[ Ivan Dimkovic @ 28.05.2010. 14:27 ] @
Upisite...

http://www.msm.edu.rs/index-en.php

I garantovano vam je mesto u VIP lozi :)
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 14:30 ] @
Q: Do you give certificates and are you accredited?
A: Each attendee of the Mokra Gora School of Management gets a Certificate of completion. Belgrade Chamber of Commerce and Serbian Association of Managers have recognised the importance of this project and by the end of 2011 we will be connected with all similar organisations in Europe.

Jel su uskladjeni sa Bolonjom... "Certificate of completion" :)))
[ Slobodan Miskovic @ 28.05.2010. 14:34 ] @
Ko hoce da zivi na drzavnoj sisi neka u Mokroj Gori u skoli visi.
[ Isak666 @ 28.05.2010. 14:38 ] @
Ma to su samo neki treninzi, zato sertifikati.

10 x vikend = 49 000 din.
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 14:39 ] @
Aha, onda:

Za buduce uspesne leminge, imamo Mokrogorske treninge.
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 14:40 ] @
Kad klikneš na "srpski ", sve na latinici. Razočarali su me. Zna li Kusta za to?
[ Ivan Dimkovic @ 28.05.2010. 14:40 ] @
Elem...

[ Horvat @ 28.05.2010. 14:41 ] @
wtf, nije dosta sto su kusturici dali da zaposedne taru (i drzavno vlasnistvo i da udje na privatna vlasnistva), jos su mu dali i da otvori "skolu"?:S:S

vic godine:
Citat:
Poslednje ali ne i najmanje važno, domaćin MŠM Emir Kusturica je najbolji promoter vrednosti koje MŠM afirmiše: GLOBALNO ZNANJE, DOMAĆE ISKUSTVO, MADE IN SERBIA.

[ Isak666 @ 28.05.2010. 14:46 ] @
Togo ima na tone.
Skole za unapredjivanje vestina ili "unapredjivanje vestina". Zavisi od predavaca.

Malo te posalje firma da slusas kako da slusas i razumes potrebe svojih saradnika ;)

Nije ni Kusturica lud, kad vec ima to brdo. Danju predavanja, uvece krkanje, svi sretni.
Kusta dobije lovu, predavaci honorar, polaznici sertifikat :)
[ Horvat @ 28.05.2010. 14:48 ] @
^^malo je previse 500 eura za dvodnevni smestaj i parce wc papira
[ Isak666 @ 28.05.2010. 14:49 ] @
Kako za koga ;)

Za predavace nije.

Mada, ovo nije skupo 10 viken(a)da za 49 tisuca, obzirom na druge treninge.
Mada, nemam pojma sta mu je program, ni ciljna grupa, ni predavaci. Ne da mi se da citam kustotvorine :)
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 14:50 ] @
Pa ko je prasetina, kvalitetno vino i kvalitetan kajmak... ne mora da bude previse :)
[ Ivan Dimkovic @ 28.05.2010. 14:51 ] @
Da znas... zvuci kao dobar paket - kajmak i prasetina ga izvlace :)
[ Horvat @ 28.05.2010. 14:53 ] @
je l' ovo olja beckovic??

"a vo je bio OVOLIIIKII"
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 14:57 ] @
Jeste, izgleda:

"Cekajte gospodjo, cas jos nije gotov... samo jos da
objasnim anti-gravitacioni korpuskularni sistem vodjenja
srpskih firmi, ne brinite, prasetina i kajmak vas cekaju."

A ovaj drugi:

"Ljudi molim vas! Ali molim vas... dajte jos malo paznje... pa nije se jos ni o'ladilo!"
[ Horvat @ 28.05.2010. 15:01 ] @
kako su inspirativne fotke :D:D

"porez se mora placati?!"

"sto nisam popio i onu drugu rakiju"

"je l' to...veverica?"
[ sasa022 @ 28.05.2010. 15:30 ] @
Citat:
Kad klikneš na "srpski ", sve na latinici. Razočarali su me. Zna li Kusta za to?

Zalutalo je i malo cirilice

[ burex @ 28.05.2010. 15:45 ] @
Dajte bre... čovek sa najviše vlasti u Srbiji, pored svih ovih problema što imamo u državi ide da svečano poseti OVO go*no!? Što ne rešite da na npr. mom faksu ne cure sranya po zidovima čim padne malo više kiše ili ne daj bože da WC nema izgled ala Ibarska Magistrala, a kamo li da dobijemo jednu jedinu robotsku ruku koja nije iz 1985!? Svi crkli dabogda i nosite se sa menaĐerima i primenjenim poslovnim psiholozima dok vam oni ne ostanu jedini "stručnjaci" u ovoj nesretnoj banana državi! HRRRRRRRRK - PLJUV, bagro!

(i još se ljudi pitaju šta imamo protiv privatnih fakulteta...)

Edit: Ovi ih kao "podržavaju" - http://www.clds.org.rs/newsite/naslovna.html (Center for liberal-democratic studies...ugh)
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 16:11 ] @

A znamo da prasići i nisu nešto kad se olade, pa drugovi i drugarice, da skratimo...
A sad svako po svoju diplomu...
Mile će servira prasići u diplome.

Uh, sad sam pretar´o, al ponelo me, ko da ova lopovska g. ne z.
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 16:22 ] @
Tema diplomskog za vas diplomirane memadžere elektronike: " Kako naručiti stik sa Ibeja ", a vi sa bankarstva da pišete kako to platiti kreditnom karticom: " Načini elektronskog plaćaja putem bankarskog posredništva stika kupljenog na Ibeju ".
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 16:37 ] @

A sada reč ima prvi polaznik našeg univerziteta, koji je odmah po okončanju svojih studija postao generalni menadžer nigerijskih pirata.
[ dr.pametnjakovic @ 28.05.2010. 16:51 ] @
Dobar turisticki potez za one koji bi da razgledaju prirodu! ionako su tu samo zbog toga...
[ Ivan Dimkovic @ 28.05.2010. 17:04 ] @
Ja mislim da je jedini razlog dobra pragnjetina i kajmak.

Ovi "kursevi" su idealan izgovor za placanje odzderavanja i odmora od strane firme za ljude na upravljackim pozicijama :)

[ Java Beograd @ 28.05.2010. 17:07 ] @
Verujem da literatura kursa ("udžbenici") može da se sklepa koristeći fraze sa sajta: http://www.erikandanna.com/Humor/bullshit_generator.htm
[ Isak666 @ 28.05.2010. 17:17 ] @
Meni su interesantniji kursevi za motivaciju zaposlenih u velikim korporacijama.

I LOVE THIS COMPANY!! YEAH!!!

Kad bi poslovni psiholozi imali crkvu - ^^ ovako bi to izgledalo.

Oh. Pa oni to vec imaju

:)
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 18:02 ] @
@Java - hahah, ovaj BS-generator je zakon
[ Onaj @ 28.05.2010. 19:00 ] @
Olja Bećković predaje? Da neće da podučava kako se kaže padež sad?

[ Pirossi @ 28.05.2010. 19:33 ] @

[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 19:45 ] @
Ahahahaha, kralj
[ Shadowed @ 28.05.2010. 19:57 ] @
They definitely do have potential :]
[ Pirossi @ 28.05.2010. 20:07 ] @
potencijal pršti na sve strane

[ Isak666 @ 28.05.2010. 20:14 ] @
^^

Sjajno :D
[ vladd @ 28.05.2010. 20:41 ] @
A koliko semestara ima skola...da nije 7+1

Poz
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 20:52 ] @

Microgorska Škola Managementa

[Ovu poruku je menjao žutokljunac dana 28.05.2010. u 22:07 GMT+1]
[ Horvat @ 28.05.2010. 21:08 ] @
evo par brzinskih

[ maliradojca @ 28.05.2010. 21:10 ] @
Pirossi odlican si!

Sajt im je radio verovatno neki pripravnik u Greenfishu, tako mi deluje. Veliki minus od mene.

Ali sta je vas problem kod ove skole? Nisam procitao negativne komentare o kvalitetu od strane forumasa ovde.
Dakle, niko nije bio tamo, ali vas to ne sprecava ka *enjate.
[ Horvat @ 28.05.2010. 21:12 ] @
problem je cija je "skola" i lokacija "skole" ;)

@vladd,ima 2 dana ;)
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 21:19 ] @
@maliradojica

Aj' kad prodjes tu skolu ti nas onda objektivno izvesti :-)

Mada, pouceni iskustvom i snabdeveni sposobnoscu baratanja elementarnom logikom - tesko da ce to biti potrebno :)
[ mmix @ 28.05.2010. 21:24 ] @
Znas sta, ovo je sprdnja ali bar pise da dobijes beskorisni certificate of completion, ja bih ovo podveo pod "edukativni turizam za nazovi menadzere iz javnih preduzeca". Veci problem ove zemlje su zapravo falsh univerziteti koji se kite zvucnim ivy leage imenima i odrzavaju neku nastavu i obecavaju diplome a na kraju polaznicima podele certificate of completion, 0 kredita, 0 diploma, -debele pare. Pokusavam da ubedim ortaka koji se opekao na to da dodje ovde i isprica, ali sad jos uvek juri advokate sa kolegama da vide sta moze sudski da se uradi, ako ista.

[ maliradojca @ 28.05.2010. 21:28 ] @
Ja bi isao u tu skolu, stvarno. Ne u samo u tu konkretno, nego i u bilo koju drugu koja se bavi modenim poslovanjem.
Ako pretpostavimo da su kursevi kvalitetni, verujem da je bas potrebno da ih dobar deo srpskih menadjera pohadja, da ne budemo potpuno paorska nacija.
I posto ne znam kvalitet kurseva, zaista ne mogu da kazem bilo sta o kvalitetu, nemam ni predstavu. Dajte neki parametar kojim se vodite u kritici.
Mada sa druge strane, Kusta(antiglobalizam) mi nikako ne ide uz menadjment, potpuno je nespojivo.
[ Horvat @ 28.05.2010. 21:29 ] @
@mmix mozes reci na koji tacno "fakultet" mislis (ili skolu sta je vec)
moze i na pp, jako me zanima
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2010. 21:31 ] @
Citat:
verujem da je bas potrebno da ih dobar deo srpskih menadjera pohadja, da ne budemo potpuno paorska nacija.

Ja mislim da mi imamo vec pun *rac tih "menadjera",
sva sreca pa da je vise tih kako kazes - "paora", koji
znaju da zasucu rukave i zapravo nesto i naprave.
[ Horvat @ 28.05.2010. 21:32 ] @
sta je "menadjer" bolji od paora??
[ Ivan Dimkovic @ 28.05.2010. 21:41 ] @
Citat:

verujem da je bas potrebno da ih dobar deo srpskih menadjera pohadja, da ne budemo potpuno paorska nacija.

Tesko da je Srbija "paorska" nacija - skoro svaki Srbin bi da bude menaDJer, sto pravi bum tih instant skolica samo pokazuje - reklo bi se da na jednog "paora" dolazi 10 "menadjera" :)

A da je skola idiotizam tj. samo najobicniji paket aranzman za prikriven odmor za povlascene iz javnih preduzeca, pa dovoljno je to da je u nekoj mokroj gori... sta, u mokroj gori ce da zive neka vodeca imena iz moderne teorije menadzmenta i da drze kurseve u nekim kusturicinim stracarama?

Hm da... bice to novi London School of Economics :)
[ burex @ 28.05.2010. 21:42 ] @
Vi ste samo ljubomorni

[ maliradojca @ 28.05.2010. 21:47 ] @
Ne mora paorska, moze i stocarska zemlja. Tu mislim na cinjenicu da je pre 100 godina ogromna vecina ljudi u Srbij bila seosko stanovnistvo.

Mozda nije bolji menadjer od paora, ali svakako menadjeri u Srbiji treba ljudski da uce o vodjenju firme. Kakvi su direktori i radnici, takve su i firme.

edit: Ne mislim da je ova skola dobra,verovatno je losa, cim tu vidim politicare sa sve Deda Mrazom. Ali mislim da je potrebno da u Srbiji bude vise skola(makar i kurs-skola) koje ce da obrazuju moderne kadrove.
[ burex @ 28.05.2010. 21:54 ] @
^
Većina "menaĐera" koje sam upoznao ne znaju da teraju guske, a kamo li da vode firmu. Džabe ti zvanje "menadžer" kada nemaš pojma šta vodiš i kako vodiš, a i sama reč je opširno ime koje može da znači svašta... zato mi se i ne sviđaju te škole koje baziraju svoje ime isključivo na jednom popularnom izrazu za kojeg se vezuje odelo, kravata, mobilni, auto i dosta para.
[ Isak666 @ 28.05.2010. 22:02 ] @
To nije skola za menadzera, kako sam ja skontao, nego samo jos jedna agencija za primenjenu psihologiju koja nudi odredjeni upgrade (na kojem novou zavisi od predavaca) za odredjene oblasti.

Los menadzer ostaje los, dobar moze postati bolji.
Ali oni nisu skola za skolovanje menadzera, nego za doskolavanje.

BAr sam ja tako skontao, jer nisam sve citao.
Meni je smesno jer je to Kustrurica. Sve je on. Reziser, hotelijer, politicar, dekan.
[ žutokljunac @ 28.05.2010. 22:24 ] @

Najuspešniji polaznik. Danas zaposlen u USA, New York, New York.
[ maliradojca @ 28.05.2010. 23:13 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic:
A da je skola idiotizam tj. samo najobicniji paket aranzman za prikriven odmor za povlascene iz javnih preduzeca, pa dovoljno je to da je u nekoj mokroj gori...

Koliko znam, nije neobicno da se seminari odrzavaju u prirodi. Npr. skup pravnika Srbije na Kopaoniku. Ambijent je takav da mogu ljudi da se opuste, nece valjda da bude seminar na Dorcolu.
[ burex @ 28.05.2010. 23:47 ] @
OK, i reci mi sada zašto je bitno da se u nekoj nebitnoj "školi" koja nije još ni izgradila reputaciju pojavi najviši činovnik jedne države, naročito dok je ovolika kriza i dok ima mnoge druge probleme da rešava? Šta ga sprečava da ode u obilazak nekih univerziteta ili fakulteta po Srbiji?
[ Ivan Dimkovic @ 29.05.2010. 00:09 ] @
Citat:
maliradojca
Koliko znam, nije neobicno da se seminari odrzavaju u prirodi. Npr. skup pravnika Srbije na Kopaoniku. Ambijent je takav da mogu ljudi da se opuste, nece valjda da bude seminar na Dorcolu.

Da li pricamo o SKOLI ili o nekim brzim seminarima?

Ako pricamo o seminarima, mogu da ih drze i na marsu naravno, samo je njihova bitnost prilicno mala. Ti quickie "menadzerski seminari" su ono u najboljem slucaju sitna korist za vezbanje a primarni cilj im je vise rekreativno zabavne prirode o firminom trosku.

Ako pricamo o nekom ozbiljnom menadzerskom kursu - tipa MBA, onda je stvar "malo" drugacija.
[ BluesRocker @ 29.05.2010. 00:13 ] @
Citat:
maliradojca: Ne mora paorska, moze i stocarska zemlja. Tu mislim na cinjenicu da je pre 100 godina ogromna vecina ljudi u Srbij bila seosko stanovnistvo.
Mozda nije bolji menadjer od paora, ali svakako menadjeri u Srbiji treba ljudski da uce o vodjenju firme. Kakvi su direktori i radnici, takve su i firme.

Dok nije bilo "menadjera", a kad su većina ljudi bili poljoprivrednici, imali smo najveći izvoz svinja i šljiva u Evropi. Očigledno da su ti seljaci bili mnogo bolji menadžeri od ovih "menadjera". Ovi samo umeju da zajme pare, rasprodaju dedovinu i troše nezarađeno.
[ maliradojca @ 29.05.2010. 00:32 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Da li pricamo o SKOLI ili o nekim brzim seminarima?

Kustina institucija se zove skola, ali vidis valjda da je to organizacija koja odrzava kurseve i seminare, i dobijes diplomu o prisustvovanju seminaru.
Citat:
burex: OK, i reci mi sada zašto je bitno da se u nekoj nebitnoj "školi" koja nije još ni izgradila reputaciju pojavi najviši činovnik jedne države, naročito dok je ovolika kriza i dok ima mnoge druge probleme da rešava? Šta ga sprečava da ode u obilazak nekih univerziteta ili fakulteta po Srbiji?

Odkuda ja znam njihove motive,verovatno zamajavaju narod. Ja sam i rekao da cim vidim politicare na slikama odmah mi je sumnjiv kvalitet sadrzaja, tu samo jos fali Boris da odradi svoj foto sesn.
Citat:
BluesRocker: Dok nije bilo "menadjera", a kad su većina ljudi bili poljoprivrednici, imali smo najveći izvoz svinja i šljiva u Evropi. Očigledno da su ti seljaci bili mnogo bolji menadžeri od ovih "menadjera". Ovi samo umeju da zajme pare, rasprodaju dedovinu i troše nezarađeno.

Lepo je sto su tada seljaci bili snalazljivi. Ali kada govorimo o danasnjim srpskim menadzerima (sefovima, direktorima, funkcionerima ili kakogod) cinjenica je da imaju rupe u znanju, jer bi inace i privredni ambijent, koji i oni oblikuju, bio kvalitetniji, te iz tog razloga je potrebno da se "menadjeri" malo uce zanatu.
[ Izvoljski @ 29.05.2010. 08:53 ] @
pazi tek sad sam primetio !

Inace nemojte biti sigurni da neko sa Maktrom gorom prodje bolje nego neko sa harvardom ! Danas se vise nista ne zna.
[ žutokljunac @ 29.05.2010. 08:55 ] @
Kako im je prevarantski urađen plan, odnosno ponuda. Kobejagi su se orijentisali na seminare i cena je oko 500€, a imaju za još veće ovce HR Akademiju, i to je 1600€. http://www.msm.edu.rs/print/2010/MSM_brosura_web18.pdf
Koji je ovo šou od vaćarenja. Nijedan dobar menadžer i uspešan čovek nije budala pa da misli da će tu nešto da nauči. Može samo da upozna svoje kolege, ali ni to ne može jer se oni vrhunski već znaju. Što nisu ko ljudi napisali: vruće jagnjeće i praseća + šopska sa mladim sirom + ladno pivo + čist vazduh + Kusta u dinarskoj protivrednosti.
[ Isak666 @ 29.05.2010. 08:59 ] @
Za treninge tog tipa to je obicna cena.
Cak su i jeftiniji.
[ Izvoljski @ 29.05.2010. 09:00 ] @
heh, pa svaki studij mendzmenta je koncipiran prevarantski, tj da se digne lova.

Kad bi smo analizirali, sta znaci menadzment videli bi smo da je oksimoron da neko posle faksa krene da se bavi menadzmentom ?! To su eventualno mogli titogorci dok im je mentor bio ziv i malo posle i nikad vise. Da bi ste uopste dosli do rukovodece pozicije vi treba puno toga da prodjete u struci. To zna svako sa 5mg mozga.

MBA je zapravo prava stvar za ljude koji stupaju na rukovodece polozaje da se onda malo i teoretski upoznaju s menadzmentom koji naravno jeste nauka i umetnost.
[ žutokljunac @ 29.05.2010. 09:19 ] @
Al´si tu opterećen Titoistima. U svakoj temi ne propuštaš da ih pljucneš. Pa jeste, samo što oni nisu bili budale, i nisu organizovali zezanje na Kopaoniku, Mokroj Gori i sličnim planinama, već ko ljudi na moru, i za normalne pare, a i nisu to nazivali školom, akademijom, već pravim imenom. Ovi danas su 5x veći prevaranti. Kad ti kažem. ;)
[ ventura @ 29.05.2010. 09:34 ] @
To što su ovi silni fakulteti napravili sprdačinu sa zvanjem menadžera, tako što će još malo i baba sera postati "menadžer za toaletni prostor"...

A biti menadžer (uspešan) nije nimalo naivno... I prilično je teško naći nekoga ko zna znanje, jer nije samo znanje u pitanju, čovek mora da se i rodi sa nekim osobinama koje su ti potrebne za taj posao...
[ Izvoljski @ 29.05.2010. 09:43 ] @
Citat:
A biti menadžer (uspešan) nije nimalo naivno...

a jos je naivnije pomisliti da se to moze nauciti na fakultetu sa 19 godina. Nazalost, to nije moguce.
[ Isak666 @ 29.05.2010. 09:50 ] @
Pa ni jedan posao ne moze da se nauci samo na fakultetu.
Tu dobijes nesto teorije, nesto manje prakse -ako imas srece- a posle kad se zaposlis peces zanat.

U vecini poslova sad treba se konstantno doskolovavati, te zato postoji gomila treninga, kurseva iz raznih oblasti za razne oblasti.
Ali to je samo neki mali upgrade, koji nista ne znaci ako nemas neku osnovu u iskustvu ili formalnom obrazovanju.
[ tdusko @ 29.05.2010. 10:02 ] @
Citat:
ventura: To što su ovi silni fakulteti napravili sprdačinu sa zvanjem menadžera, tako što će još malo i baba sera postati "menadžer za toaletni prostor"...

A biti menadžer (uspešan) nije nimalo naivno... I prilično je teško naći nekoga ko zna znanje, jer nije samo znanje u pitanju, čovek mora da se i rodi sa nekim osobinama koje su ti potrebne za taj posao...

Pa Srbija je najbolji primer. Ni vise skola za menadzment ni goreg menadzmenta po firmama. Sve sami deletanti. Sestra moja radi treninge i drzi predavanja po celoj Srbiji menadzerima i kaze da je to skandal, a najjaci su oni sto sto su na menadzerskim pozicijama ostali jos od 90-ih i navikli na pragnjice.
[ Onaj @ 29.05.2010. 14:59 ] @
Ovaj Kusturica ga bas pretera i sve mi se cini da ce odgovarati pred zakonom za razne mucke (izmedju ostalog i za "pozajmicu" lokomotive iz zeleznickog muzeja)...
[ mist @ 29.05.2010. 20:50 ] @
@maliradojica:

pa prijatelju, sta ti je cudno sto je Kusta "antiglobalista" i ima skolu menadzmenta? Pa taj covek samo gleda kako ce gde da mazne nesto. On je i religiju promenio i dupe bi dao samo za kintu. Danas izigrava Che Gevaru, a sutra drzi skolu menadzmenta. Nije li to sjajno. Nego mene tu cudi kako ovaj narod i pored sve ociglednosti kakav je to ljigavi prevarant i dalje to trpi i kuje ga u zvezde.

@Onaj:

Odgovarace malo sutra, kao i svi ostali.

Lesli E. zeljno cekam da cujem tebe sta mislis o ovome.

Btw, kako je jedna nesertifikovana institucija dobila edu.rs domen? Gde su ovi nasi drugari iz RNIDS-a? Sta imaju oni da kazu na tu temu?

Ali ako je za Kustu napravicemo celu novu klasu domena ako treba. :)

edit: greska, nije ac.rs nego edu.rs

[Ovu poruku je menjao mist dana 29.05.2010. u 22:13 GMT+1]
[ Onaj @ 29.05.2010. 21:05 ] @
Citat:
mist
Ali ako je za Kustu napravicemo celu novu klasu domena ako treba. :)

Moze kur.rs (od Kusturica). Pa bi bilo npr: menadzment.kur.rs
[ Pirossi @ 29.05.2010. 21:16 ] @
Citat:
mist:
Lesli E. zeljno cekam da cujem tebe sta mislis o ovome.

ja ću da mu budem PR:
Lesli misli kako su svi na Mokroj Gori zaumna gologuzija koja je digla nogu kad je čula za menađment.
[ mist @ 29.05.2010. 21:21 ] @
Malo bisera iz FAQ-a:

Citat:

Koji je najbolji put do MŠM i koliko on traje?
Do MŠM vam treba četiri sata vožnje Ibarskom magistralom (Ljig, Milanovac, Čačak, Užice, Mokra Gora) ili preko Valjeva. Uz put ima pristojnih restorana u kojima možete da se odmorite. Za grupe je moguće organizovati prevoz autobusom. Takođe je moguć transport helikopterom.

Otkud znaju da treba cetiri sata voznje Ibarskom magistralom? Pa naravno, pretpostavlja se da svi polaznici zive i rade u Beogradu. Odakle bi inace? Mozda nekome treba pola sata ako je iz Uzica. Ali neeeee, ko bi iz Uzica uopste pomislio da moze da pohadja ovu skolu. A kad nekoliko nas ovde prica da u Srbiji postoji samo Beograd, vi se ostali smejete.

Citat:

Zašto se zove Mokrogorska Škola Menadžmenta i zašto se nalazi na Mokroj Gori?
<<-- snip -->>
Poslednje ali ne i najmanje važno, domaćin MŠM Emir Kusturica je najbolji promoter vrednosti koje MŠM afirmiše: GLOBALNO ZNANJE, DOMAĆE ISKUSTVO, MADE IN SERBIA.

Eto odgovora kako nas domacin antiglobalista afirmise i sta afirmise. Sinergija, bato. Ili sizofrenija. Podeljena licnost bogteyebo.
[ zorg @ 29.05.2010. 22:19 ] @
[ mist @ 29.05.2010. 22:21 ] @
@zorg: ROFL, u made my day
[ Ivan Dimkovic @ 29.05.2010. 22:26 ] @
Citat:
mist
Gde su ovi nasi drugari iz RNIDS-a? Sta imaju oni da kazu na tu temu?

Mislim da se oni i kusta jako dobro razumeju... govore istim jezikom, evrovskim :)
[ Srđan Pavlović @ 29.05.2010. 22:28 ] @
Predlazem da ove (odlicne) stripove stavljate u temu
sa stripovima (jedna od topovanih tema "Strip 8", a
ovde samo link do stripa tamo :)

Cisto da nam svi ti stripovi budu u jednoj kolekciji (temi) :)

POzz :)
[ žutokljunac @ 29.05.2010. 22:46 ] @
Citat:
mist:Ali neeeee, ko bi iz Uzica uopste pomislio da moze da pohadja ovu skolu.

Ljudi znaju da u Užicu ima malo budala koji će za praseće da daju 500€. A ono za 1600€ ti umotaju da poneseš kući.
[ Onaj @ 29.05.2010. 23:35 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Mislim da se oni i kusta jako dobro razumeju... govore istim jezikom, evrovskim :)

Kusta je uvek umeo da se dogovori sa gancima.
[ maliradojca @ 10.06.2010. 22:18 ] @
http://www.msm.edu.rs/
Dimkovicu, ovi prave seminare. Pogledaj ko ce sve da ucestuje.
Mislim da si se prerano dao u pljuvacinu.
[ the_tosic @ 10.06.2010. 22:26 ] @

khm... kad je bal nek' je sa premijerom :)
[ Ivan Dimkovic @ 10.06.2010. 22:32 ] @
Citat:
maliradojcahttp://www.msm.edu.rs/
Dimkovicu, ovi prave seminare. Pogledaj ko ce sve da ucestuje.
Mislim da si se prerano dao u pljuvacinu.

Ne slazem se. Sa ovakvom listom predavaca - definitivno stoji ono iz naslova teme :-)))