[ Incognito4U @ 20.05.2010. 22:12 ] @
Imam 28 godina i brijem se od 1-2 srednje. Medjutim, raste mi "fazonirana" brada. Naime, brkovi i brada su ok, rastu normalno, ali mi je brada sa strana (obrazi) slabija i jako retka. Zulufa i nema. Genetika nije, svi imaju jaku bradu. U poslednjih par godina malo sam je ojacao sa strana tako sto sam brijao ovaj jaci deo brade i brkove normalno, a sa strane ostavljao da raste i skracivao parcijalno, na suvo ili sa gelom samo te delove gde rase. Takodje sam ih malo skracivao i makazicama i te dlake su ojacale vremenom. Sve to jeste pomoglo je ali opet nije to to. Da me nije blam, tacno bih otisao u neki kozmeticki salon i zamolio da mi pod onim njihovim lupama makazicama skracuju te slabe dlake kako bi ojacale. Drugo resenje bilo bi odmetanje u hajduke nekud u planinu i nebrijanje od par meseci, ali vremena za to nemam. Pitanje je kako ojacati bradu sa strane i kako da postane gusca? Ima li neko predlog? Samo bez off-ovanja jer onda tema brzo ode u onu stvar. Razmisljao sam i da kupim neki elektricni brijac sa trimerom pa da onda samo njim skracujem to malo jada sto raste sa strane, i ovo normalno sa brkovima, ali ne znam da li trimer moze da obavi takav posao. Nisam nikad koristio el. brijac, pa prenesiti iskustva. |