[ bisergts @ 10.05.2010. 14:40 ] @
Pozdrav svima koji se muvaju po ovim stranicama. Prvi put sam ovde , pa da podelim svoju muku i cujem poneko misljenje i savet. Vectra 2.2 dizel.dec.2002. prvi problem nastaje kad malo duze vozim i vise opterecujem motor(obicno kad idem na more)odjednom se pali servis lampica onaj kljuc,i kao da prestaje da radi turbina .auto ide ne prima gas kao sto bi trebalo.obilazenje je iskljuceno u tim momentima.kad stanem,ugasim ga i ponovo upalim on radi najnormalnije.do ponovnog ponavljanja procedure.rekli su mi da je nesto u vezi sa turbinom ali niko nista konkretno. Drugi problem:crkla mi je servo pumpa.(prestala odjednom da radi i nemoguce je voziti toliki auto bez)stigla mi druga iz inostranstva.Kazu nasi genijalni majstori da ne valja. radi pa ne radi.onda ga jedan tip prikljuci na neke naprave namesti da radi pumpa ali su popaljeni airbag lampice,abs i svasta nesto svetli.koliko sam ga razumeo radi se o modulu iza volana.da li bi se nesto od toga popravilo kad bi promenio taj modul???? Udavio sam pricom...ali ako neko moze da pomogne..bilo bi lepo |