[ sodomac @ 30.07.2010. 02:40 ] @
[ sodomac @ 30.07.2010. 02:40 ] @
[ Lavlja_Jazbina @ 25.01.2019. 20:04 ] @
[ Lavlja_Jazbina @ 25.01.2019. 20:05 ] @
[ Java Beograd @ 25.01.2019. 20:49 ] @
Pino Silvestre aftershave
Bazooka žvake Žvake u obliku cigareta ! Sumnjam da bi neko ko to nije video provalio na jednoj od ovih slika Kiki žvake / bombone Filter Jugoslavija - to je pušio moj ćale. Kako je samo bio van sebe kad je tih cigareta nestalo iz trafika Stripoteka - prava umetnost stripa! I to kakva! Kosili - ne štipa oči kao neki obični "Brezov šampon" [ Bojan Basic @ 25.01.2019. 21:51 ] @
@Java:
„Kiki“, „Stripoteka“ i „kosili“ postoje i danas. [ dusanboss @ 26.01.2019. 03:58 ] @
Da li se sećate kakve su pljeskavice bile po kioscima u to vreme? Ja se sećem da ih je u Vršcu bilo 2-3 možda i da je kvalitet sigurno bi bolji nego danas (do duše danas su pljeskavice veće alo ... .
Jel može neko sa boljim sećanjem na taj period da iznese svoje vidjenje stvari? Danas u VŠ ima 10 -15 Fast Food mesta gde se može kupiti pljeskavica i gde god da je kupiš svuda je manje-više ili potpono ista. Navodno postoji neki zakon koj zabranjuje Fast food restoranima da prave svoje mleveno meso tako da svi kupuju od jednog istog proizvodjača (nabavljača, trgovca ... šta je već) "leskovčanina" koji im svima prodaje neku ...smesu nalik tome što bi trebalo da bude za male pare. (Mislim da je oko 250 din za kg na veće. One kobasice najgore kostaju bar 450 ) Restorani još uvek mogu da prave svoje pljeskavice i ćevape ipak primetio sam da se mnogi opredeljuju za prvu opciju. Ne znam gde više da pojedem dobru pljeskavicu u Vršcu?!? Ako mi neko prosledi dobru informaciju, častiću i njega jednu. [ looker-on @ 26.01.2019. 05:07 ] @
Citat: dusanboss: Da li se sećate kakve su pljeskavice bile po kioscima u to vreme? U koje vreme? Rekao bi da ti imaš dvadesetak i kusur godina tako da moje i tvoje vreme nisu isto kao a i gradovi. U moje vreme, u mladosti, odlične pljeskavice su se pravile na više mesta u Beogradu. Ja sam voleo da idem u Zemun kod bata Spirketa. Ne znam sigurno ali pretpostavljam da je ukus bio drugačiji jer se tada svinjama nisu davali hormoni i još po neki dodaci brzog rasta. Ranije je meso bilo ukusnije i to je to. Sećam se kada sam prvi put 70-tih ušao u McDonald, sve mi je bilo neukusno u odnosu na naš ukus. Ma sve je upropašćeno. U mom detinjstvu je žuta lubenica bila normalna pojava a danas su sve neki hibridi. Tako je sa svim voćem i povrćem. Em hibridi em natopljeni hemijom. Zamisli tek čime hrane svinje? [ dejanet @ 26.01.2019. 06:16 ] @
@dusanboss
Zar nema mesare sa usluznim pecenjem, gde mozes da pojedes normalnu pljesku, cevape ili kobaju. [ Branimir Maksimovic @ 26.01.2019. 06:27 ] @
Ja se secam onih kioska drzavnih sa virslama. Pljesku i cevape sam jeo u kafani, da bilo je jeftino pogotovo za stranca, nismo imali sistem kao sad na Kubi.
[ Whitewater @ 26.01.2019. 07:15 ] @
meni se cini da i pino silestre jos ima. Sta vise juce sam ga kupio. Hahaha...
[ Branimir Maksimovic @ 26.01.2019. 07:24 ] @
Ja se secam kad smo pili dzin zezali smo se da pijemo pino silvestre ;p
[ ineve74 @ 26.01.2019. 07:27 ] @
https://en.wikipedia.org/wiki/Drina_(cigarette)
Ja se secam kad smo kupovali danhil cigarete i kolinus zvake da nas ne osete kuci. [ Bradzorf012 @ 26.01.2019. 17:54 ] @
PEZ boNbone.
[ CandyMan @ 26.01.2019. 18:28 ] @
Plavi Denim, zelena Malizia...
Crtani Tarzan nedeljom uveče. Dinastija. Džeremaja strip u Zabavniku (npr. epizoda sa meksičkim indijancima Meskalerosima) i naučno-fantastična priča na dve strane. Marlboro meko pakovanje, sarajevska Drina i ultimate - Lucky Strike meko pakovanje... Pino Silvestre :) ali i Brion - jedini losion koji gori, to je stavljao posle brijanja samo ko ima m.da. Bibita - prvi sok u plastičnoj flaši. @dusanboss - pozdrav zemljak, nije do kioska nego do mesa. Ne znam kakvo ti je iskustvo sa grožđebalskim pljeskama. [ ineve74 @ 26.01.2019. 18:59 ] @
Ko se seca meda u plasticnoj tubi
Cokoladice zivotinjsko carstvo [ ademare @ 26.01.2019. 19:47 ] @
Ljudi o cemu vi pricate ?
https://www.idea.rs/online/#!/...4708/brion-losion-78-ml-dahlia Brion jos postoji , i isti je kao nekada ! Moj matori ga i dalje koristi https://www.idea.rs/online/#!/products/60002059/pez-8-5g PEZ takodje . Mozda ne bas u svakom selu [ Bradzorf012 @ 26.01.2019. 20:02 ] @
Dalas.
[ vladd @ 26.01.2019. 22:24 ] @
Ja bih se radje setio Bonance
[ niki212 @ 27.01.2019. 21:38 ] @
[ Bradzorf012 @ 27.01.2019. 21:53 ] @
Ljudi, da li ste svesni da je i ovo što linkuje niki sada već istorija, prošlost? Tek sad shvatam.
[ vladd @ 28.01.2019. 09:25 ] @
Da Bradzorfe, nekada smo bili deca, nekima dalja nekima bliza proslost
[ dusanboss @ 28.01.2019. 10:42 ] @
Citat: looker-on: Citat: dusanboss: Da li se sećate kakve su pljeskavice bile po kioscima u to vreme? U koje vreme? Rekao bi da ti imaš dvadesetak i kusur godina tako da moje i tvoje vreme nisu isto kao a i gradovi. U moje vreme, u mladosti, odlične pljeskavice su se pravile na više mesta u Beogradu. Ja sam voleo da idem u Zemun kod bata Spirketa. Ne znam sigurno ali pretpostavljam da je ukus bio drugačiji jer se tada svinjama nisu davali hormoni i još po neki dodaci brzog rasta. Ranije je meso bilo ukusnije i to je to. Sećam se kada sam prvi put 70-tih ušao u McDonald, sve mi je bilo neukusno u odnosu na naš ukus. Ma sve je upropašćeno. U mom detinjstvu je žuta lubenica bila normalna pojava a danas su sve neki hibridi. Tako je sa svim voćem i povrćem. Em hibridi em natopljeni hemijom. Zamisli tek čime hrane svinje? Pričam o Vršcu s kraja 80ih. Koliko me sećanje služi bilo je par kioska gde si mogao da pojedeš pljeskavicu. Daleko manji broj nego danas. Ne verujem da je do svinjetine. U ostalom od čiste svinjetine se ne može napraviti dobra pljeskavice (osim ako neko ne voli baš taj ukus) [ dusanboss @ 28.01.2019. 10:44 ] @
Citat: ademare: Ljudi o cemu vi pricate ? https://www.idea.rs/online/#!/...4708/brion-losion-78-ml-dahlia Brion jos postoji , i isti je kao nekada ! Moj matori ga i dalje koristi ;) I moj isto. Mada ga ranije nije koristio :) [ dusanboss @ 28.01.2019. 10:49 ] @
Citat: dejanet: @dusanboss Zar nema mesare sa usluznim pecenjem, gde mozes da pojedes normalnu pljesku, cevape ili kobaju. U pravu si, zaboravio sam na njih. Mada su u Vš i oni počeli da fušerišu. Retke su mesare koje prodaju dobru smesu za ćevape. Sa uslužnim pečenjam ili bez. Moja omiljena je zatvorena. :( [ bakara @ 28.01.2019. 12:54 ] @
Ala ste poceli da preterujete...
Danas nema meso kao nekad, nema cevapa i pljeskavica, mekdonald vam ne valja... vala mekdonalov cheesburger i bigmac je apsolutno isti kao 1991. samo se ambalaza promenila... A ja brion i dalje ponekad koristim, takodje i soleu, i pino silvestre (sve to ima da se kupi) I zivotinjsko carstvo cokolada... narocito ti yu i exyu proizvodi oni se svi proizvode po jos uvek istim receptima. [ Branimir Maksimovic @ 28.01.2019. 13:22 ] @
E pokvarili su pomfrit primetno u mac-u. Inace coca - cola im je ona sto piju amerikanci.
[ Bradzorf012 @ 28.01.2019. 16:17 ] @
Taj otrov izbegavam kad god mogu, a nije da je nisam tamanio.
[ eeestablishment @ 28.01.2019. 17:23 ] @
Citat: CandyMan: .......................Džeremaja strip u Zabavniku .................. Obavezno sam kupovao STRIP ART kad je u njemu bio Dzeremaja ili STRIPOTEKU kad je Aster Blistok [ dusanboss @ 29.01.2019. 21:56 ] @
Hmm zanimljivo. Veliki sam fan naučne fantastike ipak stripovi su me nekako izmakli. Vrema kada sam čitao stripove (dosta mlad, oko nekih 10 god) je vereme (barem gde sam ja živeo) kad su se stripvi uglavnom razmenjivali, pozajmljivali na čitanje (ponekad i na neodredjeno, vema dugo vreme ), a ponekad bi neko čak i kupio poneki strip. .
Nešto se ne sećam da sem naleteo na neku naučnu fantastiku ako izuzmemo "Star Wars". Najbliže žanru je možda bio "Dylan Dog" koji je više horor. Inače moj omiljeni strip je bio "Miste No". [ gilopile @ 30.01.2019. 01:57 ] @
Prica se da je Bradzorf012 jednom dobio 100 slicica na poklape :)
EE, to su bila vremena. Ukenjalo ga Guzicar [ član @ 30.01.2019. 07:19 ] @
Glie, majketi, nemas pametnija posla nego da u 3 ujutru mislis Brazdorfu?! :)
nego, sto se teme tice... bila je pre nekih 6-7 god. izlozba "Ziveo zivot" koja je kruzila bivsom SFRJ. bile su postavke prosecnog stana iz tog doba, skole, kafane, prodavnice, kako se radilo, kako su se ljudi oblacili, kako se putovalo, deo o sportu, o muzici tog doba, prosecan vozni park, biosop, itd. mogle su da se pojedu virsle iz "crvenog kioska" i popije BIP-pivo :) posetio sam kada je bila u BG i iako nisam bas simpatizer tog vremena, niti sam neko ko je previse nostalgican, ne mogu da kazem da mi nije bilo drago da se setim nekih stvari iz detinjstva koje sam tamo video. bio je najavljen i "nastavak" izlozbe, ali koliko znam nije se izrealizovalo. postoji neki sajt koji ne radi i ima stranica na FB pod tim imenom (ziveo zivot) pa ko je propustio moze da pogleda. nesto slicno sam posetio nedavno u Pragu... muzej komunizma (preporuka za svakoga ko se nadje u Pragu i ima par sati slobodno), stim sto su oni ceo taj period prikazali i kroz one stvari koje su takodje u svim komunistickim zemljama obelezile period od WW2 do '90ih (otimacina, namesteni sudski procesi, ubistva neistomisljenika, represija, progon, kolonizacije, itd.), dok je "Ziveo zivot" sve to prestavio kao neko romanticno i srecno doba, sto je diskutabilo da li je bas za sve bilo tako... ali ne bih da idem u offtopic i politizujem temu, iako dezurne forumske komunjare samo cekaju da neko nesto kaze protiv tog doba pa da pocnu sa Titom i svojim vlaznim snovima! [ MajorFatal @ 30.01.2019. 20:30 ] @
Pošto si ti već treći koji spominje nekada čuveni "modularni kiosk" ovo je priča koja stoji iza njega: http://balkans.aljazeera.net/v...pravio-legendarni-crveni-kiosk a ako ste baš toliko nostalgični ima u krugu Kliničkog centra onaj jedan viršlomobil koji je isto crven i napravljen po sličnim principima, a možete i da ga iznajmite za svoje zabave...
[ eeestablishment @ 31.01.2019. 18:18 ] @
Citat: ............Nedugo zatim sam otišao na operaciju, uspešno sam odstranio deo mozga zadužen za sport..................... U Nedelju vece ( na ponedeljak ) pogledaj Super Bowl 2019: New England Patriots vs. Los Angeles Rams najveci sportski spektakl danasnjice i mozda ti se vrati zelja za gledanjem . Te davne 1980 sam ( u Tivtu , preko satelitske ) prvi put odgledao utakmicu ovoga tipa i od tada za mene ne postoji drugi sport . ( pa taman imali i 100 djokovica . . . ) [ Lavlja_Jazbina @ 31.01.2019. 21:33 ] @
Citat: najveci sportski spektakl danasnjice Mozda za tebe.Po meni ne postoji gluplji segment sporta,ako se moze nazvati taj majmunluk u oklopu. [ dusanboss @ 31.01.2019. 22:01 ] @
Mislim da vas dovojicu zabole za pomenuti sport već je u pitanju ime i poreklo sporta. Američki fudbal! Ovaj ga voli što je Američki, drugi ga mrzi što je Američki. Verujem da ni jedan od njih ne zna pravila igre. Al aj. Da se ista igra zove Ruski fudbal bilo bi obrnuto.
Nego da se vartimo na temu. Vidim da se u ovim jugonostalgičnim temama obavezno provlače one plastične sandale (ko god da ih je pravio). Mislim da to može da nedostaje samo nekome ko je potpuno zaboravio kako je bilo nositi iste. Naravno nosili bi ih leti kada su temperature uglavnom oko 30°C. Ubrzo bi se noga oznojila tako da bi najobičnije kretanje postalo otežano usled klizanja noge svuda po sandali. Naravno deca obično vole da se kreću malo življe pa čak i da (vidi čuda) potrče ... Sve to je totalno nemoguće u pomenutoj obući. Evo baš dok kucam ovo setih se da su te sandale imale običaj da se zarotiraju za 180° i pored kajša tako da bi djon došao sa starne ili čak na gornju stranu stopala. Jedna od stvari koja mi uopšte ne dostaje iz tog vremena. Ne znam zašto su ih ljudi toliko kupovali. Verovatno zbog cene ili zato što decu niki ništa nije pitao tad. [ eeestablishment @ 31.01.2019. 23:08 ] @
Citat: Lavlja_Jazbina: Citat: najveci sportski spektakl danasnjice Mozda za tebe.Po meni ne postoji gluplji segment sporta,ako se moze nazvati taj majmunluk u oklopu. Hmmmm, ajde da manemo tebe i mene , da vidimo sta kaze vasceli svet . Ako te ne mrzi progooglaj i vidi sta kazu ankete i zvanicna statistika . Evo ja cu ti reci a ti proveri ako zelis . . . . . . . . od 10 najgledanijih svetskih sportskih prenosa 9 mesta drze prenosi SUPERBOWL utakmica a jedno mesto u toj skupini zauzeo je prenos otvaranja olimpijade ( ne mogu da se setim god ) i to gle cuda bas u pomenutoj Americi . Citat: ........................Verujem da ni jedan od njih ne zna pravila igre. ............. Da se kladimo ? , zahvaljujuci SK i ekipi odlicnih komentatora ( uvek rade po dvojica ) svi mi koji uzivamo u ovom sportu smo vremenom savladalii pravila ( koja su uzgred budi receno prilicno jednostavna ) p.s nadjoh nesto na brzinu . . . . . https://meridian-sport.com/sup...mamo-se-uzbudjenje-infografik/ Citat: Kada bismo računali i televizijsku publiku, a Super Bowl zauzima 19 od 20 mesta najgledanijih događaja, [Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 01.02.2019. u 00:20 GMT+1] [Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 01.02.2019. u 00:27 GMT+1] [ Lavlja_Jazbina @ 01.02.2019. 05:08 ] @
Verujem vise da si OPSEDNUT pa ta statistika i jeste takva.Nije sada da se sirimo sa objasnjenjima posto kao dete se i ne secam pa nije bilo u mom detinjstvu
ali cisto sumnjam da je taj procenat u evropi. Evo jedna prica po pitanju te amerike,a i )ebes zemlju kad od Njujorka do aerodroma ti treba 2 sata,sarkazam. Dao covek oglas da ko posalje najveci komad krompira dobice nagradu 100k/usd.Slali ljudi svoje uzorke,nakupilo se tona i tona.Prodade on krompir i date obecanu nagradu. Zemlja od 300+ mil.stanovnika je cudo za statistiku. [ ademare @ 01.02.2019. 11:32 ] @
Rade to i sada ! Znaci nije anegdota . Pisalo pre neki dan u novinama .
Prodaje gospodja kucu , u nekoj Bestragiji koju ceni 1.8 miliona $ ! I niko se nije javio sto je i ocekivano . Onda se ona setila da , kucu " pokloni " , da kao nagradu onom ko napise najlepsi esej , zasto bi zeleo kucu na poklon , i sta bi to njemu znacilo ! Kotizacija tj . ucesce na konkursu 25 $ . Kraj konkursa kada se nakupi 1.8 miliona $ [ dusanboss @ 01.02.2019. 11:58 ] @
Ono sa krompirom je ... onako. Mislim ako je čovek majstor da sakupi i proda krompir u vrednosti preko 100k/usd svaka mu čast zaslužio je da zaradi i to ne bih okarakterisao kao "leba bez motike".
Drugi primer... ko je bre pročitao 72k eseja kako bio odabrao najbolji? :) Zemlja od 300 m jeste čudo, a pored toga je to i Amerika u kojoj za razliku od nekih drugih mnogoljudnih zemalja gradjani imaju keš i nije im problem da pošalju 25 $ za tako nešto. Oba primera imaju jedan problem a to je, kako su to oni uspeli da dopru do svih tih ljudi? Nije da su imali vreme na nekoj nacionalnoj televiziji? [ jovajovic100 @ 01.02.2019. 12:31 ] @
Citat: eeestablishment: Evo ja cu ti reci a ti proveri ako zelis . . . . . . . . od 10 najgledanijih svetskih sportskih prenosa 9 mesta drze prenosi SUPERBOWL utakmica a jedno mesto u toj skupini zauzeo je prenos otvaranja olimpijade ( ne mogu da se setim god ) i to gle cuda bas u pomenutoj Americi . Ala si se žestoko nalupetao ! 2018 FIFA World Cup™ A combined 3.572 billion viewers – more than half of the global population aged four and over – tuned in to world football’s ultimate competition, according to audience data for official broadcast coverage of the 2018 FIFA World Cup. The global in-home TV audience watching at least one minute of coverage totalled 3.262 billion, while a further estimated 309.7 million people watched no coverage in home but caught the action on digital platforms, in public viewing areas or in bars and restaurants, boosting the total audience by 9.5 per cent. The final between France and Croatia on 15 July attracted a combined global audience of 1.12 billion, comprising 884.37 million viewers tuning in to linear TV coverage and a further 231.82 million out-of-home and digital-only viewers. Over the 64 matches, the average live audience was 191 million: each game was a global televisual event in its own right. 2010 FIFA World Cup™ The 2010 FIFA World Cup South Africa™ was shown in every single country and territory on Earth, including Antarctica and the Arctic Circle, generating record-breaking viewing figures in many TV markets around the world. The in-home television coverage of the competition reached over 3.2 billion people around the world, or 46.4 per cent of the global population, based on viewers watching a minimum of over one minute of coverage. This represents an eight per cent rise on the number of viewers recorded during the 2006 FIFA World Cup Germany™. Based on viewers watching a minimum of 20 consecutive minutes of coverage, the 2010 tournament reached nearly a third of the world population with 2.2 billion viewers, or three per cent higher than in 2006, according to data compiled by KantarSport on behalf of FIFA. The average in-home global audience for each match was 188.4 million, up six per cent on 2006, while the highest average audience measured was for the final at 530.9 million, up five per cent on 2006. Unsurprisingly the competition’s most-watched match was the final between Spain and the Netherlands, which reached 619.7 million in-home viewers based on those watching at least 20 consecutive minutes of coverage. This figure, however, rises to 909.6 million viewers based on watching over one minute and is likely to have surpassed one billion when out-of-home viewers are included. Indeed, all the figures cited do not include people watching out-of-home at the FIFA Fan Fests and other public viewing venues, as well as in pubs, bars, restaurants, clubs, hotels, or even online and via mobile handsets. [ Java Beograd @ 01.02.2019. 12:47 ] @
Citat: eeestablishment: od 10 najgledanijih svetskih sportskih prenosa 9 mesta drze prenosi SUPERBOWL utakmica a jedno mesto u toj skupini zauzeo je prenos otvaranja olimpijade ( ne mogu da se setim god ) i to gle cuda bas u pomenutoj Americi. Ovo je tačno, samo ako posmatraš svet onako kako ga posmatraju amerikanci: "Svet, to smo mi". Kod njih je to najgledaniji prenos, a oni, kao što rekoh i nemaju neku percepciju globalnog, i onda, njihovi mediji naširoko pišu da je to najgledaniji svetski sportski prenos. Naravno, nema veze sa životom. A realno, gledanost je 99,9% ograničena na USA. Čak ni Kanađani, niti Meksikanci ne "mirišu" preterano taj "hend-egg". [ looker-on @ 01.02.2019. 12:50 ] @
Čak i da svaki stanovnik SAD-a gleda, to je nekih 350 miliona ljudi.
Evropska liga šampiona ima sigurno veći broj gledalaca ali, što napisa Java, ameri ne znaju da postoji svet van njihovih granica. [ MajorFatal @ 26.02.2019. 23:27 ] @
Prepisano sa jednog drugog foruma: Osamdesete, dugi i kratki ctrani filmovi:
Mikijeva radionica • Otkrića bez granica (Džini) • Skubi Du • Pevac Sofronije • Štrumfovi • Pera Kojot i ptica trkačica • Robotek • La Linea • Kalimero • Snorkijevci • Tarzan, gospodar džungle • Sport Bili • Duško Dugouško • Tom i Džeri • Bipsići/Bombončići • Blufonci • Cipelići • Pink Panter • Bananamen • Inspektor Radiša • Pera Detlić • Snupi i Čarli Braun • Mede Medenjaci/Mece Dobrići • Le Pjaf • Stripi • Vumi • Gustav • Lale Gator • Vuk Vučko • Porodica Kremenko • Generalova radnja • Vitez Koja • Atomski mrav • Mika mačor • Brzi Gonzales • Šalabajzerići • profesor Baltazar • Transformersi • Nindža kornjače • Srle i Pajče • Mačak Silvester i ptičica • Poručnik Draguljče • Lolek i Bolek • Evoksi • Nu, pogodi! • Mornar Popaj • Hi-men i gospodari svemira • Pat i Mat/A Je To! • Spajdermen • Mapet bebe • Pepe le Tvor • Rakuni • Garfild • Inspektor Gedžet • Talični Tom • Asteriks i Obeliks • Maska • Žutko i Ljutko • Bitlđus • Džetsonsi • Doživljaji šašave družine • Leteći medvedići • Pčelica Maja • Blinki Bil koala • Super miš • Džoni Kvest • Medved Barni • Beti Bup • Čip i Dejl • Hrabra Zvezda • Medonja • Drupi • Marko i Šarko • Mravac Ferdi • Stanlio i Olio • Porodica Adams • Otkačene trke • Doktor Dulitl • Eustahije Brzić • Dik Trejsi • Plava princeza • Voltron • Patak Dača • Elmer Davež • Kasper, prijateljski duh • Glupan i Tupan • Deksterova laboratorija • Bivis i Bathed • Krava i kokoška • Simpsoni • Hong Kong Fui • Džoni Bravo • Medved Jogi • Samuraj Džek • Životna sreća • Volis i Gromit • Meri Melodiz/Luni Tuns/Teks Ejveri • Surogat • Čudesna Šuma • Sima Strahota(Kosmos)/Strmoglavi Badža/Pančo Vanila • Tasmanijski đavo • Vini Pu • Sablja i Zvezdani šerifi • Ognjeni zmajevi • Čaplja i Ždral • Snežna kraljica • Pustolovine šumske družine • Devojčica Dot i kengur • Gospodar prstenova (animirani) • Hobit • Balto • Mali Nemo • Avanture Mark Tvena • Odred iz galaksije • Mumijevi • "Dve figurice" • "Plastelinci" • Granzort • Medvedić Bojan • Tata Brada • Mister Bin • Pačije priče • Gicko Prasić • Miki Maus • Paja Patak • Šilja • Let zmajeva • Volt Diznijevi dugometražni • Ljupče Dragoljupče • Sandokan • Pluton • Olovni vojnik • Devojčica sa šibicama • Studenko • Radnja sa cipelama • Đole proleće • Bazi • Super Ted • Ajvanho • Iznogud • Zemlja snova • Pol Banjan i ostali • Voćkice • Sitna riba • Jastuk za čiode • Dve mačke (Abot i Kostelo) • Droidi • Marvin marsovac • Šarki i Džordž • Inki i ptica Mina • Ćurka zezatorka • Petao Džon • Pas Zlatko i lisac Đorđe • Čarobnjak iz Oza • Čili Vili • Fleš Gordon • Oliver i kompanija • Žuta podmornica • Misterija svežeg povrća • Animanijaci • Bejzil, miš detektiv • Ogi i Dogi • Ruske bajke • Krezumica/Skrbamaca • Triton • Rupa za poneti • Čarobnjakov šešir • Žabac koji (ne) peva • Životinjska farma • Mačak Feliks • Zemlja pre vremena • Američka priča/rep • Strašnići • Kadišon • Mrav pešadinac • Denver, poslednji dinosaur • Klementina • Graškograd • Planeta sa blagom • Pirati mračnih voda • Viki Viking • 1001 Amerika • Marijana • Vatra i led • Hevi Metal • Poslednji jednorog • Purpurni cvet • Gospodari vremena • Spasioci • Hrabri mali toster • Crna lala • Alisa u zemlji šaha • Crni kazan • Agaton Saks • Crna strela • Ružno pače • Pinokio • Crvenkapa • Tri praseta • Kukori i Kokoda • Dva glupa psa • Princ Valijant • Karidž, plašljivi pas • Petričićeve uvodne špice • Bil Plimpton produkcija ••• (nastavljaće se) [ MajorFatal @ 26.02.2019. 23:30 ] @
Stripovi: Stripoteka • Alan Ford • Timoti Tačer • Džoni Logan • Maksmagnus • Družina od vješala • Dilan Dog • Marti Misterija • Đil • Mikijev zabavnik/Mikijev almanah • Tom i Džeri/Vrtirep • Nićifor • Ket Klou • Kobra • Bili d'Pljuc • Koko Bil • Krcko i Malecki • Iznogud • Asteriks • Talični Tom • Hogar Strašni • Snupi • Porodica Tarana • Redov Bili • Mali Radojica • Zlatna serija • Lunov magnus strip • Zagor Te-Nej i Čiko • Veliki Blek, Rodi i Okultis • Kapetan Miki, Smuk i Salaso • Teks Viler i Kit Karson • Mister No • Nejtan Never • Komandant Mark i vukovi sa Ontarija, Žalosna Sova i Flok • Gusar Crna Brada • Plave Bluze • Bluberi • Korto Malteze • Džeremaja • Komanča • Spajdermen • Betmen i Robin • Tor • Supermen • Čudesna žena • Gru lutalica • Svemironi • Šušumige • Mandrak • Modesti Blejz • Rip Kirbi i Dezmond • Gaša • Spiru i Fantazio • Tin Tin • Aster Blistok • Riđobradi • Džentlmeni • Štrumfovi • Umpah Pah • Dikanove avanture • Miki i Mini Maus, Paja/Pajamen i Pata Patak, Raja i Gaja i Vlaja/Mladi izviđači, Horacije i Belka, Proka pronalazač i Lampi, Deda Baja, (Super)Šilja, braća Buldozi, Cakani Caja, šef Buconja, hromi Daba, profesor Lucko Šiz, Maga Vračević, Varalić, Baka Paka, Kata i Zlata i Nata, Iga Biva, Mića i Tića • Kosmički putnici • Svemirski patroldžija • Bernard Prins • Ratnici sa Akbara • Lik Orijent • Aldebaran • Storm • Najamnik • Žil Žurden • Durango • Džoni Hazard • Bul i Bil • Torpedo 1936 • Denis napast • Konan • Čelična kandža • EKS almanah • Den Deri • Mirko i Slavko • Bim i Bum • Ken Parker • Princ Valijant • Garfild • Bela i Bronko • Kekec • Tri ugursuza • Frik braća • Spunk magazin • Biser strip • Bata badža • Mornar Popaj • Gigant • Nesalomivi • Partizani • Tarzan • Knindže, vitezovi srpske krajine • Hi-men i gospodari svemira • Poručnik Tara • Kapetan Amerika • Vam • Fantom/Zigomar • Politikin Zabavnik • SekStrip • Ulica luckastih br.13 • Otkriće sveta u stripu • Nikad robom • Flaš Gordon • Superstrip Maksi • JU strip • Nik Rajder • Totem • Bob Moran • Almanah • Cisko Kid • Dijabolik • Kit Teler • Strip Art • Brik Bradford • Tornjevi Boa-Morija • Uranela • Mika Miš • Strip 81/82/83/84 • Crni Roko • Stiv Kenjon • Komikon • ALF • Džim iz džungle • Karabina Slim • Bil Adams • Profil • Tron/Megatron • Panišer • Astroiđani • Largo Vinč • Evoksi • Jupistars • Bruno Brazil • Džems Bond • Brus Li • Zori Kid • en Bolt • Gidža • Romeo Braun • Daleka planeta • Hauard Flin • Tangi i Laverdir • Olak gladijator • Karl viking • Morg • Ves Slejd • Arči Keš • Ćao almanah • Rahan • Inkal, avanture Džona Difula • Pustinjske škorpije • Narednik Kirk • Valerijan • Druna • Nataša • Mek Koj • Baron Minhauzen • Jenki na dvoru kralja Artura • Mapet bebe • Lun, kralj ponoći • Dok Sevidž • Idioti iz Ida • Kolombo • Tuto Kameni • Sudija Dred • Elektra • Džoni Ringo • Džet As Logan • Nova Novator • Merok • Džef Hok • Nebeski Soko • Crnooki duh • Fil Korigan • Dragec Peh • Halk • Fantastična Četvorka • Osvetnici • Baš Čelik • Hajduk Stanko • Čardak ni na nebu ni na zemlji • XIII • Artur, nestašni duh • Den Kuper • Dik Trejsi • Potrčko • Beli Strelac • Srebrni letač • Pukovnik Klifton • Vesela petorka • Blejk i Mortimer • Kapetan Kormoran • Petra • Voki i milijarda dolara • Tajni agent Šeprtljić • Indijana Džons • Blejd Raner • Ratovi Zvezda • Nedeljko Nedeljkić • Mali rendžer • Tar • Domino • Tunga • Den • Džeri Spring • Sandi • Rik Hošet • Heri Čejz • Gigantik • Keli Grin • Jugurta • Džo Bar Tim • Braća Špageti • Kran • Titef • Spirit • Škorpija • Otpisani/Kapetan Klos • Čelična pesnica • King Kong • Tajni agent Iks 9 • Semijeva tajna družina • Pinkertonovi detektivi • Čelični gusar • Herlok Šolms • RanKseroks • Mali Nemo • Mornar Nik i Crna Brada • Hermetička garaža • Indijansko leto • Tim i Dasti • Priče sa Divljeg Zapada • Čip i Dejl • Bufalo Bil • Sami • 2084 • Tajne čovekovog tela • Falange Crnog reda • Brek • Bernard Panasonik • Horror • Zvezdani udarači • Lanac Meduza • Biberče • Bladstar • Svet mutanata • Hagart • Smogi Boj • Džoni Galaksija • Marsupilami • Agent 327 • Iva i Marko otkrivaju tajne računara • Barakude • Zvijezde • Kapetan Zora • Krejzi Ket • Kalvin i Hobs • Tik-Tak • Drakuleta • Megaton Men • Foto strip • N.O.N • Vidici ••• (nastavljaće se)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|