Twingo ima neverovatno puno prostora unutra. Plus mu se zadnje sedište pomera, pa tako možeš da napraviš veći gepek kad ti treba. Unutrašnjost kod restilizovanog modela (valjda od 99 pa na dalje) nije ružna (barem meni) i posle nekog vremena se navikneš na tu jednostavnost. Ništa ne krcka, ništa se ne čuje...
Stari modeli su imali neke sitnije probleme koliko sam čuo ali restilizovani ne. Koliko je znam, sva elektronika je više nego pouzdana. U gradu troši sa klimom oko 6.5 litara, a na otvorenom između 5 i 6. Sasvim fino ide. Ja sam ga na autoputu do Grčke vozio skoro konstantno 150km/h. (Napominjem samo da je moj bio u IZUZETNOM stanju)
Jedino što mu zameram je što zna da bude dosta bučan u kabini pri višim obrtajima.
Sve preporuke, meni je to odličan auto!
Ali, ipak vodi računa u kakvom je stanju auto koji uzimaš. Stvarno mislim da sad ispod nekih 3500 ne možeš da kupiš dobrog.
I opet kažem, sva ova iskustva su vezana za moj koji je bio skoro kao nov i kada je kupljen, plaćen je više od ostalih po oglasima. Ja sam sa njim imao problem sa menjačem ali je moj bio automatik (Quickshift) i prilično me je koštala popravka istog.
Tebi, preporučujem manuelnog i nema zime