[ Incognito4U @ 20.05.2010. 22:12 ] @
Imam 28 godina i brijem se od 1-2 srednje. Medjutim, raste mi "fazonirana" brada. Naime, brkovi i brada su ok, rastu normalno, ali mi je brada sa strana (obrazi) slabija i jako retka. Zulufa i nema. Genetika nije, svi imaju jaku bradu.

U poslednjih par godina malo sam je ojacao sa strana tako sto sam brijao ovaj jaci deo brade i brkove normalno, a sa strane ostavljao da raste i skracivao parcijalno, na suvo ili sa gelom samo te delove gde rase. Takodje sam ih malo skracivao i makazicama i te dlake su ojacale vremenom.

Sve to jeste pomoglo je ali opet nije to to. Da me nije blam, tacno bih otisao u neki kozmeticki salon i zamolio da mi pod onim njihovim lupama makazicama skracuju te slabe dlake kako bi ojacale. Drugo resenje bilo bi odmetanje u hajduke nekud u planinu i nebrijanje od par meseci, ali vremena za to nemam.

Pitanje je kako ojacati bradu sa strane i kako da postane gusca? Ima li neko predlog?

Samo bez off-ovanja jer onda tema brzo ode u onu stvar.

Razmisljao sam i da kupim neki elektricni brijac sa trimerom pa da onda samo njim skracujem to malo jada sto raste sa strane, i ovo normalno sa brkovima, ali ne znam da li trimer moze da obavi takav posao. Nisam nikad koristio el. brijac, pa prenesiti iskustva.
[ BBS @ 21.05.2010. 04:10 ] @
Možda bi presađivanje stidnih dlaka na lice pomoglo;)
[ Nibble @ 21.05.2010. 04:32 ] @
Zasto na silu zelis biti muskarac?
[ Izvoljski @ 21.05.2010. 06:41 ] @
give up
[ Atos @ 21.05.2010. 07:28 ] @
Lol, pa 99% ljudi ne bi zeleli da imaju nikakve dlake po licu, a ti ih jos i ojacavas?
[ mmix @ 21.05.2010. 07:30 ] @
E da znas, uzmi moju.
[ pisac @ 21.05.2010. 16:34 ] @
Brada se jača tako što se brija žiletom suprotno od smera rasta.

Međutim, šta će ti to u životu? Kome još treba jaka brada?
[ fanfon @ 21.05.2010. 16:41 ] @
Citat:
Incognito4U: Genetika nije, svi imaju jaku bradu.

Za sve postoji prvi put. Tako nastaju mutacije...
[ Odin D. @ 21.05.2010. 18:15 ] @
Trebas piti vise rakije, i jesti redovno slaninu i luk...
[ anakin14 @ 21.05.2010. 18:17 ] @
promeni pol i nece ti trebati brada
[ Incognito4U @ 21.05.2010. 19:04 ] @
Citat:
BBS: Možda bi presađivanje stidnih dlaka na lice pomoglo;)

Probacemo na tebi, ali da se ne stidis.
Citat:
Nibble: Zasto na silu zelis biti muskarac?

Vec sam ti odgovorio ali su obrisali, tako da ti jedino ostaje da ti sam ono pokazem
Citat:
Atos: Lol, pa 99% ljudi ne bi zeleli da imaju nikakve dlake po licu, a ti ih jos i ojacavas?

Nekad zbog putovanja nemam kad da se brijem pa mi poraste normalno brada, samo sa strana retka. Jednostavno mi se ne dopada.
Citat:
pisac: Brada se jača tako što se brija žiletom suprotno od smera rasta.

Međutim, šta će ti to u životu? Kome još treba jaka brada?

Odgovorih gore. A izbrijavanje izbegavam zbog urastanja dlaka.
Citat:
anakin14: promeni pol i nece ti trebati brada

Odgovorio bih ti, ali ce biti izbrisano sigurno. Ajde da formulisem ovako: moju muskost ne mozes ti da probas, ali recimo ako imas zenu, sestru...

P.S. Za admina: ako vec brises moje reakcije, brisi i postove raznih saljivdzija. Tako nece biti potrebno da reagujem na majmune.
[ anakin14 @ 21.05.2010. 19:11 ] @
Citat:
Odgovorio bih ti, ali ce biti izbrisano sigurno. Ajde da formulisem ovako: moju muskost ne mozes ti da probas, ali recimo ako imas zenu, sestru...

imam i cerku, al nijedna nece sa cosavim :D
[ Incognito4U @ 21.05.2010. 19:18 ] @
Citat:
anakin14: imam i cerku, al nijedna nece sa cosavim :D

Haha, sou.

Daleko sam ja od cosavosti...

Haha, odustajem