[ PECONIJE @ 28.06.2010. 11:50 ] @
Pali se lampica za dijagnostiku i svetli bez prestanka jedan period (dve nedelje) i iz cista mira se ugasi,kroz izvesno vreme se upali ali prodje period od nekoliko dana.Samo da napomenem da imam ugradjen plin sekvent landi. Gas sam ugradio mesec dana nakon kupovine auta a lampica mi se pre ugradnje nije palila.Oterao sam u fiatov servis na dijagnostiku(kad sam upalio auto da krenem lampica se ugasila),na dijagnostici su mi rekli da ima greska zapisana da nije dobro ubrizgavanje u prvom cilindru i da nisu sigurni da li je zbog plina nastala greska. Nakon par dana lampica mi se ponovo upalila.Radio sam dijagnostiku sa fiatecu scan 2.1 dok je lampica svetlila i greska je bila sledeća p1171-dtv self learn parameter.Greska je izbrisana i nije se palila neko vreme pa se ponovo upalila i opet na dijagnostici pokaze isto.Majstor sto je ugradio plin kaze da ako plin nije dobro nastelovan lampica se odmah pali i ne moze da da u jednom cilindru bude dobra smesa a u drugom ne.Mene najvise interesuje na kom principu se pali lampica?Kada lampica svetli da li je je greska prisutna ili nije? Interesuje me zasto se posle nekog vremena ugasi? |