[ fanfon @ 17.05.2010. 15:14 ] @
Citam Blic redovno godinama u nazad i nisam mogao da ne primetim kad god je u pitanju neki tekst o studentima, skolarinama i fakultetima da nigde nema Novog Sada i Zrenjanina. Kad god se povede tema oko upisa studenata svake godine, nabroje se svi univerziteti i fakulteti u Srbiji, a samo ne novosadski. Danasnji tekst u kome neimenovani "uspesni" privrednici i profesori preporucuju buducim studentima gde i sta da studiraju i sta su deficitarna zanimanja je po meni prevrsio meru. Nijedan falultet u Novom Sadu i Zrenjaninu na listi od 25 nabrojanih. Neko ce reci da je slucajnost, ali posto pratim ovakve tekstove vec duze vreme i isto se ponavlja svaki put mogu samo da porucim "nacionalistima" iz Blica da treba da ih je sramota! Evo tekst i uverite se: http://www.blic.rs/Vesti/Tema-...rstvo-i--strani-jezici-na-ceni Zao mi je sto ne mogu pronaci i one ranije tekstove da dam jos par linkova, ali znam sta pisem. Ovo nikako ne moze biti slucajnost svaki put. P.S. Evo tek u ovom trenutku dok sam pisao ovo video sam i komentare citalaca ispod teksta. Procitajte i njih... |