[ MatezYU @ 28.06.2010. 14:22 ] @
Slucajno sam odvalio retrovizor sa soferice. Cime mogu da zalepim nazad? Cuo sam da super lepar izaziva neku hemijsku reakciju i razara staklo |
[ MatezYU @ 28.06.2010. 14:22 ] @
[ Java Beograd @ 28.06.2010. 14:32 ] @
Super lepak ne razara staklo, ali nećeš njime ništa ljudski zalepiti. Potraži dvokomponenentni epoksi lepak. Prodaje se najčešće u pakovanju koje zapravi čine dva spojena plastična šprica. To će definitnvno i trajno da zalepi sve.
[ ctrl alt del @ 28.06.2010. 14:46 ] @
Viđao sam svojevremeno specijalne lepkove za tu namenu u vrlo malim tubicama, mislim da su koštali oko 3-4€. Potraži u opremljenijim radnjama sa auto delovima i kozmetikom.
[ bakara @ 28.06.2010. 15:29 ] @
Postoje specijalni lepkovi bas za lepljenje retrovizora, ima ih po radnjama sa auto opremom.
[ grozda_88 @ 28.06.2010. 17:06 ] @
E imao sam i ja problema s tim, isprobao sve zivo i super i expres i kakav sve ne lepak i razne silikone....... ali dzaba.....
Odem lepo kod prijatelja koji radi u glass servisu i resi mi problem. :D Lepak je dvokomponentni marke Lock Tite, bas za te namene. Ima zut i plav deo, zuti deo je valjda namazao na staklo a plavi na plocicu koja nosi retrovizor. Zalepi se trakom da odstoji 24h i problem resen. Sad mozes da ga vuces, secas, cimas........ on i dalje stoji. -Znaci mora da se izvadi plocica iz retrovizora (ja to nisam znao da se vadi) Lepak mislim da je dosta skup, mozda je ipak bolja varijanta da odes do nekog servisa koji to radi, das 200din i to je to. POZDRAV Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|