisam petljao,ostavio sam samo senke koje su mi zapale za oko..i kako god okrenem..ja vidim lika koji hoće mačem da zakolje neku čudnu kravu :D
[ 2012 @ 06.06.2015. 01:30 ] @
Citat: ja vidim lika koji hoće mačem da zakolje neku čudnu kravu Kakve sada krave? Sada sam apsolutno porazen, Pisac u crtacima ima gole tete sa velikim sisama, tebi su ubacili Milka kravu, verovatno ces dobiti i cokoladu, a kod mene jos nista. Jes da mi je Pisac dao nadu i utehu da se siri i da ce doci i kod mene, ali kada? [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:32 ] @
možda dobijemo mleka i sira :D pa na šta ti liči gornja slika? na djavola ili na milku pred dekapitacijom? :D
[ 2012 @ 06.06.2015. 01:38 ] @
Citat: Lacika.1991: možda dobijemo mleka i sira :D pa na šta ti liči gornja slika? na djavola ili na milku pred dekapitacijom? :D Ovo me podseca na lekarski kod ocnog, kada treba da se proveri ko je daltonista. Otvori lekar oni knjigu sa slikama pa pita sta vidis na slici? [ Lacika.1991 @ 06.06.2015. 01:48 ] @
al pazi..lik koji je radio na tom crtanom..je sam čovek priznao da je to naslovnica od playboya..sam je rekao kako i zašto se to desilo..ne to nije model..nije žena..to je DJAVO!
[ pisac @ 06.06.2015. 02:19 ] @
Još da nam daš tu naslovnicu da vidimo originalnu sliku pa da pričamo zašto ovde liči na kravu, đavola, bika, jarca, šta god
Jelte, a jel rekao zašto je to postavio u crtani film? Zezao se malo, a? [ 2012 @ 06.06.2015. 02:21 ] @
Citat: Lacika.1991: al pazi..lik koji je radio na tom crtanom..je sam čovek priznao da je to naslovnica od playboya..sam je rekao kako i zašto se to desilo..ne to nije model..nije žena..to je DJAVO! isam bas dobar sa gramatikom srpskog jezika, da li zena moze da bude djavo? Zar ne bi trebalo da bude djavolica? Ako je djavo, a ima sise, onda je to nesto mnogo zaj*ebano, ne zelim takve crtace. [ pisac @ 06.06.2015. 02:25 ] @
Citat: all good boys and girls take off your clothes Mada, nisam baš stručnjak za engleski, ali zar ne bi trebalo da kaže "their" a ne "your"? [ 2012 @ 06.06.2015. 02:49 ] @
Citat: pisac: Mada, nisam baš stručnjak za engleski, ali zar ne bi trebalo da kaže "their" a ne "your"? ako je Djavo u pitanju nije niti jedno niti drugo, vec nesto djavolje, sasvim trece. [ pisac @ 06.06.2015. 03:01 ] @
Ma nije đavo nego đavolica, ili je možda neki đavo tranvestit
To je "in" u americi jer tamo ima dosta tih takvih mutanta, odatle se šire po svetu dok ih prati ono đavolje svevideće oko sa vrha piramide. Znaš, to je progres, civilizacija, napredak, ubiti što više ljudi da bi ih bilo što manje jer nam ionako uništavaju planetu [ plus_minus @ 06.06.2015. 03:12 ] @
Bafomet i jeste hermafrodit. Dvopolni organizam. Ima i sise a i falus. Znači, može da bude i muško i žensko. Kako mu/joj ćune. Has many names, can take any form and it doesn't exists.
A to isto, tu takozvanu medicinsko-mutantsku nakazu ili bafometa, satanisti i ostali debili doživljavaju kao samog đavola, satanu, lucifera. Puno ga vole dakle. - Know your enemy - Der Daemon Baphomet [Public domain], by Eliphas Lévi (1810-1875), from Wikimedia Commons [ 2012 @ 06.06.2015. 03:31 ] @
Citat: Ma nije đavo nego đavolica, ili je možda neki đavo tranvestit Moze biti. Ali sta ce ti to, sto se uvek hvatas za nesto naopako? Citat: To je "in" u americi jer tamo ima dosta tih takvih mutanta, odatle se šire po svetu dok ih prati ono đavolje svevideće oko sa vrha piramide. Znaš, to je progres, civilizacija, napredak, ubiti što više ljudi da bi ih bilo što manje jer nam ionako uništavaju planetu Ima tamo svega, to je veliki cirkus, dolaze svakojaki sa svih strana sveta. Inace sto se tice sirenja, nema od toga nista, ne secam se gde sam sreo podatak da manje od 30% amerikanaca ima pasos, tako da od sirenja slobo da ce se nesto mnogo rasiriti. Ima i progresa i svega, nisam bas upucen u broj onih koji trebaju biti ubijeni, ali mislim da o tome ne odlucuje djavo, vec je to ovozemaljski problem. Nego ne rece ti meni gde ja da pogledam te crtace? P.S. da li mozes da me dovedes u vezu sa davolom da vidim da mu prodam neku aplikaciju za kladjenje ili da ga angazujem da mi vrsi prodaju, distribuciju i marketing. Ili nekako da mi organizujes da vama iz sekte prodam neki softver da zaradite nesto para, znam da vam treba za reklamu za borbu protiv vakcina. Da napravimo neki posao, da vidis sta je kapitalizam. [ branko tod @ 08.06.2015. 18:02 ] @
[ 2012 @ 09.06.2015. 02:28 ] @
[ ssi @ 09.06.2015. 20:03 ] @
Citat: branko tod: [ 2012 @ 09.06.2015. 23:52 ] @
@ssi
Nemoj Mileta da zajeebavs, Mile ja stariji covek uhvatice ga srce od ove meksicke (ili latino) djavolice. P.S. mada i ti si zajeeban, gde si ti uocio "trece oko" [ branko tod @ 10.06.2015. 19:35 ] @
Citat: ssi: Đavolska posla, prava đavolica. [ dusanboss @ 14.06.2015. 14:57 ] @
Pitanje za ljude koji veruju u sublimalne poruke i u njhovu efikasnost .
Zar stvarno mislite da ce par skrivenih penisa i sisa imati uticaja na mozak deteta koji je svakodneno izložen muzičkim spotovima onakikvim kakvi su , ostalom sadržaju sa tv-a, internetu gde namerno il slučajno može da vidi svašta , zatim izlaskom iz kuće na ulici može da vidi gomilu raskalašno obučenih tete i da ne dužim spisak je ogroman. Zar stvarno mislite da ce neko da izgubi nevinost sa 13 ili pre umesto sa 15-16 -17 (sto je po meni i normalno) samo zato jer je ka mali-la ,podsvesno video-la kako miki maus drzi ogroman polni organ. :)))) Ma daj te ljudi . Kakve sublimalne poruka, kakva tajna društva (naravno da postoje ali ne vladaju svetom),teorije zavere. zamlaćuju se ljudi time a nevide očigledne zavere i društvaja koja i nisu tajna. [ dusanboss @ 14.06.2015. 15:07 ] @
Što se tiče teme. Dobar deo amerikanaca je izgleda na kraju ipak popio taj ISM. Ipak i tako sigurno bolje žive od većine nacija.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|