[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 13:16 ] @
pa ovako, u petak imam taj maturski ispit iz srpskog, a posto za 4 god srednje skole nisam procitao ni 2 lektire to ce biti problem. naravno da sam kao svi ostali prepisivao na pismenima, ali sad nije problem prepisati vec to sto ne znam sta da napisem. imam teme, dobio sam ih ,ali ne znam ni sam sta da radim sa njima. ako neko ima neki predlog gde mogu naci nesto u vezi njih bio bih veoma zahvalan ili ako neko ima vec nesto uradjeno, ma bilo kakva pomoc je dobrodosla. evo tema :

1.Marko Kraljevic u srp. narodnoj kjnizevnosti
2. Negativni junaci u srpskoj knjizevnosti
3. Motiv ljubavi u srp. knjizevnosti
4. Figure djavola u srp. kjnizevnosti
5. Tragicne junakinje u svetskoj knjiz.
6. Problem identiteta u knjiz. XX veka
7." Prošlost je grozan, mutan bezdan ; što u taj sumrak ode,
ne postoji više i nije nikad ni postojalo.
Miloš Crnjanski "
[ Horvat @ 25.05.2010. 13:28 ] @
koje teme :D

"kasno marko na kosovo stize" ;)
[ fade @ 25.05.2010. 13:29 ] @
Ja sam se sa moj maturski iz srpskog pripremao 2 meseca, i onda kada smo trebali da polazemo, bilo nas previse, i nas lepo ubace kod druge profesorke, 90% ocena je bila 2, jer smo svi pisali onim stilom koji smo vezbali sa prvom profesorkom.

Nadji skracene verzije tih knjiga, neki opis, da ih sada citas sve ti je kasno.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 13:34 ] @
pa mi nismo imali nikakve pripreme, prosli petak smo dobili teme, sto najgore nije neko delo pa da ga procitam da je to lako bi ja, al teme su pravo zlo, bas ne znam sta da radim..
[ Isak666 @ 25.05.2010. 13:38 ] @
Pa ne mora svako da polozi ispit ;)

[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 13:40 ] @
opusteno, ja moram..
[ Isak666 @ 25.05.2010. 13:41 ] @
Mnogi su to rekli...
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 13:42 ] @
ali ja to mislim ..
[ Isak666 @ 25.05.2010. 13:43 ] @
Verujem.
[ Java Beograd @ 25.05.2010. 13:45 ] @
Citat:
dzoni.xna: ... posto za 4 god srednje skole nisam procitao ni 2 lektire ...

[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 13:46 ] @
vidi ovako, nisam napisao sve ovo da bi se prozivao sa nekim, vec da bi mi neko pomogao na bilo koji nacin ako uopste moze. a ti ocigledno ne mozes da mi pomognes, tako da su tvoji odgovori apsolutno nepotrebni.
[ Isak666 @ 25.05.2010. 13:52 ] @
Citat:
6. Ne tražite da Vam neko radi domaći zadatak

Ne očekujte da bilo ko obavezno odradi sav posao umesto Vas! Rado ćemo pomoći oko svakog problema u slučaju da Vam "gori pod nogama", pred neki ispit ili posao, ali morate da pokažete na delu da ste u stvari krenuli sa radom i zastali pošto ne znate kako dalje. Ako samo navedete zadatak i specifikacije, u zavisnosti od raspoloženja članova na forumu, možda će se naći neko da odradi kompletan posao, ali pošto to zavisi od entuzijazma samih članova, ne postoji garancija da će se i dogoditi! [ES] posetioci će Vam pomoći da bolje SHVATITE problem sa kojim ste suočeni, ali ponešto morate i sami da uradite!

http://www.elitesecurity.org/o/pravilnik/korisnici/

Citat:
Dzoni.xna:
posto za 4 god srednje skole nisam procitao ni 2 lektire to ce biti problem. naravno da sam kao svi ostali prepisivao na pismenima, ali sad nije problem prepisati vec to sto ne znam sta da napisem.

[ nkrgovic @ 25.05.2010. 13:54 ] @
Citat:
dzoni.xna: vidi ovako, nisam napisao sve ovo da bi se prozivao sa nekim, vec da bi mi neko pomogao na bilo koji nacin ako uopste moze.

Da li si procitao pravila foruma?
Citat:
6. Ne tražite da Vam neko radi domaći zadatak

Ne očekujte da bilo ko obavezno odradi sav posao umesto Vas! Rado ćemo pomoći oko svakog problema u slučaju da Vam "gori pod nogama", pred neki ispit ili posao, ali morate da pokažete na delu da ste u stvari krenuli sa radom i zastali pošto ne znate kako dalje.

Ako to spojis sa tvojim prvim postom:
Citat:
za 4 god srednje skole nisam procitao ni 2 lektire

ne postoji nijedan nacin da ti neko pomogne.

Ja ti iskreno zelim da platis maminim i tatinim parama, da polozis, upises mega-bleju, dobijes uzaludnu diplomu, pa da tek za 10-20 godina, kad ne bude vise bilo mame i tate da pomazu, nego kad budes sam - e onda da udaris dupetom o ledinu.

Em ces jace da zveknes, em ce vise da te boli, em ces bolje da pokapiras zasto je bilo bolje da si stekao neke radne navike na vreme.

Alternativa ti je da se nekako izvuces, dvojku mozes da dobijes ako si iole pismen, uz pomoc nekih sizea i prepricanih lektira (a ocena na maturskom ti ne treba ni za sta), pa da pokapiras zasto je bitno da radis sam i na vreme. Sumnjam da ce se to desiti ali eto - mozda te ovo i osvesti.

P.S. Meni je jako pomoglo citanje dela van lektire. Paralele sa drugom literaturom koju si citao van lektire je dobar nacin da izvuces dobru ocenu, naravno ako si citao druge KNJIGE. Ne racunaju se liste iz kladionice i sportski zurnal. Takodje, dobro vodi racuna o pravopisu, za nepismen rad ces pasti, makar znao dela naizust.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 14:00 ] @
nisam trazio da mi bilo ko napise rad, tako da ne morate da me pogresno citirate, trazio sam pomoc, sami izvucite zakljucak.
[ Hadžihalef @ 25.05.2010. 14:34 ] @
Citat:
dzoni.xna: ali ja to mislim ..

Misliti i k3njati...nije svejedno...
[ fade @ 25.05.2010. 14:36 ] @
Ja bih na tvom mestu odradio tu temu o Marku Kraljevicu, procitaj na wikipediji par clanaka, a sigurno ces naci vise clanaka o njemu nego o ostalim temama.
[ since1986BC @ 25.05.2010. 14:51 ] @
dzoni, sinko bez frke. Ima masa ljudi koji kao i ti niti su citali, niti znaju sta bi pisali. Taj maturski se svede na prepisivanje, bas kao i standardni pismeni iz srpskog jezika.
Sta mislis sto nam je ovako u drzavi? Ali nije tvoje da sada brines o tome.

Procitaj sto god od interpretacija, a moze i kao sto ti je Fade predlozio. Konsultuj se malo sa drugarima, sta su i kako oni napisali/spremili.
Sve najbolje!
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 15:01 ] @
fade i since1986BC , hvala puno na dobrim predlozima :)))
[ Java Beograd @ 25.05.2010. 15:09 ] @
Ajd' što nisi pročitao nijednu lektiru, one su najčešće smor. Ali, jesi li pročitao neku drugu knjigu, uopšte ? ("Maja mala mama" i "Maja na izletu" se ne računaju. Kao ni "Da pukneš od smeha 1, 2, 3, 4, 5, 6) Jesi li čitao na primer "Deca sa stanice ZOO" ili nešto od Kapora ili tako nešto ?
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 15:50 ] @
naravno da jesam, samo me lektire nikad nisu interesovale.
[ fanfon @ 25.05.2010. 15:52 ] @
Kakva je ova danasnja skola pa to je neverovatno! Ja sam dobio temu za maturski rad bar 6 meseci pre odbrane, a ovi danas daju izgleda poslednju nedelju pred odbranu...
[ DaliborP @ 25.05.2010. 16:27 ] @
Sta ste napali klinca, covece koji ste vi streberi.
Nije procitao lektiru, pa sta. Nisam ni ja citao lektiru, citao sam samo ono sto me zanimalo, Jaka stvar, evo upropastilo mi zivot nacisto.
[ burex @ 25.05.2010. 16:58 ] @
Ja sam imao 2 teme o lektiri i 2 slobodne teme, doduše pohađao sam tehničku školu... teme nismo dobijali unapred.
Lično ti preporučujem temu o Marku Kraljeviću, jer na webu imaš gomilu razglabanja o njemu (prvenstveno na Wikipediji) tako da možeš vrlo lako do petka skarabudžiti neki sastav.
[ Wajda.W @ 25.05.2010. 17:23 ] @
Iskreno ne podrzavam te, sam si kriv sto nisi procitao lektire, mnogi ih nismo voleli i bile su nam dosadne pa smo ih ipak procitali, moras nekad i nesto sto te ne zanima da uradis.
Tema pod rednim brojem 7 mi se cini najjednostavnija, jer je u pitanju samo Milos Crnjanski tako da se verovatno misli samo na delo "Seobe" posto sumnjam da ste jos nesto citali od Crnjanskog. Pa procitaj to jedno delo pa napisi nesto.
Inace, ako si dosad prosao sve ove godine bez citanja sto bi ti sad to predstavljalo problem?

Kod mene u srednjoj skoli se nisu ni najavljivale teme za maturski rad...
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 18:34 ] @
opusteno, drugarica mi pise jednu temu, a ja cu napisati ovu o Marku Kraljevicu tako da nema nervoze. Problem je bio u tome sto nisam mogao da nadjem nista na internetu, a i teme su takve da i ne moze da se nadje bilo sta. Pa ne najavljuju se ni kod nas, ali je profesorka bilo dobra da nam kaze..
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 18:37 ] @
Citat:
a i teme su takve da i ne moze da se nadje bilo sta

??? :)

Moze druze da se nadje koliko volis, samo treba imati
bar neki minimum informacija o tome sto trazis :)
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 18:38 ] @
pa video si teme, jel imas neki predlog ? :))
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 18:44 ] @
http://www.google.com/#hl=en&a...c+hero&fp=54466cba1230cb6e

Evo, recimo krenes ovako.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 19:03 ] @
pa to bi bio sjajan pocetak, da su mi potrebni svi tragicni heroji svetske knjizevnosti ukljucujuci hari potera, ali se podrazumeva da se misli na one koji su radjeni kao lektire u srednjoj skoli. tako da se moram drzati trazenja na srpskom, rezultati su blizi onima koji mi trebaju.. u svakom slucaju hvala na pokusaju :))
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 19:37 ] @
sta ima da cita pravilnik, ovaj isprdak X generacije, kad on sam veruje da treba da mu pisemo domaci.

MUPM.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 19:59 ] @
@ Izvoljski mama ti je isprdak tikvane.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 20:07 ] @
.........jedan od tužnih preimera dokle je ova država dogurala......nije klinac(toliko) kriv.......samo se ugledao na okolinu.Godinama gledam kako mi dolaze srednjoškolci na praksu i tužno je kako je svaka generacija zatupljenija i gora od predhodne....i ne radi se tu o krupnim stvarima nego se vidi da im hvale one elementarne stvari.........jad i čemer..
[ vidan kv @ 25.05.2010. 20:09 ] @
Citat:
dzoni.xna: @ Izvoljski mama ti je isprdak tikvane.
.......elementarna kultura.......i takav nekom sutra da bude autoritet....
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:12 ] @
sta ce ti lektira klinac ? Idi negde na splav, zivi brzo...
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:13 ] @
@vidan kv - a njegov komentar nisi citirao?
tuzan primer si ti koji komentarises ono u sta se ne razumes, trazio sam pomoc ti ocigledno ne mozes da mi je pruzis, tako da si apsolutno nepotreban... produzi do sledece teme.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:15 ] @
@ Izvoljski- nisam ti trazio zivotne savete, nisi zanimljiv. mogu ja tebi da dam koji, posto ti je zivot ocigledno veoma jadan i dosadan cim smaras druge po forumima.
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:17 ] @
pa da, Karlesusin recnik. Bolje slusaj tupane nas starije da nesto naucis.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:20 ] @
prvo postani pismen pa me uci nesto, ja sam zavrsio gimnaziju ti ocigledno nisi. Ako pocinjes pricu o starijima, i o tome u kakvom je stanju drzava, osobe kao sto ste ti i onaj tupan su doveli drzavu u ovakvo stanje, vrati se u skolu.
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:23 ] @
sto se brukas ? Places tu kao seka Persica ne mozes da napises jedan sastav ? Videcemo dokle ces ti dovesti drzavu.
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 20:27 ] @
Ok, sad vec moze u Recycle ovo, preteraste.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:27 ] @
Ja placem? Ako trazim pomoc to nije jadno. Nisam trazio da mi neko napise rad, vec predloge, ali posto ne znas da citas, oprastam ti. Dalje nego ti, idi radi na semaforima peri soferke, doprineces usponu drzave, ovako si beskoristan.
[ noreniou @ 25.05.2010. 20:29 ] @
Zavrsio si gimnaziju a nisi procitao 2 knjige.
Kakve veze ima stanje u drzavi sa tvojim ne citanjem knjiga ?
Sa gimnazijom nisi postigao nista u zivotu, tek te ceka fax i profilisanje znanja
a sa trenutnim stavom najverovatnije ce biti neki mega/singidudlum, platis i ne mislim, a sto ce znanje biti suplje nema veze jer ces imati diplomu faxa, cecu i karleusu i uzivancija.
Nacin izrazavanja kojim se gadjas na ovom mestu nije primeran tako da ces najverovatnije
veoma brzo da popijes ban a onda trazi pomoc/sazaljenje na drugom mestu.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 20:31 ] @
.......ma jok simpa mi je ovo mudance.....sad je on neki mangup,prej....o profesorku na maturskom......vidim da dovoljno znanja imaš da možeš da proceniš ko se u šta razume
Citat:
Izvoljski: sto se brukas ? Places tu kao seka Persica ne mozes da napises jedan sastav ? Videcemo dokle ces ti dovesti drzavu.
.......ha,ha,ha......sutra će da šljaka na poslu pa će opet po forumima da traži pomoć ......seka Persa....hahahah
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:32 ] @
pomoc sam nasao, stanje drzave su drugo poceli da pominju, necu na privatni vec na drzavni, karleusu i cecu ne slusam. Za one koji su kulturni prema meni i ja sam prema njima. Niko ne moze da mi stavlja nesto do znanja ako nije upravu. Procitaj celu temu pa se javi.
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:32 ] @
ja sam soferke prao u tvojim godinama, a ti ces u mojim.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:33 ] @
vidane, ti radis u autoservisu? ahaaam, uredu sve mi je jasno. dovidjenja.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:34 ] @
izvoljski- optimista, praces ti nesto drugo.
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:41 ] @
vidane zaposli seka Persicu u autoservisu da zabavlja musterije dok cekaju.
[ Isak666 @ 25.05.2010. 20:42 ] @
Sklanjajte ovoga sto trazi da mu neko gugla par pisaca, pa mozda to i da spoji ili jos bolje
Citat:
ili ako neko ima vec nesto uradjeno
.

[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:44 ] @
i sta je tu problem isac, ne smem da pitam sta ? kad tebi bude trebala pomoc da bog da ti niko ne pomogao, i sve te gledali kako se patis. vidim ti si neki pobozan covek, 666?
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 20:45 ] @
Isaku smo napisali vec 4 rada kada mu je trebalo, ali
ti nemas 666 u imenu i zato te se niko ne boji pa nasli da te zezaju.
[ Count Zero @ 25.05.2010. 20:46 ] @
I bre, modovi zablesili u Evroviziju, pa ne brišu ovo
Citat:
Ok, sad vec moze u Recycle ovo, preteraste.

ma kakav recycle: shift+delete odma'; šteta što si ostavio modovanje na em
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 20:48 ] @
.
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 20:51 ] @
- Taaataa, taataa, zaebavaju me na ES-u!
- Na cemu?
- Na ES-u...
- Znaci em te nosam, em te izlazu dodatnom stresu...
[ Flo33 @ 25.05.2010. 20:51 ] @
Tehnički gledano još nisi završio gimnaziju, a i taj perač prozora kojem se smeješ zna bar nešto da radi.
[ Isak666 @ 25.05.2010. 20:51 ] @
Evo ti nesto na temu Proslost je mutan bezdan bla bla -

Citat:

Tema: PONOSNO SMO POKOLJENJE NASIH PREDAKA

Za vreme rimskog carstva nasi preci su izumrli. Oni su imali lik na danasnjeg majmuna Nasi preci su ziveli jos u mlade kameno doba. Oni nisu imali kuce nego su ziveli po pecinama, u sumi. Nisu mogli da
hodaju hranili su se korom od drveta. Nekoliko godina kasnije oni su vec poceli da hodaju na zemlji zatim su poceli da govore. Oni nisu znali da govore a nekoliko godina kasnije oni su poceli da govore ali prvo su poceli pismenim putem da se sporazumevaju pa tek onda da govore. Oni su se borili da slobode nasu zemlju. Oni su u ratu bili veoma snazni jer su bili brzi od ostalih. Oni su ucestvovali u mnogim nasim borbama. Kada se zavrsila borba oni su poceli da hodaju na zemlju. Posle te borbe oni su se malo usavrsili. I danas su postali ljudi nisu vise ono sto su bili.
Danas ljudi lepse zive nego sto su ziveli nasi preci.

Sa originala prepisao:
Bozidar M. Zonjic
7.4.1977. god.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:52 ] @
po 15i put nisam trazio da mi iko napise rad, vec predlog, posto ovo je forum jel da? Ali vi ocigledno ne znate da forum sluzi da bi ljudi komunicirali i iznosili svoja misljenja, sigurno mislite da je to mesto da stavite svoj pakostan komentar i samo odmognete drugima. Samo napred ljudi.

@ izvoljski- ti si neki smesan decko, ae pali, ti nemas zivot.
[ nkrgovic @ 25.05.2010. 20:54 ] @
Ako stvarno citas, a samo ne citas lektiru koja ti je glupa (a ima je za izvoz, ove teme su odraz poremecenog uma neke klasicne sociopatske profesorke) ne brini i koristi moj originalni savet: Koristi to. Pravi paralele izmedju drugih knjiga. Kapor, Hese, Kundera... to ti moze samo povecati ocenu.

Mada mislim da si propustio dosta dobrih knjiga u 3. i 4. godini. Vrednih citanja. Ima ih vise od 2, koliko se ja secam...

Da, za tragicne heroine obavezno nadji Kunderinu kritiku Ane Karenjine. Covek je nobelovac, ne mogu da ti ni matore profanke kazu nista ako ga citiras, a kritika je ODLICNA :).
[ Hadžihalef @ 25.05.2010. 20:54 ] @
Evo ti pa nauči kako se to radi:

http://www.youtube.com/watch?v=qSTfFtCrVxI&feature=related
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:55 ] @
@Flo33 tehnicki gledano nisam te nista pitao.

hvala isac i na tome, ali vec sam nasao sta cu da napisem.
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 20:55 ] @
- Taaata, taaataaa, zaebavaju me nas ES-uuuu....
- Na cemu?
- Na ES-u!
- Pa kad nisi iz bukvara citao "Kesu Milesu, kesu Desu i kesu Agnesu".

(izvini dzoni, mora malo sale)
[ vidan kv @ 25.05.2010. 20:56 ] @
Citat:
dzoni.xna: vidane, ti radis u autoservisu? ahaaam, uredu sve mi je jasno. dovidjenja.
........ne,grešiš sinko,ja sa VLASNIK autoservisa a to su malčice različite kategorije.......
Citat:
Izvoljski: vidane zaposli seka Persicu u autoservisu da zabavlja musterije dok cekaju.
....ma jok,imao sa i ovakvih blentova.....dovede ih tatica za ruku pa računa da ja ispravljam ono što su oni zaj...i.....ne može taj ni kod vulkanizera da radi.I tamo mu treba znanje engleskog da bi montirao gume.......evo mu jednog starog hita http://www.youtube.com/watch?v=pbFWuhp1kp4
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:56 ] @
@ nkrgorovic hvala puno!
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 20:58 ] @
@ vidan - ma velik si mi ti vlasnik, sa sve caps lock-om
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 21:02 ] @
Citat:
Mada mislim da si propustio dosta dobrih knjiga u 3. i 4. godini. Vrednih citanja. Ima ih vise od 2, koliko se ja secam...

ovaj krgovic nije normalan. Pa on kad kaze da je citao dve knjige to ti na jeziku danasnjih hominoida znaci:

prelistavajuci Skandal i pokusavajuci da vidim stidne dlacice na fotki Mega Mire iza mene su dve streberke jedna drugoj citale skracenu verziju Ane Karenjine i idiota i to jos kupljenu na buvljaku.

Mislio sam vidane da ga zaposlis ko Bruno ladyboya.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 21:03 ] @
...........doduše i ti si veliki gimnazijalac.........pročitao si dve knjige........ili ti je i to čiatao neko drugi pa su ti prepričali?
[ Flo33 @ 25.05.2010. 21:04 ] @
Pa.. Tehnički gledano jesi. Kao što si rekao ovo je forum, postavio si pitanje forumu, i meni, kao članu foruma.

Evo sad ću i da ti pomognem. Daj svakom ukućaninu po knjigu, neka pročita svako svoj deo, pa neka ti prepriča. Ili još bolje iscepaj svakome po nekoliko poglavlja.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 21:27 ] @
Iscepam ja svima vama po jedan samar. Aj sad svi na spavanje, mozda sutra naucite nesto o kulturi. Svi ste mi vi neka internet mafija i mnogo ste mi opasni po forumima. Zato se i prepucavate sa mnom , jer je od vas zivot digao ruke, ostacete vecno jadni i bedni, i sto je najgore uvek cete biti nule od ljudi. Pozdrav svima vama ocajnicima.
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 21:31 ] @
Citat:
i sto je najgore uvek cete biti nula od coveka.

treba: uvek cete biti nule od ljudi !
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 21:35 ] @
Moja greska, ispravljeno.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 21:38 ] @
.......... ma ajde de,šta si se rasrdio..........gledaj to sa malo vedrije strane....samo pokušavamo da ti ukažemo gde si pogrešio....i gde još uvek grešiš....da probudimo u tebi inat,i prkos.....sad tek da dobiješ motivaciju i koliko odmah sedi i grej stolicu.....sačuvaj ovaj post i za 10-ak godina kad odbraniš doktorsku disertaciju iz književnosti slobodno dođi na ovo isto mesto.......nažalost,mi ćemo ostati jadni,bedni ali će nam srca biti puna jer smo makar jedan mladi život otrgli iz tog ponora koji se naziva tupavost..............sem ako ti mislim ne želiš da ostaneš tupav.......
[ burex @ 25.05.2010. 21:38 ] @
Citat:
Iscepam ja svima vama po jedan samar. Aj sad svi na spavanje, mozda sutra naucite nesto o kulturi. Svi ste mi vi neka internet mafija i mnogo ste mi opasni po forumima. Zato se i prepucavate sa mnom , jer je od vas zivot digao ruke, ostacete vecno jadni i bedni, i sto je najgore uvek cete biti nula od coveka. Pozdrav svima vama ocajnicima.

Biće mi žao što pristupam ovakvom scheiss trolovanju, ali ipak - ti si taj koji si se prvi pohvalio o nepročitanim lektirama i tražio okrunjeno, stoga nemaš baš pravo da nazivaš druge bednicima od kojih je život digao ruke. Da sam na tvom mestu i da mi gori pod nogama, pognuo bi glavu i prihvatio da sam usr'o motku i da se nisam na vreme spremio za poslednju proveru znanja u srednjoj školi. Nema šta da se braniš, proveo si čitavo poslepodne na svađi na forumu a za to vreme si mogao spremiti sasvim OK sastav, a siguran sam da imaš nešto materijala ovde (makar naškrabanog) da bi ti prisutni pomogli koliko mogu, ali moraš da naučiš da internet nije tvoj razred ili tvoja drugarica pa da ti urade nešto eto "tek tako" od nularice.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 21:39 ] @
Citat:
dzoni.xna: Moja greska, ispravljeno.
.........vidiš da već daje rezultate......a? jel da da nije teško?....dobro je,stigao si u zadnjem trenutku.....
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 21:46 ] @
Kad sam pokrenuo ovu temu, nisam trazio lekciju o zivotu i tome kako sam ja usrao motku. Moj zivot je moja stvar, na temu su trebali da odgovore oni koji su imali sta da napisu vezano za istu. Meni ne bi bilo prvi put da pomognem nekome na forumu ali uvek ce biti onih koji se prave pametni sto ocigledno nisu jer da jesu ne bi gubili vreme svadjajuci se sa dosta mladjom osobom. Neki od vas imaju decu, ocigledno vam i nisu toliko vazna cim toliko vremena provodite sa mnom ovde, toliko o vasim savetima, hocete jos malo da me ucite o zivotu ?
[ Horvat @ 25.05.2010. 21:53 ] @
Citat:
dzoni.xna:. Moj zivot je moja stvar

tvoj sastav, tvoja stvar

zdravo

---
sta se desava sa moderacijom na ludoj zoni??
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 21:57 ] @
ma ne brini odustao sam ja odavno od toga da ce mi vas predlog pomoci. zdravo.
[ vidan kv @ 25.05.2010. 21:59 ] @
........eeee,i javi kako je bilo na ispitu.....da znamo jesmo li pomomogli.......
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 22:02 ] @
vazi,vazi necu zaboraviti. :))
[ Srđan Pavlović @ 25.05.2010. 22:03 ] @
Ta uzmi bre onu temu o proslosti,
to ne mora biti vezano za delo Crnjanskog,
to je jedna misao iz dela koju bi tvoj sastav
trebao da elaborira...

Znaci ke*jas nesto zestoko, dobices valjda neku dvojku.

Bar malo pravopis ponovi, ako si i tu slab, da te ne obore bar zbog toga.
[ dzoni.xna @ 25.05.2010. 22:05 ] @
Pisacu o Marku Kraljevicu, nasao sam dosta o njemu, jos samo da sklopim. A i drugarica mi pise u tragicnim junakinjama, pa sta mi padne od tih tema. Nadam se da hocu :)))
[ Izvoljski @ 25.05.2010. 22:08 ] @
ali fakat je kako nam je unisteno skolstvo, a 90% su krivi roditelji koji deci sve tolerisu i tuku se sa nastavnicima. Posto smo kao narod pod sedativima jako dobra stvar je sto smo imali Slobu, on dodje kao neki sveopsti izgovor. Jbt, mislim da ni 1955. nisu tako kleli i kukali zbog Hitlera.

Ako se nastavi ovaj trend i tempo za nekih 10 godina ako svet bude jos postojao teme na pismenom bi mogle biti:

1. Gde ste sada misevi ?
2. Ša saje ?
3. Neko vozi BMW, a neko ide na fakultet
4. Tatu mi je unistio Milosevic
5. Tatoo ili pirsing zar je bitno
6. Kokain u vazduhu
[ Flo33 @ 25.05.2010. 22:11 ] @
Pazi Izvoljski, ako prethodnih 50 godina nisu menjali teme, ne vidim što bi za 10?
[ pajaja @ 25.05.2010. 22:18 ] @
http://www.elitemadzone.org/o/pravilnik/korisnici