[ 93 Stefan @ 13.07.2010. 19:29 ] @
| Ćao svima...
Kad radim bilo koju vežbu za stomak, bilo da se mrdaju noge ili trup, uvek čujem neko krckanje otprilike kod bešike (gde su krsna i trtična kost). I to ne prilikom onog težeg dela (kad se naprežu stomačni mišići) nego kad se vraćam u onaj prvobitni, opušteni položaj.
Može li neko, molim vas, da mi kaže šta je u pitanju? Da li treba da idem kod lekara da me pregleda, ili je to normalno krckanje koji se čuje i kod nekih kada razgibavaju zglobove? Da li da prestanem da potpuno radim te vežbe jer se to čuje kod svakog ponavljanja ili...? |
[ quality @ 13.07.2010. 20:05 ] @
To se javlja usled nepravilnog polozaja tela kod izvodjenja vezbi, to ti kazem iz iskustva, imao sam takav problem i kad me covek uputio kako da radim pravilno od tada nemam problema sa tim. Dakle bitno je da tokom celog pokreta bude fokus na stomacnim misicima i da nikako ne prebacujes tezinu na kicmu i ledja.
[ 93 Stefan @ 13.07.2010. 20:12 ] @
Hvala puno!!! Ne znaš koje olakšanje, mislio sam da mi nešto okoštava ili nešto još gore... :)))
[ Bata @ 17.07.2010. 00:23 ] @
Nemoj odmah odbacivati mogućnost da ti se stvarno razvija neko strano telo , ili degeneriše postojeće,
te da ćeš umreti, jednog dana.
[ Aleksandar Đokić @ 17.07.2010. 02:10 ] @
i zagrej se pre radjenja bilo kakvih vezbi
[ Face_Of_God @ 30.07.2010. 08:49 ] @
Slažem se sa quality...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.