[ Bojan Basic @ 17.01.2004. 23:35 ] @
<[BOT]ExYu> [BiH]Sejtancic banovan zbog reklame <[BOT]ExYu> Added 80.54.42.20 to the ban list <becar> davve <[BiH]Sejtancic> zbog kakve reklame sam ja banovan <[BiH]Sejtancic> Private message from [BOT]ExYu: Ban zbog reklame - <[BOT]ExYu> [BiH]Sejtancic banovan zbog reklame - <[BOT]ExYu> Added 80.54.42.20 to the ban list <[BiH]Sejtancic> daj objasni mi kakve reklame <[BiH]Sejtancic> ovo nije fer <[BiH]Sejtancic> banujes me bezveze <[BiH]Sejtancic> niti sma sta reklamiro niti nista <xbokix18> macbeth <[BiH]Sejtancic> UltraMuzikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <[BiH]Sejtancic> de reci ovom BOT ExYu <[BiH]Sejtancic> nek mi kaze <[BiH]Sejtancic> zbog kakve sam reklame banovan <[BiH]Sejtancic> sta sam ja to reklamiro <[BiH]BAd-Spider> @Ultramuzika JESI LI GOTOV LR <<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <[BOT]ExYu> Tarzan83 was banned as they were looking for 07 The Rape Of The World mp3! <[BOT]ExYu> Added 82.255.13.147 to the ban list <[BiH]Sejtancic> BOT ExYuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <[BiH]Sejtancic> zasto si me banovo ba <[BiH]Sejtancic> koje reklame <[@]Mejisa> sta ti mislis, da ce ti on progovoriti???? <MARSONIJA> Jeli me ko cuje? <[BiH]Sejtancic> sta ja znam <[BiH]Sejtancic> nerazumim se ja u ovo puno <MARSONIJA> haaaaalo <[BiH]Sejtancic> nego sta sam to ja reklamiro <[BiH]Sejtancic> jel iko od mene vidio kakvu reklamu <[@]Mejisa> ne znam ja sta si reklamiro i dali si uopste, mozda si pisao neki link na privatu <[@]Mejisa> a (BOT) je masina <[BiH]Sejtancic> aha <[@]Mejisa> :-) <[BiH]Sejtancic> dabogda on banovo koga treba <[BiH]Sejtancic> a ne mene |