Ovih dan na netu iz dosade sam naisao na budalastu ideju i u googlu ukucao "ozenio bi kineskinju" i oglasa koliko hoces ali ne iz ljubavi vec zbog para...Da li ima neko ko je ozenio kineskinju, ne radi novcane nadoknade i sl.?
[ a1200 @ 02.08.2010. 22:49 ] @
Ima, moj prijatelj je to uradio. Zivi sad u Kini, ima dete... srecan je.
Ne kapiram, kakvo je to glupo rasisticko pitanje. Pa cak i da ti se Kineskinje ne svidjaju kao recimo "Shvedjanke", opet postoji nesto sto pretstavlja unutrasnju lepotu, postoje neka zajednicka interesovanja, sklad i zadovoljstvo kad si sa nekim...
[ Srđan Pavlović @ 02.08.2010. 23:14 ] @
Sto se tice pitanja iz naslova teme, siguran sam da je moguce, zasto da ne.
Ko je spoznao ljubav ili pak samo procitao neke od definicija ipak zna da je
to nesto malo vise od fizickog izgleda, jezika koji neko govori, i slicno :)
[ Ivan Dimkovic @ 02.08.2010. 23:34 ] @
Citat:
lemiar: Ovih dan na netu iz dosade sam naisao na budalastu ideju i u googlu ukucao "ozenio bi kineskinju" i oglasa koliko hoces ali ne iz ljubavi vec zbog para...Da li ima neko ko je ozenio kineskinju, ne radi novcane nadoknade i sl.?
Brate, znas kakvih Kineskinja ima - progovorio bi kineski bez frke :-)
Mislim kakvo pitanje... Jedan moj kolega (nas covek) je ozenjen Filipinkom, nije isto ali je "tu negde"... mislim ljubav kao i svaka druga, ne vidim ama bas nista sto bi to bio specijalan slucaj. Znam i jos jednog ozenjenog sa Japankom.
A ni jezik nije neki bog zna kakav problem danas kada svi pricaju engleski i ovako i onako.
Mislim bar na one koji su obrazovani kud i kamo ;-)
...sem onih sa Tajlanda. Tu može da bude svakakvih iznenađenja... :)
[ bttp @ 03.08.2010. 00:26 ] @
Ne kapiram pitanje. Zašto ne bi moglo? Moj ortak u Kanadi je zaljubljen u Kineskinju. Drugi ortak je oženio neku Indonežanku. Ovaj prvi se baš primio na Azijatkinje. A Kineskinja ima stvarno lepih, ne vidim u čemu je problem? Zašto ovaj Kernel-1 uopšte spominje fizički izgled Kineskinja u kontekstu prepreke po defaultu? Kao nije sve u izgledu. Kao da su Kineskinje ružne? Ne kapiram...
Aj da je pitanje, "oženio ružnu kineskinju iz ljubavi, da li je moguće?" pa i da ima "nekog" smisla, ovako je potpuno besmislena tema.
[ Marko_L @ 03.08.2010. 00:55 ] @
Citat:
Brate, znas kakvih Kineskinja ima - progovorio bi kineski bez frke :-)
Još kad bih bio siguran da mi neće priklati kera za uskrs...
[ Lesli Eldridz @ 03.08.2010. 07:28 ] @
Koja be ljubav sta se przite kao da je ovo neki neozbiljan sajt. To je za bubuljicare. Zenidbu da i ne pominjemo, to nije ni za koga, ni za musko ni za zensko.
[ lemiar @ 03.08.2010. 08:23 ] @
Nije pitanje bezveze, jer kad ukucate onu frazu izlaze vam razne ponude zarad novca ima ih koliko hocete ali iskljucivo zbog novca, reko da li ima neko ko je se iz ljubavi ozenio (nebitno da li je zena iz kine, indonezije) ili samo zbog novca
[ Ivan Dimkovic @ 03.08.2010. 08:26 ] @
Ti stvarno mislis da bi neko ozbiljan nalazio zenu pretragom po netu - ono www.google.com i "hocu da se zenim kineskinjom ALI IZ LJUBAVI"? :-)))))
Mislim, nije ni cudo sto pretrage imaju "statistical bias".
[ ventura @ 03.08.2010. 08:41 ] @
Citat:
Miroslav Cvejić: Još kad bih bio siguran da mi neće priklati kera za uskrs...
Onda gledaš da ne oženiš Korejku, što se tiče Kineskinja od njih nije tolika opasnost :)
[ mmix @ 03.08.2010. 08:53 ] @
Ma samo prosetas buvljakom, i na ovom malom nereprezentativnom uzorku u Pancevu ih ima podosta veoma dobro izgledajucih, cak i natucaju po malo srpskog kroz trgovinu. Ovi moji dripci mi kazu da je samo ekstremno tesko doci do njih, neudate matorci drze pod zescom kontrolom :)
[ Angelico @ 03.08.2010. 09:47 ] @
Znam da nijedno pitanje nije glupo, ali ovo je na granici...
Što se mene tiče trebali bi da naselimo još kineza. Barem su 10 puta vredniji od nas, a biće im bolje nego u Kini 100%. pa će valjda nešto malo i da pređe na nas kad proradi inat (pa neće valjda kinez da radi bolje od mene... :) )
[ ventura @ 03.08.2010. 10:23 ] @
Citat:
mmix: Ma samo prosetas buvljakom, i na ovom malom nereprezentativnom uzorku u Pancevu ih ima podosta veoma dobro izgledajucih, cak i natucaju po malo srpskog kroz trgovinu. Ovi moji dripci mi kazu da je samo ekstremno tesko doci do njih, neudate matorci drze pod zescom kontrolom :)
Ti tvoji ortaci se i ne bi nešto mnogo ovajdili u tome što oni misle :)
Generalno za Azijatkinje vlada fama kako u u sexu ne znam kakve, te ovo te ono... A u suštini je sve jad i beda... Al dok ne probaš valjda ni ne možeš znati :)
[ Horvat @ 03.08.2010. 10:46 ] @
Citat:
lemiar: Nije pitanje bezveze, jer kad ukucate onu frazu izlaze vam razne ponude zarad novca ima ih koliko hocete ali iskljucivo zbog novca, reko da li ima neko ko je se iz ljubavi ozenio (nebitno da li je zena iz kine, indonezije) ili samo zbog novca
o jbte, tebi je danas bas dosadno
ono google-aj "russian bride" ili slicno pa ces opet naici na kupovinu mladih, da li to znaci da se samo zbog love udaju ruskinje, po tebi, da, u stvarnosti, ne...
@marko ti od toliko lepih i slatkih nasao neku sa 2 tone fasade na sebi,pf
[ Face_Of_God @ 03.08.2010. 11:14 ] @
Da,
moguce je. Ne znam zasto ne bi bilo nemoguce?
[ lemiar @ 03.08.2010. 12:10 ] @
Naravno da se zene ne nalaze googlanjem nego iz ciste radoznalosti sam to ukucao, mislim da nasi ljudi najvise za sada sklapaju tih laznih brakova sa kineskinjama (ima i zena nasih koje se udaju za kineze) zbog novca... Ali najblji zakljucak je "A u suštini je sve jad i beda... Al dok ne probaš valjda ni ne možeš znati :) "
[ Horvat @ 03.08.2010. 13:01 ] @
inace, idi malo na podforum vodic za emigraciju, da vidis koliko ljudi se raspituje za fiktivne brakove ;) (nisam primetio jos da je bilo sa osobama sa kineskim drz.)
Izgleda da je u poslednje vreme vrlo popularan taj vid sklapanja brakova....
[ Skandy @ 03.08.2010. 18:13 ] @
Kineskinje (azijatkinje) zaista mogu da izgledaju da ti pamet stane i lepe i zgodne. Zbog nase nemogucnosti da ih lako raspoznajemo, kao i da vizuelno utvrdimo njihovu starost, posebno su privlacne zbog mladolikog izgleda. Pa ono, ako neko zeli suprugu koja ce sa 48 izledati kao da ima 25, bez nekih posebnih investicija u podmladjivanje, kineskinje su savrsena prilika.
[ bobiska @ 03.08.2010. 18:42 ] @
Citat:
Skandy: Kineskinje (azijatkinje) zaista mogu da izgledaju da ti pamet stane i lepe i zgodne.
Azijatkinje da, npr. Japanke, Kineskinje nix! Bar ne ove iz plemena koje se doseljava kod nas. Ne bi bilo loše da neko ovde postavi fotke dobrih kineskinja sa buvljaka i KTC, da ne iznosimo subjektivna mišljenja. Svakako da ima poneka, ali je to izuzetno mali procenat. Ja ne videh nijednu podnošljivu, faca+telo (dužina nogu), u svojim doduše retkim pohodima na tu robu.
[ Izvoljski @ 03.08.2010. 18:57 ] @
Citat:
Kineskinje (azijatkinje) zaista mogu da izgledaju da ti pamet stane i lepe i zgodne.
Bio sam sa Kineskinjom i mogu vam reci da vam je osecaj kao da milujete dasku za peglanje. Neobicno krute zenske sa malom kutijicom. Uzgred, nadjite mi kineskinju sa lepim zgodnim nogama i ja cu preci u Jehovine svedoke.
[ Ivan Dimkovic @ 03.08.2010. 19:03 ] @
Mala, kako kazes - kutijica, nije uvek ni za sve mana :-)
[ Skandy @ 03.08.2010. 19:19 ] @
Citat:
bobiska: Azijatkinje da, npr. Japanke, Kineskinje nix! Bar ne ove iz plemena koje se doseljava kod nas.
Moze biti da je tako. Ono, moja iskustva su vezana za kineskinje koje su druga treca generacija doseljinika u Severnu Ameriku.
[ lemiar @ 03.08.2010. 19:58 ] @
Sad ne moze sve da bude idealno (tako reci ni mi nismo idealni)
@Izvoljski to je valjda dok ne razgazis :D salim se malo
[ Srđan Pavlović @ 03.08.2010. 20:19 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Mala, kako kazes - kutijica, nije uvek ni za sve mana :-)
Tacno, samo ventilacija da je dobro resena, i nece se mnogo grejati.
[ nalickana @ 03.08.2010. 20:34 ] @
šovinizam je očito dozvoljen na forumu... :S
[ Srđan Pavlović @ 03.08.2010. 20:51 ] @
Malo sale bez nekih krajnjih namera je dozvoljeno, da. Recimo, kao kad
ispricas nekome neki vic. Pa niko ne nastrada.
[ nalickana @ 03.08.2010. 20:54 ] @
ha ha... nije smešno.
[ Marenović Slaviša @ 04.08.2010. 22:49 ] @
Lucy Liu
Citat:
Izvoljski: Bio sam sa Kineskinjom i mogu vam reci da vam je osecaj kao da milujete dasku za peglanje. Neobicno krute zenske sa malom kutijicom. Uzgred, nadjite mi kineskinju sa lepim zgodnim nogama i ja cu preci u Jehovine svedoke.
Dragi moj Beltrami, dobrodosli u Jehovine Svedoke
Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da je zena vaseg i naseg zivota
Pa je*es ga, ova izgleda prilicno kao zena :) No... pre gasenja svetla morala bi da padne obavezna provera :)
[ Ivan Dimkovic @ 05.08.2010. 18:16 ] @
- Neobicno visoka za Aziju: Check
- Neobicno velike grudi za Aziju: Check
Ladyboy probability: Prilicno visok :-)
[ Srđan Pavlović @ 05.08.2010. 19:02 ] @
Nista bez metode palpacije :D
A jest, moguce, ima smisla vasa sumnja :)
[ lemiar @ 05.08.2010. 19:58 ] @
Ljudi intresantno, Ivan Dimkovic kad budes u japanu ti nam dobaci neku :D kad vec ne radis nego gledas :D ljudi treba i sebe pozicionirati da vidis kako ti izgledas, pa onda da nalazis njoj mane....nisam imao nameru da nekog uvredim. Nego treba biti realan
[ Horvat @ 05.08.2010. 20:03 ] @
a i nazire se adamova jabucica ili mi se to samo cini?
[ ventura @ 05.08.2010. 20:18 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: - Neobicno visoka za Aziju: Check
Ja imam nešto jednostavniju tabelu za procenu rizika :)
- Dobra riba: Check
Ladyboy probabiliy: 100% :)
[ Srđan Pavlović @ 05.08.2010. 20:31 ] @
@lemiar - na pitanje iz teme je odgovoreno u prvih par postova, ovo dalje je nebitna zezancija :)
@ventura - au, ti stavio bas neka paranoicna setovanja :)
[ ventura @ 05.08.2010. 20:36 ] @
Citat:
Srđan Pavlović:
@ventura - au, ti stavio bas neka paranoicna setovanja :)
Ako se krećeš po jugoistočnoj Aziji, to je glavno setovanje koje treba da imaš :)
[ Alexxandar @ 05.08.2010. 20:37 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: - Neobicno visoka za Aziju: Check
Možda mi se čini ali ima baš jaku bradu, tako da... mislim da smo došli do zaključka da je ovo XY :)
[ Pali zari @ 05.08.2010. 20:37 ] @
samo proveri koliko ima operisanih momaka (sada zena) na Tajlandu i sve ce ti biti jasno zasto ta venturina paranoja.
[ Izvoljski @ 06.08.2010. 07:08 ] @
sta fali lejdibojevima ?
[ angelico2 @ 06.08.2010. 08:44 ] @
Za one koje misle da nema lepih azijatkinja i da su sve koje su lepe ladybojevi
Valjda su je oni iz CNN-a proverili da nije ledyboy :-)
Ako se zoves Seung Chong prhvaticemo da je tvoja zena.
[ timotic @ 18.09.2010. 13:22 ] @
[ Srđan Pavlović @ 18.09.2010. 13:26 ] @
Dragan Lavrnja... moja lepa glavica... volim te puno.... imas najbolje mleko...
...uvek si bilo ... moj najbolje momak...
[ noreniou @ 18.09.2010. 13:57 ] @
stvarno je simpaticno
---
evo i celog texta
Anniversary song for moj Krmak
Dragan Lavrnja, Moja lepa Kravjca
Volim te puno, imas naj bolje mleko
Kako vreme leti, proslo je godinu dana
uvek si bilo, moj naj bolje momak
refren Zelim da provedem ceo zivot sa tobom
samo da pljeskam tvoj dupe
bas lepo dupe, puno svidja mi se
hocu da pljeskam ja sada
bas lepo dupe, puno svidja mi se
Dragan Lavrnja, Moja lepa Kokoska Pevas dobro, jos samo da lezes jaja
Kako vreme leti, proslo je godinu dana
uvek si bilo, moj naj bolje momak
refren
Nadam se da ti znas
Niko me ne voli kao ti
Nadam se da ti znas
zelim da te volim kao sto niko nije
Ti si moj sunce
Ti si moj sve
Volim te ♥
Mnogo ste se preplasili istocnjackih trandzi.
Kao da ih ovde nema dovoljno.
Vezano za temu:
Citat:
bora61: Nije moguce samo onom ko iz svog dvorista nije izasao.
Da je ozenio svedjanku, bio bi faca?
E, Srbijo.
Potpisujem ovo.
A u vezi trandzi, evo necega - malo je off ali cujte i pocujte... Nisu vam potrebne kineskinje / kinezi da bi zavrsili sa ladyboyem:
uf, nesto nece da emeduje?
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 19.09.2010. u 12:52 GMT+1]
[ stil @ 19.09.2010. 09:58 ] @
Citat:
Marenović Slaviša: Mnogo ste se preplasili istocnjackih trandzi.
Kao da ih ovde nema dovoljno.
Vezano za temu:
Potpisujem ovo.
A u vezi trandzi, evo necega - malo je off ali cujte i pocujte... Nisu vam potrebne kineskinje / kinezi da bi zavrsili sa ladyboyem:
uf, nesto nece da emeduje?
[ MyWay @ 19.09.2010. 09:59 ] @
Da li se to meni čini ili i ja primećujem dozu trandžofobije na es-u?
Užas, (super)moderatori reagujte, ne dozvolite da se pored teorija zavera, relativizama, ksenofobije, homofobije i sl , zapati trandžofobija na forumu..
[ Ivan Dimkovic @ 19.09.2010. 16:03 ] @
Ako izgleda kao zensko, ima sve sto ima zensko i mirise kao zensko... :)
[ Srđan Pavlović @ 19.09.2010. 16:08 ] @
Ima sve sto ima i zensko, ali ima i nepozeljnih aditiva :-)
[ Srđan Pavlović @ 19.09.2010. 16:16 ] @
Eee... sta je ljubav.. :)
[ Ivan Dimkovic @ 19.09.2010. 17:00 ] @
Citat:
Srđan Pavlović: Ima sve sto ima i zensko, ali ima i nepozeljnih aditiva :-)
Mislio sam na post-op travere :)
[ Count Zero @ 19.09.2010. 17:02 ] @
ako laže koza, a nema roga... sve OK, technically speaking :))
[ Srđan Pavlović @ 19.09.2010. 17:06 ] @
@Dimkovic - a to... mislis ako nema simptoma, nema ni bolesti - da, da... :)
[ Marenović Slaviša @ 19.09.2010. 23:58 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Ako izgleda kao zensko, ima sve sto ima zensko i mirise kao zensko... :)
Ivane, zasto li se meni javlja da nisi odslusao ovo sto sam linkovao?
Preporuka svima da odslusaju, ne samo ovo, vec sve sto je vezano za TDI RADIO - emisija ANTIDEPRESIV
P.S. Ima li neka kineskinja na forumu? ;)
[ Srđan Pavlović @ 20.09.2010. 00:00 ] @
Pa rekao je da je mislio na post-operativnog trandzu, znaci onaj "fixovani" model
Btw, TDI je dobar bas ponekad
[ Marenović Slaviša @ 20.09.2010. 00:06 ] @
Aaaa, pa nisam ga razumeo, sto ne kaze sve nego samo pola reci, bgt!
Posto op- postoperativni?
E, ali ova je trandza imala visak materijala.
P.S. tdi radio - marko care, pusti sad to, umrla ti je baba
Izguglajte i odslusajte, jeste off, ali ni tema nije sasvim normalna (krajnje glupo pitanje)
[ Izvoljski @ 20.09.2010. 23:40 ] @
cuj klingorce !
Bolje je citav zivot karati najlepsu svabicu nego 7 dana ruznu kineskinju !